Blacky30
|
Zvezdica, čestitke!!!!!!!!!!!! Iiiiiiiiiii, kak fajn, dvojčke boste imeli!!! Pa NS imaš ravno na moj rojstni dan in moj PDP. Rok pa imaš 25.1., jaz pa sem ga pri Nejcu imela 23.1. Itak pa boš rodila že letos glede na to, da nosiš dvojčka. Drži se in še naprej se javljaj. Inigo, čestitam, da si uspešno prebrodila izpit, zdaj pa uživaj v brezdelju in čakanju na ! Pa javi nam še rezultate obeh izpitov, da vidimo, če so pestike služile namenu! Sicer pa pri meni so se tisti blagi popadki začeli vedno spredaj, v jajčnikih, kot šraufanje med M. Ko pa so postali ful močni, ko so mi mehur predrli, pa so bili tudi v križu, zelo pekoča bolečina. Lex, čestitke za uspešen pregled. Pravo kilažo ima že vaša princeska, bo pa res počasi prišla ven. Juhuu!!!! In hvala bogu, da se je obrnila na glavo. HD, CTG traja nekje 15-20 minut. Slikice pa tudi daj kar v mojalbum, ker sem jih jaz tudi, sem obupala nad tem RR-jem. Almera, ne, 24julij se po tistem postu ni več javila. Čakamo novičke! Ima mojo GSM št., tak da računam, da nam bo javila, če jo doleti sreča in bo rodila. Lex, hvala za ta sladoled, mnjamiiiiiiiiiiiii.............. si grem kar po lučko!! Flower, javi, ko boš imela rezultat izpita. Ampak ne sekiraj se preveč, če ne bo pozitivno, vsaj poskusila si! Almera, brisače s kapuco tudi ne rabiš nobene. Ni nujno, lahko uporabiš kar navadno, samo jo obrneš pravokotno in ga oviješ v njo. Če pa boš uporabljala samo te, pa imaš 2 dovolj. Jaz imam menda 2, samo sta bili redko v uporabi, sem kar navadne velike uporabljala.
|