|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
5.6.2008 13:30:20   
lana luna
ja kahlo, kje si pa bla?? ti ti porednica!! nč se ne oglašaš. dej nas mal u boljšo voljo spravuser posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
5.6.2008 13:30:51   
ključek
a še kera pogreša kahlo? kaj je šla na dopust?? to ni njej prou nč podobn da se ne oglaša.

KAHLO je tok pridna, skoz dela v službi!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1002
5.6.2008 13:33:52   
alysa
e
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

je pa dons res en grozljivo čudn danuser posted image user posted image user posted image

ja, pri men je že kar cel ta tedn čudnuser posted image , se ful slabo počutim, sam spala bi ... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1003
5.6.2008 13:36:27   
Tejchy
so pa vsi ful gledali.........

ja sj.. mojmu so tud skor učke vn padle... user posted image  user posted image  user posted image  
js pa bela ko stena zraven...

Neposredna povezava do sporočila: 1004
5.6.2008 13:38:09   
alysa
Tejchy, mi smo pa neke diase gledali o porodu, tk da ni blo take panike. Je pa povedla za enega moškega, ko je gledal film o porodu, da je zlezel skup, bojda je bil kar naenkrat pod mizo ... user posted image , sam pol se je vseeno odloču, da bo zravn pri porodu in je zdržu user posted image user posted image  celo pri dveh porodih je bil pol zravn

Mene mal skrbi, kk bo z mojim user posted image , ker bo zravn, pa je tut še kr občutljiv ...

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
5.6.2008 13:38:17   
emi*
Najdla najdla. Ma kaj je to res varno,nisem še nikoli naročala preko interneta iz druge države??user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
5.6.2008 13:43:51   
emi*
Zdaj sem probala kao naročit pa je poštnina 40E za Slovenijo.user posted image Kaj ni to malo preveč?Ima kaj smisla pol to naročat?user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
5.6.2008 13:47:14   
lana luna
emi* pr enih vozkih je tko, da so mnogo cenejši v Italiji kot pri nas (tut za 300 eurov ceneje sem ga najdla - enga chiccota). in pol je s to poštnino še vedno ceneje vse skup.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
5.6.2008 13:48:56   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: alysa

Mene mal skrbi, kk bo z mojim user posted image , ker bo zravn, pa je tut še kr občutljiv ...

mene pa za mojga nič ne skrbi, mene bolj skrbi zameuser posted image ...ker prvič se je boljše odrezal kot jaz

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
5.6.2008 13:49:11   
Tejchy
Tejchy, mi smo pa neke diase gledali o porodu, tk da ni blo take panike. Je pa povedla za enega moškega, ko je gledal film o porodu, da je zlezel skup, bojda je bil kar naenkrat pod mizo ... , sam pol se je vseeno odloču, da bo zravn pri porodu in je zdržu celo pri dveh porodih je bil pol zravn

Mene mal skrbi, kk bo z mojim , ker bo zravn, pa je tut še kr občutljiv ...

Sj tu je tudi imela na projektorju neke slike... prvo sam glavico ko vn pogleda, potem celo glavico do vratu, ... in tako naprej... men je postalo slabo že pri prvi.. čist sem bla mokra... po glavi, hrbtu, med in pod joškami ..  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  to ne moreš verjet.... kolk me lahko v trenutku zakuha...

Itak pa tist,ki me poznajo vejo, da men ne smejo pravit kakih medicinskih stvari - kaj vse so jim delali na kaki operaciji ali podobno, ker jih lahko v trenutku skupaj padem... zanimivo je pa to - da kri pa lahko normalno dam..

no, če je ta revež preživel.. pol bom js tudi... upam user posted image   sam kakih slikic mi ne smejo kazat user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
5.6.2008 13:49:50   
emi*
Saj verjamem,da pride ceneje,ampak veš vajena sem manjše poštnine,skoraj bi me kap.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1011
5.6.2008 13:55:34   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

mene pa za mojga nič ne skrbi, mene bolj skrbi zameuser posted image ...ker prvič se je boljše odrezal kot jaz

Vse čestitke in vsaka čast tvojmu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
5.6.2008 14:13:03   
emi*
Že ki se pogovarjate o predavanjih.Koliko časa trajajo pa,če je to vsak dan?Zanima me,ker jaz bom šla komaj drugi mesec,če se to začne na začetku meseca.Moram si izračunat.da vem,če bova konec do dopusta.user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
5.6.2008 14:15:59   
ključek
Evo mene, sem prišla iz MŠ.. danes smo imeli prvo predstavitev vseh prejemkov, potem pa predavanje o porodu... zelo zanimivo... dokler ni začela kazat slikic, kako to izgleda .......... v trenutku se mi je ... postalo mi je ........ sploh nisem mogla več ........ kr oblil me je pot... sem mislila, da bom skupi padla ... ful mam slab želodec za take stvari... ... upam, da bo porod milil brez takih preteresov, ker če ne ne vem kako bo... z mano si že ne bodo mogli kj pomagat

ojejjjjjjjjj.......................mene je tud tega strah.................ker če jim skup padem pri porodu..............kdo bo pa pol rodil????????? user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
5.6.2008 14:26:13   
Tejchy
me to you - menda popadki delujejo neodvisno od tebe.. kar pomeni, da tud če ti ne pritiskaš, se bo otrok prej al slej rodil... ker fora popadkov je, da iztisnejo user posted image  iz matrnice, sam da pač brez tvoje pomoči - potiskanja, gre malo počasneje..... tko, da tud če skupi padeš, ko se boš zbudila, lahk da boš imela otročka že pr seb.... ma js bi pol še drugič skup padla... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  No, to sem se danes naučila na predavanjih user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
5.6.2008 14:28:19   
Tejchy
emi - predavanja trajajo čist različno... najboljš da se pozanimaš v svojem kraju, pri svoji G - ziher ima ta podatek... kdaj se začnejo in kolikokrat so... men je moja G dala razpored, pa tudi na internetni strani ZD so podatki...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
5.6.2008 14:32:30   
uršula83
Zdravo!

Glede samoobiranja jagod ti lahko priporočim Čatež. Preden prideš v Čateške toplice (preden zaviješ levo), to je u bistvu že skor čist zraven bazenov (peš od bazena do nasada je 5 minut). Jagode nabereš sam, so zelo poceni, je jih ENORMNO, ogromno. Kolikor jih nabereš, stehtaš in kupiš. So lepe, dobre, res same pohvale. Mi smo bili lani do 25.5. v toplicah, pa smo zadnji dan nabrali jagode.

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
5.6.2008 14:35:03   
ključek
urša, kako si?? dojenček pridno raste????user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
5.6.2008 14:41:24   
uršula83
Oj!

Sem super...že 2 tedna, prej je bilo pa user posted image  user posted image  user posted image , bruhanje na 15 minut 2 dni, pa 5 dni še kr grozno sam ne več tuk. Ker nism pila so ble tudi ledvice v depresiji....ampak sedaj sem pa kar pošteno vredu. Dojenčka nisem videla že uf...od 22.5 ko sem imela 1. pregled. Čakam pa na torek, ko imam nuhalno...res komaj čakam da ga spet vidim...pa ve punce, kako ste kaj? Trebuščki že ogromni?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
5.6.2008 14:50:40   
ključek
o, bruhanje..............user posted image .................se spominjam................pa saj bo minilo...............user posted image
trebuščki pa rastejo, ja.................user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
5.6.2008 15:00:17   
KAHLO
ojla moje pupe!!

NO pr nas na šihtu so izredne razmere, namest da bi bli počasi dopustniško razpoloženi, so se odločili da je treba sto na uro špogat zajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So rekli da bom dobila dve plači še za ta malo, ker mora poslušat to klofanje po računalniku, telefone itd......me prav zanima ja.....bom kr šefa malo spomnila na te besedeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Men je prav zanimiva ta MŠ.....mi smo imeli pa včeraj nego dojenčka....ma k mi je babica dala unga plastičnega bebeja v naročje.....mi je skoraj dol padu.....nisem pričakovala take težeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ampak je blo pa kr zabavno....čeprav sva pol z mojim v avtu tiho sedela in razmišljala o vsem tem previjanju in hranjenju, da bo pa to pr nas doma verjetno prav pestrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem se pa tako na tiho pr sebi prav razveselila, k me je pol moj doma spraševal kako mora zdaj punčki ritko obrisat in kako jo s kremco namazat tam dol.....sem si po tihem mislila, ti si kr zapomni.....da ne bo pol kakega izgovora, da ne ve prevituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj se pa teh popadkov tiče pa me je zadnič una babica tako zmotivirala, da sem zdaj prpravlena k xena v boj in se z njimi sposati......tak da naj tam orkog 4.9. kr pridejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz se ne dam!!!!!

Jutri pa grem v grazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, shopping..........vse za najino stanovanje.......komaj čakam.....user posted image user posted image user posted image

Lara tebe si pa prav pr vseh tvojih dogodivščinah živo predstavlamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lana luna..............ne moram ti rečt kako pogrešam, te aktivne čveke z vami.......madonca da bo treba na šihtu red nardit da bom lahko spet mal na rr......zavilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
5.6.2008 15:25:38   
lana luna
user posted image user posted image user posted image user posted image jupi naša Kahlo je nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image sej prou da nas pogrešaš, da nauš pozabla na nasuser posted image user posted image user posted image

ne punce sej vas mam vse ful radauser posted image da nau kšna kej fouvšaritna ratalauser posted image user posted image user posted image

zdj me tko s tole materinsko dražte, da bom še jest mogla jt zgleda. sam upam da se to pr ns da tut polet zrihtat, k zdj še ni cajta.

tejchy pa  me to you kakšne to vidve matauser posted image user posted image user posted image itak da bosta mogle potiskat, tko da nč okol lezt. pa sej nauta vidve gledale kaj se spodej dogaja. vidve morta mislt sam na dihanje in potiskanje. ampak sploh ne dvomim v to, da vama ne bi ratal...

uršula lepo da so slabosti mimo. a se je trebušček že kej napihnu??

punce, a katera zdj med nosečnostjo pije tut user posted image s kofeinam? ker jest sem en cajt jo pila, pol sm se pa zanč čist zasekirala, k je pisal nek, da user posted image pol ful srček zbijauser posted image pa drgač sm jo sam po eno na dan ene parkat na tedn, zdj pa brezkofeinsko pijem, sam ta me ne mor pokonc držatuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
5.6.2008 15:35:37   
Lara Croft
Meni je pa slabo..... sem si en burek kupla, ki tle si nimam kje naredit za jest.... Najrajš bi šla kr bruhat......

Danes pa grem na pregled..... jupiiiiiiiiiiiiiiii... upam, da mi naredi ultrazvok..... Pa samo še enkrat nej me proba dat čez 6 tednov.... ne morem tolk čakat.... ufaaaaaaaaaaaaa... Ma nisem glih ne vem kako spedenata tam dol.... ni več tako enostavno to opravilo..... eh, briga me.... hahaha... Sej verjetno me niti ne bo pregledala vaginalno...
user posted image

Ja, pa v pikapolonico bom šla pogledat za pojslico... od lip poljčane bmo kupli, da bo v kompletu s previjalno, ki bo iz paketa...

Pa ta naš kitalec in belilec sten si rok ne umiva pol ku konča scat.... ke škifo... pol pa tam po naših stenah šari.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1023
5.6.2008 15:53:23   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: emi*

Zdaj sem probala kao naročit pa je poštnina 40E za Slovenijo.user posted image Kaj ni to malo preveč?Ima kaj smisla pol to naročat?user posted image

meni so ravnokar odgovorili, da ta voziček drug teden dobijo in če ga naročim ga dobim v 3-5 delovnih dneh.....
namen smo imeli kupiti peg perego modularni...pa je po izgledu čisto isti, stane pa 300€ več......., če me ta pride 299 +40€ poštnina mi je še vedno ugodneje ......
...jaz pač gledam iz tega vidika, da vozička kasneje ne bom rabila še za kakega user posted image ...., pa iz praktičnega vidika tu dobiš komplet vse razen prevleke za dež (je pri prvem sploh nismo imeli) za 340€, če naročim kaj druga me sigurno pride dosti dražje....pa kvaliteta je baje tudi v redu...sem govorila z baby centrom....

Kaj pravite?

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
5.6.2008 15:58:19   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Danes pa grem na pregled..... jupiiiiiiiiiiiiiiii... 

Vso srečo user posted image na pregledu, super boš vidla svojo user posted image  ...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.