|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
5.6.2008 13:58:24   
Februarka08
Ja, Bamby, prav imaš, to ve samo tista, ki to sproba.user posted image
Hvala bogu je prejle zagrabla tud flašo, sem ji šla po drugo k ma čist drugačen cucelj, tisto je pa pojedla pol.

Evo, se že oglaša, pa glih pohvalt sem jo hotla kako spi.user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 251
5.6.2008 13:58:37   
bamby
dolenjka, da ti malo osvežim misli, kako bo zgledal tvoj dopust user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 252
5.6.2008 14:00:28   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Buči,a bi rada kej v Kamnik prišla,ko se vreme popravi.Se bova skupi slinleuser posted image user posted image user posted image

jaz tud pridem.user posted image user posted image

OK,se bomo res kej zmenile,pa ostale tut lepo vabljene!user posted image
Lahko gremo pa na eno vozičkanje po Arburetumu,pol pa še na pijačko.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 253
5.6.2008 14:01:07   
buči
user posted image Tole pa zdajle moja dva user posted image  delata v miže!

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 254
5.6.2008 14:16:05   
nizy
pozdravljene ,

madona ,ste pa taprave user posted image user posted image user posted image ,saj vas ne dohajam  user posted image user posted image user posted image

aja ,pri nas tudi nebi škodilo kakšnega  govora ,bo kmalu  rjasto vse skupi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 255
5.6.2008 14:20:30   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

pozdravljene ,

madona ,ste pa taprave user posted image user posted image user posted image ,saj vas ne dohajam  user posted image user posted image user posted image

aja ,pri nas tudi nebi škodilo kakšnega  govora ,bo kmalu  rjasto vse skupi user posted image user posted image user posted image

Nizy,ti kr eno ornk debato zorganizirajuser posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 256
5.6.2008 14:26:32   
vrtnica76
Pridno čvekajte še naprej in malo ramislite o povabilu na vozičkanje v Arburetumu.Zdej bo pa že čas za južno kuhat.user posted image .

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 257
5.6.2008 14:26:51   
srečka nosečka
Sem bila pridna in zlikala vse, kar je bilo suho. user posted image  En stroj še perem, upam, da se bo posušilo, tako, da imam še jutri peglo v delu. user posted image

suzi - sem se spomnila, da si spraševala za rota virus. Mi smo Lano dali cepit. Pa mi ni žal. Sem videla eno malo, ki je ta virus fasala - hudo. user posted image  Je bila tako boga, čisto izmučena, ...

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 258
5.6.2008 14:29:05   
pina-1
halo..a se lahkom alo ustavite...mater vam ne uspem sledit.user posted image user posted image

DOLENJKA, ELLA, SUZI...PROSIM RECEPTE ZA SPANJEEEEEEEEEEE. In ja se derem, ker Ana ni spala ponoči, samo tudi čez dan še ni spalaaaaaaaaaaaaaaaa. JE spala eno urco od 8-9 in gotovo....

Si že lase pulim, čeprav  mi nebi bilo treba ker mi odpadajouser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 259
5.6.2008 14:30:04   
srečka nosečka
Vreme pa je tako uscano user posted image . Jaz bi pa šla ven na eno kavico in čvek. user posted image  Notri se mi tako spi. No, morda pa malo prepričam, da gre z mano pod odejo se cartat.

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 260
5.6.2008 14:31:22   
Suzi*
pina, a ti si dala ano cepit za roto???

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 261
5.6.2008 14:37:27   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

halo..a se lahkom alo ustavite...mater vam ne uspem sledit.user posted image user posted image

DOLENJKA, ELLA, SUZI...PROSIM RECEPTE ZA SPANJEEEEEEEEEEE. In ja se derem, ker Ana ni spala ponoči, samo tudi čez dan še ni spalaaaaaaaaaaaaaaaa. JE spala eno urco od 8-9 in gotovo....

Si že lase pulim, čeprav  mi nebi bilo treba ker mi odpadajouser posted image user posted image

tudi mene zanima vaš recept?? neža je spala od 9:30 do 10:15...no zdele je pa končno spet omagala..sam jst pa tud skor že rabim zobotrebce za podpret,da vas lahko berem...grem še jst eno kitico odremat

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 262
5.6.2008 14:38:32   
mlavla
Mi je nismo dali cepit za rota virus..se zanašam na to,da ker bo doma da ga ne bo fasala..vsaj upam

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 263
5.6.2008 14:49:30   
pina-1

ne in je ne bom. sem mnejna da za to  ni potrebe, ker sploh ni niujno da je tvoj otrok dovzeten za fasat rota. in proti rota virusu jo lahko cepim kadarkoli,tako da ana za enrkat ne bo cepljena. ČE se bo pokazalo da je to potrebno jo bom.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 264
5.6.2008 15:23:14   
Suzi*

ne in je ne bom. sem mnejna da za to  ni potrebe, ker sploh ni niujno da je tvoj otrok dovzeten za fasat rota. in proti rota virusu jo lahko cepim kadarkoli,tako da ana za enrkat ne bo cepljena. ČE se bo pokazalo da je to potrebno jo bom.

meni so pa rekli, da morajo bit user posted image  2x cepljeni do 4. najpozneje do 6. meseca.user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 265
5.6.2008 15:30:57   
dolenjka
Evo mene nazaj user posted image

Nisem bila na pedikuri, ker so imeli zasedeno, sem imela pa vseeno vakum terapijo in limfno drenažo, ker so se ženske s tamalo ukvarjale in eni je celo v rokah zaspala user posted image  user posted image  user posted image  Sam ne nobenmu povedat, da mi socialna ne pozvoni na vratih user posted image  Pa mojmu tut ne bom povedala, ampak mu bom rekla, da se mi mora tko odpkupit ker danes nisem mogla it, da mi plača pedikuro user posted image
Pa še zmasiral me bo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 266
5.6.2008 15:31:41   
bamby
Jaz imam tudi take informacije, da jih je treba do 6. meseca cepit, če se za to odločiš.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 267
5.6.2008 16:16:54   
pina-1
Punce proti rota virusu se lahko cepimo tudi odrasli. Lahko cepiš tudi starejšega otroka. Poznam eno družino ki so se lani vsi dali cepit. To vam zdej gvorijo, ker bo drugo leto to cepivo v obveznem cepljenju in bo brezšplačo... Zdej pač morejo pokasirat. Naj bi bilo. Tako je meni rekla pediatrinja. In meni ni nič omenila, da jo moram cepit do 6 meseca...

Kakorkoli jaz je ne bom.

Dolenjka no vidiš kako je carica pridna in je pustila mami da se lepotiči. Stipeta pa le opali za pedikuro in masažico. KAj pa on ve, kako pridnega otroka ma.

Pino pa je bolje da ne pride domov, ker bi ga za vrat potegnila, kake otroke dela. Mia je prišla domov in še ni nehala nekaj zahtevat, mami to, mami ono, mami sem mami tam... ČE kaj ni pa jok. user posted image user posted image .

Ana še ni zatisila očesa. No ko je ravno zaspala je prišča MIa, ki jo MORA it pogledatuser posted image . MEni se pa rolaaaaaaaaaaaaaa.. Pa še ia ma plesne, jaz pa spet brez varstva za Ano... Dejte mi povedat če to ni narobe svetuser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 268
5.6.2008 16:18:25   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Jaz imam tudi take informacije, da jih je treba do 6. meseca cepit, če se za to odločiš.

Jest sem tud tko slišala.user posted image
Spet sva se matrale, da je joško zagrabila. Še moj jo je nagovarjal, pa itak ni pomagal. Men se je že mešal. Sem user posted image kot dež, pa sploh ne vem zakaj.user posted image No, hvala bogu je pojedla, zdej ji pa še flašo delam in če še to poje, se bom kar mal bolj počutla.
Grem probat... pridno čvekajte...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 269
5.6.2008 16:21:58   
dolenjka

Dolenjka no vidiš kako je carica pridna in je pustila mami da se lepotiči. Stipeta pa le opali za pedikuro in masažico. KAj pa on ve, kako pridnega otroka ma.

Veš kaj je dobr? Da carica še ne zna govort in mami lahko mal laže user posted image  user posted image  user posted image
Zmasirat me bo mogel pa on, da smo si na jasnem user posted image

Pino pa je bolje da ne pride domov, ker bi ga za vrat potegnila, kake otroke dela.

Tebe pa itak da ni blo zraven, a ne? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 270
5.6.2008 16:46:13   
MetiLu
uf, mam za prebrat user posted image

najina noč je bila spet kr neki, do 4.00 sva super spala, pojedla obe zize, pol sva se pa do 6.30 kregala, smejala, miljonkrat dudo popravljala ... user posted image  čist mi je spet kri spil, jest ne vem, a sem jest mal nevrotična, sam mene sred noči moj otrok čist ob živce spravi user posted image  sej pol se velik cartava, sam najprej se moram it ven iz spalnice mal pohladit, pa globok zadihat, ker me ma da bi ga kar pred vrata postavla user posted image  ... user posted image  no sej pol sav še 2 urce spala do devetih user posted image

Dopoldan sva se šla potepat po City parku s kolegico, ki ima 12 dni mlajšo punčico od Janeza user posted image  sva se zmenile za skupni dopust konec avgusta user posted image  končno... gremo pa na Cres v apartma user posted image

Glede vrtnarjenja, moj vrtnar ima očitno preveč orodja, da bi ga lahko pospravil v mojo vrtnarsko lopo in jaz pri tem "spravljanju orodja" prov trpim user posted image  - dobesedno, ker mi je očitno moj mali bučman s svojo veliko glavo naredil celo štalo tam dol, ko je ven rinil... pa še zašil so me ko zaklanga prašiča... groza user posted image  user posted image   me vsakič so se spraviva pogovarjat vse mine, ko se najbolj fajn začne user posted image  za zjokat...

Ati se nama je pa tud javil, da majo celo štalo z vremenom in zdej še čolnom ne morejo iz vode potegnit, ker tok dežuje user posted image  Komaj čakam da jutri  pride user posted image

Grem vas zdej prebrat, dokler tamal spi...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 271
5.6.2008 17:08:35   
MetiLu
Pinči user posted image user posted image user posted image  Upam, da boste kmalu začeli spat...

Mlavla, te čist zastopim, mene tudi velikokrat mine, da bi imela še enga otroka... Me Janez včasih čist ob živce spravi user posted image  Pol se pa tako sladko smeji, da bi ga celga polubčkala user posted image  dones okol šestih zjutraj sem vstala (že tamiljontič), pa ga vprašam prov naglas: a misliš ti kej spat, al kaj je zdej za en user posted image ? pa me resno pogleda in se začne tko naglas smejat, da sem mislna da bom dol padla user posted image  valjda sem ga pol vzela k seb in sva se crklajala, dokler ni končno zaspal ...

Dolenjka, super se ti razvajaš user posted image  jest bi tud eno masažo, sam mi jo moj ponudi sam takrat ko sem čist  user posted image , da ne morem več in da rabim mal pavze user posted image  takrat se zmeraj ponudi, če me zmasira user posted image  ker drgač ga vedno roke bolijo, ko mu masažo menim user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 272
5.6.2008 17:13:16   
MetiLu
ja seveda, ko pridem jaz gor, ni nikjer nobene user posted image

Mater mi zdele en Radler diši user posted image  ne vem, ampak ga nisem nikol marala, zdele pa prov okus čutim v ustih user posted image  user posted image user posted image user posted image  bo treba nabavit user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 273
5.6.2008 17:29:14   
MetiLu
Da zaključim samogovor, sem dodala nekaj novih slikc user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 274
5.6.2008 17:32:20   
Februarka08
Janey, ali je vaš Jakec kaj manj jedel, ko je zobke dobival??? Ker jaz že to sumim, čeprav je ful prezgodaj, se mi zdi. Ampak pri naši bajti je tooook vreščanja, da sem čist izžeta. user posted image Ne zagrabi ne flaše, ne joške. Ko ji dam pa prst v usta, ga pa grize in ne cuza. Se pravi jo mora srbet... Zdej pa nič ne vem še o tem, kaj naj ji kupim, da jo ne bi bolelo tolk...? Kakšna ideja? Prosim......user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......