|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
10.6.2008 20:59:39   
lex
Glede povijalnih bi jaz bila spet pametnauser posted image : jaz sem v paketu dobila take ful fajne raztegljive, sestrična pa mi je pri Aleksu posodila še svoje, ki pa niso bile raztegljive. No te je bilo pri 3 mesecih že zelo težko našraufat gor na našga fanta. Raztegljive pa so se lepo ovile okoli buščeka.
Jaz morem še kuhno pospravit, ker je še v razsulu od večerje pa se mi ne dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
10.6.2008 21:01:52   
lex
Almera 2 imaš dosti. Jaz sem 1 kupila, 1 sem pa dobila za darilo. Če pa ti kdaj zmanjka (da sta slučajno obe v pranju) pa lahko čisto mirno vzameš kakšno svojo, pač dojenčka zaviješ tako da ima kak kot na bučki, da mu posušiš laske.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
   [Brisano sporočilo]
10.6.2008 21:18:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1878
10.6.2008 21:31:46   
neboglasnica
Tako, kup jagod je izginil v mojem vampu. Danes so bile pa sladke, mnjami....

lex, hvala. Gor me drži pa še čokolada, piškoti, sendviči, krompir.... Jem vse, sem smetnjak in žal tako tudi izgledam.

almera, brisač s kapuco? Kaj ti jaz vem, dve imaš čisto dovolj, še preveč.

potiskane plenice: kje torej naj si jih kupim, v LJ, da bodo poceni in kakovostne? Čisto ste me okužile s tem.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
10.6.2008 21:38:58   
neboglasnica
populis, ne pretiravaj, da te ne bo zalilouser posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
10.6.2008 21:46:46   
glugluglu
Jaz sem tudi jutri v Lj., samo bom najbrž od 10.30 rabila ene 2 uri, da bo konec vsega, ker moje zdravnice ni in me ima ena druga G. Potem bi rada pa šla na Rudnik in pa v BTC pod Emporium (po potiskane pleničkeuser posted image ), ob 13.30 ali kasneje pa naj bi nekje v Šiški prevzela posteljico, ki me čaka že nekaj časa. To bom sicer zvedela jutri, kdaj točno.

Ljubljančanke, pa bi vas res rada videla in če ste za in se dobite in če bi meni jutri uspelo lahko kakšni pošljem gsm oz. lahko meni kakšna pošlje, da bi jo jutri poklicala po končanem pregledu ali poslala sms. 

Neposredna povezava do sporočila: 1881
10.6.2008 21:50:08   
lex
neboglasnica me s tretjim otrokom mamo menda pravico tako izgledat (jaz sem namreč ista!), bojo potem kile letele iz nas, ko nas bojo 3 jeziliuser posted image  in sive lase povzročaliuser posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
10.6.2008 21:50:27   
neboglasnica
gsm sem ti poslala na ZS

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
10.6.2008 21:52:56   
neboglasnica
lex, moji dve tako nekaj daje, da se sam še derem in grozim, da bom obe pretolkla. Potem seveda nič ne ukrenem, grozna sem. Zlasti zvečer po 15x lubčka meni, dojenčku, očiju, pa spet meni...

glugluglu, meni bi najbolj ustrezalo kar okoli 12 h, če boš utegnila. Pa še po pleničke lahko greva skupaj, da bom in in da ne bo mojega otroka sram, da je za luno.

Neposredna povezava do sporočila: 1884
   [Brisano sporočilo]
10.6.2008 21:54:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1885
10.6.2008 21:56:03   
lex
neboglasnica ne tvojih punc ampak tebe user posted image  daje. Jaz se kar naprej derem po bajti. Bogo Alino včasih kr v luft vrže. Prav sama sebi grem na živceuser posted image user posted image , komaj čakam, da se rodi in da hormoni nehajo divjatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1886
10.6.2008 21:59:08   
lex
a vam še malo lušte naredimuser posted image  s potiskanimi pleničkamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
10.6.2008 22:01:07   
neboglasnica
p... noče delat

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
10.6.2008 22:02:14   
lex
neboglasnica kaj noče delatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1889
10.6.2008 22:02:31   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

lex, moji dve tako nekaj daje, da se sam še derem in grozim, da bom obe pretolkla. Potem seveda nič ne ukrenem, grozna sem. Zlasti zvečer po 15x lubčka meni, dojenčku, očiju, pa spet meni...

glugluglu, meni bi najbolj ustrezalo kar okoli 12 h, če boš utegnila. Pa še po pleničke lahko greva skupaj, da bom in in da ne bo mojega otroka sram, da je za luno.

ok, velja, upam, da bom do 12.00 že končala s pregledom, pokličem takoj ko bom konec.

Neposredna povezava do sporočila: 1890
10.6.2008 22:03:56   
neboglasnica
lex, prejle sem napisala, da bo tretje dete že vsega navajeno in ve, kakšno mamo lahko pričakuje: živčno, sitno, vsega naveličano... pa še nekaj, ne vem več. kaj čem, emšo pač

glugluglu: dogovorjeno, najraje bi okoli 11 ure, saj sem se spomnila, da sem Ani obljubila, da pridem po kosilu. Če pa ne bo šlo, pač ne bom šla po Ano po kosilu, bo že. Prepustiva se tvojemu oz. tvoji G.

dete dela salte, očitno preveč sedim. Mož, vneti nogometaš pa smrči pred TV. Odkar je doma, veliko spi, pa še kar je zaspan... kot malo dete user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1891
10.6.2008 22:04:53   
neboglasnica
Tale RR, spet blokira tako kot med vikendom. Presneti žogobrc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
10.6.2008 22:06:04   
lex
tole ta zadnje mi je pa znanouser posted image

pa še brat je bil na bolniški od januarja pa do maja in se je drugi dan zaspal na šihtuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa je vsak dan smrčal do vsaj 10h

Neposredna povezava do sporočila: 1893
10.6.2008 22:07:41   
neboglasnica
Zdaj grem pa malce vodoravno, ker me bo raztrgalo, tole dete. Ne čvekajte preveč, da ne bom celo dopoldne samo brala.....

Nočka, malo lulanja in veliko spanja. Za obrat naj vas pa dragi prekotali.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
10.6.2008 22:07:53   
lex
lahko noč, grem pod tuš pa spat, da me dete zbrca (ker naša najmlajša se je odločila, da bo brcala samo ko se vležem, pa še to samo po 10 uri zvečer), sem zaradi tega že včasih čisto paničnauser posted image , ko čez dan ne naštejem 10 gibov, potem ima pa opolnoči miganjeuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
10.6.2008 22:09:03   
glugluglu
ok, sej, če bom videla, da se vleče tam v čakalnici (če me ne bo na ctg takoj poslala, ali če bi videla, da je kašno noro stanje) pa ti sproti kakšen sms pošljem

Neposredna povezava do sporočila: 1896
10.6.2008 22:12:01   
tims
Evo, da se še jest mal oglasim.

Joj, tele potiskane pleničke....... Jutri grem še v Turbota pogledat, če jih imajo tam, ker ne grem rodit, dokler jih ne kupim.user posted image

Naj se še pohvalim z današnjo preiskavo oz. testom na sladkor. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nimam sladkorne. Izvidi so bili zelo zadovoljivi, je pa res bila kriza tamle čakat več kot tri ure, s tem, da lahko samo tam lepo sediš in čakaš, kdaj bo mimo. No, končno je to za mano in za nagrado sem si doma privoščila ogroooooooomen kos lubenice. user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa naprej fuzbal gledat. So Švedi ravno dal gol, če vas slučajno zanima user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1897
10.6.2008 22:21:04   
Blacky30
Zvezdica, čestitke!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Iiiiiiiiiii, kak fajn, dvojčke boste imeli!!! Pa NS imaš ravno na moj rojstni dan in moj PDP. Rok pa imaš 25.1., jaz pa sem ga pri Nejcu imela 23.1. Itak pa boš rodila že letos glede na to, da nosiš dvojčka. Drži se in še naprej se javljaj.user posted image

Inigo, čestitam, da si uspešno prebrodila izpit, zdaj pa uživaj v brezdelju in čakanju na user posted image ! Pa javi nam še rezultate obeh izpitov, da vidimo, če so pestike služile namenu!
Sicer pa pri meni so se tisti blagi popadki začeli vedno spredaj, v jajčnikih, kot šraufanje med M. Ko pa so postali ful močni, ko so mi mehur predrli, pa so bili tudi v križu, zelo pekoča bolečina.

Lex, čestitke za uspešen pregled. Pravo kilažo ima že vaša princeska, bo pa res počasi prišla ven. Juhuu!!!!user posted image user posted image user posted image  In hvala bogu, da se je obrnila na glavo.user posted image user posted image  

HD, CTG traja nekje 15-20 minut. Slikice pa tudi daj kar v mojalbum, ker sem jih jaz tudi, sem obupala nad tem RR-jem.

Almera, ne, 24julij se po tistem postu ni več javila. Čakamo novičke! Ima mojo GSM št., tak da računam, da nam bo javila, če jo doleti sreča in bo rodila.user posted image

Lex, hvala za ta sladoled, mnjamiiiiiiiiiiiii.............. si grem kar po lučko!!user posted image

Flower, javi, ko boš imela rezultat izpita. Ampak ne sekiraj se preveč, če ne bo pozitivno, vsaj poskusila si!user posted image

Almera, brisače s kapuco tudi ne rabiš nobene. Ni nujno, lahko uporabiš kar navadno, samo jo obrneš pravokotno in ga oviješ v njo. Če pa boš uporabljala samo te, pa imaš 2 dovolj. Jaz imam menda 2, samo sta bili redko v uporabi, sem kar navadne velike uporabljala.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
10.6.2008 22:22:10   
tims
Populis user posted image user posted image user posted image , kar tako naprej.user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
   [Brisano sporočilo]
10.6.2008 22:25:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?