Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 13:58:24
|
|
|
|
Februarka08
|
Ja, Bamby, prav imaš, to ve samo tista, ki to sproba. Hvala bogu je prejle zagrabla tud flašo, sem ji šla po drugo k ma čist drugačen cucelj, tisto je pa pojedla pol. Evo, se že oglaša, pa glih pohvalt sem jo hotla kako spi.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 13:58:37
|
|
|
|
bamby
|
dolenjka, da ti malo osvežim misli, kako bo zgledal tvoj dopust
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 14:00:28
|
|
|
|
vrtnica76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 Buči,a bi rada kej v Kamnik prišla,ko se vreme popravi.Se bova skupi slinle jaz tud pridem. OK,se bomo res kej zmenile,pa ostale tut lepo vabljene! Lahko gremo pa na eno vozičkanje po Arburetumu,pol pa še na pijačko.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 14:01:07
|
|
|
|
buči
|
Tole pa zdajle moja dva delata v miže!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 14:16:05
|
|
|
|
nizy
|
pozdravljene , madona ,ste pa taprave ,saj vas ne dohajam aja ,pri nas tudi nebi škodilo kakšnega govora ,bo kmalu rjasto vse skupi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 14:20:30
|
|
|
|
vrtnica76
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy pozdravljene , madona ,ste pa taprave ,saj vas ne dohajam aja ,pri nas tudi nebi škodilo kakšnega govora ,bo kmalu rjasto vse skupi Nizy,ti kr eno ornk debato zorganiziraj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 14:26:32
|
|
|
|
vrtnica76
|
Pridno čvekajte še naprej in malo ramislite o povabilu na vozičkanje v Arburetumu.Zdej bo pa že čas za južno kuhat. .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 14:26:51
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Sem bila pridna in zlikala vse, kar je bilo suho. En stroj še perem, upam, da se bo posušilo, tako, da imam še jutri peglo v delu. suzi - sem se spomnila, da si spraševala za rota virus. Mi smo Lano dali cepit. Pa mi ni žal. Sem videla eno malo, ki je ta virus fasala - hudo. Je bila tako boga, čisto izmučena, ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 14:29:05
|
|
|
|
pina-1
|
halo..a se lahkom alo ustavite...mater vam ne uspem sledit. DOLENJKA, ELLA, SUZI...PROSIM RECEPTE ZA SPANJEEEEEEEEEEE. In ja se derem, ker Ana ni spala ponoči, samo tudi čez dan še ni spalaaaaaaaaaaaaaaaa. JE spala eno urco od 8-9 in gotovo.... Si že lase pulim, čeprav mi nebi bilo treba ker mi odpadajo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 14:30:04
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Vreme pa je tako uscano . Jaz bi pa šla ven na eno kavico in čvek. Notri se mi tako spi. No, morda pa malo prepričam, da gre z mano pod odejo se cartat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 14:31:22
|
|
|
|
Suzi*
|
pina, a ti si dala ano cepit za roto???
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 14:37:27
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 halo..a se lahkom alo ustavite...mater vam ne uspem sledit. DOLENJKA, ELLA, SUZI...PROSIM RECEPTE ZA SPANJEEEEEEEEEEE. In ja se derem, ker Ana ni spala ponoči, samo tudi čez dan še ni spalaaaaaaaaaaaaaaaa. JE spala eno urco od 8-9 in gotovo.... Si že lase pulim, čeprav mi nebi bilo treba ker mi odpadajo tudi mene zanima vaš recept?? neža je spala od 9:30 do 10:15...no zdele je pa končno spet omagala..sam jst pa tud skor že rabim zobotrebce za podpret,da vas lahko berem...grem še jst eno kitico odremat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 14:38:32
|
|
|
|
mlavla
|
Mi je nismo dali cepit za rota virus..se zanašam na to,da ker bo doma da ga ne bo fasala..vsaj upam
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 14:49:30
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* pina, a ti si dala ano cepit za roto??? ne in je ne bom. sem mnejna da za to ni potrebe, ker sploh ni niujno da je tvoj otrok dovzeten za fasat rota. in proti rota virusu jo lahko cepim kadarkoli,tako da ana za enrkat ne bo cepljena. ČE se bo pokazalo da je to potrebno jo bom.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 15:23:14
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* pina, a ti si dala ano cepit za roto??? ne in je ne bom. sem mnejna da za to ni potrebe, ker sploh ni niujno da je tvoj otrok dovzeten za fasat rota. in proti rota virusu jo lahko cepim kadarkoli,tako da ana za enrkat ne bo cepljena. ČE se bo pokazalo da je to potrebno jo bom. meni so pa rekli, da morajo bit 2x cepljeni do 4. najpozneje do 6. meseca.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 15:30:57
|
|
|
|
dolenjka
|
Evo mene nazaj Nisem bila na pedikuri, ker so imeli zasedeno, sem imela pa vseeno vakum terapijo in limfno drenažo, ker so se ženske s tamalo ukvarjale in eni je celo v rokah zaspala Sam ne nobenmu povedat, da mi socialna ne pozvoni na vratih Pa mojmu tut ne bom povedala, ampak mu bom rekla, da se mi mora tko odpkupit ker danes nisem mogla it, da mi plača pedikuro Pa še zmasiral me bo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 15:31:41
|
|
|
|
bamby
|
Jaz imam tudi take informacije, da jih je treba do 6. meseca cepit, če se za to odločiš.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 16:16:54
|
|
|
|
pina-1
|
Punce proti rota virusu se lahko cepimo tudi odrasli. Lahko cepiš tudi starejšega otroka. Poznam eno družino ki so se lani vsi dali cepit. To vam zdej gvorijo, ker bo drugo leto to cepivo v obveznem cepljenju in bo brezšplačo... Zdej pač morejo pokasirat. Naj bi bilo. Tako je meni rekla pediatrinja. In meni ni nič omenila, da jo moram cepit do 6 meseca... Kakorkoli jaz je ne bom. Dolenjka no vidiš kako je carica pridna in je pustila mami da se lepotiči. Stipeta pa le opali za pedikuro in masažico. KAj pa on ve, kako pridnega otroka ma. Pino pa je bolje da ne pride domov, ker bi ga za vrat potegnila, kake otroke dela. Mia je prišla domov in še ni nehala nekaj zahtevat, mami to, mami ono, mami sem mami tam... ČE kaj ni pa jok. . Ana še ni zatisila očesa. No ko je ravno zaspala je prišča MIa, ki jo MORA it pogledat . MEni se pa rolaaaaaaaaaaaaaa.. Pa še ia ma plesne, jaz pa spet brez varstva za Ano... Dejte mi povedat če to ni narobe svet
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 16:18:25
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Jaz imam tudi take informacije, da jih je treba do 6. meseca cepit, če se za to odločiš. Jest sem tud tko slišala. Spet sva se matrale, da je joško zagrabila. Še moj jo je nagovarjal, pa itak ni pomagal. Men se je že mešal. Sem kot dež, pa sploh ne vem zakaj. No, hvala bogu je pojedla, zdej ji pa še flašo delam in če še to poje, se bom kar mal bolj počutla. Grem probat... pridno čvekajte...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 16:21:58
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Dolenjka no vidiš kako je carica pridna in je pustila mami da se lepotiči. Stipeta pa le opali za pedikuro in masažico. KAj pa on ve, kako pridnega otroka ma. Veš kaj je dobr? Da carica še ne zna govort in mami lahko mal laže Zmasirat me bo mogel pa on, da smo si na jasnem IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Pino pa je bolje da ne pride domov, ker bi ga za vrat potegnila, kake otroke dela. Tebe pa itak da ni blo zraven, a ne?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 16:46:13
|
|
|
|
MetiLu
|
uf, mam za prebrat najina noč je bila spet kr neki, do 4.00 sva super spala, pojedla obe zize, pol sva se pa do 6.30 kregala, smejala, miljonkrat dudo popravljala ... čist mi je spet kri spil, jest ne vem, a sem jest mal nevrotična, sam mene sred noči moj otrok čist ob živce spravi sej pol se velik cartava, sam najprej se moram it ven iz spalnice mal pohladit, pa globok zadihat, ker me ma da bi ga kar pred vrata postavla ... no sej pol sav še 2 urce spala do devetih Dopoldan sva se šla potepat po City parku s kolegico, ki ima 12 dni mlajšo punčico od Janeza sva se zmenile za skupni dopust konec avgusta končno... gremo pa na Cres v apartma Glede vrtnarjenja, moj vrtnar ima očitno preveč orodja, da bi ga lahko pospravil v mojo vrtnarsko lopo in jaz pri tem "spravljanju orodja" prov trpim - dobesedno, ker mi je očitno moj mali bučman s svojo veliko glavo naredil celo štalo tam dol, ko je ven rinil... pa še zašil so me ko zaklanga prašiča... groza me vsakič so se spraviva pogovarjat vse mine, ko se najbolj fajn začne za zjokat... Ati se nama je pa tud javil, da majo celo štalo z vremenom in zdej še čolnom ne morejo iz vode potegnit, ker tok dežuje Komaj čakam da jutri pride Grem vas zdej prebrat, dokler tamal spi...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 17:08:35
|
|
|
|
MetiLu
|
Pinči Upam, da boste kmalu začeli spat... Mlavla, te čist zastopim, mene tudi velikokrat mine, da bi imela še enga otroka... Me Janez včasih čist ob živce spravi Pol se pa tako sladko smeji, da bi ga celga polubčkala dones okol šestih zjutraj sem vstala (že tamiljontič), pa ga vprašam prov naglas: a misliš ti kej spat, al kaj je zdej za en ? pa me resno pogleda in se začne tko naglas smejat, da sem mislna da bom dol padla valjda sem ga pol vzela k seb in sva se crklajala, dokler ni končno zaspal ... Dolenjka, super se ti razvajaš jest bi tud eno masažo, sam mi jo moj ponudi sam takrat ko sem čist , da ne morem več in da rabim mal pavze takrat se zmeraj ponudi, če me zmasira ker drgač ga vedno roke bolijo, ko mu masažo menim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 17:13:16
|
|
|
|
MetiLu
|
ja seveda, ko pridem jaz gor, ni nikjer nobene Mater mi zdele en Radler diši ne vem, ampak ga nisem nikol marala, zdele pa prov okus čutim v ustih bo treba nabavit
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 17:29:14
|
|
|
|
MetiLu
|
Da zaključim samogovor, sem dodala nekaj novih slikc
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 17:32:20
|
|
|
|
Februarka08
|
Janey, ali je vaš Jakec kaj manj jedel, ko je zobke dobival??? Ker jaz že to sumim, čeprav je ful prezgodaj, se mi zdi. Ampak pri naši bajti je tooook vreščanja, da sem čist izžeta. Ne zagrabi ne flaše, ne joške. Ko ji dam pa prst v usta, ga pa grize in ne cuza. Se pravi jo mora srbet... Zdej pa nič ne vem še o tem, kaj naj ji kupim, da jo ne bi bolelo tolk...? Kakšna ideja? Prosim......
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......