Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 8.6.2008 11:42:21
|
|
|
|
caillou
|
Volga s kod jih potegneš ?
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 8.6.2008 11:44:57
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou Volga s kod jih potegneš ? Ne vem. Pač, taka sem. Kaj naj zdaj....
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 8.6.2008 11:45:40
|
|
|
|
caillou
|
Ja, nč nč...
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 8.6.2008 11:46:37
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou Ja, nč nč... O.K., bom šla v hosto malo kasneje, se malo preluftat.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 8.6.2008 15:47:41
|
|
|
|
lelaval
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou Ja, nč nč... O.K., bom šla v hosto malo kasneje, se malo preluftat. _____________________________ Te je dobil dež?
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 8.6.2008 16:39:07
|
|
|
|
caillou
|
No, a si že nazaj ?
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 8.6.2008 18:49:20
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou No, a si že nazaj ? O ja, sem, že nekaj časa. Nabrala sem lisičke, enega jurčka, borovnice in jagode. Prava mati neandertalka.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 8.6.2008 21:00:10
|
|
|
|
Freycha
|
pa koliko klopov?
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 8.6.2008 23:26:21
|
|
|
|
amaya
|
jaz bi pa kr vse rada vidla, ker sem tak firbec, da ni večjega
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 6:36:22
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: srki Volga, vidim da si na forumu, pejd hitro slikce pogledat, jih imam v albumu, končno . A tisto je pa ekipa s cerkevnega zbora? Ne, niti ena.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 7:05:35
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha pa koliko klopov? Tokrat nobenega.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 7:06:07
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: srki Volga, vidim da si na forumu, pejd hitro slikce pogledat, jih imam v albumu, končno . A tisto je pa ekipa s cerkevnega zbora? Ne, niti ena. Aja, sem mislila, ko so vse tako poštirkane.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 7:08:11
|
|
|
|
srki
|
Kako to misliš, poštirkane?
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 7:09:47
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Kako to misliš, poštirkane? Tako misim, uglajene, mirne, take prave punce. Kot da se to na sliki vidi
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 7:13:18
|
|
|
|
puncica
|
Dobro jutro punce, ker sem bežno zasledila da je Karin dala svojo sliko gor ampak pod ključ, sama izpolnjujem obljubo in tiste ki me želete videt postopek je tak, geslo dam tistim ki bodo svoj slikco pokazale tudi meni, tako da gremo se geslo za geslo, če ste tako začele pa tako tud nadaljujmo.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 7:44:07
|
|
|
|
anitaz
|
Ajde puncica-čakam geslo
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 7:52:06
|
|
|
|
puncica
|
mislim pa sej ti si me že vidla v živo ok, nej ti bo.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 7:53:10
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica mislim pa sej ti si me že vidla v živo ok, nej ti bo. pa kaaaaaaaaaaaaaaaj!!!!
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 7:54:49
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ja, jaz tudi
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 7:56:10
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Ja, jaz tudi Ja SC, sej veš kako gre geslo za geslo, tako da prosim serviraj na ZS...
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 7:57:42
|
|
|
|
puncica
|
anitaz si vidla?
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 8:12:00
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica anitaz si vidla? Sm ja, suuuuuuhica Sam zdej si pomoje še bl Luuušna si, itak. Men si že skoz
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 8:25:12
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: srki Kako to misliš, poštirkane? Tako misim, uglajene, mirne, take prave punce. Kot da se to na sliki vidi Ja, saj so res same fejst, resne punce, ena izmed teh tudi že mami, drugače pa nič zatežene ali kake čudne, s čudnimi pogledi. No, razen ko smo bile 10 let mlajše, takrat je bila druga zgodba .
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 8:26:06
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica anitaz si vidla? Ah, puncica, ti si eno tako prijetno, simpatično bitje že na pogled. Prav neko pozitivna energija seva od tebe. Saj enkrat sem te že videla ne eni slikici, ko si se sankala s puncico .
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 8:31:08
|
|
|
|
puncica
|
srki ti si pa men tud tako znana, sam verjetno si kateri podobna ki jo poznam, ma kaj pa vem, s kot si že? Drugač pa hvala
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?