|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijčice 2008 5-del
8.6.2008 10:28:40   
Anonimen
user posted image user posted image upam, da ne kakšne medicinske delavce user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1551
8.6.2008 10:29:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

user posted image user posted image upam, da ne kakšne medicinske delavce user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1552
8.6.2008 10:30:23   
Anonimen
Nč bejbe, jst pridm še pop kej počekirat, zdle grem pa na kavico. Mejte se. Če bo kaj novega od lunce, vam pridm pa sporočit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1553
8.6.2008 10:42:44   
Anonimen
Čestitke cv3 in anaj user posted image  pa maš obletnico anaj user posted image

Zadnja dva dni se pa kar dogaja z našimi tako, da se čakalna lista kar krajša in bom počasi morala še nove napisat. Se katera javi, da bo naslednja?

ninny mene čim dlje od liste za odstrel (bolj izstrel)  user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1554
8.6.2008 10:57:37   
Anonimen
Pra, Anja, saj sebe tud še nisem napisala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1555
8.6.2008 11:42:57   
alea01
anaj user posted image user posted image user posted image user posted image za Jako in seveda tudi očiju

Ma, sem ugotovila, da se ponavljam s temi čestitkamiuser posted image . Kot, da ne bi bila sposobna kaj novega skup spravit..... ni kaj, napiflala sem se en stavek in pol sam ime spreminjamuser posted image

Tko, prehitevanje se je zaćelo. Packe!!!!user posted image  Me, ki moramo rodit, pa beeeeeuser posted image . Sam, zdej sva midve z didlino na vrsti. BASTA!!!! user posted image

Sem prejle šla na en hrib in spet ničuser posted image . Veste kaj, vse te maže in vraže ne delujejo!!!!!user posted image  Vse, prav vse sem probala, pa nič. Le kila je še vsak teden ena zravenuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
8.6.2008 11:52:16   
*anamor*
Čestitke za novopečene mamice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi moj mali je danes nekam čudno miren, sem se že prej prestrašila če je kaj narobe. Moj je že hotel klicati v P, da se prideva pokazati. No pa sem ga potem le čutila. Samo nima tako močnih brcik kot ponavadi.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
8.6.2008 12:05:00   
mtinca1
Tako počasi se odpravljam

lunca, drži se, vse lepo v P user posted image user posted image user posted image
upam, da pridem za tabo  v P še preden greš domov.

cv3 čestitke za user posted image  Primoža !!!!!
anaj22 čestitke za user posted image  Jako !!!!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
8.6.2008 12:05:37   
Anonimen
mtinca a pri tebi je še vse mirno?

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1559
8.6.2008 12:13:11   
mtinca1
moj PDP je bil 6.6.08, ampak še nič, še vedno sem 2 v 1.
Nobenih znakov še, zgleda da bo še treba počakat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
8.6.2008 12:16:47   
mtinca1
sem bla v petek čist nerazpoložena, ker še blo nič,.... ampak zdaj sem se kr sprijaznila s čakanjem.

21.6 bi namreč morala it na poroko od moje najboljše prijateljice na Štajersko in sem mislila, da bomo lahko vsi trije spakirali in šli za par dni, tako da bi se vsaj za kakšni 2 urci pojavla na poroki....., sedaj pa to ne bo možno...

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
8.6.2008 12:32:07   
Anonimen
ja, včasih res ne moreš nič prehitet, ko pride čas  takrat pa boš rodila. A maš jutri spet pregled?

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1562
8.6.2008 12:42:21   
Anonimen
Z mojco sva Ani poslali zs, kako je s tteeoo - no in tule je njen odgovor:
Tteeaa je še vedno v porodnišnici (že 3 tedne) in zdaj čaka na svoje popadke. V načrtu je bil tudi že sprožen porod, ker pupika ni dovolj rastla, a se je mala miss sedaj odločila, da se bo kar še v maternici poredila in dokonca razvila, zato se je zdravnik odločil, da je še ne bodo prisilili na svet. Tteeaa pa mora do poroda ostati v porodnišnici, ker je njen rok le teden dni oddaljen. Drugače nima nobenih težav (razen tistih pričakovanih nosečniških - malo ji zatekajo noge, boli jo hrbtenica), je dobre volje in že komaj čaka, da spozna svojo pikico.

Vam bom sporočila takoj, ko se bo kaj začelo dogajati, tteeii pa bom prenesla vaše pozdrave!

Obe čestitava vsem, ki so že postale mamice, ostale pa lepo pozdravljava!

Ana23

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1563
8.6.2008 12:42:55   
Anonimen
Aja, pa lunca je sprejeta v p in danes bo - ko bo, vam pridm poročat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1564
8.6.2008 12:58:32   
Anonimen
Dan babe žabe. user posted image

Mi smo še v 1 kosu.user posted image  Očitno ne bo nič, ker user posted image  tako muva po trebuhu. Brce so pa itak že tako boleče, da včasih kar zakričim.user posted image

ČESTITKE VSEM JUNIJSKIM OTROČIČKOM. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Danes jih je res veliko, pa včeraj...user posted image

Sem že mislila, da bodo vse šle čez rok, ko je bilo tako zatišje.user posted image

Res imam težave z netom, skozi me ven meče, na vsake tolk vas preberem, pokomentirat pa ne morem. Ko pa že kaj uspem napisat...stara fora: me vrže ven.user posted image user posted image user posted image  

Jutri se gremo  pokazat v P. kaj se dogaja spodaj. Upam, da bo kaj. Zdaj pa imam tudi jaz dovolj user posted image . user posted image
Sem že netrpna kolk bo user posted image  velik, dejansko težak...pa tiste cunjice tam ko jih gledam. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1565
8.6.2008 13:01:29   
mtinca1
ja, včasih res ne moreš nič prehitet, ko pride čas takrat pa boš rodila. A maš jutri spet pregled?

ja, že ob 8:30 zjutraj. mi je fajn, da mam preglede zdaj na 2 dni, ker sem kr bolj pomirjena, da je vse ok.

Aja, pa lunca je sprejeta v p in danes bo

super user posted image user posted image user posted image  - komaj čakam novico; si kr ne predstavljam, da te pošljejo domov, potem ko se že psihično pripraviš za odhod v P.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
8.6.2008 13:07:20   
Kaja08
Ojla bejbe!! Čestitke vsem novopečenim mamicam user posted image user posted image  Ostale pa le pohitite, da bomo čvekale dalje na forumu dojenček!!!! Zaenkrat nas je še bolj malo tam user posted image

Mogoče katera kupi Multi-Mam komprese za hlajenje bradavic?? Ker pri nas žal ne bomo dojili (ni dovolj mleka), jih ne rabim in bi jih rada prodala. Imam pa še 2 škatlici. Moram rečt, da so mi v porodnišnici zelo zelo prav prišle, ker sem imela bradavice že čisto hin! Prodam pa za 5E / škatlica. Pišite na ZS, če vas slučajno zanima!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
8.6.2008 14:36:16   
beyba
Evo kot sem rekla sem končala poslikavo stene, jo dajem na ogled, pa dekico, ki jo je naštrikala prababica za svojo vnukinjo stara je pa 80 let.

user posted image
user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
8.6.2008 14:53:58   
D.anna 76
Anaj22 - čestitke za malega korenjaka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca - drži se pa, da bi čim prej pestovala svoje dete.

Jaz pa samo še to noč respim pol pa gas v P, pa upam, da bom jutri ob takem času že v 2 kosih.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
8.6.2008 17:18:47   
alea01
kaj je zdej ženske? Kam ste se izgubile? Pa menda niste v Puser posted image . Mene danes nobena ne šmirgljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ker danes nisem rodila imam prepoved do petkauser posted image user posted image . Me pa prav zanima kdo bo še kaj čvekal tukaj.....Zdej boste kar po tekočem traku divjale v Puser posted image

beyba- user posted image user posted image user posted image za slikico. Ful lepo rišešuser posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 8.6.2008 17:19:28 >

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
8.6.2008 18:34:21   
D.anna 76
Nobene nikjer.

Jaz pa malce nervozna pred jutrijšnjim sprejemom v P. Saj vem, da bo vse hudo pozabljeno, ko bom končno spoznala dete, ki je raslo v meni celih 9 mesecev, ampak malce strahu je vseeno prisotnega. Kako bom danes spala pa tudi ne vem!?

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
8.6.2008 19:13:09   
mtinca1
Jaz pa malce nervozna pred jutrijšnjim sprejemom v P

jutri greš verjetno zato, ker si en teden po PDP?
držim pesti, da bo vse čim hitreje in čim manj boleče user posted image user posted image user posted image .
verjetno tud mene čaka enako konec tedna.

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
8.6.2008 19:15:42   
mtinca1
Evo kot sem rekla sem končala poslikavo stene, jo dajem na ogled, pa dekico, ki jo je naštrikala prababica za svojo vnukinjo stara je pa 80 let.

beyba - vidim, da ste same umetnice med junijčicami - ti, nya, pa še verjetno sem katero pozabla - ful lepa poslikava user posted image user posted image user posted image .
pa dekica je tud lepa, tebi pa še verjetno toliko bolj, ker je od babice.

če bi vedla, da bom tako dolgo čakala na porod, bi se lahko tud sama naučila štrikat al pa kvačkat user posted image  user posted image  user posted image  !!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
8.6.2008 19:39:20   
lonapo
anaj -iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Alea jest ti bom družbo delala še cel teden, nič bat.

Lep večer se beremo jutri.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
8.6.2008 19:40:26   
Anonimen
Alea jaz te tud ne bom kar tako hitro zapustila tako, da ne skrbi, da boš ostala sama.

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ime za fantka
Nataliya

Katero vam je boljše ime?

Nik (28%)

Taj (20%)

Žan (24%)

Mark (28%)

Število vseh glasov: 594

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!