Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 20:59:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika pri nas doma vlda obsedeno stanje ..Evroooooooopsko prvenstvo v nogometu...Simona je v svojem elementu, k en otrok je Tolk je simpatičen k tolk uživa v tem, jst pa tudi! veš kak fajn, da vama je obema všeč, drugače bi eden zelooo trpel Midva pa sma antifuzbalera - tud dobro, da oba,ne? itak Mi2 sva na splošno ful šport fan-a in gledava res skoraj vse, sploh pa evropska in svetovna prvenstva v čemerkoli, no šaha in golfa ne gledava
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 20:59:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April ne. ne nobenih športnih variant. ja kako pa si lahko potem adrenalinski tip??
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:01:14
|
|
|
|
Anonimen
|
zanimivo..jst še nisem letela in se bojim, po drugi strani pa obožujem Gardaland in podobne parke, ti april si pa kao ful adrenalinski tip , pa si samo letela
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:01:58
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April ne. ne nobenih športnih variant. ja kako pa si lahko potem adrenalinski tip?? saj adrenalin je še kje drgje, ne sam v športu
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:03:21
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika zanimivo..jst še nisem letela in se bojim, po drugi strani pa obožujem Gardaland in podobne parke, ti april si pa kao ful adrenalinski tip , pa si samo letela ja letenje pa res ni ne vem kaj adrenalinsko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:05:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Če si pa tole napisala: "A tud drgač nisi nič adrenalinska? Mene pa take stvari ful zanimajo. Letela sem pa samo trikrat, dvakrat v london in enkrat v pariz. Je fajn, boš vidla." sem sklepala, da je letenje adrenalinsko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:05:41
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika pri nas doma vlda obsedeno stanje ..Evroooooooopsko prvenstvo v nogometu...Simona je v svojem elementu, k en otrok je Tolk je simpatičen k tolk uživa v tem, jst pa tudi! veš kak fajn, da vama je obema všeč, drugače bi eden zelooo trpel Midva pa sma antifuzbalera - tud dobro, da oba,ne? itak Mi2 sva na splošno ful šport fan-a in gledava res skoraj vse, sploh pa evropska in svetovna prvenstva v čemerkoli, no šaha in golfa ne gledava A nalepka tud zbirata
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:06:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika pri nas doma vlda obsedeno stanje ..Evroooooooopsko prvenstvo v nogometu...Simona je v svojem elementu, k en otrok je Tolk je simpatičen k tolk uživa v tem, jst pa tudi! veš kak fajn, da vama je obema všeč, drugače bi eden zelooo trpel Midva pa sma antifuzbalera - tud dobro, da oba,ne? itak Mi2 sva na splošno ful šport fan-a in gledava res skoraj vse, sploh pa evropska in svetovna prvenstva v čemerkoli, no šaha in golfa ne gledava A nalepka tud zbirata ja, album mava že skoraj čist poln, menjava pa slikce, če katero zanima
< Sporočilo je popravil poopsika -- 7.6.2008 21:07:57 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:06:54
|
|
|
|
Anonimen
|
me zafrkava
< Sporočilo je popravil poopsika -- 7.6.2008 21:07:20 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:07:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika pri nas doma vlda obsedeno stanje ..Evroooooooopsko prvenstvo v nogometu...Simona je v svojem elementu, k en otrok je Tolk je simpatičen k tolk uživa v tem, jst pa tudi! veš kak fajn, da vama je obema všeč, drugače bi eden zelooo trpel Midva pa sma antifuzbalera - tud dobro, da oba,ne? itak Mi2 sva na splošno ful šport fan-a in gledava res skoraj vse, sploh pa evropska in svetovna prvenstva v čemerkoli, no šaha in golfa ne gledava A nalepka tud zbirata ja, album mava že skoraj čist poln, menjava pa slikce, če katero zanima
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:07:44
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Če si pa tole napisala: "A tud drgač nisi nič adrenalinska? Mene pa take stvari ful zanimajo. Letela sem pa samo trikrat, dvakrat v london in enkrat v pariz. Je fajn, boš vidla." sem sklepala, da je letenje adrenalinsko wrong ...jaz sem bolj v tem smislu mislila, da če te je strah, ti mal kri po žilah požene---je to nekak adrenalinsko.. Zame je pa letenje enak kot bi se v avto vsedla.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:08:42
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika pri nas doma vlda obsedeno stanje ..Evroooooooopsko prvenstvo v nogometu...Simona je v svojem elementu, k en otrok je Tolk je simpatičen k tolk uživa v tem, jst pa tudi! veš kak fajn, da vama je obema všeč, drugače bi eden zelooo trpel Midva pa sma antifuzbalera - tud dobro, da oba,ne? itak Mi2 sva na splošno ful šport fan-a in gledava res skoraj vse, sploh pa evropska in svetovna prvenstva v čemerkoli, no šaha in golfa ne gledava A nalepka tud zbirata ja, album mava že skoraj čist poln, menjava pa slikce, če katero zanima zdaj pa ne vem al se zezaš al resno misliš
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:09:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Če si pa tole napisala: "A tud drgač nisi nič adrenalinska? Mene pa take stvari ful zanimajo. Letela sem pa samo trikrat, dvakrat v london in enkrat v pariz. Je fajn, boš vidla." sem sklepala, da je letenje adrenalinsko wrong ...jaz sem bolj v tem smislu mislila, da če te je strah, ti mal kri po žilah požene---je to nekak adrenalinsko.. Zame je pa letenje enak kot bi se v avto vsedla. ja saj je dostim ljudem letenje čist neki normalnega...Simon je že tolkrat letel, da mu ni panike ...jst sem pa čist posrana
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:10:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika pri nas doma vlda obsedeno stanje ..Evroooooooopsko prvenstvo v nogometu...Simona je v svojem elementu, k en otrok je Tolk je simpatičen k tolk uživa v tem, jst pa tudi! veš kak fajn, da vama je obema všeč, drugače bi eden zelooo trpel Midva pa sma antifuzbalera - tud dobro, da oba,ne? itak Mi2 sva na splošno ful šport fan-a in gledava res skoraj vse, sploh pa evropska in svetovna prvenstva v čemerkoli, no šaha in golfa ne gledava A nalepka tud zbirata ja, album mava že skoraj čist poln, menjava pa slikce, če katero zanima zdaj pa ne vem al se zezaš al resno misliš hm... ..
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:11:12
|
|
|
|
April
|
poopsika, tam na čvekanju eno zanima kakšna si
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:11:30
|
|
|
|
Anonimen
|
April, a v Gardaland bi šla? Bi se spustila po Blue Tornado? A pa šla na prosti pad??? Huuuuuuuudo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:11:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April poopsika, tam na čvekanju eno zanima kakšna si kjeee??? koga?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:13:49
|
|
|
|
Anonimen
|
aha sem že vidla ...Pika74 je ful fajn punca, ampak res se nisva še videli
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:13:59
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika April, a v Gardaland bi šla? Bi se spustila po Blue Tornado? A pa šla na prosti pad??? Huuuuuuuudo sem bla enih 15 let nazaj, pa ni blo še tok teh strašnih stvari. Imam pa željo še it.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:15:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika April, a v Gardaland bi šla? Bi se spustila po Blue Tornado? A pa šla na prosti pad??? Huuuuuuuudo sem bla enih 15 let nazaj, pa ni blo še tok teh strašnih stvari. Imam pa željo še it. Ja le pejte, veš kok je fajn...mi upam, da gremo čez kake 14 dni Tjaška bo pri babi , mi pa malo uživancije ... amapka je res hudo no, pa vsak let ali dve kaj novega naredijo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:18:19
|
|
|
|
April
|
poopsika, a veš po čem se jaz tebe spomnim....po tem da sem zmeraj tvoj nik vidla v eni maratonski temi o robiju w. sem si mislila, še ena zmešana najstnica
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:22:23
|
|
|
|
*lenc@*
|
adrenalinska sem, če šteje da imam Gardaland v malem prstu in da ni naprave na kateri nisem bila ... če si bla na prostem padu, je vožnja z avionom peace of cake lepo, te bo tvoj presenetil
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:22:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April poopsika, a veš po čem se jaz tebe spomnim....po tem da sem zmeraj tvoj nik vidla v eni maratonski temi o robiju w. sem si mislila, še ena zmešana najstnica ja takrat sem odprla temo, če gre katera na njegov koncert in potem je iz tega ratala fuuuuuuuul huda zafrkancija, ful dobr čvek, fajn je blo . Najstnica nisem, zmešana pa And i loooooooooove it
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:24:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* adrenalinska sem, če šteje da imam Gardaland v malem prstu in da ni naprave na kateri nisem bila ... če si bla na prostem padu, je vožnja z avionom peace of cake lepo, te bo tvoj presenetil ja na prostem padu sem bila, in poetm, ko smo ustal so se mi prov noge tresle hvala lenča a je pri vas tudi Evromanija doma?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:26:43
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April poopsika, a veš po čem se jaz tebe spomnim....po tem da sem zmeraj tvoj nik vidla v eni maratonski temi o robiju w. sem si mislila, še ena zmešana najstnica ja takrat sem odprla temo, če gre katera na njegov koncert in potem je iz tega ratala fuuuuuuuul huda zafrkancija, ful dobr čvek, fajn je blo . Najstnica nisem, zmešana pa And i loooooooooove it pa si šla na koncert?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?