Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 18:18:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa pravite, da je miss sveta preziveta zadeva.... . Se med sabo ne moremo nagledat
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 18:46:07
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Pa pravite, da je miss sveta preziveta zadeva.... . Se med sabo ne moremo nagledat se strinjam
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 18:49:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Pa pravite, da je miss sveta preziveta zadeva.... . Se med sabo ne moremo nagledat
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 18:52:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Kaj mi zdaj jezik kazes... ?
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 18:53:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Pa pravite, da je miss sveta preziveta zadeva.... . Se med sabo ne moremo nagledat indeed
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 18:54:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Kaj mi zdaj jezik kazes... ? Ne sej se ne smejem teb. Sam predstavljala sm se same sebe tam na odru k govorim World peace, v eni roza pufasti oblekci z tiaro
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 18:55:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Ne sej se ne smejem teb. Sam predstavljala sm se same sebe tam na odru k govorim World peace, v eni roza pufasti oblekci z tiaro Sem prebrala tam na otoku... ...ja, znam brat .....kar mi paše
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 18:56:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Kaj mi zdaj jezik kazes... ? Ne sej se ne smejem teb. Sam predstavljala sm se same sebe tam na odru k govorim World peace, v eni roza pufasti oblekci z tiaro stereotipi..ccc...
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 18:57:22
|
|
|
|
Bubamaraa
|
karin še kar nisem dobila geslaaa......
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 18:59:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Kaj mi zdaj jezik kazes... ? Ne sej se ne smejem teb. Sam predstavljala sm se same sebe tam na odru k govorim World peace, v eni roza pufasti oblekci z tiaro stereotipi..ccc... Ja itak. Jst mam rada stereotipe . Sej mene ste tud vse za črnolasko, shirano z suhim nosom proglasile sam zato k sm včasih mal žleht . Pa sm čist vesela debela deklica . Stereotipi
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 19:00:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa karin še kar nisem dobila geslaaa...... Sej sm poslala No, sem še enkrat.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 19:02:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Kaj mi zdaj jezik kazes... ? Ne sej se ne smejem teb. Sam predstavljala sm se same sebe tam na odru k govorim World peace, v eni roza pufasti oblekci z tiaro stereotipi..ccc... Ja itak. Jst mam rada stereotipe . Sej mene ste tud vse za črnolasko, shirano z suhim nosom proglasile sam zato k sm včasih mal žleht . Pa sm čist vesela debela deklica . Stereotipi Sej je bil đouk veš ne,ne....jst sem napisala, da sem si te zelo podobno predstavljala , bravo jst
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 19:03:02
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa karin še kar nisem dobila geslaaa...... Sej sm poslala No, sem še enkrat. kolk ste fletniii..... dej mi povej kako mačka tako spitat..ker naša mačka je tako pretrgana, da ne vem kaj bi ji dala za pojest, da bi kej na njej ostalo...
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 19:03:02
|
|
|
|
Anonimen
|
bravo ti
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 19:04:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa karin še kar nisem dobila geslaaa...... Sej sm poslala No, sem še enkrat. kolk ste fletniii..... dej mi povej kako mačka tako spitat..ker naša mačka je tako pretrgana, da ne vem kaj bi ji dala za pojest, da bi kej na njej ostalo... Kaj pa vem. Mojadva sta po men Ma notranje mačke so bl rejene običajno. Zunanja zelo težko da taka zraste. Pa še kastrirana sta, to se tud ful pozna.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 19:05:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Mojadva sta po men Zdaj razumem, zakaj nimam domacih zivali .
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 19:05:41
|
|
|
|
April
|
helou drekica, kaj si geslo menjala , jaz sem te pa glih mislila kopirat
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 19:07:46
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa karin še kar nisem dobila geslaaa...... Sej sm poslala No, sem še enkrat. kolk ste fletniii..... dej mi povej kako mačka tako spitat..ker naša mačka je tako pretrgana, da ne vem kaj bi ji dala za pojest, da bi kej na njej ostalo... Kaj pa vem. Mojadva sta po men Ma notranje mačke so bl rejene običajno. Zunanja zelo težko da taka zraste. Pa še kastrirana sta, to se tud ful pozna. ja sej naša je tud bila najprej notranja...bol se je pa gonit začela in adijo pamet...tko, da zdej čakam da jo peljem na ultrazvok, da vidmo če je slučajno breja, da jo ne bi dali sterilizirat in bi imela mladičke v sebi...
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 19:08:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa karin še kar nisem dobila geslaaa...... Sej sm poslala No, sem še enkrat. kolk ste fletniii..... dej mi povej kako mačka tako spitat..ker naša mačka je tako pretrgana, da ne vem kaj bi ji dala za pojest, da bi kej na njej ostalo... Kaj pa vem. Mojadva sta po men Ma notranje mačke so bl rejene običajno. Zunanja zelo težko da taka zraste. Pa še kastrirana sta, to se tud ful pozna. Pr nas isto, je kastriran in čist nič se mu ne da, sam spi cel dan pa je, pa teži Je bil pa hudo bolan( kristale ) in so nama takrat za tisti čas priporočal posebno dieto in odkar je tako hrano je malo celo shujšal, no sej neki hud bajsi ni bil
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 19:08:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April helou drekica, kaj si geslo menjala , jaz sem te pa glih mislila kopirat packa
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 19:09:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Drgač sta pa mojadva trenutno na light briketih, jst pa tud Hujšamo skupaj
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 19:10:22
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April helou drekica, kaj si geslo menjala , jaz sem te pa glih mislila kopirat packa ja kaj čm, taka sem
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 19:10:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Drgač sta pa mojadva trenutno na light briketih, jst pa tud Hujšamo skupaj ...
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 19:11:28
|
|
|
|
April
|
no sam novo mi pa vseen lahko zaupaš, ker sva v istem klubu
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 19:12:20
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Drgač sta pa mojadva trenutno na light briketih, jst pa tud Hujšamo skupaj si taka kot moja mami..je bila na dieti in takrat je še pes mogu manj jest....da ni sama trpela.... da je mela skupinsko hujšanje....
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?