Nyah*
|
Nima , CESTITKE za in ! Da bi sli cimprej domov se cartat! Javljaj se se kaj! 24. julij, drzim pesti, da gres jutri domov in tam zdrzis cimdlje! Kilogrami, +13 in rastejo , bomo poj hujsale in jamrale, sedaj je treba izkoristiti cas! Zimska, zivelo solstvo! Sedaj pa res totalen odklop, pa uzivaj zadnje tedne . Lubenica, njaaaamsiii, jazt jo imam tudi takooo rada, a je letos se nisem (a sem omenila, da grem sedaj v Mercator v nabavo ) Masaja, mreze proti komarjem imajo v vseh trgovinah z otrosko opremo, pa v Mullerju mislim da tudi. Igrace: a ste vedele, da so glasbeni medvedki od Fisher Pricea v Mullerju 40 eurov , v BC pa 65 eurov ? Lex, so ratali struklji? Modrcki za dojenje: jaz sem ga tudi vceraj kupila v Mullerju za slabih 9 eurov, 100% bombaz, bel, ful lep. Blacky, tudi jaz imam ogroooomen trebuh, pa vsi pravijo, kak sem fletna, okrogla, zdrava . Vceraj sem tudi jaz sla se po nekaj novih cotik za , pa sm kar not padla, so me mogli nazaj drzat. Danes sem selila cunjice od tamale v veliko omaro, pa jih ima tooolikooo, da je groza, pol ne bo ponosila. Grem malo na dez, pa v Mercator , pa se pisemo se zvecer.
|