|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
4.6.2008 12:51:07   
Andromeda
Živjo!

Danes se ne javljam tako zgodaj, kot imam v navadi, ampak za mano je že skoraj polovica dneva. Pa tudi počutim se tako, kot da bo treba kmalu spat user posted image
V glavnem, izpita nisem naredila, kar sem tudi pričakovala. Ja, bom naslednjič vložila več truda in manj živčkov, pa bo šlo. Če sem odkrita, se mi v zadnjem tednu sploh ni dalo učit oziroma sem se ful težko skoncentrirala. Vsaj za naslednjič vem, kakšna vprašanja lahko pričakujem, ker danes sem bila pa čisto zmedena in sem imela totalno blokado.

Potem pa sem šla s caligulo na kavico malo pochatat in sem že pozabila na tale izpit. Zdaj se pa grem naprej učit. Oziroma grem še prej v trgovino za kosilo nabavit. Nimam pojma, kaj bom kuhala danes, sem čisto brez ideje. Najraje bi jedla riž, ampak kaj, ko se moj mož "razjoka" ob pogledu nanj, on bi vsak dan jedel krompir na tisoč in en način user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
4.6.2008 12:58:27   
varci
IZVIRNO SPOROČILO: jelka123

varci-glede pridobivanje teže si super kako ti to uspeva? za morfolgijo pa je tud super večji je plod lepše se že vidi-kam greš na UZ

Kar se pridobivanja teže tiče, jem tako kot sem pred nosečnostjo, nič več. Nimam nobenih napadov lakote. Tudi nimama neke posebne želje oz. odpora po točno določeni hrani. Upam, da se bo tako tudi nadaljevalo.

Morfologijo mi bo pa kar moja G naredila v ZD Fužine. Zdaj gre na dopust pa me ni hotla predati G, ki jo bo nadomeščala, zato jo pa imam šele v 24 tednu.

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
4.6.2008 14:08:18   
lyra*
napiše post pa me ven vržeuser posted image

No sva prišla iz kosila! Ko je me tašča videla me niti ni pozdravila,ko pa sva ji povedala,da se poročiva je Mitjo celega poslinla mene pa še pogledala niuser posted image  Tudi če nimamo dobrih odnosov bi mi vsaj kaj lahko rekla! No ampak se ne sekiram!

polynesia  samo,da si dobila,sem mislila,da spet nekaj zajebavauser posted image

Pol napišem kaj sem prej pisala pol ureuser posted image
Tako zdaj si grem eno kavo skuhat, potem pa malo spatuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
4.6.2008 14:16:11   
Polynesia
user posted image user posted image user posted image lyra najprej čestitke za poroko!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  O tašči pa ne razmišljaj, briga te, sej ne živiš z njo, tisto ta nujno kar moraš imeti z njo imej, več pa ne, itak vidva živita zase, tko da se ne sekiraj user posted image .

Tko, jaz sem zdejle pojedla rižotko s piščancom in paradižnik, sem si s sabo od doma prinesla, tko da sem kle v službi sam fliknla v mikrovalovno pa je...mmmm je pasalo user posted image . Zdej sem tolk pridna da kar en večer prej skuham ker je možek na bolniški, da ne bo "revček" lačen user posted image user posted image user posted image .

Tko, zdej pa še urco pa pol in domoooooooooooov, pa samo še jutri, v petek ponedeljek in torek pa dopust user posted image .

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
4.6.2008 15:56:45   
Andromeda
lyra - ne sekiraj se (preveč) glede tašče, tako kot ti je rekla Polynesia. Očitna je ena tistih tipičnih tašč, ki misli, da si ji sina ukradla in te ima za tekmico. Jaz imam pa malo drugačne težave. Moja tašča zdaj, ko ve, da bo"končno" babica kar naprej nekaj na glas sanja, da bo hodila po otroka v vrtec, kako ga bo prišla iskat k nama domov in ga z vozičkom odpeljala, ko bi ji kar vrat zavila, ko začne s takimi. Mislim, včasih se obnaša kot da bo to njen otrok. Če ji pa kaj nazaj rečem, začne pa govoriti, da če ji tega ne bova dovolila, potem pa sploh nima pomena bit babica. Halo user posted image No, sem se še jaz malo skašljala glede moje tašče. Upam, da nama bo res uspelo it v Kranj drugo leto, da sem čim dlje od nje.

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
4.6.2008 16:04:57   
lyra*
Se ne sekiram ful samo me pa spravi v slabo voljo! Pa o tem kako moram skrbet za vse,mi že zdaj deva napotke,kako jih moram kopat,da bi jo najraje skozi okno vrglauser posted image
anrdomeda  tudi moja ima podobne sanje!user posted image  Jaz sem kar tiho in si sama pri sebi mislim,da ji ga že nebom dalauser posted image  Hvala bogu smo malo bolj daleč doma,da mi nebo vsak dan na vratih visela! Drugače pa se spreminja kako njej  paše. Enkrat je vsa sladka,drugič pa prava kačauser posted image  

Zdaj  pa grem res spatuser posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
5.6.2008 7:58:39   
lyra*
dobrooooo jutro!

Kje ste se pa včeraj zgubile? user posted image
Jaz sem danes zelo zgodnja sploh nisem mogla spatuser posted image  Pa sem mislila,da bo sonček,ko se bom zbudila pa veni dežuser posted image

Danes bom mogoče malo pospravila po stanovanju,ker nevem kaj naj delam ko dežujeuser posted image

nagajiva  si za coffee?user posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
5.6.2008 8:45:04   
zara13
Jutro nosečke!

Evo pa še eno deževno jutro user posted image . Upam, da se vreme kaj izboljša, da bo vsaj za kakšen sprehod. Sem razmišljala o vpisu na aerobiko za nosečke. Pri nas jo imamo 1x na teden. A mogoče katera hodi v svojem kraju, kako se ji zdi vadba?

lyra - ja tašče znajo biti strupene pa vse bi imele pod komando in dajale 1000 in en nasvet tko, da dobro, da sta daleč stran in na svojem. Jaz s svojo nisem imela nikoli problemov, je full uredu tko, da imam kar srečo kar se tega tiče. Sej bo vse dobro, samo ne se sekirat.

Andromeda - Ene tašče pa želijo svoje nasvete o otrocih, ki so jih imele pred 30imi leti, vsiljevat "modernim" (nam) mamicam, ko se je marsikaj spremenilo, potem so pa kr užaljene, če karkoli rečeš nazaj.
Zdej bo kmalu fuzbal, bomo navijale!!! user posted image Imaš že kakšnega favorita? Jao, ko sem prejela fotke spedenanih portugalcev, so se mi oči kar zasvetile..ufff hudi tipčki, me prav zanima kako bodo letos igrali. Drugače se pa še odločam za koga bom res tist navijala, verjetno bom imela kar 2-3 ekipe in tudi stavila bom user posted image

Dan za spanje...danes bo še dolga ja v službi user posted image

fajn bodite..lp

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
5.6.2008 9:09:32   
nagajiva
Ojla user posted image

Zunaj pa tako pada dež, da je groza......user posted image  Sicer pa kmetje in ostali mali "vrtičkarji" ala moja babi skačejo od veselja. Pa ne bo treba zalivat.
Ste mele debato o taščah.....Da jaz o svoji sploh ne zgubljam besed. Včasih sem jo še zagovarjala, češ saj ne misli tako. Danes pa mi dol visi zanjo. Je kot kača. Govori eno, misli pa drugo. Jaz sem pač tista "čarovnica", ki ji je ukradla sinka.............pa čeprav ga nikoli ni preveč marala, ker ni bil punčka. Ker pa majo malo več zemlje in se bi radi šli kmetovalce (????), pa je še najbolj jezna, ker se je user posted image  (KONČNO!) odločil, da jim ne bo več pomagal. Saj zakaj pa bi. Še parcelo sma si mogla kupit, ker je ni hotla dat (bo vse hčerkica dobla.......). Pa še sreča, nama vsaj ne bo mogla težit............Pri user posted image  pa ji je lubi že dal vedet, da se nima kaj vtikovat. pa saj niti nekega velikega interesa ne kaže. Za njo bo največ vreden tisti vnuk, ki ji ga bo rodila hčera......
Tak, sem še se jaz malo razpisala. Vsa sreča za tiste, ki s taščami nimajo težav.
Lyra*-a se ti da sploh glavo ven poritit? Če pa se malo zlije, pa sem takoj za user posted image . Na katerem koncu Mb pa sploh si? Jaz sem na taboru (pri bolnici-bom mela nov. blizu user posted image user posted image )........

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
5.6.2008 9:32:00   
Andromeda
Dobro jutro!

Spet nas je sonček pustil na cedilu user posted image Jaz pa sem se veselila sončnega vikenda, sva z mojim možem razmišljala, da bi se šla nekam kopat, pa je napoved za naslednje dni čista depresija. Sicer se pa začne fuzbal, ki bo naše dedce prikoval pred TV ekrane, me bomo imele pa več časa zaseuser posted image Saj si bom tudi jaz z veseljem kakšno tekmo ogledala, ampak vsak dan od šestih popoldne pa do pol enajstih zvečer mi je pa predolga, pa še učit se moram.Favorita pa še nimam. A bi punce skupaj stavile na enega? user posted image

Vidim, da ima vsaka svoje probleme s taščo. Saj moja niti ni zlobna do mene, moti me, ker hoče biti vedno vsepovsod zraven in je firbčna kot sto hudičev. Recimo - sva ji v ponedeljek prinesla češnje z Dolenjske in sva rekla, da se nama mudi, ker morava it v trgovino, ona pa: Kaj pa gresta kupovati? In mojemu možu je zadnjič odprla odločbo o dohodnini...Potem pa mene sprašuje, zakaj se še jaz pri njej ne prijavim da bomo družina user posted image Eh, saj je ne jemljem resno.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
5.6.2008 9:48:30   
carly
En deževen dobr jutr punce.
U vidim da imate iste probleme s taščo kot jaz.Mate srečo tiste, ki ne živite skupaj, mi smo pa v isti hiši samo vsak v svojem nastropju pa je skos nekaj, pa nič ne smeš rečt ker sta oba takoj užaljena. Sva se zadnjič s taščo nekaj pogovarjali pa sem ji rekla, da sedaj bi bil pa že počas čas da bi pospravila svoje stvari, ki jih ima še vedno v najinem nastropju v sobi ki je namenjena otroški, pa mi je rekla naj ne prehitevam časa, ker itak ne bom otroške sobe takoj rabila.Mislim halo,...Pa nisem mogla bit tih in sem ji povedala, da bom imela otroško tip top zrihtano do konca avgusta in da ima sedaj en mesec časa da pospravi, kar je njenega.Ker s tavelkmu trebuhom jest ne mislim pucat pa okol še zaradi tega letat, ker bova imela itak še cel kup stvari takrat za nakupit in postorit.Pa če misli da bomi brusili pa štrihali pa podne menjali, ko bomo imeli majhnega dojenčka.Pa je en cajt samo tiho sedela potlej je pa vzela svojo kavo pa šla k tastu jamrat.Pa že zadnjič ji je moj rekel naj počasi pospravi, ko sva pospravljala po tisti sobi, pa je bila vsa sladka, ko sem ji pa jaz rekla je bilo pa vse narobe.
Eh ni da bi se sekiral.
Pa drgač a že delate kakšne sezname, kaj vse potrebujemo za dojenčka?Jest sem včeraj malo po netu brskala, pa bl sem brala manj sem vedela.

Neposredna povezava do sporočila: 2111
5.6.2008 9:48:52   
caligula
oh jaz pa bom kr pozabila na tašče in možeuser posted image , bo samo babica in dedek z moje strani  , zdaj dokončno odločena. Da pa bi celo nosečnost poslušala takšne bedarije ah ni pogojev. Še preden sem zanosila, me je ta stara grdo gledala pa se nekaj poskušala lepo držat do mene v bistvu bi mi pa najraje vrat zavila, ker zdj več ne kuha pa pere svojmu sinkotu. Mislim, ene so res težke. A ni nekak zakonsko določeno, da smo ponoletni in sposobni skrbeti sami zase po 18 letu? Nekaj se mi zdi, da sem nekje brala o tem...user posted image user posted image user posted image
Jaz sem spet pri mamici in mi je prav fajn.Imam ljubi mir, lahko se učim za ispite, naspim, grem na kavo kadarkoli želim, pa še vsi trije smo fuzbalski navdušenci in bomo SKUPAJ spremljali spektakel kar z mojim ni možno, ker " babe niso za fuzbal", "kaj pa ti znaš o fuzbalu", ah eni se imajo za preveč pametne.
V glavnem, spremenila sembarvo las ter (upam) s tem tudi življenjsko pot. Moji sicer še nekak navijajo naj se pobotava sam jaz res ne morem živet s takšnim modelom, ki me še zjutraj ne pozdravi kaj šele zvečer.Prav zavidam vam na prijetnih možekih pa čeprav "copatah"user posted image

Zdaj pa ena prošnja za novomeščanke oz tiste ki ste stalno ali začasno prijavljene v nm. Prek študenca delam ene ankete pa bi rabla 11 kontaktov, tel in ime ljudi različnih starosti. Več na pm. Pa ful hvala tem, ki se odzovete, res bi mi ful pomagale. Pa ne bo treba nič izpolnjevat samo kontakte rabim.

Bom za kavo dala na srečanju, ko bo kakšno. A bo katera kaj splanirala?
Ena je omenila Pohorje? Če greš lahko z avtom do pol poti vsaj, pol kul, drgač bo prehuda.

Neposredna povezava do sporočila: 2112
5.6.2008 9:50:37   
caligula
ispite=izpiteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
5.6.2008 9:53:42   
caligula
Andromeda... bejž za knjige user posted image
dalj ko boš odlašala manj se ti bo dalo. Jaz bom tud zdaj ene 2 uri posvetila učenju, fotr kuha, jaz pa mal čiliram tle. user posted image Sam bo res treba za knjige se primit dokler smo še same.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
5.6.2008 9:58:30   
natasa78
Dobro jutro,evo se bom še jaz oglasila o moji tašči, sva imeli na začetku nekaj nesoglasij, ker je želela svoje nasvete prodajat, ampak sem bila kar trmasta in vedno naredila vse po svoje in je odnehalauser posted image sedaj je vse v redu, se trudi, da bi se vsi dobro razumeli, že od začetka pride enkrat na teden popoldne in pelje tamalega na sprehod, kar mi je v redu, ne maram pa da bi hodila prepogosto večkrat, saj si želim popoldneve preživljat z otrokom in ne med kupi perila in posodeuser posted image   Mi je že prej večkrat ponudila pomoč pri gospodinjskih opravilih, pa sem vedno odklonila, saj se mi je zdelo, da si moram opravila deliti s fantom, ne pa z njo, če me razumete- nisem hotela, da prevzame na sebe sinov delež nalog. Sedaj ko sem noseča, sem pa njeno pomoč kar sprejela in tako je včeraj malo polikala in pospravila, zraven pa še sinu dajala napotke, da mora sedaj prevzeti čim več na sebe in me mora čuvat, no s tega vidika je res zlata in zelo prijazna. V glavnem kljub temu, da vem da si o meni misli, da sem slaba gospodinja, ker imam vedno nastlano, vem, da je vesela, da si je njen sin izbral mene, pa da ne govorim o tem, da je nora na mojega tamalega in jo že sedaj skrbi, kako se bomo skupaj organizirali, ko bomo dobili še dve mali navihanki. Pozdravček,Nataša.

Neposredna povezava do sporočila: 2115
5.6.2008 10:00:22   
nagajiva
Ojla,

samo za računalnikom visim, mi ni za druga...........user posted image
Caligula-najprej poskrbi zase in svojega user posted image , potem pa pridejo vsi ostali na vrsto. Če meniš, da si se prav odločila, potem si se..............Sicer pa sem jaz omenila Pohorje. Pripelješ se pa lahko čisto pod Pohorje, na vrh pa lahko gremo z gondolo. Lahko pa tud na vrh prideš z avtom..............Kot kdo želi. Ampak glede na dopuste mislim, da ne bomo uspeli organizirat srečanja pred septembrom. Takrat bomo pa res mele bušije za pokazat........user posted image  
Alo, kje ste klepetulje. Je tako vreme, da bi mogle "regljat"........user posted image user posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
5.6.2008 10:31:13   
mojsoncek
Oj!

Jaz sem tudi danes ze zgooooooodaj vstala. Sem mogla v LJ na kontrolo v laboratorij. Se dobro, da se nam je ze povecala kolicina krvi, ce ne ne vem, ce bi mi jo sploh se kaj ostalo user posted image .

Ja res je obupno tole vreme... vceraj je bilo pa sploh obupno... grrrrrrrrrrr

In mi gremo danes teden ze na morje. V bistvu si sploh ne predstavljam, ko imamo pa taksno vreme. Upam, da bo kmalu spet kaj soncka. Ceprav se mi zdi, da mi ta "hlad" kar prija.

Pri debati o tascah pa ne morem nic kaj konkretno sodelovat, ker moja je super. Bom pa edino to rekla, da je fajn ce so vsaj eni ali drugi stari starsi dokaj blizu (in s tem niti pod tocko razno ne mislim, da so v isti hisi), da lahko kdaj priskocijo na pomoc. Mi smo kar dosti stran od obeh in je vcasih kar malo kriza, ce karkoli rabis na hitro. Ampak ni kaj... tako je in tako bo... se bomo ze znasli user posted image .

bodite lepo...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
5.6.2008 11:10:28   
saba
Dobro jutro

samo na kratko da vas pozdravim, sem prejle pisala pa mi je vse vrglo venuser posted image user posted image user posted image

Nič pri nas je še vedno gužva v službi, doma vse po starem, nič spali ker je tamala spala z nami in ni hotela v svojo posteljcouser posted image
Baje da sončka ne bo DO NEDELJEuser posted image

lp
saba

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

Neposredna povezava do sporočila: 2118
5.6.2008 11:25:22   
_katja_
Kar ne morem verjet ko tole poslušam o taščah. No moja je res SUPER user posted image  Zivimo v isti hisi, ločeno gospodinjstvo. Za vikende se malo menjava, včasih ona skuha za vse vcasih jaz. Odvisno od obveznosti,.... Je dobro tudi to, da če kaj ne bi rečem ne, in ni zamere. Ne vtika se v najino življenje. Skratka res je super. Pa še včasih prav po babje malo počvekava ob kavici. Se pa že zelo veseli dojenčka. Meni bo pa tudi prav prišlo, ko smo tako blizu, občasno malo za pomirkat. Skratka jaz imam o taščah samo dobro mnenje. user posted image  Mi je pa žal, da nimate vse te sreče.

Zdej se grem pa učit user posted image  je današnji dan kot nalač za to. Da ne vabi sonček ....

lp
K

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
5.6.2008 11:43:24   
nagajiva
Ja, tašče so takšne in drugačne. Se je pa razvila prava debata na to temo............user posted image  Sem pa vesela za tiste,  ki imate vredu tašče. Jaz sem si tud želela podobnega odnosa z njo, pa se ni izšlo. Zanjo pač nisem idealna snaha, ker nisem tiho in povem kaj mislim. Pa ker ne delam tako kot ona hoče. pol pa še moj reče, da sem veliko boljša gospodinja kot bo ona kadar koli...........user posted image  Pol pa me ne more marat a ne? Eh, sicer je pa en čudn tip. Z vso svojo žlahto je skregana in se z nikomer ne pogovarja. Še v službi nima prijateljice. Skratka, je res nekaj na njej. Al je po njeno, al pa te ne prenaša. Smo doma dokaj blizu, pa pride na obisk enkrat letno-ko ma lubi roj. da. Pa še te za kako uro in gre. Pa saj ne da jo pogrešam, samo.............
Spet sem se razpričala. Bi se mogla učit, pa je dan res primeren, samo jaz sem danes nekako "neprimerna" za učenje.....
Lyra*-si vabla na kavico, kje pa si zdaj???

Ok, saj bom nehala.........samo če pa ne morem user posted image user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
5.6.2008 11:56:37   
mojsoncek
punce, zdej se pa zresnite pa knjige v roke in izkoristite vreme... kafetkajte pa raje, ko bo lepo vreme user posted image

p.s. jaz se vedno razmisljam ali naj delam ali naj grem vodoravno user posted image

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
5.6.2008 12:26:52   
carly
punce, zdej se pa zresnite pa knjige v roke in izkoristite vreme... kafetkajte pa raje, ko bo lepo vreme

p.s. jaz se vedno razmisljam ali naj delam ali naj grem vodoravno

Ej moj sonček, tole si pa dobr napisala.user posted image Hvala bogu, da imam jest šolo že za sabo, bi bila pomoje še slabša ko ve.Kadar je bil sonce se mi ni dalo za buklami sedet, ko je bil pa dež je bil pa tud tak zaspan dan, da ni šlo nič v glavo.

Tale vreme je pa res superuser posted image , upam da bo v sobota malo bolje, čeprov slabo kaže.Morva it na eno poroko, pa sem si nabavla čisto poletne cunjice, k je blo že tako vroče, zdej me pa prov skrbi kako nej skombiniram, da me ne bo zeblo.

Nč punce, pridno se učite, tiste ki se morte, tiste ki delamo pa upam da bo delavnik čim prej končan.

Neposredna povezava do sporočila: 2122
5.6.2008 13:06:05   
mojsoncek
Za vse nogometne fan-ice... user posted image

Pridruzite se nogometni evforiji in se prijavite v nagradno igro Finance - Nogomet, ki poteka na nasi spletni strani: www.finance.si/nogoigra
Igra bo potekala v casu evropskega nogometnega prvenstva v Avstriji in Svici od 7. junija do 29. junija. Igralci napovedujejo za vsako tekmo posebej zmagovalca ali neodlocen rezultat. S hitrim pristopom k igri si povecate moznost za boljso uvrstitev. V igro se lahko prijavi vsakdo in se poteguje za glavno nagrado - 300 EUR, ki jo prejme najuspesnejsi napovedovalec. Vec podrobnosti preberite najdete na strani: www.finance.si/nogoigra

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
5.6.2008 13:38:57   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi          Spol
=======================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ     MF 14.06.(NS) user posted image ,user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ       MF 08.07 (NS)

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE       pregled (NS)

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB     MF 18.06. (NS) user posted image ,user posted image
5.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj     MF 09.06.(NS)user posted image

6.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM      pregled

7.  05.11.   Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image ,0user posted image )     32 let        LJ        pregled (NS) 

8.  05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let       kraj      UZ 16.06. (NS)

9.  06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image     28 let        LJ        pregled

10. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image     28 let        LJ        MF 24.06.

11. 07.11.  gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.   pregled

12. 07.11.   carly                   (?user posted image ,?user posted image )      26 let  Jesenice   MF 24.06. (NS) 

13. 08.11.   mihi78                (4user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj       pregled (NS)user posted image

14. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj       pregled

15. 10.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image    28 let   Jesenice  UZ 18.06. (NS)

16. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB       pregled (NS)user posted image  

17. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj      pregled    

18. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ        pregled (NS) 

19. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale   pregled (NS)

20. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj      pregled

21. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ        UZ 04.06. (NS)    

22. 13.11.   pat13                 (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         UZ 10.06.(NS)

23. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )     42 let       PO        pregled 

24. 13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ         UZ 18.06.(NS)

25. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Štajer.     pregled (NS)

26. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled

27. 15.11     vebo                   (4user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    pregled (NS)

28. 15.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale    UZ 19.06.

29. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.   MF 10.06. user posted image

30. 18.11.   spelka12 user posted image user posted image   (1user posted image ,0user posted image )   26 let      KR        pregled (NS) user posted image ,user posted image   

31. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

32. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let     kraj         pregled

33. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let      LJ           pregled (NS)

34. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let     kraj          pregled (NS)

35. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          MF 11.07 (NS)

36. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj       pregled user posted image ,user posted image

37. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         pregled (NS)

38. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM         pregled (NS) user posted image

39. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image   30 let      KP           11.06 (NS) user posted image   

40. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

41. 24.11.   caligula               (1user posted image ,0user posted image )    26 let       LJ            pregled (NS)

42. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj          pregled

43. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled

44. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled (NS)

45. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )     32 let       MB          pregled

46. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          UZ 26.05 (NS) user posted image

47. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

48. 26.11.    amani                  (2user posted image ,1user posted image )      26 let       LJ           pregled

49. 27.11.    Oaza                   (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregled (NS)

50. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )      ?? let      kraj         pregled

51. 30.11.   RENY19              (1user posted image ,0user posted image )      ?? let    Brežice      pregled

??          Ssheila
                (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled (NS)

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                    (2user posted image ,1user posted image )          ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina              (?user posted image ,?user posted image )           ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2             (?user posted image ,?user posted image )           37 let         kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
5.6.2008 13:48:22   
lyra*
Vidim,da nimam edina takšne tašče! Imam pa hvala bogu res zlatega tastauser posted image
Meni je ona že na začetku,ko je user posted image  šel z mano v tujino dala vedet,da mi to ful zameri in mislim,da mi tak nikoli nebo tega odpustila!

Midva sva se zdaj malo cartala...pa sva kr zaspala oba. Je res tako zaspano vreme,da je jojuser posted image  Pa nič se mi nedauser posted image  
Svaka čast tistim,ki se morate učituser posted image user posted image  Jaz sem že obupala nad vsemi izpiti..dva sem že naredila,enega pa še moram pa ga tako nebom.

Za nosečniško telovadbo nevem,če je priporočljiva za dvojne nosečkeuser posted image  Mi je zdravnica rekla,da naj se ne gibljem pretirano,razen kakšnih sprehodov. Tako,da to pri meni odpade.

Kdaj se pa dela 3D uz? A boste šle? Ker jaz še nevem če bi šla...user posted image

nagajiva  jaz sem čisto pozabila za kavouser posted image  Če neha deževat greva??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.