![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 11:51:09
|
|
|
|
vrtnica76
|
Zdele sem pa spakirala cotke,ki sem si jih izposodila od sodelavk in jutri odromajo nazaj k lastnicam .Smo že vse prerasli.Pa košek gre tudi nazaj k sodelavki .Res mi je prav hudo,ker ga je tolk hitro prerastel.Pa tolk corti je bil .Zdel ga bo spet sodelavka rabila,ker pričakuje -ta 5ga . Za vso tole robo bi kr kombi rabla . Mogoče bi pa zdele Janeza kr mal ven peljala,sej bo v vozičku naprej spal.Sam upam,da ne bo preveč tečen ratu,ker ga bom zmotila pri lepotnem spancu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 11:57:25
|
|
|
|
ella79
|
bajsa kok je Zala fletna, pa prav vidi se da je dobrovoljka čist po mami stanovanje pa tudi napreduje kaj sem jaz zdele naredila, k je šefica še spala športni del sem naštimala na voziček sam sem mislila da se bolj položi, bova šle sprobat, me prav zanima kako bo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 12:04:27
|
|
|
|
MetiLu
|
ella če odpneš zadja ježka na naslonjalu se še malo bolj spusti, pa ker Zoja še ni tok velika, jo bo komot držalo. Tako sem jaz zadnjič naredila, ko sem mela že športni del gor Buči, kero lokacijo imaš v mislih ?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 12:07:41
|
|
|
|
ELMA
|
Nizy vse najboljše za mini RD. Itata Jakob je pravi korenjak .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 12:10:44
|
|
|
|
ella79
|
meti sem ježka čist ne koncu pripela, sam sej če ju pa odpnem pa še vedno neki drugega gor drži jaz mam drug teden čas in sem itak za jutri mava pa spet slikanje kolkov. sej to je pomoje zadnjič al kako aja pa še k frizerju mam
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 12:15:54
|
|
|
|
Suzi*
|
jaz bi tud mogoče bla za kakšno srečanje, če ne bo predaleč.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 12:16:18
|
|
|
|
vrtnica76
|
Bajsa,prava lepotička in dobrovoljka je vaša Zala .Janez se je kar smejal,ko sva gledala fotke.Poklanja ji en lep nasmešek .Zgleda,da mu je všeč .Mata pa enako igralno podlogo .Naš ful uživa na njej.Mi je všeč,ker lahko igračke menjaš,pa še fajn se zloži.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 12:38:40
|
|
|
|
Bajsa
|
Ja Meti moj je tud v službi PEP, ga po moje 2 dni sploh domov ne bo. mater sem jezna na tale grmovje . Zdej k se pr nas vse dela in gradi se je on frajer odloču da bo v slo pršu. Dobr da se znajdem, da naujo dela obstala. Morem dons še v gradbinko letet po material, da bo fotr lohk že stene začel postavlat. Jaz bi tud na kavico uletela z našo bejbo, če lohk. Vrtnica hvala Janezu za našmešek je rekla Zala . Ja naša je kr dobrovoljka, najbolj je faca zutri ko se zbudi, se tko lepo smejčka, al pa ko se previjava pa jo mal zgečkam, tko po moje kt Ella Zojo, se mi zdi da sem prej prebrala, da ji prdka po nogicah in vratu in bušiju . Men je tud fajna tale blazina, čeprav Zala ni tok ful ful navdušena nad njo. Se mi zdi da ma rajš Ano bannano in pomarančo Ozzie. No sicer pa zdej na žalost res ni velik na njej k morva skoz neki okol letat, pa kuhat in rihtat, pol pa nimava glih časa da bi se zabavale. Upam da bo kmal bolš. Mi je na cajte kr hudo, ker res nimam časa se tok ukvarjat z Zalo, pa se pol nekak tolažim, da itak to tudi za njeno dobro delamo, za naprej pa tko. Mater sem zabluzila. No evo bejba že pančka. Sej zdej pa morem it, pride za okna pomert. Pa pa
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 12:40:27
|
|
|
|
Bajsa
|
A ja hvala vsem za komplimente! Sej jaz skoz pravm da je najlepejša, tko kot vsaka mama za svojga . Jaz jo mam tooooooooooooook rada! Po moje ji vsak dan 100 krat to povem. Bo prvi stavek k ga bo znala povedat: rada te imam. Zdej pa res grem pa pa
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 13:12:16
|
|
|
|
vrtnica76
|
Bajsa,te čist razumem kako je tale zadeva z gradnjo.Mi smo tal cirkus mel,ko je bila Tamara rojena in je gilo res kar naprej letanje naokrog.Sej boste pa potem tolk bol užival,ko bo to enkrat za vami.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 13:16:37
|
|
|
|
mlavla
|
evo naša pančka..sva pa že eno rundo odvozičkali...ko sva prišli not je bila tako sitna..pa spoh ni hotela jest (vsaj enkrat,,ker ponavadi bi kar naprej)..pol je pa z dudo zaspala... bomo videli kako dolgo bo trajalo... zdej grem pa posteljnino preoblečt,pa posesat, cunje obesit...pol pa spet pridem la na RR
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 13:19:02
|
|
|
|
pina-1
|
dan. mesmo končno domov priletele. Mater tale birokracija ubija. Smo se šle vpisat v vrtce ins edaj upamo, da nas decembra obvestijo, da smo vsaj v enem dobili mesto. drugače pa Ana danes štrajka s hrano. Sploh ni hotela joško primit. Pojma nimam kja ji je blo. Smo v mullerju danes kupile njihove ta nove pelenice. Pa so super tanke, kot pamerske. BOmo videli kako se obnesejo. Anči je bogatejša za novi dudici, ker se v tej sterilni tekočini čisto belo obarvajo in pol so mi škifo za ji dat v usta. Sedaj jih bom samo prekuhavala. Pa tisto igračo za dlesni.. Aja ne vem če sem vam povedala, samo mislim, da smo mi dobili 1 zob. Sicer mi ne pusti prov pogeldat, sam neki je čutit na dlesni. BOm danes to pposkusla razvozlat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 13:31:08
|
|
|
|
pina-1
|
bajsa kaka lepotica je tvoja ZAlka. geslo za stanovanje sem pa jaz pozabla itaita jakob je tudi pravi princ... dej mi malo povej polkaj si gledla za ene vozčke. Jaz bom verjetno kupila Ani na 8 koles sam so večja, tako da je tudi za grd teren.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 13:38:21
|
|
|
|
ella79
|
pina upam da dobite vrtec bo pa Ana potem tok več pojedla čestitke za prvi zobek madona, sam tokole potem šele vidiš, da naši otročki res rastejo in da gre čas noro hitro
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 13:45:49
|
|
|
|
nizy
|
ja ella ,kmalu bo treba na šiht
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 13:51:01
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Buči, kero lokacijo imaš v mislih ? mi je vseeno, ker bom mobilna. gre moj za cel teden na teren in bo pustil avto doma. edino ob 14.30 bom mogla po aljaža v vrtec
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 13:54:30
|
|
|
|
pina-1
|
buči kdaj so penezi nakazani???'
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 13:55:34
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan. Men tud včeraj ni delal RR. Pina, čestitke za obletnico, čeprav z zamudo. Nekaj ste se pogovarjale za vozičke (ne vem kera je že spraševala )- jaz imam od Cam-a in je super pa tud športni del se da čist v ležeči položaj. Pomoje bomo kmal prešaltali, ker je že ful zoprna v košari. Bomo videli. Zdej morm pa letet, ker ko se vsedem za računalnik, mala znori. Kot da bi vedela. Grem kuhat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 13:58:57
|
|
|
|
vrtnica76
|
Pina,naš mali slabo je že kar lep čas -nekaj na joški-beri: nimam pojma kolk in po flaši 60 ali 90ml,prejle celo 120ml in to je bila 1.flaša danes.Očitno ji ne paše.Bo pa naslednjič nadoknadila.Ne sekiraj se,saj je fejst dečva .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 14:03:11
|
|
|
|
vrtnica76
|
Aja Pina,čestitke za 1.zobek .Jaz bom tudi prešaltala iz Pampersk na Millerjeve.Upam,da ne bodo tolk smrdele kot so Pamperske. Pa na ceni se tudi ornk pozna.Bo pa treba mal večkrat do Lj.skočit-pa še dobr razlog za šoping .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 14:05:30
|
|
|
|
vrtnica76
|
Lepo se imejte,midva greva mal vozičkat,ker prejle sva prav na hitro en krog nardila,ker se je nekaj k dežju pripravljal.Pol greva pa še po Tamarco v šolo in nato kuhat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 14:06:44
|
|
|
|
itata
|
ja hudo prvi zobek imamo! madonca pina ste pohitel. bajsa: zala je itak princeska:) nizy: čestitke za RD za nasl teden ko se dobimo dam pa jaz za kofe - na kosilo glih ne morem vseh peljat, pa kej bom spekla doma pa bo a ne...), ker moja malenkost praznuje rojstni dan... rosnih 30
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 14:11:29
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata ja hudo prvi zobek imamo! madonca pina ste pohitel. bajsa: zala je itak princeska:) nizy: čestitke za RD za nasl teden ko se dobimo dam pa jaz za kofe - na kosilo glih ne morem vseh peljat, pa kej bom spekla doma pa bo a ne...), ker moja malenkost praznuje rojstni dan... rosnih 30 Itata čestitke!! Kdaj pa točno praznuješ???
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 14:15:02
|
|
|
|
mary_lou
|
ITATA kdaj ti mormo pred bajto pridt zapet happy birthday?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.6.2008 14:16:20
|
|
|
|
itata
|
v čet 19.6.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiFOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
gripaLelly28 RRAli ste cepljeni proti gripi?da (
7%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
ne (
93%)
Število vseh glasov: 27Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!