Blacky30
|
Jutro! Jaz imam pa danes doma družbo, mojega malega srčka. Čez noč mi je zakuhal na 38,5 in po znakih sodeč, sumim, da gre za škrlatinko. Sranje! V tem primeru se moram bat še za sebe. Tak da se gremo jutri popoldan pokazat, ker danes več ne delajo. Upam, da je samo viroza. Flower, drži se danes na izpitu, ti bom držala pesti!!! Pa Inigo tudi!!!! Zdaj pa sem izkusila, kaj pomeni, da ne moreš zaspati. Od 23h do pol enih sem se premetavala po postelji in nisem mogla zaspati. Groza!! Potem pa sem šla v kuhinjo, jedla jogurt in brala knjigo do 1.30, ko mi je začelo očke skupaj vlečt in potem sem lahko takoj zaspala. Grozno! Jaz še tudi nimam napotnice za P, imam pa še 2 pregleda do konca, tak da bom verjetno zdaj na naslednjem dobila, ko imam 24.6. Populis, tudi meni dela g. UZ na vsakem pregledu in nosim samo enega. Prav tako je bilo tudi v prvi nosečnosti. Je pa res, da je to odvisno od posameznega g., moj ima privat ambulanto, vendar hodim k njemu preko koncesije in ne plačujem, pa si vseeno vedno vzame čas in dela UZ. Tisti, ki pa delajo v zdr. ustanovah, pa se držijo reda in se jim ne da nič kaj trudit za plačo, ki jo dobijo. Spalno vrečo imam jaz tako poletno, čisto tanko, bombažno brez rokavov, tak da bom tisto uporabila, v kolikor bo potrebno, samo se prva dva meseca itak ne odkrivajo. Inigo, počakaj, to je še komaj začetek. Ravno zadnjič sem brala en članek ene babice, ki je napisala, da mamice delajo standardno napako, da pridrvijo v P, ko jih parkrat stisne in potem morajo tam ležati, kar pomeni, da se porod podaljša in je čist brezveze. Pravi, da mora mamica priti v P, ko ima eno uro neprekinjeno popadke na 5 minut in en popadek traja vsaj 60 sekund. Pa še takrat je daleč do poroda. Pri tebi pa se maternica že pošteno pripravlja, kar je super. Sprejmi to kot nekaj dobrega in pričetek nečesa prečudovitega. Ker zdaj te je matralo na pol ure, veš, kje je še na 5 minut. Res pa je, da se lahko cel mesec še tako vleče. Netki, dobrodošla nazaj!!!!!! Upam, da si uživala tudi za mene!!
|