|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
4.6.2008 20:57:14   
sandra85
moram pohvalit eneja, da je prej spet napolnil kahlicouser posted image user posted image user posted image (lulal in kakaluser posted image )
no, zdaj pa seveda že spančka.........js pa imam HVALA BOGU vse pospravljeno in lahko sedim tuki dokler ne pride dragiuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
4.6.2008 20:58:15   
Anonimen
Ja očitno bomo morali v Ljubljano. JOJ, ma to je cel podvig! Že danes do Postojne... user posted image  Al pa čez mejo ja. Aja, kje pa je Kanz v Lj? A daš plisssssss še enkrat sliko gor, da vidim kakšen je bil?

Ma meni se tudi ne da na google group. Sem upala, da boš šla ti. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4052
4.6.2008 21:22:28   
LINA31
tianna...za king plusa sem vidlauser posted image  Bom šla pol še enkrat pogledat.

Jaz sem full lepe srajčke vidla v s oliverjuuser posted image . Kanz je v supernovi na rudniku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
4.6.2008 21:25:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

tianna...za king plusa sem vidlauser posted image  Bom šla pol še enkrat pogledat.

JA JA! user posted image  user posted image  user posted image  Od King Plus pače tudi na Safefix plus. BAJE. user posted image  Se ti zdita enaka:

user posted image  
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 4054
4.6.2008 21:28:34   
LINA31
tianna...evo link...ts plus je
http://cgi.ebay.de/ROMER-SCHONBEZUG-SOMMERBEZUG-FUR-KING-TS-PLUS-GRAU-NEU_W0QQitemZ190226034491QQihZ009QQcategoryZ47665QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

evo..tole je pa še za duo...zasafefix pa ga sploh ne najdemuser posted image
http://cgi.ebay.de/Roemer-Sommerbezug-fuer-den-Duo-Plus_W0QQitemZ370052099324QQihZ024QQcategoryZ47665QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
4.6.2008 21:30:38   
Anonimen
Nista ta pravi. user posted image  Škoda.

Vseeno hvala, ker si se potrudila in mi našla.

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 4056
4.6.2008 21:31:01   
LINA31
Ma nevem, če sta enaka, takole na uč mi izgledata identična. Zdajle je dragi prišel, pa grem...če hočeš pišem na ebay jutri in jih vprašam katera prevleka sodi na safefixuser posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
4.6.2008 21:38:09   
Anonimen

Ma nevem, če sta enaka, takole na uč mi izgledata identična. Zdajle je dragi prišel, pa grem...če hočeš pišem na ebay jutri in jih vprašam katera prevleka sodi na safefixuser posted image

Ja prosim. Jaz se na ebay res ne spoznam in bom zelo hvaležna, če se pozanimaš. Hvala. user posted image

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 4058
4.6.2008 21:39:35   
ana b
Večer!

Taček: cort

Rožica: še naprej držimo pesti

Čestitke vsem za podvige, še posebno tiste na kahliciuser posted image user posted image . Naš pa kaka kakor se mu zazdi, brez reda in to ni ravno primerno za navajanje

Krst: smo hoteli, da bi bil naslednji teden, vendar prijatelj od moža (pater) ne more in tako ga bomo imeli kar to soboto. Oprava za Matica bo kar Nejčeva, oprava za mene user posted image  tega še policija ne ve, oprava mojega moža- najbrž edina obleka, ki jo premoreuser posted image . Vabila: smo po kmečko poklicali po telefonu user posted image . Po krstu bomo šli nekaj pojest, potem pa na torto k nam domov, pa bomo istočasno praznovali še rojstni dan od tavečjega, čeprav ga ima šele 18.

Danes sem imela sestanek s šefico. Še vedno ne vejo, kam me bodo dali po porodniški, je bila pa zelo fer in me je celo vprašala, kaj si jaz želim user posted image . Moja skromna želja je, da se vrnem tja, od koder sem odšla na porodniško. Možnosti pa so minimalneuser posted image . Je pa cel čas pogovora blestel Matic, ki se je samo smejal in niti malo positnaril user posted image , pa sem bila tam več kot uro.

Tianna: jaz bi tudi videla kako izgledaš. Jaz in mali pa sva v Guppyinem albumu na 6. sliki.

Sem ziher kaj pozabila pokomentirat

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
4.6.2008 21:44:38   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Bom.
Me je anab zdaj spomnila, da si napisala, da ne veš kdo smo na slikah...jaz sem na guppyini sliki 27 tista v beli majici in s čopomuser posted image

Ja prosim. Jaz se na ebay res ne spoznam in bom zelo hvaležna, če se pozanimaš. Hvala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
4.6.2008 21:45:15   
Anonimen
Ana b: Sej mi vabil tudi ne bomo delali, sem kar poklicala al pa osebno. Sem pa se odločla, da bom naredila zahvale. Nič posebnega no. En verz pač in slikico. Bolj za spomin. user posted image  

Imaš ZS. user posted image

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 4061
4.6.2008 21:46:06   
sandra85
kanz je v BTC-ju (ne sprašuj me v keri hali, ker.......user posted image nevem)-tam ko je tut ciciban pa kepica,....

sam žal ga nismo nikjer slikali samega, da bi se ga lepo vidlo (sicer pa imam še namen to naredit, da bo lep spomin, kako je bil oblečen za krst)

user posted image

user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
4.6.2008 21:48:21   
Anonimen
Sandra: Kaj pa si napisala na vabilo? 

Sem pogledala slikice. Lepo je bil oblečen. Ampak kar ne morem verjeti kako lepo stoji! user posted image user posted image user posted image  Res BRAVO!
Lina in Ana b: Hvala, ker sta mi povedali kateri sta. user posted image  Zdej pa se bomo ja prepoznale, če se kje srečamo a?

< Sporočilo je popravil tianna -- 4.6.2008 21:49:49 >

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4063
4.6.2008 21:50:24   
sandra85
anab upam da dobiš delovno mesto, ki ti bo všeč!!!
tianna HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA........................................................... ko sem prebrala tvoj post, sem se spomnila, da moram napisat zahvaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a je 2 tedna po krstu ful prepozno????? pa takoj ko smo domov prišli, sva se menla z dragim, da jih moreva napisat...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image baba pozabljiva!!!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
4.6.2008 21:51:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

anab upam da dobiš delovno mesto, ki ti bo všeč!!!

Tudi jaz ti to privoščim. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4065
4.6.2008 21:53:06   
ana b
Tianna: luštna, pa tvoj čmrlek je imel isti kombinezon kot naš user posted image
No če je za zahvalo, potem pa še je nekaj časa user posted image . No zdaj pa resno, kaj si imela v mislih? Mogoče kaj iz svetega pisma? Se mi zdi, da paše.

Kanz v BTC je v hali A.

Delovno mesto pa: mi je v bistvu vseeno, samo tole ima bolj ugoden delovni čas, delo je pa isto user posted image

< Sporočilo je popravil ana b -- 4.6.2008 21:55:07 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
4.6.2008 21:55:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ana b

No zdaj pa resno, kaj si imela v mislih? Mogoče kaj iz svetega pisma? Se mi zdi, da paše.

Kaj pa vem. user posted image  Mogoče pa res. Ampak kateri verz? Sveto pismo je debela knjiga. user posted image

Hvala, ker ste mi povedale kje je Kanz. user posted image

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 4067
4.6.2008 22:04:16   
sandra85
tianna, vabilo sem ti poslala na ZS (sam osnutek)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
4.6.2008 22:04:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

tianna, vabilo sem ti poslala na ZS (sam osnutek)

Hvala. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4069
4.6.2008 22:11:44   
CUKRČEK
Ojlauser posted image

Spet glas od meneuser posted image Sem bila na tesnem s časom, zato se nisem oglasila. Smo imeli "pestro"....Manca se je sicer pozdravila(vsaj zaenkrat tako kaže), sta pa maladva imela bronhitis. Pa še mož se je spet "skeglal" z motorjem in si zlomil zapestje. Jao, ko ima hudič mlade jih ima veliko.
Pa še včerajšnja luna je imela tak vpliv, da te sr** prime......maladva sta bila tako tećna, kot dvauser posted image user posted image

Glede srečanja v soboto 14. .....žal ne bo šlo, ker: *imamo cel dan mercatorijado(vedno gremo zaradi gore igral kjer se Manca nauživa za leto vnaprejuser posted image )*zvečer imamo vaško veselico(skoraj obveznost na vasiuser posted image )*pa še mož ima gips in bi bolj težko sam opedenal vse naše otroke
Žal.....upam, da mi naslednjič ne bo nič hodilo navzkriž.

Pa Aljaž ima spet nov zobek...torej, SANDRA, za seznam...3.6.zobek spodaj. PA v kratkem bosta najbrž še 2. Klara je pa še kar "škrba baba"user posted image user posted image

NalLa
jaz sem iz Vrzdenca..saj najbrž veš, kje je to. Sem pa takoj za kako vozičkanjeuser posted image

< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 4.6.2008 22:14:13 >

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
4.6.2008 22:15:19   
ana b
Tianna: imam enega že pripravljenega, samo zdaj ne morem do njega. Spomni me jutri.

CUKRČEK:user posted image user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
4.6.2008 22:16:01   
CUKRČEK
Pa še eno vprašanje:

Vse ful iščete fredov obroč za svoje malčke. Zdaj pa mene zanima, v čem je ta obroč tako boljši od takega navadnega za 5 eurov, ki je narejen na isti princip?!?

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
4.6.2008 22:17:44   
NalLa
O cukerček sem te že zadnjič spraševala, pa si najbrž spregledala, iz katerega konca točno si, če ni skrivnost. Če si blizu bi lahko še skupaj vozičkale?!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
4.6.2008 22:19:09   
NalLa
O, vidm da si že odgovorila. Če si domačinka pa pol sigurno mojga dragega poznaš, ker ga je tam žuru.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
4.6.2008 22:19:30   
ana b
Se popravljam.

Tianna: sem prišla do verza:

"Razveseljuj se v Gospodu, pa ti bo dal, kar želi tvoje srce." Psalm 37:4

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?