Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 13:13:46
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Čestitke: Mihcu za 11 mesecev in Nitki za 10 mesecev nitka se lepo zahvaljuje. mami je skor pozabla . nitka seveda vse naj naj želi svojemu bodočemu možeku a še rd bosta imela skoraj na isti dan pa ta dva sta si res usojena
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 13:17:38
|
|
|
|
zalenka
|
zdej mam pa jest eno zelo resno vprašanje . včeraj sem se poglobila v teste avtosedežev in ugotovila, da je najboljši v razredu 9-18 romer duo plus. ta ma isofix sistem. zdej me pa zanima, če katera ve, al je enako varen tudi če ne prienjaš z isofixom? ker sva razmišljala, da bo enkrat treba nov avto si omislit in verjetno bo uni imel isofix, tak da če hočeva da bo zic še za kakega naslednjega bebota pol se nama splača. pri varnosti pa itak ne šparava. sva v bistvu že mela zbrano, da kupimo maxicosi priori XP, pol sm pa včer vidla, da je dobil za varnost samo krogec . ker ga na 2007 in 2008 testih ni, sm gledala avtomatsko maxi cosija prorifix. priori XP je pa na testu 2006 in ni ravno blestel no. pol sm pa najdla včer v nemčiji romerja duo plus za 228 eur, pr nam je pa 320. sam na žalost en pošiljajo v slovenijo. sm jim napisala mail če bi mi poslal pa plačam stroške, pa sm dubal da ne morejo lifrat v slovenijo. druga najcenejša varjanta je pa dojče ebay za 250 eur.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 13:19:33
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Čestitke: Mihcu za 11 mesecev in Nitki za 10 mesecev nitka se lepo zahvaljuje. mami je skor pozabla . nitka seveda vse naj naj želi svojemu bodočemu možeku a še rd bosta imela skoraj na isti dan pa ta dva sta si res usojena ja ja je že vse zmenjen. že šparamo za ohcet . pa balo tud že delam
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 13:21:26
|
|
|
|
Talika19
|
Zalenka, a veš, da sem jaz tudi to ugotovila glede Maxi Cosi priori XP, pa tudi na novejših testih ga ni. Tudi ne vem, če ima iso fix. Pa sem mojemu rekla, naj se malo pozanima glede te sedežev, pa se mu kar ne da. Vsega pa tudi ne morem sama. Glede tvojega vprašanja pa ne vem. Testi so najbrž delani z iso fixom, kako je pa brez, pa ne vem. Vprašaj v kakšni trgovini kjer jih prodajajo, če bodo seveda vedeli.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 13:23:08
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: zalenka hvala vsem za čestitke, zdej mora sam še prestave pogruntat pol smo pa na konju talika itak vem da ti to zastopiš bolj kot kdorkoli. sam še vseen, nitka tkoel kdaj ap kdaj biksne pa sm cel dan čist razštelana. tebe še zmeri občudujem res na ful drugač pa ne vem kaj ji je. pa tolk je jokala dans. uno kr naenkrat ful neutolažljiv jok. roke ma res nonstop po ustih in se vid da jo daje, sam ne vem če bi jo to tolk anenkrat vrglo. razmišlam al kej sanja al ekj. ker kadar je tko, pol sploh ne smeš z njo k posteljici stpit. kot da bi se jo bala. in pol se igramo sredi noči, ona vsa naspidirana, midva pa ko dva zombija . najbolj hecno je pa to, da tega primankljaja v spanju nikoli ne nadoknadi Jaz tudi še nisem ugotovila zakaj skoz joka ponoči. Danes npr. je bil buden 1h od 2:30 do 3:30, pa je skor skoz po malem jokal, enkrat bolj, da sem ga mogla prav v naročje vzet in tako podojit, da se je malo umiril, čeprav še vedno ni zaspal (s tem, da je od 22h spal pri nama). A ga kaj boli, kaj takega sanja ... Ne vem. Sigurno ni to, da hoče k meni, ker je itak že pri meni. Pa nič me ne občuduj, ker ne veš kolk sem včasih živčna ko noče zaspat ali pa se nonstop zbuja. Dostikrat moram kar globoko začet dihat, da se malo pomirim. te čist razumem. jaz sem bla dones zjutraj čist na konc. glava me je bolela za umret, on ap skoz težila. ma kaj težila. ko je nitka jezna je to tako dretje da se do konca ulice sliši. sm ji rekla, da jo bom dala na tla v špajz pa naj se zdere . je blo pa dones zjutraj tko, da je bila jeza in jok in dretje in smejanje in režanje. če sem jo metala po luftu se je režala in smejala. vse ostalo je bla pa bolj kot ne kriza. vsaka stvar je pa nucala sam za 20 sekund ah bo že tud bolš. sm o mel do zdej tko lepo, da kej pa mora notr prnest
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 13:26:49
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Zalenka, a veš, da sem jaz tudi to ugotovila glede Maxi Cosi priori XP, pa tudi na novejših testih ga ni. Tudi ne vem, če ima iso fix. Pa sem mojemu rekla, naj se malo pozanima glede te sedežev, pa se mu kar ne da. Vsega pa tudi ne morem sama. Glede tvojega vprašanja pa ne vem. Testi so najbrž delani z iso fixom, kako je pa brez, pa ne vem. Vprašaj v kakšni trgovini kjer jih prodajajo, če bodo seveda vedeli. sej testi naj bi bili standardni tak da zato se sedeži ne ponavljajo, ker testirajo nove ki prihajajo na tržišče. XP nima isofixa ne. veš v štacuno prašat ej pa približno tko kot branjevko k prodaja krompir ker je najboljši. valda da njen ane. al pa od soseda k je njen sin in njenga prodaja. no tko približn je s štacunami. prodal bi ti najdražjega in tistga od kerga največ pokasirajo. morm se mal poglobit v tole, da ga ne bova biksnila res. sam kaj ko na adacovi strani majo vse sam v nemščini k mi pa ne gre glh preveč.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 13:27:42
|
|
|
|
Antilopa
|
V zadnjem VIP-u je najnovejši test avtosedežev... če katera želi, lahko skeniram in pošljem po mailu.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 13:30:46
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa V zadnjem VIP-u je najnovejši test avtosedežev... če katera želi, lahko skeniram in pošljem po mailu. daj prosim pošlji hvala
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 13:31:25
|
|
|
|
Talika19
|
Zalenka, na kateri strani gledaš sedeže? Bom mojmu rekla naj preštudira, on obvlada nemščino.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 14:03:09
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy SREČANJE- OREHEK, torek, 10.6.2008 (med 10-11 uro) Talika in Mark **** in Tisa Poopsika in Tjaša Antigona in Luka Sisy in Sara Rivi in Mia ABC in Janez Zalenka in Anita Srursa in Rok se pravi 9 odraslih + 9
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 14:06:26
|
|
|
|
srursa
|
Hvala za pohvale za tek. Drugo leto gremo skupaj, ker je ful dobro.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 14:07:15
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Hvala za pohvale za tek. Drugo leto gremo skupaj, ker je ful dobro. ja, jaz se že prijavljam
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 14:13:22
|
|
|
|
Antilopa
|
Abc, si mogoče kaj gledala TRR? ... moji šoldi so prišli?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 14:20:35
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Čestitke: Mihcu za 11 mesecev in Nitki za 10 mesecev Čestitke tudi od naju z Lukijem
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 14:25:22
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Abc, si mogoče kaj gledala TRR? ... moji šoldi so prišli? Joj, čist sem pozabila. Grem takoj pogledat.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 14:26:39
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Čestitke: Mihcu za 11 mesecev in Nitki za 10 mesecev Tudi od naju z EVO
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 14:27:04
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Abc, si mogoče kaj gledala TRR? ... moji šoldi so prišli? Joj, čist sem pozabila. Grem takoj pogledat. jA, JE NAKAZANO OD VSEH. hVALA.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 14:27:20
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka zdej mam pa jest eno zelo resno vprašanje . včeraj sem se poglobila v teste avtosedežev in ugotovila, da je najboljši v razredu 9-18 romer duo plus. ta ma isofix sistem. zdej me pa zanima, če katera ve, al je enako varen tudi če ne prienjaš z isofixom? ker sva razmišljala, da bo enkrat treba nov avto si omislit in verjetno bo uni imel isofix, tak da če hočeva da bo zic še za kakega naslednjega bebota pol se nama splača. pri varnosti pa itak ne šparava. sva v bistvu že mela zbrano, da kupimo maxicosi priori XP, pol sm pa včer vidla, da je dobil za varnost samo krogec . ker ga na 2007 in 2008 testih ni, sm gledala avtomatsko maxi cosija prorifix. priori XP je pa na testu 2006 in ni ravno blestel no. pol sm pa najdla včer v nemčiji romerja duo plus za 228 eur, pr nam je pa 320. sam na žalost en pošiljajo v slovenijo. sm jim napisala mail če bi mi poslal pa plačam stroške, pa sm dubal da ne morejo lifrat v slovenijo. druga najcenejša varjanta je pa dojče ebay za 250 eur. Ne, ni enako varen če ni pripet z isofixom, je pa enako varen kot navaden Römer (tisti ki nima isofixa). Ti sedeži so varnejši ravno zaradi sistema isofix. To pa zato, ker ne moreš falit kako ga pripet. Sedeži, ki nimajo isofix sistema so lahko "nevarni" zlasti če niso pravilno pripeti. In v tem je pravzaprav bistvena razlika med sedeži. Kako dobro se jih da pripet, da so čimbolj fiksni.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 14:28:45
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Oj Pri nas pa tako lep sonček sije Upam,da ste lepše preživele vikend kot jaz.....saj danes je veliko bolje......sem imela bruhalni vikend, tako da sem jedla sam prepečenec in pila vodo....... Tjaša, Nitka, Peter bravo za nove podvige
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 14:29:18
|
|
|
|
Antigona
|
ABC kolk zdej pride antilop stol z mizico? Razmišljam da bi ga kupila z h tašči? Je še zmer 15 eur al je dražji? Pa, a bo katera v bližnji prihodnosti hodila v Ikeo ? A ja, za danes popoldne je bilo pa mišljeno šele potem, okoli 6ih. Sicer pa še ne vem če bomo doma. Upam, da bomo šli na servis po likalnik. Bi ga mogl popravit že v petek pa ni blo nič od tega. Jst pa celo goro cunj za zlikat
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 14:30:19
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Antilopa- vi greste že v petek na morje? A mi boš plis prej poslala obračun prispevkov.......plosim lepo........
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 14:32:38
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Eva je pa v soboto od botre dobila tricikel.......in sedaj tok uživa v njem, ko jo vozim......vstane in stoji in se tok zrave reži kot pečen maček
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 14:33:06
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona ABC kolk zdej pride antilop stol z mizico? Razmišljam da bi ga kupila z h tašči? Je še zmer 15 eur al je dražji? Pa, a bo katera v bližnji prihodnosti hodila v Ikeo ? A ja, za danes popoldne je bilo pa mišljeno šele potem, okoli 6ih. Sicer pa še ne vem če bomo doma. Upam, da bomo šli na servis po likalnik. Bi ga mogl popravit že v petek pa ni blo nič od tega. Jst pa celo goro cunj za zlikat Kok točno je ne vem, sam po tok so mi nakazvale, tko da je verjetn cena taka.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 14:35:01
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Antilopa- vi greste že v petek na morje? A mi boš plis prej poslala obračun prispevkov.......plosim lepo........ Ja, v petek ti pošljem danes... najboljše, da kar takoj naredim...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 9.6.2008 14:35:02
|
|
|
|
abc100
|
A mi lahko poveste, kaj je dones? Tamal je obupen. Se je že ob 5 zbudu, sej pol je ob pol 7 nazaj zaspal. Pa zdele se že več mot uro dere, al pa neki jokca, stoka, jambra. Zaspan je pa tok, da komej že gleda. Ssem mu rekla, da ga bom dvakrat čez rit, da bo sploh vedu zakaj joka.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?