|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
10.6.2008 21:58:06   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

.. Pa še zgrešit je ne moreš, ker je rdeča z rumeno obrobo...

uuuuu huda ubijalska kombinacijauser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
10.6.2008 21:58:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Še dve ta vročiuser posted image

user posted image

bom še enkrat rekla, kok ti res paše ta frizurauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2452
10.6.2008 21:59:52   
Anonimen
Še ena lepotička,zelena od zavisti pa spet z istmu vozičkamuser posted image

user posted image

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2453
10.6.2008 22:00:08   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika
smajlikikomajzadržujelulanjeuser posted image

user posted image

kako nej bi pa ta smajli zgledu?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
10.6.2008 22:00:50   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: Rivi

hvala za hugeuser posted image user posted image user posted image in objemeuser posted image user posted image user posted image

no k smo že pr noricahuser posted image  Mi gremo v nedeljo skupi na morje s kolegi in njihova punčka je ravno norice "prebolela"... Upam da ni več kužna...Ampak vseen...Če jih Sara na morju dobi verjetno ne bo nič hudega ane? Razn če bi imela vročino ane?..Njihova punčka je imela namreč vsega skupaj samo ene 8 pikc ,nč vročine,nč slabega počutja...

No jst fenomen ki pa so me očitno v otroštvu v vato zavijaluser posted image pa nisem prebolela NOBENIH otroških bolezni, torej bi jih recimo lahko tut fasala...A je varianta da zdravniku rečem za kakšen antibiotik-za vsak slučaj? Kako je s tem pr odraslih?

No, če bo prebolela navadne norice ne bo nič hudega... Je pa kužna. Lahko pa se zakomplicira in je takrat fajn da greste domov... Sicer pa tuširanje, pivnanje in ne na sonce. Kolegica mi je danes svetovala Antibacterial skin repair losion in kremo od Avene, ki je pri njeni kolegici zelo hiter posušila norice in nehalo jo je srbet...Imej s sabo kaj za zbijat vročino in Claritine sirup, da jo ne srbi tolk...

Zate pa je tako: zelo verjetno je da si jih prebolela. Če pa nisi: potek je ponavadi hujši, kot pri otrocih, ukrepi so enaki... V poštev pride Virolex samo to dajo le, če si res PIKAPOKA....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
10.6.2008 22:01:26   
Sisy

user posted image

s to se pa mi ne bomo družl več ker grizeuser posted image  pazte se je ker je že zdej opasnauser posted image ...očitno jo mami tkole šunta...jah jabolko ne pade daleč od drevesauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
10.6.2008 22:02:13   
Talika19
Moram povedat kako smo danes videli, da so si otroci res ful različni. K meni je prišla soseda, ki ima en mesec starejšo punčko. Pri našem sosedu pa imajo malega zlatega prinašalca. Tamala od sosede je skoz samo tega kužija gledala in ko jo je mamica hotela dat stran od mreže je začela ful jokat. Mark je pa skoz samo kosilnico gledal, ker je sosed prej kosil in je nonstop lazil k njej.
user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
10.6.2008 22:02:26   
Anonimen
Uf Sisy zna bit zajebano,če jih nisi prebolela.Moj stric je bil za umretuser posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 2458
10.6.2008 22:03:08   
birdy

user posted image

s to se pa mi ne bomo družl več ker grizeuser posted image  pazte se je ker je že zdej opasnauser posted image ...očitno jo mami tkole šunta...jah jabolko ne pade daleč od drevesauser posted image

Pa glej ta nedolžen pogleduser posted image  Ta pa res ne grize. Pa še tak lep voziček mauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
10.6.2008 22:03:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Moram povedat kako smo danes videli, da so si otroci res ful različni. K meni je prišla soseda, ki ima en mesec starejšo punčko. Pri našem sosedu pa imajo malega zlatega prinašalca. Tamala od sosede je skoz samo tega kužija gledala in ko jo je mamica hotela dat stran od mreže je začela ful jokat. Mark je pa skoz samo kosilnico gledal, ker je sosed prej kosil in je nonstop lazil k njej.

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 2460
10.6.2008 22:03:23   
pajac

a ona tud???

Peter je kot mali terier...user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
10.6.2008 22:05:18   
pajac

user posted image

user posted image

evo a se je zdaj že polulal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
10.6.2008 22:05:26   
Anonimen
Še ena ta zelena s čist drugmu vozičkomuser posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2463
10.6.2008 22:05:51   
Talika19
Pajac, a vidva se še dojita? Ker sta bila bolj na ne kot ja, kajne? Kako pa spi ponoči?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
10.6.2008 22:06:27   
Rivi

hvala za hugeuser posted image user posted image user posted image in objemeuser posted image user posted image user posted image

no k smo že pr noricahuser posted image  Mi gremo v nedeljo skupi na morje s kolegi in njihova punčka je ravno norice "prebolela"... Upam da ni več kužna...Ampak vseen...Če jih Sara na morju dobi verjetno ne bo nič hudega ane? Razn če bi imela vročino ane?..Njihova punčka je imela namreč vsega skupaj samo ene 8 pikc ,nč vročine,nč slabega počutja...

No jst fenomen ki pa so me očitno v otroštvu v vato zavijaluser posted image pa nisem prebolela NOBENIH otroških bolezni, torej bi jih recimo lahko tut fasala...A je varianta da zdravniku rečem za kakšen antibiotik-za vsak slučaj? Kako je s tem pr odraslih?

No, če bo prebolela navadne norice ne bo nič hudega... Je pa kužna. Lahko pa se zakomplicira in je takrat fajn da greste domov... Sicer pa tuširanje, pivnanje in ne na sonce. Kolegica mi je danes svetovala Antibacterial skin repair losion in kremo od Avene, ki je pri njeni kolegici zelo hiter posušila norice in nehalo jo je srbet...Imej s sabo kaj za zbijat vročino in Claritine sirup, da jo ne srbi tolk...

Zate pa je tako: zelo verjetno je da si jih prebolela. Če pa nisi: potek je ponavadi hujši, kot pri otrocih, ukrepi so enaki... V poštev pride Virolex samo to dajo le, če si res PIKAPOKA....

5 dni po tem, ko je se naredijo krastice zagotovo ni več kužna, tako da ne skrbi.
Ti si pejt pa protitelesa pogledat, če res nisi ziher. (Tudi kar se tiče naslednjih nosečnosti pa to...je zelo fajn, da veš, če si jih prebolela al ne)

Antibiotik ne pomaga pri noricah ampak tako kot je pajac napisala  - protivirusno zdravilo, kot je virolex, mal ublaži vse skupaj....

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
10.6.2008 22:06:31   
Anonimen
Maaaaaaaaaaaaaaaaaa pajac-ko bubamarauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2466
10.6.2008 22:07:11   
Talika19

user posted image

user posted image

evo a se je zdaj že polulal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa saj tale ful dobro izgleda
za 15 eur je carskauser posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
10.6.2008 22:07:22   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

moški pač user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
10.6.2008 22:07:34   
Sisy

hvala za info pajac,zlata si...

Torej za odrasle ni nujen antibiotik? A ni Virolex za hrepes?user posted image  al sem jst neki pomutila?user posted image

Claritine ima že kolegica zarad tamale pa ga bo vzela s sabo,za tuširanje in sonce mi je pediatrinja tut rekla,tisti losjon bom šla pa za vsak slučaj kupit....

Itak če se zgodi da kakšna hujša varianta noric šibamo domov...So bile pa besede sestre naše pediatrinje ko sem jo vprašala kaj če jih na morju fašemo: "jah sej imajo otroci norice lahko tut na morju aneuser posted image " In ko sem vprašala če obstaja kakšno mazilo ali kaj podobnega ter kakšni ukrepi v tem primeru sem dobila odgovor le tole s tuširanjem,MAZILO pa baje po njenem ne obstaja nobenouser posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
10.6.2008 22:08:10   
Talika19

user posted image

joj kakšne učke in ustniceuser posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
10.6.2008 22:08:16   
zalenka

user posted image

bom še enkrat rekla, kok ti res paše ta frizurauser posted image user posted image user posted image

no tale je pa res user posted image user posted image user posted image . sm glih u elementu user posted image user posted image

hvala za pohvale frizure. bo treba počas že kr mal osvežit. sam zdele ni moje frizerke k se je poročila in je na dopustu, pa pred morejm se itak nam.

ampak dons vam pa dogaja ej. kr letijo strani naprej user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
10.6.2008 22:08:38   
birdy

user posted image

****, Tisa ma pa take lepe očkeuser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
10.6.2008 22:09:26   
pajac

Maaaaaaaaaaaaaaaaaa pajac-ko bubamarauser posted image user posted image user posted image

user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
10.6.2008 22:10:08   
Talika19
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooluser posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
10.6.2008 22:10:56   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

user posted image

Pa glej ta nedolžen pogleduser posted image  Ta pa res ne grize. Pa še tak lep voziček mauser posted image

nedolžen pogled ja...take so najhujše...user posted image

voz je lep sam barva pa neuser posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 10.6.2008 22:11:12 >

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?