|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
10.6.2008 22:23:50   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

pr nas na žalost,no tokrat na srečo ni za bat...ker smo še samo sedeči...in samo ne-muvajoči....pa s sabo bomo imel blazine,brisače,deke,vse čisto in dezifincirano...in bo otrok čičal tamuser posted image

do morja je še nekaj časa bejba... NNNP preberi user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
10.6.2008 22:23:51   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Zalenka, saj sem najbrž jaz smotana, ampak ne najdem kje na tem free encoderju je za zmanjšat filmčkeuser posted image user posted image

če hočeš zmanjšat morš dat v drug format ker compres preveč uniči filmček. zato za net je fajn če daš v flv (flash) format k je kratek pa dovolj velka kvaliteta ostane. pokažeš ker muvi pa kam ti shrani in ti avtomatsko pretvori v flv in ej ful krajši. je pa res da na račku za pregled flv rabiš predvajalnik - ampak maš zraven riva flv player in je ok.

hvala, čeprav še vedno tega ne najdem na oni straniuser posted image
bom jutri še enkrat pogledala, sem mogoče že preveč utrujena

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
10.6.2008 22:24:41   
Sisy
ti se kr smej jauser posted image user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
10.6.2008 22:25:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

ti se kr smej jauser posted image user posted image

če si pa tolk dobr napisala...otrokuser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2504
10.6.2008 22:25:30   
Rivi
O saskija!!!

Kdaj pa greste na morje? Verjetno za doglo časa, ne.

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
10.6.2008 22:25:43   
Anonimen
ti, pajac, vaša marela je pa prav šponskauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2506
10.6.2008 22:26:04   
zalenka
evo nitka se je danes mal bolj konkretno plazila. če kero zanima: http://blog.pef.uni-lj.si/zalenka/2008/06/10/plazimo/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
10.6.2008 22:28:17   
Anonimen
Bravo Nitkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Isto dela Tjašauser posted image user posted image

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2508
10.6.2008 22:28:21   
Rivi
Nitka, superuser posted image user posted image user posted image

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
10.6.2008 22:29:55   
Anonimen
Zalenka ampak Anita gre pa tko lepo pokonc,mislim ima pa ta visok stil plazenjauser posted image user posted image user posted image
Zakaj pa filmček tko prekinja?

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2510
10.6.2008 22:35:34   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Bravo Nitkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Isto dela Tjašauser posted image user posted image

Bravo Tjaška user posted image user posted image user posted image user posted image

ma tile najini dve čebeli sta pa res čist čist isti ej. no edino da je tjaška manj groba in jezljiva in ni tolk glasna ko protestira user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
10.6.2008 22:35:37   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Zalenka ampak Anita gre pa tko lepo pokonc,mislim ima pa ta visok stil plazenjauser posted image user posted image user posted image
Zakaj pa filmček tko prekinja?

ker maš prepočasn računalnik pa buffer ne sfolga vsega  user posted image user posted image user posted image

kuko to misliš pokonc?????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
10.6.2008 22:35:51   
JORJA
Nitka bravo!!! No zdaj bo šlo pa vsak dan hitreje boš vidla!!user posted image user posted image user posted image

Joj, vas berem in se samo smejem....kakšne imate danes...user posted image user posted image user posted image prav luštno vas je brati.....
Zdaj grem pa počasi v posteljo...
Lahko noč!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
10.6.2008 22:36:47   
saskija
Rivi an morje gremo takoj po 25.6. torej med 25.6 in 30.6 do 15.8, potem pa grem že kar v službo, pred 25.6 pa bi naj šli še na en kratek dopust, ki pa še ni fiksno planiran. Mora Zoja še dobit prosto v šoli kak danuser posted image  eh res škoda, te bolezni, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image

BRAVO NITKA; PETERuser posted image user posted image user posted image user posted image

LAdyB bila si čudovita nevesta, krasna družinicauser posted image user posted image

Poopskika veš kaj pravijo psihologi in psihoterapevti o tistih, ki si na nobeni sliki niso všečuser posted image user posted image user posted image user posted image  no ti ne bom povedala ugotovi samauser posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
10.6.2008 22:38:10   
Anonimen
Ja sej mi res dons počas delauser posted image

Mislim tko,da je tko lepo šibala oprta na celih rokicah.Mah ne vem kako naj napišemuser posted image

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2515
10.6.2008 22:38:56   
zalenka
hvala hvala. sej vem da ste to ve dale čez že dva mesca nazaj, ampak jest sm pa kr u devetih nebesih k se je končno splazila.
v četrtek mava NFTH in je vedla, da bo mogla kej pokazat user posted image user posted image user posted image .

nč zdej grem pa spat, nočko.

dogaja pa res dones na ful user posted image user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
10.6.2008 22:39:10   
Anonimen
O Saskijauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2517
10.6.2008 22:41:04   
saskija
vse ste super na slikcah-sisy, srusa,ladyB, poopsika....

babnce bodi srečne kakšne ste dokler ne boste permanentno noseče kot sem jaz- ko sem spet danes dobila en komentar, da zgledam noseča, ker sem vsepovsod suha samo trebuh imam. jao, jao... nič grem malo nutele pojest, nič telovadit pa spat.user posted image user posted image user posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
10.6.2008 22:42:08   
saskija

ja jaz sem tudi vesela da lahko malo tu gor čepim in moža zanemarjam in svoje telouser posted image user posted image user posted image dobro si slikala ni kaj danes!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
10.6.2008 22:42:39   
Anonimen
Saskija kaj če je to res od gospe Mirence?

(odgovor članu saskija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2520
10.6.2008 22:43:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

ja jaz sem tudi vesela da lahko malo tu gor čepim in moža zanemarjam in svoje telouser posted image user posted image user posted image dobro si slikala ni kaj danes!!user posted image

A veš kako pravijo unim k mislijo da imajo slabo postavo?Ne veš?No kr sama pogruntej.............user posted image

(odgovor članu saskija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2521
10.6.2008 22:44:08   
Rivi
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

lepo, da z nami mal poklepetašuser posted image user posted image user posted image

o vajah raje nebiuser posted image user posted image ...hm...a ne hodiš vsak dan na Pohorje??

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
10.6.2008 22:45:42   
Anonimen
Mene je pa danes eden vprašal kolk je Tisa stara pa sploh nisem znala povedat a 9 al 10user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rivi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2523
10.6.2008 22:46:13   
mojca 32
zalenka user posted image user posted image user posted image user posted image barvo za plazenjeuser posted image user posted image naša se ne zna, zna pa sama stat pa nekaj korakov tud že sama naredi brez pomoči.

lady super družinca ste,prekrasna nevesta,lep sinček....... vse naj najuser posted image user posted image user posted image

SUPER SREČANJE vse ste user posted image vaši otroci pa user posted image user posted image   Upam da se vam še mi kdaj pridružimo, no ja seveda če me boste sprejeleuser posted image

no Petra pa Janeza sem pa skoraj pozabla pohvalit za prve korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
10.6.2008 22:46:39   
Anonimen
abc-a češ vidt eno slikcoooo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?