mala pikica
|
Pozdravček, vsem! Sem pri bratu, da vas na hitro pozdravim. Dva dni ne morem do računalnika, pa vas že pogrešam. Meni gre zadnje dni vse narobe V torek zvečer nama je doma skurilo računalnik v tisti nevihti, pri mojih dveh pa je šla mrežna kartica, tako da nikakor nisem mogla priti do vas. No, za povrhu pa me še zdravje nekaj jezi. Zadnje čase me zelo boli koleno, včeraj popoldan pa sem videla, da imam v obeh kolenih polno vode Pa mi je bilo cel dan sumljivo, zakaj komaj hodim. Sem šla k dežurnemu, pravijo, da bi lahko bil revmatizem. Zdaj čakam izvide krvi, potem pa grem nazaj k zdravnici. Ta čas pa sem izkoristila, da vas na hitro preberem. triš upam, da si se že pomirila zaradi pobeglega vozička Mene bi pobralo od panike in straha. GH in kakanje... naš Gašper je po 7-8x na dan pokakan Ne vem, če bi prenehala za nekaj časa? Mislite, da je to mogoče zaradi sadja? Se mi zdi, da počasi dobiva plenični izpuščaj Pa ga umivam z vodo, pa pridno mažem, pa nič kaj boljše. Revček, res je non stop v kakcu... Sicer pa je v enem dnevu vse; od gostega do redkega, od zelenega, rumenega, rjavega, od trdega do mehkega... Upam, da nisem kateri pokvarila apetita nana jaz ko se spomnim obrnem lulčka dol, sicer pa je kot je. Zakaj pa bi ga naj obračali gor, pa mi sploh ni jasno? Saj so ja lahko do vratu polulani Pa hvala za posredovano sporočilo katee kup perila seveda ni popustil je pa na moje stanje v kolenih 'popustila' mami, je zvečer vse pobasala in danes vse prinesla zlikano Hvala, mami triš hvala za pozdravčke in lepo, da si opazila, da me ni