|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
9.6.2008 14:12:32   
gaya24
Pingvinčica: Mi smo mu kupli v Okaidiju bele hlače, belo polo kratko majčko-ful priročna, ker se zapera z gneti čez cel hrbet in mu ni treba čez glavo vlačit) pa modro-sivo-bel puloverček.Men majo tam najlepše cotke ampak zdaj se še brzdam,da ne kupujem vsega karm mi je všeč, ker je še kar drago, naš pa vse preraste v 3-4. tednih Žabic tudi mi nismo meli gor, je blo prevroče. Copatke je mel pa plavo-bele.

Dinki:Ti pa maš velikana! Naš ima 7kg (predvčerajšnjim vagala) pa se mi zdi, da je veliko! Sam moraš računat, da je bil tud ful velik-58cm, če se ne motim?? In kolk je kaj že zdaj dolg?user posted image

Eno vprašanje, tiste ki shranjujete mleko. Kako ga pol odmrznete, a pustitew, da se odtali al lahko daš tudi v mikrovalovno?

Grem kuhat  oz. pečt lososa

Lep dan vam želim

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
9.6.2008 14:27:25   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

Daan! Za nami pestra noč oz. jutro. Naša mala se je namreč ob pol šestih odločila, da je s spanjem za danes zaključila, mami pa še tkooo zaspanauser posted image user posted image no, potem sva jo nekako uspela prepričat in je nekaj čez šest nazaj zaspala, vsi trije smo nato drnjohali do devetihuser posted image user posted image
Zdejle je zaspala v zakonski postelji, kmalu bo alarm, ker ponavadi ne spi več kot 30-45 minut. Koliko spijo vaši pikeci čez dan? Naša različno- že od rojstva ful malo spi, ma zdaj vsaj nekaj spi-večkrat po pol urice ali 15-20 minutk. In celo se navaja spančkat tako, da ni v naročjuuser posted image Dojiva se še, z dodatkom Aptamila.

Dinki, tvoj pa je pravi velikanuser posted image Mi se bomo vagali v sredo, ko imamo pregled in prvo pikicouser posted image ne vem, kera bo bolj jokala, mala ali jstuser posted image No, v sredo vam sporočim podatke,še za vse nazaj.

Lep dan želim vsem! Evo, alarm v spalnici-pol ure spanjauser posted image

Nasy s spanjem je pri nam prav tako! pregled in vaganje in pikico pa imamo mi tudi v sredo

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
9.6.2008 14:33:44   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: gaya24
Eno vprašanje, tiste ki shranjujete mleko. Kako ga pol odmrznete, a pustitew, da se odtali al lahko daš tudi v mikrovalovno?

mleko ne smeš odtaljevati v mikrovalovni, najbolje je da se ti odtali sam, potem ga pa pogreješ v vodi! tako sem jaz brala

zdej grem pa tudi jaz kuhat

aja, še nekaj: kakšno previjalno imate ve?
Lan bo že kmalu prevelik za njo, zdaj pa ne vem ali bi kupila novo večjo, al kaj naj naredim! to ki jo imam zdaj je nisem kupila imam sposojeno!

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
9.6.2008 15:17:47   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

dobro jutro!
mi smo tudi zdaj pogruntali, da se mali sicer vedno zbudi ob 6h ali 7h, ampak zaspi nazaj po kakšni urci igranja in dojenja, tako da se še malo spočijem potem, tudi če ne zaspim.

no zdej me pa kliče

Tako zgleda pri nas vsako jutro, tako da sedaj zmeraj kar ostanem v pižami, ker vem da bo kmalu zaspal nazaj, jaz pa tudi user posted image . Ga pa moram tisto uro malce zabavati, noče takoj zaspati....ampak samo da se mi nasmeje pa začnem takoooooo uživati v tem user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
9.6.2008 15:20:19   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Meni je kar grozno ampak moj otrok ima pri dveh mesecih že 8 kil user posted image user posted image user posted image user posted image ...vsaj tako kaže na domači digitalni vagi....moj bog kam bo to še šlo....

to je pa res pravi korenjak, mislim da je največji! sej se mu bo ustavilo in ne bo šlo tako več gor!

Ja upam user posted image ....ne, sej mi vse mamice pravijo, da se vse to izenači med prvim in drugim letom....takrat ni več tako velikih odstopanj med otroci. Najhuje mi je to ker sploh ni tak bajsi, je pa velik....moram kake slike nove gor dat.....

Tina, tudi naš mali je danes ponoči bolj slabo spal....se mi je zbujal na 2 do 3 ure....nekaj je bilo zgleda v zraku....upam, da samo to noč user posted image ....

< Sporočilo je popravil Dinki -- 9.6.2008 15:22:01 >

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
9.6.2008 15:25:45   
Dinki
Zdejle je zaspala v zakonski postelji, kmalu bo alarm, ker ponavadi ne spi več kot 30-45 minut. Koliko spijo vaši pikeci čez dan? Naša različno- že od rojstva ful malo spi, ma zdaj vsaj nekaj spi-večkrat po pol urice ali 15-20 minutk. In celo se navaja spančkat tako, da ni v naročju

Nasy, tudi moj Tit trenutno pančka v najini postelji user posted image . Sem pa rabila 2 meseca, da sem pogruntala, da ga dajem tudi čez dan v najino spalnico spat, ker potem vsaj zaspi za kako uro, mogoče dve....res odvisno od dneva. Kdaj tudi večkrat na dan po uro, kdaj pa v kosu tudi tri ure. Evo, že joka......sem pa brala zadnjič, da dojenčki prve tri mesece potrebujejo približno 16 - 17 ur spanca....

letim....

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
9.6.2008 15:30:16   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: gaya24

Jaz ga pustim kar zunaj... če se pa mudi, pa posodico potopim v vročo vodo! V mikrovalovno ga ne smeš dat, to sem nekje prebrala... tudi v vročo kopel na štedilnik ga baje ne smeš dat!

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
9.6.2008 15:46:33   
lucalu
Pozdravljene mamice! Kaj bo dobrega?
Mi smo se pravkar vrnili s sprehoda - smo komaj ubežali dežju... Saj ne morem verjet, vreme je čisto aprilsko.
Drugače smo vredu, moj zakladek se že smeji naglas! user posted image user posted image user posted image  Zdaj je pa res že pravi fakinček. user posted image  Zdaj si z eno rokico prime drugo in si jo porine v usta. user posted image  Skratka smo v obdobju, ko gre v glavnem vse v usta. user posted image
No, zdaj mu bo počasi treba postreči s kosilom - pa se javim še kasneje!
Pridne bodite in javljajte se!!!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
9.6.2008 17:09:27   
perp
Evo mene od frizerja. sem se postrigla in pobarvala. Sem bila že tolkkkk grozna z takim temnim narastkom user posted image . Pa sem se tko zmenila, da sem še z barvo na laseh šla domov (k sreči sem imela afvto zelo blizu, ker sem bila fulll smešna - polivinil na glavi, pa kapca s šiltom, pa polivinil na ramah za majčko user posted image user posted image user posted image ). Tko da zdej si morm iti čez 10 minut umit lase. In bila sem ful živčna, če je tamala kaj lačna, mah, pridem domov po eni uri, ona drnjoha user posted image user posted image user posted image  Jaz danes podira dnevni rekord - zdej spi skoraj še 2,5uri skupaj. Drugače pa tudi naša čez dan notr parkrat po 15-20 minnut. V vozičku k sreči dlje.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
9.6.2008 19:27:02   
gaya24
IZVIRNO SPOROČILO: tina50
Lan bo že kmalu prevelik za njo, zdaj pa ne vem ali bi kupila novo večjo, al kaj naj naredim! to ki jo imam zdaj je nisem kupila imam sposojeno!

Js sem mela isti problem. Sem v Ikei kupla previjalno 50x70 in mu je bla že po 6 tednih premala pa smo dali mizarju nardit sam desko za čez 75x 85 in zdaj je super.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
9.6.2008 20:27:40   
Dinki
Dinki:Ti pa maš velikana! Naš ima 7kg (predvčerajšnjim vagala) pa se mi zdi, da je veliko! Sam moraš računat, da je bil tud ful velik-58cm, če se ne motim?? In kolk je kaj že zdaj dolg?

58 je bil ko se je rodil, sedaj ne vem točno. Pri 6. tednih je imel 61 cm, sedaj ima zagotovo kak cm več. Bomo videli pri pediatrinji na naslednjem pregledu. Ja orng sta tale najina dečka user posted image .

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
9.6.2008 20:30:20   
Dinki

Jaz imam kupljeno komodo in po naročilu narejen zgornji del, ki je velik 95x75 cm previjalne površine + 30 cm poličke za razne kremice, lučko ipd. Lahko pogledaš kako zgleda - jo imam v albumu. Sem pa z mizo več kot zadovoljna, je ne zamenjam za nobeno drugo!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
9.6.2008 21:19:42   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: san

pomaga baje kombinacija olivnega olja in žganja - po žličko obojega popražiš daš na krpo in ko se malo ohladi, da je toplo, daš pod pleničko na trebušček. mi smo danes sprobali in je ok

San, kako dolgo to pražiš?

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
9.6.2008 21:24:57   
Katy13
Pa še to, plenice: danes sem kupila v lidlu njihove plenice in stanejo 7,99 evra in jih je 56 kosov, imajo pa raztegljive trakce. Bom poročala...

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
10.6.2008 7:53:41   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Pa še to, plenice: danes sem kupila v lidlu njihove plenice in stanejo 7,99 evra in jih je 56 kosov, imajo pa raztegljive trakce. Bom poročala...

Te upoorabljamo občasno tudi mi, ampak so za malenkost malo bolj "plastične" kot DMove.. cena približno ista... moje mnenje

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
10.6.2008 7:55:51   
Arabela
Pa dobro jutro vsem!

Danes ga  s Sergejem pičiva v Ljubljano kjer imam izpit... medtem ga bo čuvala sestrična... pravi mali izletek.. Katarina pa bo pri babici...

Dinki naš jih ima pri 3.5mesecih 8kg... user posted image pa sem prav ponosna nanj.. in seveda na moje mleko...user posted image user posted image user posted image
Je bila pa tudi Katarina pravi balonček dokler ni začela plazit pa so vsi obročki izginili..

Pozdravčke vsem...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
10.6.2008 10:06:00   
Nasy
Hojla, se javljam, k oči čuvauser posted image
Sem brala tudi jaz, da dojenčki spijo po 16 ur ja, ma ne miuser posted image pri nas v začetku skoraj nič ni spala in smo bli k zombiji vsi tleuser posted image zdej vsaj malo spi, na zakonski postelji,ali v naročju drugje ni šans, v vozičku pa nič več.
No, nocojšnja noč je bila pa rekord v spanju-zaspala je zvečer okoli desete, se ob 4 zbudila, sva se podojili, nato je zaspala do pol sedme, sva se spet podojili in spet spali do pol deveteuser posted image
Lep dan vam želim, moj ne bo tko lep, k gremo k tašči popoldan, user posted image ima roj. dan. Dans bo mala na dodatku..k mam takoj minimalno mleka, ko vem, da gremo dol. Grrr..ma sej bo. Me zanima, kaj bomo danes delali narobe in kaj bo spet povedano za mojim hrbtom. Hudiča, ljudje se včasih ne zavedajo, da se sliši tudi čez priprta vratauser posted image user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
10.6.2008 10:14:34   
san
sem se hotla javit, pa kaj napisat, pa se je mali takoj zbudiluser posted image

no, v glavnem, naš korenjak mi ne da dihatuser posted image . ko sva sama ne morem nič.

dinki vse najboljše za dva mesecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ena me je spraševala za moltex plenice, jaz sem zelo zadovoljna z eco plenicami, tako millerjevimi kot od dm-ja.

no, toliko zaenkrat, zdej se pa že pošteno kregauser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
10.6.2008 10:28:59   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Pa dobro jutro vsem!

Danes ga  s Sergejem pičiva v Ljubljano kjer imam izpit... medtem ga bo čuvala sestrična... pravi mali izletek.. Katarina pa bo pri babici...

Dinki naš jih ima pri 3.5mesecih 8kg... user posted image pa sem prav ponosna nanj.. in seveda na moje mleko...user posted image user posted image user posted image
Je bila pa tudi Katarina pravi balonček dokler ni začela plazit pa so vsi obročki izginili..

Pozdravčke vsem...

Arabela, srečno danes na izpitu user posted image .

user posted image  ja, saj sem tudi jaz ponosna nanj....ma meni je prav neverjeten cuker user posted image ...pa imaš prav - bravo naše mleko in to brez kakršnega koli dodatka user posted image .....moj dragi kdaj heca Tita ko se z njim pogovarja, da ima mami polnomastno mleko user posted image .

No, drugače dobro jutro še iz moje strani.

San, super da si se malo oglasila in hvala za čestitke. Upam, da bo to obdobje pri vas čim hitreje minilo. Kako pa je glede krčkov? kaj bolje?

Nasy - ne daj se Ines!!!!! ne godinama, ne tašči!!!!! user posted image

Sem videla, da je Azzurra dala fotke svojih zakladkov gor. Mi je prav žal, da se nič ne pofočka tu pri nas, me zanima kako ji kaj gre.

No, punce pa smo dočakale vreme, ga bo treba izkoristiti. Moj Tit še spi, ko se zbudi pa pičiva na sprehod nabirat D vitamin user posted image ...

Uživajte.....

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
10.6.2008 12:57:12   
tina50
pozdravljene!

spet vas bom na hitro pozdravla, ker kar laufama okrog! zdajle sva bila na sprehodu in Lan spi v vozičku! ob pol 2, pa grema špo mojga atija in gremo v Celje, ker ma en pregled, midve z mamico in Lanom, pa hitro malo po trgovinah!

včeraj sem pozabla povedat, je imel Lan mesece, komaj čakam jutri ker gremo k zdravnici, da ga izmerimo in zvagamo, ne veselim pa se cepljenja, čeprav mogoče ne bo tako strašno! bomo videli

Arabela srečno na izpitu, opravi ga čimboljeuser posted image user posted image

zdaj se pa že Lan prebuja, se grem hitro obleči in potem grema

Lp

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
10.6.2008 13:43:14   
san
hehe spet ista pesem, mami za računalnik, urban pa v jokuser posted image . ga skrbi za moje očiuser posted image .

samo katy odgovorim glede praženja.. tam okol 2 do 3 minutke, toliko da alkohol izpari. z našimi krčki pa je sedaj zgleda spet bolje. sicer ga je včeraj dopoldne nekaj hotelo matrat, ampak je kmalu minilo.

no, zdej pa res morm nehat

papa

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
10.6.2008 21:23:54   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: san

samo katy odgovorim glede praženja.. tam okol 2 do 3 minutke, toliko da alkohol izpari. z našimi krčki pa je sedaj zgleda spet bolje. sicer ga je včeraj dopoldne nekaj hotelo matrat, ampak je kmalu minilo.

Hvala za odgovor. Sicer mi nimamo problemov s krči, jih ima pa od ene kolegice sin in obupujejo.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
10.6.2008 22:08:46   
Lona76
Hoj!
Madonca ste spet načvekale. Mi sploh  ni ratalo vse prebrati.
Najprej hvala vsem za čestitke za dopolnjene 3 mesece.Da vam povem, da sem končno tudi jaz dala v album slike naše princeske. Sem skor doktorirala. user posted image
Včeraj sva imeli pediatra. Seveda ni bila cepljena, ker je prehlajena. Je pa sedaj dolga 60 cm in ima 5640 g. Seveda se je premalo zredila in imava čez 14 dni kontolo in upam da tudi cepljenje. Sem pa ugotovila da zadnji teden se je dovolj zredila, samo prej se je očitno premalo ker imam že premalo mleka. No sedaj ji po vsakem podoju dodam še nadomestek in gospodična pridno hlasta.
Joj Dinki a da tvoj ima že 8 kg. Bogi tvoj hrbet, drugače pa se nič ne sekiraj. Tudi moj Tilen je bil kar pri sebi, sedaj pa se mu vsa rebra vidijo. Kolegica ga je klicala krofek, ker je bil tako okrogel.user posted image
Evo sedaj pa princeska joka moram šibat!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
10.6.2008 23:29:33   
Nasy
Dinkiuser posted image user posted image se nisem dala, ma zanimivo, mala ne prenese moje tašče- je ko jazuser posted image samo mala lahko cvili in joka, se dere na vse pretege, jaz pač ne moremuser posted image in tako je danes ni pestovala niti 5 minut, ker je mala uprizarjala krčevit jok in sem jo po vsem tem lahko potolažila edino jaz.

Punce, lepo in mirno nočko. Jutri imamo pikico popoldan, boste ve dajale kak obkladek na pikico? Meni je ena rekla, da naj dam na gazo ali vato žganje in to gor, da hitro mine bolečina in oteklina. No, upam, da ne bo hude reakcije, se prav bojim..

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
11.6.2008 1:05:39   
gaya24
Mi smo pa imeli ta večer pestro. Maj ni in ni zaspal. Zdaj ma tako obdobje, da skor nič čez dan ne spi in pol je zvečer tolk siten, da je za znoret. Sam na mojih rokah bi bil, še atijeve ne veljajo, kaj šele druge. Če ni na mojih rokah je tako dretje, da ga slišijo verjetno vsi sosedje. Mi je prej uspelo, da mi je po dobrih 2h urah njegovega protestiranja  uspelo,da je malo zadremal na rokah pa sem ga dala hitr v jajčko, da ga je ati naprej nosil in zdaj spi-še vedno v jajčki...user posted image   Rajš počakam, da trdno zaspi, ker če ga prehitro prestavim se mi zbudi in pol spet vse jovo na novo...

Grem gledat, če bo že izvedljivo prestavljanje v posteljo.

Lepo spite

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?