|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
11.6.2008 11:52:05   
baguSka
Natasi vazno da bos cimbolj udobno.. pa ceveljce mej cimbolj lahke, da naus zuljev fasala... Jst ga mam ze 14 dni skor... user posted image  Pa sem vsega skupi mela 5 ur mogoce cevlje na nogi... al pa se manj, pa se skor nic nisem hodila. Se dobr da sem se na ohceti preobula v japanke..

Upam da se mi zaceli do srede, da bom lahko sploh cevlje obula. Ker drugac bom kr bosa... user posted image

Sem pa zdele slikice dala v album - z morja. Pa si se komentarje poglejte... pa 2 strani sta - bodte pozorne.. user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
11.6.2008 11:58:51   
NATAŠI
ja baguska saj to je to ... še ožulji me naj potem je pa obup .. bom zdaj kar v city park letela pogledat če imajo kaj za mene. Slikice sem si pa pogledala, sem že komentirala user posted image  user posted image  user posted image  .. me je kar potegnil da bi šla user posted image , res paše takole same ženske in čist na free user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
11.6.2008 12:01:42   
baguSka
same ženske in čist na free

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitaaaak!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
11.6.2008 12:03:35   
baguSka
aja moj bodoci moz, ki bo btw takraz ZE moz.. user posted image  mi je pa javu, da grejo deci septembra v grcijo.. user posted image  bom spet en teden frej!!user posted image  mogoce si celo dopust vzamem in tud jst nekam picim.. user posted image  sama z mojim malim soncom.. user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
11.6.2008 12:07:21   
NATAŠI
no vidiš pa boš imela spet malo več časa samo za sebe user posted image  user posted image , to vama full odgovarja a ne ... no jaz tega nisem vajena user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
11.6.2008 12:10:46   
Bubamaraa
baguska ej čist noro je blo vidm....user posted image

še malo pa bomo me na tem...pa tista slikica od Ville BUbe.....sem se čist raznežila v pisarni....sm skor sladkorno fasala..user posted image  user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
11.6.2008 12:14:23   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

še malo pa bomo me na tem...pa tista slikica od Ville BUbe.....sem se čist raznežila v pisarni....sm skor sladkorno fasala..user posted image  user posted image

user posted image    user posted image  user posted image    

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
11.6.2008 12:16:34   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

no vidiš pa boš imela spet malo več časa samo za sebe user posted image  user posted image , to vama full odgovarja a ne ... no jaz tega nisem vajena user posted image

no, sej u bistvu mava midva kr vedno cas zase... user posted image  ampak bo vseen super, ker bom res lohk pocela kar mi bo pasal hehe... ne vem no... sej ta vikend sem ga fuuuull pogresala npr, ampak mi je blo cist super brez njega... user posted image  ko sem prsla domov, sem se pa toooooooooooooooooooook z uzitkom k njemu stisnla... user posted image  prou lepo je blo... k da ga nebi vidla cel mesec hehe.. user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
11.6.2008 12:19:35   
baguSka
Aja pa se to natasi sem hotla povedat... da je cist super tkole, ce ne tiscih skoz skupi in pocnes vsega skupi. Drugac se navelicas pomoje... sej neki casa kr gre. Ampak potem pa pridejo tista sedma leta.. pa tiste prelomnice... ko se ze kr mal navelicas en drucga pomoje. Midva se drziva tega nacela, da se vedno uzivava tud vsak po svoje in da ni treba da sva vedno povsod skupi. In glede na to, da sva itak vsak dan po sihtih skupi, nama pac odgovarjajo dopusti posebej.. :)) Sploh zato, ker ma on samske kolege, jaz pa samske prjatlce.. :)) In se mava potem se raj ko se spet vidva... :))

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
11.6.2008 12:24:49   
baguSka

ja super je blo!!!user posted image  sej tud me se bomo mele.. verjamem!user posted image

ej, jst sm se tok narezala ko sem zagledala tisto vilo pred sabo... user posted image user posted image  sem mogla se drugim razlozit potem zakaj... user posted image user posted image  tko da zdej ze vse vejo zate haha... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2310
11.6.2008 12:31:38   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

ja super je blo!!!user posted image  sej tud me se bomo mele.. verjamem!user posted image

ej, jst sm se tok narezala ko sem zagledala tisto vilo pred sabo... user posted image user posted image  sem mogla se drugim razlozit potem zakaj... user posted image user posted image  tko da zdej ze vse vejo zate haha... user posted image

kolk lepoooo....sam zdej mam pa res sladkorno...user posted image

rabm inzulin...user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
11.6.2008 13:09:17   
NATAŠI
baguska saj imata ok poštimano, če imaš enkrat otroka je stvar tud mal drugačna...no ja vsaj za mene user posted image

sem si kupila dve full dobri srajčki user posted image user posted image user posted image user posted image  pa poročne nogavičke user posted image  user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2312
11.6.2008 13:10:22   
NATAŠI
bubica prid k meni na sladoled, ga ravno uživam user posted image  user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
11.6.2008 13:11:44   
baguSka
rabm inzulin...

te bom jst mal pocrkljala, pa bo takoj dobr... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2314
11.6.2008 13:12:53   
NATAŠI
baguska imaš še en teden user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
11.6.2008 13:13:35   
Bubamaraa

bubica prid k meni na sladoled, ga ravno uživam user posted image  user posted image

ne deli luštov....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
11.6.2008 13:14:24   
baguSka

baguska saj imata ok poštimano, če imaš enkrat otroka je stvar tud mal drugačna...no ja vsaj za mene user posted image

sem si kupila dve full dobri srajčki user posted image user posted image user posted image user posted image  pa poročne nogavičke user posted image  user posted image user posted image

super natasi!!!user posted image

glede otroka je pa tkole... vem da tezko pametujem glede tega, ker ga zaenkrat se nimava in ne vem ce ga bova sploh kdaj mela... ampak sva se ze veliko pogovarjala ravno o tem in sva se rekla, ce se bo le dalo, da z otrokom ne bova nic spreminjala oziroma cimmanj... ce bom sla jst na dopust, bo on otroka mirku, ce bo su on, ga bom jst, ce bova sla skupi, ga bova skupi mela... vcasih ga bom jst sama vzela na dopust, vcasih on... kukr bo pac naneslo in kukr nama bo pasalo... :))) ker se dobro zavedava pri svojih letih in pri svojih izkusnjah kaj vse se dogaja... tko da... :)))

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
11.6.2008 13:14:39   
Bubamaraa

rabm inzulin...

te bom jst mal pocrkljala, pa bo takoj dobr... user posted image

jaaaaaaaaaaaaaaaaaa...že gremmmmmmm........user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
11.6.2008 13:19:48   
baguSka
baguska imaš še en teden

a za to da si premislim!!??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
11.6.2008 13:34:33   
NATAŠI

user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2320
11.6.2008 13:35:56   
NATAŠI

glede otroka je pa tkole... vem da tezko pametujem glede tega, ker ga zaenkrat se nimava in ne vem ce ga bova sploh kdaj mela... ampak sva se ze veliko pogovarjala ravno o tem in sva se rekla, ce se bo le dalo, da z otrokom ne bova nic spreminjala oziroma cimmanj... ce bom sla jst na dopust, bo on otroka mirku, ce bo su on, ga bom jst, ce bova sla skupi, ga bova skupi mela... vcasih ga bom jst sama vzela na dopust, vcasih on... kukr bo pac naneslo in kukr nama bo pasalo... :))) ker se dobro zavedava pri svojih letih in pri svojih izkusnjah kaj vse se dogaja... tko da... :)))

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in upam da ga bosta kdaj imela user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
11.6.2008 13:36:39   
NATAŠI

baguska imaš še en teden

a za to da si premislim!!??user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  zato da se zresneš in pustiš bubico na mir z osvajanjem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
11.6.2008 13:38:56   
Bubamaraa

a ti hudiča kličeš????

ker hudič hitr pride...user posted image

user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
11.6.2008 13:39:44   
Bubamaraa

baguska imaš še en teden

user posted image  user posted image  user posted image  zato da se zresneš in pustiš bubico na mir z osvajanjem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

fovšija.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
11.6.2008 13:41:12   
NATAŠI

a ti hudiča kličeš????

ker hudič hitr pride...user posted image

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  kok si zlobna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Koliko ss ste imele?
metuljcek27

1 (79%)

2 (10%)

3 (3%)

4 (1%)

več (7%)

Število vseh glasov: 189

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!