|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
9.6.2008 13:13:46   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Čestitke:
Mihcu za 11 mesecev
in
Nitki za 10 mesecev

user posted image user posted image user posted image

nitka se lepo zahvaljuje. mami je skor pozabla user posted image .

nitka seveda vse naj naj želi svojemu bodočemu možeku

a še rd bosta imela skoraj na isti dan
pa ta dva sta si res usojena user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
9.6.2008 13:17:38   
zalenka
zdej mam pa jest eno zelo resno vprašanje user posted image .

včeraj sem se poglobila v teste avtosedežev in ugotovila, da je najboljši v razredu 9-18 romer duo plus.  ta ma isofix sistem. zdej me pa zanima, če katera ve, al je enako varen tudi če ne prienjaš z isofixom? ker sva razmišljala, da bo enkrat treba nov avto si omislit in verjetno bo uni imel isofix, tak da če hočeva da bo zic še za kakega naslednjega bebota pol se nama splača. pri varnosti pa itak ne šparava.

sva v bistvu že mela zbrano, da kupimo maxicosi priori XP, pol sm pa včer vidla, da je dobil za varnost samo krogec user posted image user posted image . ker ga na 2007 in 2008 testih ni, sm gledala avtomatsko maxi cosija prorifix. priori XP je pa na testu 2006 in ni ravno blestel no.

pol sm pa najdla včer v nemčiji romerja duo plus za 228 eur, pr nam je pa 320. sam na žalost en pošiljajo v slovenijo. sm jim napisala mail če bi mi poslal pa plačam stroške, pa sm dubal da ne morejo lifrat v slovenijo. druga najcenejša varjanta je pa dojče ebay za 250 eur.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
9.6.2008 13:19:33   
zalenka

Čestitke:
Mihcu za 11 mesecev
in
Nitki za 10 mesecev

nitka se lepo zahvaljuje. mami je skor pozabla user posted image .

nitka seveda vse naj naj želi svojemu bodočemu možeku

a še rd bosta imela skoraj na isti dan
pa ta dva sta si res usojena user posted image user posted image

ja ja je že vse zmenjen. že šparamo za ohcet user posted image user posted image user posted image . pa balo tud že delam user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
9.6.2008 13:21:26   
Talika19
Zalenka, a veš, da sem jaz tudi to ugotovila glede Maxi Cosi priori XP, pa tudi na novejših testih ga ni. Tudi ne vem, če ima iso fix. Pa sem mojemu rekla, naj se malo pozanima glede te sedežev, pa se mu kar ne da. Vsega pa tudi ne morem sama.
Glede tvojega vprašanja pa ne vem. Testi so najbrž delani z iso fixom, kako je pa brez, pa ne vem. Vprašaj v kakšni trgovini kjer jih prodajajo, če bodo seveda vedeli.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
9.6.2008 13:23:08   
zalenka

hvala vsem za čestitke, zdej mora sam še prestave pogruntat pol smo pa na konju user posted image user posted image

talika itak vem da ti to zastopiš bolj kot kdorkoli. sam še vseen, nitka tkoel kdaj ap kdaj biksne pa sm cel dan čist razštelana. tebe še zmeri občudujem res na ful user posted image user posted image

drugač pa ne vem kaj ji je. pa tolk je jokala dans. uno kr naenkrat ful neutolažljiv jok. roke ma res nonstop po ustih in se vid da jo daje, sam ne vem če bi jo to tolk anenkrat vrglo. razmišlam al kej sanja al ekj. ker kadar je tko, pol sploh ne smeš z njo k posteljici stpit. kot da bi se jo bala. in pol se igramo sredi noči, ona vsa naspidirana, midva pa ko dva zombija user posted image user posted image user posted image . najbolj hecno je pa to, da tega primankljaja v spanju nikoli ne nadoknadiuser posted image user posted image

Jaz tudi še nisem ugotovila zakaj skoz joka ponoči. Danes npr. je bil buden 1h od 2:30 do 3:30, pa je skor skoz po malem jokal, enkrat bolj, da sem ga mogla prav v naročje vzet in tako podojit, da se je malo umiril, čeprav še vedno ni zaspal (s tem, da je od 22h spal pri nama). A ga kaj boli, kaj takega sanja ... Ne vem. Sigurno ni to, da hoče k meni, ker je itak že pri meni.

Pa nič me ne občuduj, ker ne veš kolk sem včasih živčna ko noče zaspat ali pa se nonstop zbuja.user posted image Dostikrat moram kar globoko začet dihat, da se malo pomirim.

te čist razumem. jaz sem bla dones zjutraj čist na konc. glava me je bolela za umret, on ap skoz težila. ma kaj težila. ko je nitka jezna je to tako dretje da se do konca ulice sliši. sm ji rekla, da jo bom dala na tla v špajz pa naj se zdere user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . je blo pa dones zjutraj tko, da je bila jeza in jok in dretje in smejanje in režanje. če sem jo metala po luftu se je režala in smejala. vse ostalo je bla pa bolj kot ne kriza. vsaka stvar je pa nucala sam za 20 sekund user posted image

ah bo že tud bolš. sm o mel do zdej tko lepo, da kej pa mora notr prnest user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
9.6.2008 13:26:49   
zalenka

Zalenka, a veš, da sem jaz tudi to ugotovila glede Maxi Cosi priori XP, pa tudi na novejših testih ga ni. Tudi ne vem, če ima iso fix. Pa sem mojemu rekla, naj se malo pozanima glede te sedežev, pa se mu kar ne da. Vsega pa tudi ne morem sama.
Glede tvojega vprašanja pa ne vem. Testi so najbrž delani z iso fixom, kako je pa brez, pa ne vem. Vprašaj v kakšni trgovini kjer jih prodajajo, če bodo seveda vedeli.

sej testi naj bi bili standardni tak da zato se sedeži ne ponavljajo, ker testirajo nove ki prihajajo na tržišče. XP nima isofixa ne.

veš v štacuno prašat ej pa približno tko kot branjevko k prodaja krompir ker je najboljši. valda da njen ane. al pa od soseda k je njen sin in njenga prodaja. no tko približn je s štacunami. prodal bi ti najdražjega in tistga od kerga največ pokasirajo.

morm se mal poglobit v tole, da ga ne bova biksnila res. sam kaj ko na adacovi strani majo vse sam v nemščini k mi pa ne gre glh preveč.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
9.6.2008 13:27:42   
Antilopa
V zadnjem VIP-u je najnovejši test avtosedežev... če katera želi, lahko skeniram in pošljem po mailu.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
9.6.2008 13:30:46   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa

V zadnjem VIP-u je najnovejši test avtosedežev... če katera želi, lahko skeniram in pošljem po mailu.

daj prosim pošljiuser posted image  hvala

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
9.6.2008 13:31:25   
Talika19
Zalenka, na kateri strani gledaš sedeže? Bom mojmu rekla naj preštudira, on obvlada nemščino.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
9.6.2008 14:03:09   
srursa
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

SREČANJE- OREHEK, torek, 10.6.2008
(med 10-11 uro)

Talika in Mark
**** in Tisa
Poopsika in Tjaša
Antigona in Luka
Sisy in Sara
Rivi in Mia
ABC in Janez
Zalenka in Anita
Srursa in Rok

se pravi 9 odraslih + 9user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
9.6.2008 14:06:26   
srursa
Hvala za pohvale za tek.user posted image
Drugo leto gremo skupaj, ker je ful dobro.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
9.6.2008 14:07:15   
April
IZVIRNO SPOROČILO: srursa

Hvala za pohvale za tek.user posted image
Drugo leto gremo skupaj, ker je ful dobro.

ja, jaz se že prijavljamuser posted image

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
9.6.2008 14:13:22   
Antilopa
Abc, si mogoče kaj gledala TRR? ... moji šoldi so prišli?

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
9.6.2008 14:20:35   
Antigona

Čestitke:
Mihcu za 11 mesecev
in
Nitki za 10 mesecev

Čestitke tudi od naju z Lukijem user posted image  user posted image  user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
9.6.2008 14:25:22   
abc100

Joj, čist sem pozabila. Grem takoj pogledat.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
9.6.2008 14:26:39   
Sončni žarek

Čestitke:
Mihcu za 11 mesecev
in
Nitki za 10 mesecev

Tudi od naju z EVO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
9.6.2008 14:27:04   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Joj, čist sem pozabila. Grem takoj pogledat.

jA, JE NAKAZANO OD VSEH. hVALA.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
9.6.2008 14:27:20   
Antigona

zdej mam pa jest eno zelo resno vprašanje user posted image .

včeraj sem se poglobila v teste avtosedežev in ugotovila, da je najboljši v razredu 9-18 romer duo plus.  ta ma isofix sistem. zdej me pa zanima, če katera ve, al je enako varen tudi če ne prienjaš z isofixom? ker sva razmišljala, da bo enkrat treba nov avto si omislit in verjetno bo uni imel isofix, tak da če hočeva da bo zic še za kakega naslednjega bebota pol se nama splača. pri varnosti pa itak ne šparava.

sva v bistvu že mela zbrano, da kupimo maxicosi priori XP, pol sm pa včer vidla, da je dobil za varnost samo krogec user posted image user posted image . ker ga na 2007 in 2008 testih ni, sm gledala avtomatsko maxi cosija prorifix. priori XP je pa na testu 2006 in ni ravno blestel no.

pol sm pa najdla včer v nemčiji romerja duo plus za 228 eur, pr nam je pa 320. sam na žalost en pošiljajo v slovenijo. sm jim napisala mail če bi mi poslal pa plačam stroške, pa sm dubal da ne morejo lifrat v slovenijo. druga najcenejša varjanta je pa dojče ebay za 250 eur.

Ne, ni enako varen če ni pripet z isofixom, je pa enako varen kot navaden Römer (tisti ki nima isofixa). Ti sedeži so varnejši ravno zaradi sistema isofix. To pa zato, ker ne moreš falit kako ga pripet. Sedeži, ki nimajo isofix sistema so lahko "nevarni" zlasti če niso pravilno pripeti. In v tem je pravzaprav bistvena razlika med sedeži. Kako dobro se jih da pripet, da so čimbolj fiksni.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
9.6.2008 14:28:45   
Sončni žarek
Oj user posted image

Pri nas pa tako lep sonček sije user posted image user posted image user posted image

Upam,da ste lepše preživele vikend kot jaz.....saj danes je veliko bolje......sem imela bruhalni vikend, tako da sem jedla sam prepečenec in pila vodo.......

Tjaša, Nitka, Peter bravo za nove podvige user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
9.6.2008 14:29:18   
Antigona
ABC kolk zdej pride antilop stol z mizico? Razmišljam da bi ga kupila z h tašči? Je še zmer 15 eur al je dražji? Pa, a bo katera v bližnji prihodnosti hodila v Ikeo user posted image ?

A ja, za danes popoldne je bilo pa mišljeno šele potem, okoli 6ih. Sicer pa še ne vem če bomo doma. Upam, da bomo šli na servis po likalnik. Bi ga mogl popravit že v petek pa ni blo nič od tega. Jst pa celo goro cunj za zlikat user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
9.6.2008 14:30:19   
Sončni žarek
Antilopa- vi greste že v petek na morje? A mi boš plis prej poslala obračun prispevkov.......plosim lepo........

Neposredna povezava do sporočila: 2146
9.6.2008 14:32:38   
Sončni žarek
Eva je pa v soboto od botre dobila tricikel.......in sedaj tok uživa v njem, ko jo vozim......vstane in stoji in se tok zrave reži kot pečen maček user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2147
9.6.2008 14:33:06   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

ABC kolk zdej pride antilop stol z mizico? Razmišljam da bi ga kupila z h tašči? Je še zmer 15 eur al je dražji? Pa, a bo katera v bližnji prihodnosti hodila v Ikeo user posted image ?

A ja, za danes popoldne je bilo pa mišljeno šele potem, okoli 6ih. Sicer pa še ne vem če bomo doma. Upam, da bomo šli na servis po likalnik. Bi ga mogl popravit že v petek pa ni blo nič od tega. Jst pa celo goro cunj za zlikat user posted image

Kok točno je ne vem, sam po tok so mi nakazvale, tko da je verjetn cena taka.user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
9.6.2008 14:35:01   
Antilopa
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Antilopa- vi greste že v petek na morje? A mi boš plis prej poslala obračun prispevkov.......plosim lepo........

Ja, v petek user posted image user posted image   ti pošljem danes... najboljše, da kar takoj naredim... user posted image

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

Neposredna povezava do sporočila: 2149
9.6.2008 14:35:02   
abc100
A mi lahko poveste, kaj je dones? Tamal je obupen. Se je že ob 5  zbudu, sej pol je ob pol 7 nazaj zaspal. Pa zdele se že več mot uro dere, al pa neki jokca, stoka, jambra. Zaspan je pa tok, da komej že gleda. Ssem mu rekla, da ga bom dvakrat čez rit, da bo sploh vedu zakaj joka.user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?