|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
9.6.2008 0:10:52   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka

Če bo pa napovedano zelo lepo in toplo vreme, pa bi bilo bolje, ko bi se prej dobivale. Ob 11h zna bit že precej vroče.

Imaš prav... mislim, da imamo plavanje še 2x, pa se bomo pol zmenile.

Velja. Sam mi gremo 28. tm že na dopust, pa nas kake 3 tedne ne bo. No, pa sej mam tvojo številko, pa se kaj slišimo.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
9.6.2008 0:13:11   
Pandica
Jaz pa sem misla, da bom danes zlikala vsaj eno rundo Zalinih cunjic pa ne vem, če bo kaj iz tega, ko pa tu tak klepetamo user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
9.6.2008 0:15:33   
janja
Akvarij - men so tud zelo všeč. Zdele mamo ene 2 leti zlate ribice (beri smo imeli). Eno oranžno, eno pajčolanko (crknila danes) in 2 somčka. Akvarij je bolj mali, tko da več rib ne pride v poštev, nam je pa to generalka za kasneje. Takrat si pa želim velik akvarij in tropske ribice. Pa še ribe pomirjajo. Smo pa tudi v bloku tako da kaki štirinožci ne pridejo v poštev, za razne ptiče nisem - naredijo preveč svinjarije. No, kake are, sivega jaka in podobnih se ne bi branila. Ampak kot sem že rekla, je premal prostora.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
9.6.2008 0:16:47   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Jaz pa sem misla, da bom danes zlikala vsaj eno rundo Zalinih cunjic pa ne vem, če bo kaj iz tega, ko pa tu tak klepetamo user posted image  

Sej grem spat. Bi bil že cajt, pa še zjutraj peljem Andraža v vrtec. Da mu ni treba ravno ob 6h vstati.

LAHKO NOČ

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
9.6.2008 0:17:23   
janja
ODKLOP

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
9.6.2008 0:22:37   
Pandica
Janja  jaz nem šla likat, ti pa še ne it spat, da še lahko klepetava user posted image  user posted image  user posted image
ker vidim, da si še vedno gor...

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
9.6.2008 0:23:28   
mama06
Punce lahko noč še z moje strani.

Moram ob 6-ih vstat, pa še P imam ob 9-ih s tamalim, odpustnice iz bolnice pa še vedno neuser posted image user posted image . No, sem v petek vsaj zdrvanika v bolnici dobila, da mi je vsaj nekaj rezultatov preiskav povedal, da bom jutri povedala pri P. Sem jezna kot user posted image

Pandica jaz pa žabe obožujemuser posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
9.6.2008 0:26:17   
Pandica
Ja, zlate ribice sem tut imela, zdaj si me spomnila, jaz  user posted image
Are so mi full lepe papige, samo kaj, ko so tak svinjsko drage. Pa veš kako svinjarijo naredi po moje šele ta velika papiga, če je že moja, ko sem jo imela pred leti ( skobčevka ) tako naredila, da sem non stop pucala za njo  user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
9.6.2008 0:27:30   
Pandica
Sanwebdra in Mama06   fajn zrihtajta ju3 pri P  user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
9.6.2008 0:30:22   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Pandica jaz pa žabe obožujemuser posted image

Daj nehaj, sploh me ne spominjaj na to, ker dobim kuj kurjo kožo. In to tako, da bi mi jo še kure zavidale   user posted image
Full se mi gabijo žabe, pa ti grdi polži rjavi, pa oni z hiško so mi tut negravžni, nasploh take "gnusne" živali. Ker drugače sem res ljubiteljica le- teh, samo žab, polžev itd... pa res ne maram   user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
9.6.2008 0:33:04   
Pandica
Vidim, da se že sama z sabo menim, zato pa grem raje kaj "pametnega" naret in malo peglat še, sem se odločla.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
9.6.2008 0:33:13   
mama06
Pandica hvala!

Sedaj pa res šibam v posteljo.

LN vsem še prisotnim in ostalim odsotnimuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
9.6.2008 1:24:38   
Pandica
Evo, sem bila zdaj pridna in zlikala eno rundo Zalinih cunjic user posted image

Zdaj pa grem tut jaz spat   user posted image

Nočko    user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
9.6.2008 1:45:28   
noa1
ne še it spat
jaz sem še tu

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
9.6.2008 1:46:50   
noa1
Ajša se je pred eno uro zbudila in noče spatuser posted image . Sedaj imam v MT in nič ne pomagauser posted image . Vsaj iz nosu iz teče.user posted image
Pa da ne bova atija zbudili, sva šli kar v dnevno

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
9.6.2008 1:49:05   
noa1
Pandica: kaj si že šla spat?

Mislim, da jaz tak pozno še nisem bila tule gor. Pa malo težje pisat, ker ne vidim vse tak fajn čez njeno glavo, pa še full miga.
To pa se nam že dolgo ni zgodilo, da ne bi mogla pupa nazaj zaspat

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
9.6.2008 1:50:33   
noa1
očitno si že šla spat, jaz pa imam monologe tukajuser posted image . Upam, da me zjutraj ne boste kleleuser posted image .
Grem še malo hodit, to včasih pomaga. Grem km nabirat.
nočko

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
9.6.2008 7:21:22   
VANILI
mamčice,mene je povozil čas

tako da sem na neprostovoljnem, prisilnem odvajanju

user posted image

upam, da vas zvečer uspem prebrati

lep dan

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
9.6.2008 7:26:39   
VANILI
jaz ful pogrešam vas in vaše poste!!

pa ne me preveč šimfatuser posted image

suzanamai,stroga? tam sem bla ful utrujena, slikat sepa že tko ne maramuser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
9.6.2008 7:56:35   
metkica1
Dobro jutro mamice in mali sončki!

Me ni bilo ene dva dni, včeraj zvečer pa sem napisala 2 posta pa me je obakrat skenslalouser posted image  Prebrala sem vas razen zadnje dve strani, moram valda še to nadoknadit.

Ena (joj ne vem katera, oprosti) je omenjala srečanje v CE.
Drage moje jaz vas nobene ne poznam in ne želim, da tak ostaneuser posted image zato bi bila zelo vesela, da se zmenimo za srečanje še enkrat v CE, namreč prejšnjič sva bile bolane.user posted image  Bi pa bilo fajn tole izpeljat pred julijem oziroma dopusti, jaz grem že konec tega meseca.
Samo tole vreme ga lomi, še do nedelje bo takoleuser posted image  se napakiraš za ven pa se ulijeuser posted image

Meni že ena dva dni malo zmanjkuje idej kaj ponudit mali še za jest. Včeraj pri kosilu sem ji dala košček pomfrija, seveda tole še zdaleč ni za njo ampak bilo je pa njami. Je vse zelo rada, najraje pa bi to kar imamo mi na krožnikih, ji dam s tem da včasih je treba kaj priredit.
Napišite kakšen jedilnik, kot smo nekoč.user posted image

Puzamo še ne, kot to obvlada naša carica, pa bo že. Tudi tavečja je bila zelo počasna pri teh zadevah, shodila mi je pri 14,5m, besede govorila pa prej, je bila čveka pa še sedaj ne zdrži minutko tiho.

Nekaj sem zasledila akvarije na brzino pa papige. Mi nimamo nobene živali, mi je pa kolegica ponudila dve ribici pred kratkim, pa sem se ji lepo zahvalila in rekla ne. So mi full lepi ti akvariji, ribice, nasploh imam kar rada živali, samo kaj ko bo vso hranjenje, čiščenje na meni. Že tako mi je dan prekratek, potem pa še tole. Zaenkrat ne, ko mali dve malo zrasteta, da bosta pomagali.user posted image

Aja na kavico sem pozabila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
9.6.2008 8:18:16   
*kinnie*
Dobro jutro
Pri nas se kaže sonček, čeprav se mi zdi, preden jaz popijem kavico....bo dežuser posted image

Včeraj je bil pa RR mrk, sem se nekajkrat poskušala potruditi, pa ni bilo nič iz tega.

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Itak ima Zala full rada, če ( ko ) gre Alano zraven, se mu tak full na glas smeji, ko on laufa

Mi imamo tud psa in je mali čist navdušen, ko ga vidi, se kar trese...če pa zalaja je pa sploh vik in krik.

Janja: jaz si ful žeim en mali akvarij z ribicami...upam da je moj to že počasi skapiraluser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
9.6.2008 8:23:21   
skuštrana
Dobro jutro...

Mi smo danes bolj zgodnji, no, vsaj jaz..Mali še sladko panča..Jaz pa pijem kavo in hitro na RR počekirat, sevedauser posted image

Srečanje v Celju - jaz sem tudi ZA. Zdaj nas je že kar nekaj - drobižek, mišk, mehurčica, metkica, ....A določimo en okviren datum.

Brako - Vanili in metkica, hvala na info..Moj dragi je čist not padu, cel Ebay je pregledal in je našel, ne prikolice, madona to so že vileuser posted image Za mal gnarja, par let stare..S kuhinjo in vso opremo..Samo treba to pripeljat iz Nemčije, oz. it po touser posted image user posted image Tu pri nas je pa bolj tuga, ja..Vse staro za isto denarja.

Rzmišljam kaj danes počet in izgleda da bo lep dan, tako da bom šla s tamalima verjetno kar na kopanje, tam je še najbolj miruser posted image Samo res - daš otrokom vodo in lopatico, pa še kakšno kanglico in imaš mir par ur..Vsaj pri naši je takouser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
9.6.2008 8:30:17   
*kinnie*
Janjauser posted image za  user posted image

Vanili:hvala za geslo. Mi smo bili tudi s tamalo , ko je bila stara 8 m na Lošinju....samo mami ni imela take postaveuser posted image

Meni je bila po prvem porodu motivacija poroka....no takrat sem lepo shujšala, da sem bila prav luštkana...samo zdaj ojojuser posted image . No pa sem se spomnila, da imamo danes vaganje. že grem....

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
9.6.2008 8:41:01   
*kinnie*
Mehurčica: no, jaz imam -1,7kguser posted image user posted image

morje: spet jaz težim s tem morjem,....ampak me vseeno zanima, če gre katera okoli  21.6. na Pag?

IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
slikat sepa že tko ne maram

Slikat se pa jaz tudi ne maram, v bistvu to prav sovražim....potem pa ratam še prav zoprna, če vidim fotkota...tko da ko pridem na srečanje....mene ven iz kadrauser posted image

metkica1: včeraj je jedel krompir+piščančji file+jabolko(kot čežana), najraje ima riž+korenje+meso. Pa porovo juhico s korenjem, krompirjem in kislo smetano....Če po pravici povem, odprem skrinjo ali pogledam po vrtu (koleraba, špinača) in kar mi prvo pade pod roke user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
9.6.2008 8:47:08   
skuštrana
Slikanje - fuj, jaz sem totalno nefotogeničnauser posted image Razen na poročnih slikah, to so edine slike kjer sem celo sama sebi všeč...(ja, je bil res pravi fotograf, ni kaj)...

Pag, mi gremo, samo šele kasneje, ne vem datuma na pamet. Okoli 15.7. se mi zdi...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?