|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
5.6.2008 17:14:43   
Blacky30
Sasi13, moj obseg trebuščka je 114 cm. Mislim, da podiram rekord.user posted image user posted image user posted image

24julij, držim pesti, da greš res lahko jutri domov. Ti privoščim, res. Drži se!user posted image user posted image user posted image

HD, danes pa res ni najbolj tvoj dan. Samo jaz imam občutek, da se bo na koncu lepo vse porihtalo, boš videla.user posted image

Grem, je prišla frizerka.user posted image

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
   [Brisano sporočilo]
5.6.2008 17:24:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1427
5.6.2008 17:37:16   
Nyah*
Nima user posted image user posted image user posted image user posted image , CESTITKE za user posted image user posted image  in user posted image user posted image ! Da bi sli cimprej domov se cartat! Javljaj se se kaj!

24. julij, drzim pesti, da gres jutri domov in tam zdrzis cimdlje!

Kilogrami, +13 in rastejo user posted image user posted image , bomo poj hujsale in jamrale, sedaj je treba izkoristiti user posted image  cas! user posted image user posted image

Zimska, user posted image user posted image user posted image  zivelo solstvo! Sedaj pa res totalen odklop, pa uzivaj zadnje tedne user posted image .

Lubenica, njaaaamsiii, jazt jo imam tudi takooo rada, a je letos se nisem (a sem omenila, da grem sedaj v Mercator v nabavouser posted image user posted image )

Masaja, mreze proti komarjem imajo v vseh trgovinah z otrosko opremo, pa v Mullerju mislim da tudi.

Igrace: a ste vedele, da so glasbeni medvedki od Fisher Pricea v Mullerju 40 eurovuser posted image , v BC pa 65 eurovuser posted image ?

Lex, so ratali struklji?

Modrcki za dojenje: jaz sem ga tudi vceraj kupila v Mullerju za slabih 9 eurov, 100% bombaz, bel, ful lep.user posted image user posted image

Blacky, tudi jaz imam ogroooomen trebuh, pa vsi pravijo, kak sem fletna, okrogla, zdrava user posted image .

Vceraj sem tudi jaz sla se po nekaj novih cotik za user posted image , pa sm kar not padla, so me mogli nazaj drzat. Danes sem selila cunjice od tamale v veliko omaro, pa jih ima tooolikooo, da je groza, pol ne bo ponosila.

Grem malo na dez, pa v Mercatoruser posted image user posted image , pa se pisemo se zvecer.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
5.6.2008 17:42:13   
glugluglu
jaz sem pridelala +16 kg, obseg trebuha imam pa 105. Meni se zdi, da imam pa ful velik trebuh, pa ne morem dati slik na rač. iz fotoaparata, ker so kabli nekje zapakirani v škatlah.

Hruška debeluška , sedaj me malo res napenja zaradi sadja, ampak zaenkrat se še držim, za večerjo pa si bom zeleno solato pripravila, pa kakšen jogurt, da ne bo čez noč pretežko.

Neposredna povezava do sporočila: 1429
5.6.2008 17:58:51   
Motoristka
O blagor vsem...user posted image jaz sem jih pridelala do zdaj samo 6 kilc...pa še to imam vse v trebuščku...saj se ne bi tolk sekirala, če me ne bi moja ginekologinja zasekirala do koncauser posted image .

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
5.6.2008 18:16:30   
neboglasnica
Ste za to, da pustimo naše bušije vnemar? Jaz se rajši sploh ne merim.

Prejle sva poslala Saro v trgovino po pivo, ker imamo spet enega mojstra za klimo. Pride domov vsa objokana. Ja, kaj je spet? Danes smo že imeli doma šolo, ker se spet ni držala dogovora. Ona pa joče, ker ji trgovka ni hotela prodati piva. Buuu, user posted image . Jo tolažim, da je to res najina napaka. Čisto sem pozabila, da otrokom ne smejo prodajati alkohola. Hvala bogu, da je sladoled lahko kupila, da si je mati privezala dušo. Mnjami, kar dva maxa se zmazala.

zimska, a veš, da sem danes hotela tudi po Muellerju narediti en krog? Pa mi je tale dež vzel nakupovalno voljo. Bom šla jutri po G pregledu. Danes grem še na snemanje CD za kretnje. Moram reči pa, da tale vreme malce bolj delovno vpliva name, saj je že čas. V soboto bomo imeli ljudi za RD, pa je treba malce pospraviti, pomiti... Sicer pomivam po tleh vsak dan najmanj dvakrat, odvisno od števila mojstrov, ki tacajo po tleh. Hvala bogu, da 17.06. pridejo sestaviti sobe. A sem že povedala, kako je jamral, da naslednja dva meseca nima luknje. Pa sem rekla, da rodim čez dva tedna in je hitro našel čas. Majhna laž za človeštvo, velik dosežek zame.

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
5.6.2008 18:55:59   
Inigo
da vam na hitro poročam kako je blo dans v SG.

EA je bila ful fajn predstavljena. Dr je rekla da ne prehaja na otroka, ultiva pa. ne vem... nekje sem prebrala, da je baje drgač. ona je zatrjevala, da ne. da je bla pred kratkim na nekem kongresu in da vsi G zagovarjajo EA, da pa se jih z ultivo ne strinja dosti... user posted image no, skratka, sem podpisala tko da jo mam v rokavu v primeru strahotnih bolečin user posted image

pol sem poiskala še pomoč, zaradi špikanja in čepa. sm bla prvič na ctg. zaznali so rahle popadke. neredne. smo pa zaprti, tko da čakamo doma, da se kaj "zgodi".

to je to!

zdaj pa morm it mal počivat, ker sem totalno hin.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
5.6.2008 19:17:36   
karamela6
Sem se jaz tudi šla zdejle zmerit in ne morem verjet kakšna razlika od zadnjič. Tokrat je pokazal meter 98cm, na najširšem delu trebuha. Je bil moj občutek pravi - vsak dan težim, da prav vidim, kako mi raste trebuh! Pridelala sem pa 7kg. Ni sile!

Študiram, če grem tudi jaz v soseda po sladota. Sej ne, da sem ga včeraj kupila, ampak sej to počaka, ne? Sploh pa ne bo treba prav dolg čakat! user posted image

Drugač mam pa jst še vedno lušte po gaziranih pijačah. Prej Coca Cola, zdaj mi pa Schweppes noro paše! Kaj pa naj!?!?

Ker se mi danes spet ni dalo kuhati, sem vzela porcijo golaža iz skrinje. Zraven pa sem naredila skutne svaljke. Prvič sem jih delala iz skute, do zdaj vedno iz krompirja, pa so res odlični! user posted image V okusu sploh ni razlike! Je pa v pripravi - skutni so narejeni v 10-ih minutah! Bomba!

Šibam po sladota! :-)

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
   [Brisano sporočilo]
5.6.2008 19:26:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1434
   [Brisano sporočilo]
5.6.2008 19:31:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1435
5.6.2008 20:25:07   
tims
Jest sem pa zdele nehala s pospravljanjem user posted image . Ko sem šla na sestanek v vrtec, sem pustila kuhinjo k iz škatlce, k sem pa prišla domov, pa živo razsulo user posted image user posted image user posted image . S tem da nas treh sploh ni bilo doma. Sploh nisem vedla, a čem začet najprej jokat, al pospravljat. Potem sem nama s Timom naredila tople sendviče za večerjo in po njej mi drugega ni preostalo, kot da grem pospravljat. In ko sem bila že pri koncu, pride tašča in mi reče, da nej grem počivat, da bo že ona pospravla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Haloooooooo? Ja, zdej pa tud ni treba. Tolk sem bla jezna.........in užaljena in vse skupi...... Pa ve, kok mi gre na živce razmetana kuhna. Jooooj, kdaj bo ta oktober da se preselmo???

Aja, kile? Jest sem se zredila........ ja, glih za ene tolk user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1436
5.6.2008 20:33:01   
sasi13
jz sm na + 16, obseg trebuha je 110 cm.
inigo to pomeni da boš zdej rodila v SG?
jz grem tud jutr v trgovino po lubenico ker se mi jo grozno lušta.
evo zdej pa še tole ko sem glih na 24 ur prebrala:
Ker je v omrežju pitne vode prišlo do povišanja koncentracij nitratov na območju Celja in Štor, nosečnicam in dojenčkom odsvetujejo uporabo vode iz vodovoda.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
5.6.2008 21:24:21   
Inigo
moj obseg je pa 103cm. sem pa na +15kg. sm bla kr pridna pr kilah, sm jih ko za stavo nabirala gor 

sasi13, ma ja, nekako je zdaj zaradi EA v prvi vrsti v načrtu SG. ampak zarad teh mojih popadkov in še v pondelk in torek mam izpita... se lahk zgodi, da bom rodila v MB. mah, kje bo bo. defenitivno nek bo! hehe! imam pa željo rodit v SG, ja.

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
5.6.2008 21:24:46   
frutka_
Še jaz se pokorno javljam. Bila sem na pregledu, na prvem CTG-ju, laboratorij,... V glavnem vse je OK. Jaz sem na +8kguser posted image , kri, voda BP. Podpisala za EA. Lex, naslednji pregled imam 26.6.. V glavnem lepo je bilo.
Inigo si imela kakšno posebno predavanje? Ko sem prišla v protibolečinsko amb. je rekla sestra "vi ste naročeni šele ob pol dveh" in sem se takoj spomnila nate. No, ko sem ji pojasnila situacijo sem samo podpisala in lahko odšla.
Nima čestitke ob rojstvu dvojčkov!

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
5.6.2008 21:34:16   
Inigo
jp, frutka, tako kratko predavanje je blo. kr fajno. je mela dr. Zupančičeva, če poznaš mogoče.

malo o prednostih, malo o slabostih. lahko malo naštejem malo slabosti, ker se mi zdi, da po tem najbolj sodimo.
- možnost, da predrejo v spinalni kanal, kar pomeni, da hitrej spusti in morejo pol več odzirat
- to se zgodi v primeru, da se premakneš vmes ko vstavljajo kanal
- stvar se zgodi zelooooooooooooooo redko
- v tem primeru potem lahko boli glava dan ali dva (50% možnosti, če se predre ta kanal)
- porod se le redko podaljša, saj dajo EA šele ko se porod lepo začne in si odprta med 2 in 3 prste

če se še kaj spomnem, bom napisala kasneje.

to je to! user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
   [Brisano sporočilo]
5.6.2008 21:43:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1441
   [Brisano sporočilo]
5.6.2008 21:45:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1442
5.6.2008 21:46:36   
bastian111
Lex sama pripravljam štruklje oz. retaše po prekmursko včasih brez smetane zaradi moža. V skuto dam samo eno do dve jajci in slatkor ,ter včasih malo naribane limone.
Nima iskrene čestitke za user posted image user posted image  in veliko zdravja Vam želim.

Sama pa sem že kar tri ure za pečico ,ker pečem za nečakin rojsni dan.Spekla sem že mašinske kekse ,mačje oči (dedov brk),tri plasti( zmes je namazana marmelada in nato obljijana z čokolado ter zdaj imam not še zadnjo skutino pito! Tja do 23 ure vrjamem da bom končala. Lp Darja

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
5.6.2008 21:52:54   
neboglasnica
jaz bi tudi jedla... sem ravnokar s snemanja, pa sem malce utrujena. Se še spomnite, da sem vam pravila, da 14. organiziram izlet? No, vse sem pripravila, z dvema sem se pa dogovorila, da jima v ponedeljek vse predam, naročilnice, plan poti ... tako da ne bom tvegala.

Ne vem kaj mi je, nekaj me spet tišči pod prsnico in me kar hoče dušiti, bljak

tims, tudi ko sem jaz prej šla od doma, sem vse pomila po tleh, pripravila stroj... sedaj je pa bomba. MArsovci mogoče, kajti mojemu možu se ne zdi nič napačnega. Sem že spet vse pomila po tleh, pospravila kuhinjo in se psihično pripravila na jutri, za pregled pri G, ker bom verjetno spet čakala, čakala....

Jutri imava pa obletnico in celo varstvo sem uspela dobiti, tako da greva v kinouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
5.6.2008 22:00:47   
frutka_
Flower, v vseh letih odkar je EA na voljo (in to je že kar nekaj let!) v SLO ni bilo niti enega samega samcatega primera hromosti kot posledice vstavljanja katetra! EA se uporablja že zelooo dolgo. Običajno pri bolnikih, ki trpijo hude bolečine (recimo zadnji stadij raka). Za žensko EA itak ni škodljivo, da bi pa prehajala na otroka pa ni niti enega kliničnega dokaza. Medtem ko je pri Ultivi ravno to težava, da je dokaj nova zadeva, ki ima za seboj močno reklamo. In kratek čas uporabe. Zaenkrat. Najbrž bo z leti tudi Ultiva postala praksa.

Neposredna povezava do sporočila: 1445
5.6.2008 22:01:50   
frutka_
Aja, glejte to! Lex boš to dala na seznam???

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2845697&mpage=1&#2845697 

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
5.6.2008 22:15:21   
Inigo
točno tako kot pravi frutka! user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
   [Brisano sporočilo]
5.6.2008 22:18:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1448
5.6.2008 22:19:41   
lex
Moji štruklji so uspeliuser posted image user posted image user posted image  - hvala vsem, ki ste držale pesti, da bo moj danes jedel kosilouser posted image , skratka zagiftali se nismouser posted image

Dajte se navadit kako je ko imaš male otročke (neboglasnica tvoji dve sta že malo večji, pa si mogoče pozabilauser posted image ) - zjutraj sem si tako lepo kuhinjo pomila po tlehuser posted image , da sem kar norela od veselja. Evo prej pridem iz trgovine, pa tamala z jabolkom v ustih sedi sred kuhinje, roke vse mastne od uživanja pri jabolki in potem začne po tleh v kuhinji odtise delat. Spet se vse lepi in jaz se čudim zakaj imam mravlje!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image
Evo za vse lubenica fenice:user posted image

jaz grem vuser posted image  in user posted image

user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
5.6.2008 22:24:06   
lex
frutka bom - jutriuser posted image  (pa še namig, tale material se daje kot hidroizolacija na temelje in se ti lahko možek izprsi s svojo umetnino. Tole je trši stiropor in je zelene barve, pol ga pa prebarvaš)

Če jaz ne bom doktorirala iz gradbeništva med zidarijouser posted image user posted image user posted image , vse vem, samo to zadnjič nisem vedela kako bodo izgledale okne nad vhodnimi vratiuser posted image , ampak napaka je že odpravljenauser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?