![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.6.2008 21:14:48
|
|
|
|
thaiss
|
ojli zrak, te dajejo šentimenti
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.6.2008 21:23:07
|
|
|
|
zrak
|
Thaiss.. ja fuuullll ... Si dobila kakšen odg. za službo?
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.6.2008 21:24:59
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak Nekateri pravijo, da je prvo leto najtežje, ker je pač "nespanje", dojenje, plenice in se vse odvija okoli tega.... upam res... Ne vem, če je glih tako... je pa sigurno kasneje lepše tudi, če je težje, ker ti otrok več zna pokazat čustva... in te itak vsak dan preseneča z novostmi in norostmi... Joj, danes je bil en od takšnih težkih dnevov, ko je bila vsaka na svoji strani sitna, in Nastia tako, da joj Ma tudi to mine. Evo še to "kitico" napišem in grem na kavč, ker sem prišla ksno domov, sem obe stuširala in zdej ležita v pojstli. Ja, imam res to srečo, da zaspita sami, no z malo zmišljotin... in jaz še sekundico tu gor pa zaprem računalnik. Mela, a ti si še od včeraj tako utrujena, da ne rivaš niti prstov premikat na tipkovnici Kako je bilo? Lačna sem ko pes, ampak danes sem se odločla, da ne jem več zvečer in bom kar lačna šla spat. No en liter vode bom spila, da mi želodec napolni, ker če bom tako s hrano nadaljevala... pa trebušnjake bo tudi treba počasi delat... Evo grem, ker če ne... Vas berem ju3 zjutraj. Načvekajte se, da bom imela kaj za brat. Pa-pa
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.6.2008 21:28:29
|
|
|
|
asso
|
Zrak par urc prej... če rabiš slučajno kakšno pomoč za v petek ti kar povej. Za kaj spečt ali karkoli drugega... Evo, zdej pa res grem...
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.6.2008 21:30:43
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak Thaiss.. ja fuuullll ... Si dobila kakšen odg. za službo? ja
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.6.2008 21:36:40
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: zrak Thaiss.. ja fuuullll ... Si dobila kakšen odg. za službo? ja ..innnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ..iiiinnnnn čakam in čakam....
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.6.2008 21:42:14
|
|
|
|
zrak
|
asso hvala, ne bom pretiravala,,neki bo tašča, neki A .. in bašta.. Thaiss kdaj začneš
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.6.2008 21:43:59
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak Thaiss kdaj začneš ...kaj ti to misliš???
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.6.2008 21:46:09
|
|
|
|
thaiss
|
zrak ZS
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.6.2008 22:06:24
|
|
|
|
thaiss
|
ma kaj zdej, kje ste
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.6.2008 22:19:52
|
|
|
|
majrim
|
alo..........punce,a gre katera kej v ikeo???...bi rabla antilopo helenav...kaka plaža....ni cajta...čaki,da ujamem pravi ritem nič,grem kuhat-... zrak ...še slabe dve ure... ...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,eden za drugim....pol je še Zala vmes
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.6.2008 22:21:25
|
|
|
|
thaiss
|
Čau majrim...si pozna kdaj gremo jutri na kafe, da se zorganiziram ?
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.6.2008 22:38:39
|
|
|
|
melaverde
|
ciaooo ma jaz sem danes napisala že dva posta in ni šlo nikamor.... grem likat ki do službe hočem vse ipi topi...za dva dni
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.6.2008 22:42:43
|
|
|
|
thaiss
|
mela...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.6.2008 22:44:18
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss mela... ma koša ???
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.6.2008 22:50:05
|
|
|
|
thaiss
|
...ah tvoja izvirnost... si me razočarala...grem...nočka....
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.6.2008 22:52:03
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss ...ah tvoja izvirnost... si me razočarala...grem...nočka.... ala zdaj, kaj si pričakovala ??? mi lahko prideš pomaga lika in si bova vse povedali... evforija ?!
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.6.2008 23:14:52
|
|
|
|
majrim
|
aha,te govorijo v šifrah ...grem... nočka navt...pejdi počivat!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.6.2008 0:28:24
|
|
|
|
nektarina
|
Majrim ... te zastopim zakaj hočeš Antilop stolček... pri nas je muka ko treba čistit po hranjenju. Moja 2 na vsak način hočeta jest sama ma kaj ko gre vse mimo in danes sem morala komplet 2 stolčka razstavit in dat prat. Jaz tudi rabim pomoč pri likanju.... me čaka kupček Mela: psiha????? pred službo mislim...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.6.2008 0:33:53
|
|
|
|
nektarina
|
ENEJ AUGURIIIIIII. Bacini da NIk, Alex and family Vse najboljše tudi mamici.
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.6.2008 7:40:34
|
|
|
|
majrim
|
zrak
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.6.2008 8:09:13
|
|
|
|
thaiss
|
ENEI en bačin na vsako stran za tvoj prvi rojstni dan!!! IZVIRNO SPOROČILO: melaverde evforija ?! ja, nogometna..
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.