Naša črtica koraka
|
Čer, na hitro vas pozdravim, ker letim v mižavle. Danes sva z anjo imeli dober dan . Dojenje je potekalo brez opletanja, razen zvečer. Ni hotela piti, se je odmikala stran, potem pa sem si izčrpala toliko, da sem začutila manj pritiska v prsih, potem pa se je napapcala in nato zaspala vsa sita in zadovoljna ko kakšen mačkon . To sva uredili, se je pa spet pojavil zamašen nosek , potem pa sem v lekarni kupila uno reč za ustno vlečenje smrkolinov in ... ga vsem toplo priporočam, ker ta pa res deluje! Pa sploh ni drag!!! (zraven sem dobila še kapljice za oči, ena akcija). Plenice: meni so pa bile še tanajbl všečne Huggiske, tema medveda Puja. Pleničke so poslikane z motivi iz te risanke/knjige. En paketek jih bom zihr kupila, jih bo imela za pod kiklico ... čist tako, za promenado . Mullerjeve mi niso všeč ker so tolk debele, DM eko so ok, veliko boljše kot Muller eko (te smrdijo, če so celo noč na ritki), Pamperske so fletne, ker so tanke. IZVIRNO SPOROČILO: perp Plenice uporabljamo mi Fixies. Svetlo modre čez dan in vijolične ponoči - in smo zelo zadovoljni! a so mišljene tudi tako: kot dnevn e in nočne? Še ne vem, katerim plenicam bom prisegla daljšo zvestobo ... vleče me na EKO, ker ko vidim ta kup plasitke ... me kar srce zaboli (a ne bi pa na tetra, sem hm, lena?) joj, spet čvekam, še vas malo pocitiram: IZVIRNO SPOROČILO: Pingvinčica Naša Nina se je rodila z 3500g, pri enem mesecu je imela 4800, sedaj pa ima 5700. Me mora skrbeti? kilca gor vsak mesec je po moje čist ok (seveda za ) IZVIRNO SPOROČILO: Vilma Pri nas pa je Dominik bolan. Me zanima tiste, ki imate tudi dva ali tri otroke... San, Katj, Arabela, in ostale... Če starejši zboli, kako pazite, da se naši marčevski otroci ne nalezejo? Včasih je tako težko, sploh če si sam doma z obema. takrat pazim, da se ne bi nalezla še jaz (ko sem v stiku z njim pazim, da ko ga poljubim na lička, da ne lupčknem kakšno solzico, po njih sem še vedno dobila virus, kdo bi si mislil!) zračim obilno ju ne dajme ukup, če pa že je stik preko oblačil (božanje po nogicah) sina učim, da kiha in kašlja v komolec Tina50 tudi jaz priporočam malo razliko med otrokoma. mi jo imamo 4 leta in je tudi super. sploh pa kar se udobja tiče. udobja za mamico. Še tole: http://www.mameibebe.net/bt/2003290101.htm upam, da deluje, je pa o HENDLINGU za vse in pa še posebej za Tita oz. Dinki lepo mirnooooooooo nočkooo
|