|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
4.6.2008 22:14:37   
jasna
janja, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kinnie, mož od kureuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 4.6.2008 22:15:18 >

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
4.6.2008 22:14:39   
*kinnie*
Janjauser posted image user posted image ga lomijo ti naši malčki... sem se prav luštno nasmejala

Naša pa pravi, da se je zjutraj un kur..user posted image drl....bi me skoraj kap, ko sem slišala to kletvico iz njenih ust....pa jo vprašam kater kura*kaj pa je to?.....pa mi reče ja  mož od kure

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
4.6.2008 22:15:11   
miska1
janja, tem tvojim zgodbicam sem se zdele tolk nasmejala

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
4.6.2008 22:15:19   
2ursae
hujšanje: men spet en minus user posted image , smo bili danes v Šmarjeških toplicah in so imeli pri kosilu all-you-can-eat slaščic in o, I can eat user posted image . Sej v bistvu bi si glede na to, da so imeli na razpolago svega i svašta, skoraj zaslužila +, ker sem vzela le en kolaček in mal sladoleda, a kalorije žal ne gledajo na situacijo relativno user posted image . Pa še trudila sem se, da sem pojedla čim manj krompirja, ampak le meso, zelenjavno prilogo in solato, ampak kolaček je le kolaček. Nič, dost teoretiziranja in opravičevanja, minus naj bo user posted image .

Skratka, smo preživeli ful lep dan v toplicah. Bili smo na zunanjih bazenih, moj je mel dopust, pa še tašča in tast sta bila zraven. Boru smo pogrnili dekico in je se je vselo prekopiceval, mi smo pa plavali. Super je bilo.
Smo pa dali danes Boru prvič jogurt. Sva z mojim gruntala, kaj naj vzameva s sabo za malico, pa nama ni ravno dišalo, da bi mu dala Hippovo kašico in sva vzela kar jogurt, pa bomo videli ...

LotR = Lord of the Rings ... sem fanica user posted image . Bi se spet lotila branja, sam bi me un kup zakonov, ki že nestrpno čakajo v vrsti na polici, da mi bodo delali družbo v dolgih večerih, grdo gledal, če vzamem kaj drugega preko vrste user posted image .

janja, kinnie user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 4.6.2008 22:17:46 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
4.6.2008 22:25:35   
*kinnie*
jaz grem ajo ajo.....
no prej spijem še mal vodeuser posted image ....ampak res toliko kot sem jo popila v zadnjem tednu, je nisem v celem letu....si pomagam tako da jo nalivam v 0,5l flašo...sem že sama sebi smešna....

Čimveč natipkajte, vas je luštno brat!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
4.6.2008 22:33:06   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: metkica1

Kje pa je kaj Skuštrana? Verjetno na plaži ležiuser posted image user posted image  in se sonči ali pa senčko išče in deco čuva. Pa še koga pogrešamouser posted image

jaz MICLO, npr.user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
4.6.2008 22:39:34   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: *pikijakob*

Mehurčica Saj ne izgledaš za 30. Jaz bi te v srednjo šolo poslala. 

Se podpišem user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: janja

Še 2 anekdoti našega najstarejšega - je treba prebrat do konca, da si ne bo katera kaj narobe razlagala:
  1. Gremo en dan po stopnicah ven, Andraž je imel s sabo nahrbtnik, pa si ga je tako nerodno dal gor, da je vse viselo. Pa mu rečem, naj si ga popravi. On pa men, da mu je všeč, ko mu tako bingljata ....jajčki, dve. Ga začudeno pogledam, kaj on to. Pa mi pove, da ima v nahrbtniku 2 kinder jajčka in da mu je všeč, ko včasih zaropotata.
  2. Na morju smo bili zvečer v mestu in gremo nazaj v kamp. Andraž je bil že zmatran in ga je Gorazd nesel (sedel mu je za vratom). Jaz sem nekaj slikala s fotkičem, med drugim tudi njega. Pa mi reče: Tiča mi slikaj! So mi skor oči padle z jamic. Kaj? On ponovi: Tiča mi slikaj! Ga previdno vprašam, kaj mu bo slika, pa reče, da jo bo gledal. Ozre se proti nebu in pokaže na galebe. Še dobr, da ni kdo poslušal, bi si še kaj mislil.

To pa je res za nasmejat user posted image user posted image user posted image in, če ne prebereš do konca si še lahko kaj narobe razlagaš user posted image

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
4.6.2008 22:40:02   
pingi
Hej!

Tele izjave vaših malčkov me pa zmeraj nasmejejouser posted image
Sem jih zdaj še možu prebirala in sva se skupaj nasmejala.

No, naš Jaka je včeraj preživel prvo mini čuvanje pri babici. Sicer je bil scenarij tak kot sem si mislila, da bo (po eni uri se je že drl ko zverinauser posted image ), ampak hujšega ni bilo. Je bila moja mami kar skulirana in ga je dala v voziček, pa sta šla. Do konca ulice je že spaluser posted image
Ga bo treba večkrat peljat tja, da se navadi, ker se bo konec koncev tam pazil vsaj 2x na teden, ko bom jaz šla v službouser posted image

2ursae - čestitam za opravljen izpituser posted image  You rule!

Sanwebdra - zmeraj ti pozabim napisat kolk imaš fajn pramene oz. barvo lasuser posted image

Bazenček s palmico - če si ga je katera ogledovala, zdaj je v Sparu v akciji za nekaj manj kot 8 evrov (v BC je redna cena 14 evrov)

Fliper oz. tista zadevica za otročka posedet v banji pa je v Leclercu tudi za malo manj kot 8 evrov. Meni se zdi ugodno in bom verjetno kar nabavila.

Odstavljanje - naš se vedno manj doji čez dan (se pa zvečer, ponoči in zjutraj). Ni nobene panike, samo malo večkrat je drugo hranouser posted image  V bistvu ima čez dan 5 obrokov GH.

Srečanje LJ. - prideva. Torej jutri Kolosej?

Oktoberka - še vedno držim pesti! Pa pridita že na kakšno srečnje, da se ne bom sama basala s picouser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
4.6.2008 22:41:13   
janja
*kinnie* user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej kolk pa je stara tvoja? - a je tud letnik 2003. Mislim, da jih je kar nekaj, ki jih imajo ta letnik, tko da zna bit na pikniku avgusta še veselo.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
4.6.2008 22:44:07   
janja
Oktoberka - še vedno držim pesti! Pa pridita že na kakšno srečnje, da se ne bom sama basala s pico

Ja, sej ene se lahko. Druge pa raj stran gledamo. Mene že pogledi redijo.

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
4.6.2008 22:50:07   
pingi
IZVIRNO SPOROČILO: janja

Oktoberka - še vedno držim pesti! Pa pridita že na kakšno srečnje, da se ne bom sama basala s pico

Ja, sej ene se lahko. Druge pa raj stran gledamo. Mene že pogledi redijo.

A dej Janja, pa saj od zraka pa človek tudi ne more živetuser posted image
Malo heca. Mmmmm, sem se zdaj spomnila na tvoje mafine. Dobro, da imam že umite zobe...

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
4.6.2008 22:50:55   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

IZVIRNO SPOROČILO: metkica1

Kje pa je kaj Skuštrana? Verjetno na plaži ležiuser posted image user posted image  in se sonči ali pa senčko išče in deco čuva. Pa še koga pogrešamouser posted image

jaz MICLO, npr.user posted image

Jaz tut, pa še tako rada berem njeno primorščino user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
4.6.2008 22:52:51   
Kasija
sem zdaj ful časa brala za nazaj tako da samo na hitro...

Jutri pridem seveda

2ursae čestitke za izpit

nova10ka ne daj se! moja mami mi je pa rekla, da bi morala dajat eliana ves čas v stajico, ker da se je zdaj že navadil preveč prostora in ne bo hotel biti notri. da ona je tako delala z mano in sestro user posted image

janja zgodbice so user posted image

oktoberka je fino, ko deliš pričakovanja z nami. se kar spomnim svojega user posted image  ahhhhuser posted image

klaudia upam, da se danes ponoči naspita! Drži se, res ti mora biti težko sami z bolčkano lio!

v glavnem ne spomnim se več kaj vse bi morala napisat. grem spat...

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
4.6.2008 23:21:19   
Margareta

jasna
- točno, da imaš prav, glede podplatov, mensezdi, da res emšo vpliva na mehkobo in napetost. Ravno zadnjič sem gledala koliko stane pedikura - in je celih 40 eurov. Sem pa prevelika gorenjka, da bi dala toliko. Pa še malo bi mi bilo neprijetno po moje. Bi skoz razmišljala, če mi noge smrdijo.

valči - tudi mene si presenitila z mladostjo

metkica1 - jaz se tudi najdem v tvojem postu. In zadnjič, je tisti Jasper Jul, (ne vem kako se napiše) v reviji Ona, prav rekel - da moramo otroku, včasih tudi reči - nekaj v tem smislu - pojdi malo stran, mamica bi rada tudi kaj prebrala. V glavnem mu na lep način povedati...pejt malo saj veš kam

o janja, hudo kakšne čudne asociacije sem takoj dobila ob 2 zgodbicah

2ursae - katere zakone boš študirala? Jaz sem jih včasih brala, malo za hobi. Zdaj pa nimam časa.

Evo, danes so me pa zmozgali kot norca, oba otroka, pa še enega sem merkala, pa dec je bil nekaj siten.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
4.6.2008 23:21:59   
VANILI
oj mamčice!
evo mene

mehurčica, zaslužim set en debeli sladoledni minus, ker zdaj ravno pospravljam moevo banco, ki jo včeraj nisem uspela dokrajčit. Maxim s češnjami, a obstaja kaj  boljšega??? Njaaaajm!!!

janja, user posted image user posted image user posted image  izjave!! Upam, da si jih kam zapisuješ!!! a prideš jutri??

oktobrka in pluski - jaz sem vedno kupila clear blue. In ko sem bila zdaj noseča, sem šla pred službo v lekarno, še ni bila odprta, pa sem kar odšla, In me lekarnarka pokliče, če je kaj nujnega. Kar čez okno Jaz,,, da ne v bistvu... pa kaj da bi rada. Meni kar nerodno... clear blue! Se mi nasmehne in mi ga čez okno prodauser posted image . jaz v šolo,pred zbornico, kjer so kozarčki, je tudi kavni avtomat, ful folka. Kako naj zaj vzamem lonček in zviznem v wc? Mi rata, grem v wc, napolnim lonček, pomočim CB in---- zagledam dva pluska!!!!!!! dva pluska... dva pluska.... srce mi je razbijalo, jaz pa nisem mogla na glas zakričat... dva pluska, mamica moja....
zvijem cb v papir, pa v žep, lonček v koš za smeti... prebijam se mimo sodelavcev, moram govorit banalnosti, noben ne sme zvedet za moja 2 pluska!!!!! 2pluska!!!!
šibam v pisarno, se zaklenem, dam cb na nogo, ga fotknem z mobijem in brez besed pošljem mojmu...
in je bil tako srečen... še danes imam shranjen v mobiju moja dva pluska... no,rezultat dveh pluskov bom pa jutri v Kolosej pripeljala!

oktoberka, kako kaj kaže tebi??? Še vedno držim pesti!!!

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
4.6.2008 23:25:07   
Margareta

ha ha ha VANILI. Mi je to prav poznano, jaz sem tudi v službi delala test in ga potem skrivala, sploh ne vem več kje. Drugič  pa celo na stranišču na avtobusni postaji. 

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
4.6.2008 23:29:33   
VANILI
dretje na otroke - joj..... sem vesela,da se tudi o tem govori... tudi jaz se tok derem na Živo, ona me pa z unimi učki gleda... pašeklopa je mela danes... joj da se ji kah+j zgodi.. ali žabotu...
ampak, res smo samo ljudje, ki zaradi vpliva mnogih faktorjev tudi izgubimo živce. Se spomnim, ko Živa ni hotla zaspat pri 7mesecih, skos se je dvigala vp pojstelci. Pa sem jo ene 100tič brez besed vlegla, pokrila in rekla grobo: "SPI!" me je brez besed samo gledala... jaz pa v postelji tulila kot zmaj nad mojim izbruhom jeze... res, in podobno sem Teotku rekla,ko se je od začetka ful zbujal. Je pa začutil mojo jezo in zajokal... oba sva jokala, ko semga takoj vzelav naročje in lupčkala in šepetala "Oprosti" joj mi je bilo hudo...
zdaj sem preko tega, si vedno rečem, hb da ju imam... čeprav vem,da se bom jezila, kot pravite same... in ko zboli živa in je mirna kot bubica, sitako želim, da bi klepetala, norela.. prav nič je ne bi kregala... da bi le bila zdrava...
no, imam pa navado, da se vsak večer zahvalim (nebu, bogu, vesolju, pač nečemu), da ju lahko imam. In ju ne jemljem samoumevno. Še zdajse mi zdi najlepše darilo, ki ga lahko v življenju dobim - moja 2 otroka...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
4.6.2008 23:31:57   
janja
vanili - seveda pridem jutri. Sem prejšnji teden ful pogrešala naš čvek. A bo Živa tud zraven (mislim tvojo Živo)?

Evo še mal utrinkov iz prejšnjega tedna - Andraž na bazenu http://www.youtube.com/watch?v=7GG26yafjtk

Če sem si prav zapomnila, srečanje 5.6. Kolosej LJ ob 11h. Pridejo:
  • vanili
  • tave
  • jasna
  • suzanamai
  • janja
  • miska1
  • pingi
  • kasija
Če sem pa katero pozabila, se pa opravičujem. Mi že počas oči skup lezejo. Ampak moram še par Urbanovih bodijev zašit. Mi niso nič kaj všeč ti bodiji, ki zgoraj nimajo netkov. Urbanu skoz rame ven lezejo, al mu pa pol hrbta ven gleda.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
4.6.2008 23:37:14   
janja
Vanili - tole o dretju si pa lepo napisala. Jaz imam včasih občutek, da se ves dan samo derem, pol mi je pa žal. Pa kdo bi zameril tem cukrčkom. Mislim, da si otroci, četudi nagajajo, iščejo predvsem pozornost. Naš Andraž je zadnje čase obupen. Nič ne uboga, nagaja Urbanu, če mu pa kaj rečeš, je pa takoj užaljen.
Jaz si tud dostikrat rečem, kako sem lahko srečna, da imam dva tako čudovita otroka. Naj bosta kakršnakoli zame bosta vedno moja zakladka. Ko pa spita sta pa sploh cukrčka. Jaz ju tud skoz lupčkam.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
4.6.2008 23:38:13   
janja
Vidim, da se že sama s sabo pogovarjam, grem kr spat. LAHKO NOČ.user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
4.6.2008 23:39:52   
VANILI
margareta, oj! kmalu bo sex!!user posted image

mamčice ne se jezit name ker tok postov klikam, ampak sem ful jezna, ko naklofam in me pol ven zabriše. Zvezdic ne zbram no,tko da če jih kera hočeuser posted image

pogrešanje: jaz pa Živo, tudi Miclo (obožujem primorščino), orko, ki mi vedno kaj je pripravljena zrihtat (hvala še enx), suzanomai - kako si, upam da dobro!!, skuštrano (da napiha malo morskega zraka semle), pot (kako kaj pritožba? Javi se kaj!!), no druge vas pa berem, pa vas ne pogrešamuser posted image

mehurčica - uau, kake fotke!!vidla sem tatu tvojga, a ti ga ma tudi?? Prav luštna familija ste zlepimi otročki!! David ma pahude učke z metlicamiuser posted image user posted image

starost 30 plus: lepo vas prosim, a ste kaj pomislile na nas, stare mamčiceuser posted image .jaz bom letos že kar celih debelih (no upam da suhihuser posted image ) 36user posted image  . grozno se sliši, čeprav počutim se čist ok, energije mam dost, podplate mam še mehkeuser posted image , pa velik bosa hodim (praktično noter skos, zunaj pa tudi skos),lase ima že sive, ampak so mele kolegice že prej, jaz se pa ne barvm tko da to glih ni znak staranja, koža mi še ne visi, gub še ni takih, d bi se sekirala,,, no edino joški bodo imeli sindrom praznih vrečk, ampak glede na to, da soodslužli svojmu namenu, tudi ok... no, kile bodo tudi šle dol.. torej, ko bo vse to, jih bom kazala 25
user posted image user posted image user posted image user posted image
ja malo morgen.
bolj kot same številke me je nasplošno strah staranja aradi pešanja. Samo to. Zato pa bom začela jeseni spet z jogo pa še s čim, pa možgane moramo  100 na uro zaposlit, da bomo na starost fit (pa še rima se)

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
4.6.2008 23:47:06   
Margareta
ja VANILI čakam na sex.

Veš kaj, jaz sem tudi opazila (BTW jaz bom tudi 36), da nisem več ista. Čisto preprosto. Ravno zadnjič sem opazovala svoja stegna, matr, kako so bila včasih napeta, pa gladka koža,... zdaj je pa kar nekaj. Da o pasu ne govorim, pa še druge stvari so. 

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
4.6.2008 23:48:31   
VANILI
janja, oj! Ne, jutri žive ne bo, ker je moja mami vzela dopust, Živa pa komaj čaka, da gre tja. Lahko se za drugi teden zmeniva, ko ne bo zela dopusta in bo Živa z mano, če pripelješ še ti Andraža, recimo, da bo mela družbo? Filmvček pa je super!! 100x ven pa not, a ne??user posted image

nova 10ka - uni od vzajemne film sem si kupila, jaz bi rabila tisto o razvoju, sicer mam samo je na videokasetah, pa bi rada eni  oziroma večim dala zapogledat. Bolj praktično na enem dvd-ju. pa kaj pol če ni podnapisov. Če bo lep dan, se pa res kaj v Šentvidu dobiva, grem malo svojo šolo pogledatuser posted image . se slišva (gotovo ima ker od desetk ki bodo jutri v Koloseju tvojo cifro)

pandica - pa daj ti maš res zajedalce, tok ješ pa tak suhec-puhecuser posted image

tv in programi - joj nam bodopa montirali siol nekaj - da bomo pač meli milijon petsto programov. Pah, ko sploh ne gledamo tv! Ampak nam una antena na streh crkuje, pa se je moj odločil za to. Ok. Imajo pa fajn dokumentarne programe, to pa ful rada gledam. Zaj mamo 4 programe, od tega 2 šumita in snežitauser posted image . Ma važno da mam sex v mestu, pa housa (no,njega nimamuser posted image ). kdaj bom gledala milijon 500 programov, pa res ne vem. Mogoče, če bom kdaj mela gripo in bosta otroka večja in bo zunaj mraz in plundra, jaz pa izčrpana od dela? Takrat se bom šetala s prstom po daljincuuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
4.6.2008 23:50:27   
Margareta
janja - tudi meni se zdi, da se včasih samo še derem na Vala - "pazi", "ne to", da sem včasih zdolgočasena in da mi gre (bom kar napisala) lastni otrok malo na živce. Saj potem mi je hudo in si mislim, pa saj je samo otrok in se zahvalim nebu, da jih imam. Ampak, včasih bi ga pa tako čez rit. 

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
4.6.2008 23:51:41   
VANILI
margareta, zdaj maš avto - zakaj ne prideš na srečanje??
ma veš, ja zpa mislim, da imamo še vedno lahko lepe postave, samo kaj je treba naredit za to!!

mimogrede - nekajnenavadnega se mi je zgodilo: ponovno sem se zatreskala v mojga!!Sploh ne vem, kaj mi je, a je sopara kriva ali grmenje ali pač on, ampak spet mam metuljčke v trebuhu ko ga gledam in ko se me dotakne.. ful nor občutek!! ali sem pa jaz usekana malo

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

partner pri porodu
jana k

Ali je bil oče vašega otroka z vami pri porodu?

da (80%)

ne (20%)

Število vseh glasov: 1281

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!