Blacky30
|
HD, žal mi je, da se ti želja glede diplomiranja ni izpolnila, a je že veliko to, da boš imela nalogo dokončano! Bravo!! Jaz še tega ne bi naredila do zdaj. Boš pa potem v miru šla na zagovor, pa bo tvoja pupika zraven poslušala. In bo še bolj ponosna na mamico, kot če bi bila v trebuščku in ne bi prav vedela, kaj se dogaja. Glede mapic za škatle (poznam ta sistem, ga imamo v službi) - fajn sistem ja, samo čudno, da ni škatel za dobit. Hmmm, poskusi malo po netu pobrskat, če bi kje imeli v prodaji preko neta. Inigo, saj bo boljše, že jutri. Je pač eden tistih blesavih dni, saj bo..... Populis, fajn, da imaš vsak teden pregled, čeprav sploh ne vem, zakaj se držijo tega, da vas tako pogosto naročajo, če te sploh ne pregleda kot je treba. Marička, so smotani!! Almera, ne me spominjat za torbo za v P. Nimam pojma, kdaj se bom spravila zraven. Se mi kar nikamor ne mudi, potem pa bo letanje. Glede pitja, jaz pa spijem veliko tekočine, bi rekla. Ful imam rada gosti sok, redčen z vodo. Tega spijem sigurno 2 kozarca dnevno po 3 dcl. Sicer pa me večkrat malo omotica in slabost obdaja, pa sem vedno takoj pri kozarcu in že pijem vodo. Mene tudi vsako noč enkrat vrže pokonci krč v nogi. Samo jaz tako skočim iz postelje na tla, da hitro ravno dam stopalo dol, da se krč preneha, da mi skoraj poleti pri ustih ven. To so prave akrobacije, tak me zabriše v luft. Neboglasnica, srečka glede dojenja. Jaz pa sem spila na litre vode, ker me je dojenje tako zelo žejalo, pa še ful vroče je bilo v P zaradi kurjave, pa ni bilo mleka od nikoder. Samo pri meni so verjetno temu botrovali drugi razlogi. Maja24, kopijo odločbe, ki jo prejmeš ti, dobi tudi tvoja služba. Glugluglu, ja, saj res, po porodu pa sem pozabila, da je potrebno paziti na prehrano. Pa saj mi ni panike, bom vzdržala, mi ni problem. Jaz si pravim, hudiča, če je do zdaj nisem prebolela v 32 letih, pa se lahko zgodi, da jo bom ravno zdaj v teh 9 mesecih. Ni vrag, da se ne bi mogla zadržati. Pa do sedaj nisem imela težav. Ko bi mi le tako pri dietah uspevalo. Bi bilo fajn, če bi naše "dojilje" lahko napisale seznam prepovedane hrane, da bomo natančno vedele, kaj ne smemo, da naši ne bodo imeli preveč krčev. Jaz samo vem, da ne smem piti juice-a, nobenih oranžnih in breskovih, grozdnih sokov, ker napenjajo, da ne smem hrušk, grozdja,.... kaj še? Pa ne smem menda prekajenega mesa. Več pa se zdaj ne spomnim. Soncica, glede pršuta, če je vakuumsko pakiran in iz trgovine, mislim, da ni težav. Glede paštete pa je bolj nevaren vitamin A, ki ga je v njej veliko kot toxa, ta namreč povzroča okvare oči itd. Zato se paštet izogibam, kot tudi jeter ne smemo jest. Jaz še nisem nič nabavila za domov iz P, pa tudi nakupi bodijev me še čakajo. Naslednji petek pridem na vrsto za ta užitek. Mojcek1, kaže se enako kot, če nisi noseča, znaki rahlega prehlada ali gripe ali pa celo nič. Vidi pa se v krvni preiskavi, ki jo delajo v vsakem trimesečju enkrat.
|