|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijčice 2008 5-del
8.6.2008 19:41:13   
*Mojca*
jaz tudi še lep čas ne bom šla nikamor user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
8.6.2008 19:44:02   
Anonimen
No, vidiš Mojca midve bova vztrajale do koncauser posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1577
8.6.2008 19:53:53   
Anonimen
Mene pa že celo popoldne neki šraufa - tko neredno - ampak se mi zdi, da se je dete ful spustilo, ker ko sm šla na wc, sem mela trebuh čist spodaj - sploh ne vem, kako naj vam razložimuser posted image

Mojca - teb se je Ana tudi javila, ne?

lunca se ni še nič javila, sem mislila, da bo do sedaj že

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1578
8.6.2008 20:10:51   
*Mojca*
nya: ja ja, meni je napisala isto, no skoraj isto user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
8.6.2008 20:25:32   
D.anna 76
A tale zadeva sploh dela. Sem že dvakrat nekaj napsala pa me je vn vrglo?!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
8.6.2008 20:33:04   
D.anna 76
mtinca1 - jutri grem v P zato, ker imam zmanjšano količino plodne vode, pa še en teden čez rok sem. Drugače bi me vzeli notri po 10 dneh ko si čez PDP.

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
8.6.2008 21:26:51   
*Mojca*
grrrr RR danes neki štrajka

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1582
8.6.2008 21:30:38   
Anonimen
in men

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1583
8.6.2008 23:31:25   
Anonimen
No, jaz sem spremana za v porodnišnico.user posted image  Spanja bo pa itak bolj malo danes ali skoraj nič.user posted image Živčki delajo svoje.

Pa novega člana imamo.user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte, če se ne javim, sem sprejeta. Če ne bom sprejeta, bom itak tu morila še kakšen dan.user posted image  
Občutek imam, da bom spokana nazaj domov, ker user posted image  neverjetno brca, se upira že ves dan.Kot, da noče še ven iz mene.user posted image

Ajd žabe babe, hormončice, bejbe...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1584
9.6.2008 0:15:19   
mtinca1
mtinca1 - jutri grem v P zato, ker imam zmanjšano količino plodne vode, pa še en teden čez rok sem. Drugače bi me vzeli notri po 10 dneh ko si čez PDP.

Neposredna povezava do sporočila: 1585
9.6.2008 0:15:57   
mtinca1

uuu, jaz mam pa plodne vode zaenkrat še dovolj, to pomeni, da če imajo tu enaka pravila, me lahko v P napotijo šele 16.06. - kriza

Neposredna povezava do sporočila: 1586
9.6.2008 5:40:44   
Anonimen
Dobro jutro - se vidi, da je včeraj rr štrajkal. Ja, imamo novega člana - mojca včer ni mogla objavit seznama, ga bo danes. Jaz sem včeraj komaj zaspala, danes pa stanje ni preveč spremenjeno - še vedno me spodaj zateguje, sicr mam pa ctg, pa bomo videli.

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1587
9.6.2008 5:42:37   
Anonimen
Aja, itak ni še nobene - user posted image user posted image user posted image  - vam pa skuham, pa jo spijte ko vstanete.

mtinca - se slišiva po pregledu za na kavo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1588
9.6.2008 6:25:02   
D.anna 76
Jutro.

Jaz sem prpravlena za v P. Štart je redviden za 7 uro, sprejem v P za 7.30, vsi ostali termini so še naznanka.

Novi član bo privekla na svet še danes.

Lepo se imejte pa se vam javim ko bom že v 2 kosih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
9.6.2008 7:11:31   
mtinca1
mtinca - se slišiva po pregledu za na kavo?

ti pošljem sms, ko končam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
9.6.2008 7:14:32   
Anonimen
Novi član bo privekla na svet še danes.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in seveda tudi za aleksandro

Neposredna povezava do sporočila: 1591
9.6.2008 7:21:51   
babysolza
D.anna, eno lepo porodno izkušnjo ti želim in držim pestke, da bo vse potekalo čim lepše. user posted image user posted image user posted image

Sem vidla, da mamo cel kup prirastkov! Bravo bravo, ta vikend je bil pa res produktiven. user posted image  user posted image

Jaz sem seveda spet v zaostanku - včeraj mi RR sploh ni delal. user posted image  user posted image  user posted image

Aja Mojca, a si še v 2 kosih? Sem te sanjala, da si me prehitela in rodila. user posted image  user posted image  Pa celo noč sem sanjala, da mi odteka voda in sem tako navdušeno božala rjuhe, pa niso bile nič mokre. user posted image  user posted image  user posted image

Grem brat. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
9.6.2008 7:22:23   
mtinca1

a lunca je že včeraj rodila?
čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za malega korenjaka!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Mamica lunca14 sporoča:
Lun. 52cm. 3500g. Rojen ob 15.08.

(odgovor članu nya)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
9.6.2008 7:24:48   
Anonimen
Mamica aleksandra silvija mi je sporočila, da je Lovro, 52cm, 3200g, og35cm malo pohitel, rodil se je ob 3.00. Rodila je s carskim rezom, čeprav so jo popadki prehiteli.

< Sporočilo je popravil nya -- 9.6.2008 7:25:54 >

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1594
9.6.2008 7:27:56   
mtinca1
čestitke a.s. za Lovra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  !!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
9.6.2008 7:35:55   
babysolza
OOOOO, AS je spet prehitevala zdravnike! user posted image  user posted image

Upam, da je vse ok in da se že veselo cartajo! Čestitke!!!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
9.6.2008 7:37:07   
babysolza
In seveda čestitke tudi lunci. user posted image  user posted image  user posted image

Sam je pa neverjetna - najprej vse popedenat doma, nato v P in - hop, mali je že zunaj. user posted image  user posted image  user posted image

Jaz bi tudi tako. user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
9.6.2008 7:42:49   
lonapo
ooo iskrene čestitke Lunca in AS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

No da mal pojamram, ob šestih zjutraj me že navija na ene čudne intervale, trebuh mi čist otrdi, zaboli me. Sem šla že driskat pa bruhat. Zdej pa čakam da se bo to nadaljevalo. Mož je šel v službo, je na standbayu, da ga pokličem, samo sploh ne vem kaj naj. A se nej grem pokazat al nej čakam. Drugače je pa danes glede na zanositev moj pravi rok. Bomo videli. Kakšen nasvet.

Neposredna povezava do sporočila: 1598
9.6.2008 7:43:12   
babysolza
čakalna lista
1.mtinca
2.babysolza
3.didlinaa
4. lunca
5.d.anna 9.6.2008
6.Aleksandra Silvija 9.6.2008
7.lonapo
8.nya
9.alea

Joj, delam gužvo. user posted image  user posted image Z veseljem bi se 'odstranila' z liste pa dala prostor naslednji, sam moj podnajemnik ne sodeluje. Skače, se obrača, me žgečkja, brca,...
Mogoče pa se vseeno kej premika - zadnje par dni me vse neki tišči tam spodaj in mislim, da je šel včeraj čep po gobe. Je bil tak mini-tini, pa nism čist zihr, a je blo to to al ne. user posted image  Sam po mojem bom jaz počakala še naslednji teden. Pustimo se presenetiti. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
9.6.2008 7:46:27   
babysolza
No da mal pojamram, ob šestih zjutraj me že navija na ene čudne intervale, trebuh mi čist otrdi, zaboli me. Sem šla že driskat pa bruhat. Zdej pa čakam da se bo to nadaljevalo. Mož je šel v službo, je na standbayu, da ga pokličem, samo sploh ne vem kaj naj. A se nej grem pokazat al nej čakam. Drugače je pa danes glede na zanositev moj pravi rok. Bomo videli. Kakšen nasvet.

Jaz bi se šla pokazat. Zadnji teden imam namreč novo politiko - če sem prigurala do tle, zdaj več nič ne prepustim naklučju. In tako mora user posted image  obešati cunje in mi vtikati sušilec za lase v štrom - ker se jaz ne stegujem več. No, to je to od moje nove politike. user posted image  user posted image  user posted image

Ne, resno - zdaj si pa res naše user posted image  lohka vsak trenutek zmislijo, da bi prišle ven in ena je že dobro napisala - bolje 10-krat v P za bezveze kot 1-krat premalo. Ti kar pejd - pa še cajt ti bo hitreje minil. user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.

Da. (0%)

Ne. (80%)

Kakor kdaj. (20%)

Ko se prehladim. (0%)

Število vseh glasov: 5

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!