|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
4.6.2008 14:07:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

Tianna nisem brala kako je anab opisala.
Privežem ga tako da mu dam pasove za ramena zadaj, ne čez. Spodaj pa normalno priklenem. Upam da razumeš
Zapp ne spominjaj. Ga bom verjetno kupila. Moti me ker ni naklona.
Mi je pa tako všeč da mi dragi skoz pravi da naj si ga že kupim.
Ga kupuješ user posted image  

Ana b pravi, da ga zaveže čez ramena in da potem pase pod rokice. Razumem kako ti misliš. Pa ga nič ne tišči, ker so pasi zadaj? Moram stestirat. Hvala. user posted image

Pa verjetno ga bomo kupli ja. Mene naklon niti toliko ne moti, ker moj mišek itak ne spi v vozičku. Meni manjka prednje varovalo. Kakšno barvo gledaš? Mogoče veš zakaj so ene barve 199€, ene pa 166€?

Imaš ZS. user posted image

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4026
4.6.2008 14:08:20   
guppy
tianna, Maja bi tudi tvoje geslo do slikic, hoče spoznat taščo user posted image

vsem bolančkom user posted image user posted image

Sem nehala komplicirat za slike.. zarad mene nas lahko date v albume.
Sem že inventar tukaj na RR :)

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
4.6.2008 14:08:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

Tianna super geslo :)
In ena suuuuuuuuuper, privlačna mamica na slikci.

lp.

Aha, si že videla. user posted image  
No, ne pretiravat. user posted image

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4028
4.6.2008 14:11:16   
_annela_
zivjo punce po res dolgem casu,res nimam nic casauser posted image ni mi smo pa pridno danes ustali ze ob pol osmih in je vceraj zaspav ze ob pol devetihuser posted image za nasega je to en veik user posted image ker ponavadi zaspi ob 22,23 ter ustane okrog 9,10 zjutraj,zdaj pa ze dva dni zgodaj zaspi in zgodaj ustaneuser posted image user posted image aha dobili smo dva zobka, tretji zobek 4.5.08 in pa cetrti zobek 3.6.08user posted image user posted image mislim pa da bo u roku par dnevih se eden,ker je nas user posted image zelo tecen,tko da bomo ze potrpeli,drgace ze sibamo po vseh stirih zelo hitro ter pridno vstajamo ob oporo,ter ob opori sam hodiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aha mam vprasanje kaj je katera ze dala svojeha na kahlico??ker nas ob prbliznem casu vsak dan kaka ob isiti uri,pa sm nameravala ga počasi dajat na kahlico,kaj ve pravte??lepo se mejte in uzivajte u tem prelepem dnevuuser posted image

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
4.6.2008 14:11:25   
Anonimen
Maja: Imaš ZS pri tvoji mami. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4030
4.6.2008 14:13:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: helenav
Jaz sem bila celo jutro v shoppingu...v Gulii v Trstu in nakupla fullll stvari v Oviesseuser posted image user posted image user posted image kako lepe stvari in poceniuser posted image pa za mene in seveda fulll preveč spet z aKlaro......drugič grem z dragim..da on vleče karticouser posted image user posted image

moje zdravje še bvedno ni ok...ampak se počasi normalizira....

Vreme pa je za kozlat....user posted image

aja še to......moj mož bo spet stric....jaz pa tetka....njegov brat pričakuje takoj po januarju tretjega dojenkotauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..

user posted image user posted image user posted image  za shopping. JOJ, jaz tako pogrešam kakšen dober shopping!

Pa čestitke, ker boš teta. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 4031
4.6.2008 14:52:36   
december06
IZVIRNO SPOROČILO: _annela_

aha mam vprasanje kaj je katera ze dala svojeha na kahlico??ker nas ob prbliznem casu vsak dan kaka ob isiti uri,pa sm nameravala ga počasi dajat na kahlico,kaj ve pravte??l

Mi ga dajemo na kahlico in lepo kaka. Pa tudi helenav pravi da ji user posted image lepo kaka. Probaj pa boš vidla kako bo.

sandra mere za 9. mesec: 8,545 kg, visok 71 cm, no, pa še obseg glavce je zmerla in je 46.

Smo danes imeli posvetovalnico in smo dali še kri. Sploh mu ni hotlo nehat teč, sva bla oba krvava. Mislim, da sva bla pol ure tam, pa sem še pol šla tja in rekla da naj mu zavije. No, vodo pa še moramo nabrat. user posted image

(odgovor članu _annela_)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
4.6.2008 15:31:32   
sandra85
LINA user posted image user posted image user posted image za zobka!
babyrok sem vesela, da še vedno lepo spite!!! user posted image
rožica user posted image user posted image user posted image mislim na vas!!!!!!!!!!! upam, dani hudo user posted image user posted image user posted image
helena user posted image user posted image user posted image za tvojega svaka
jst86 bom držala psti zate, da boš uspešno opravila maturouser posted image
tianna js še vedno čakam tvojo poletno slikico user posted image
annela user posted image user posted image user posted image za zobke in vse podvige!!!

moram pohvalit najinega miškota!!!!!
včeraj je prvič napolnil kahlico in to takoj ko sem ga posedlauser posted image user posted image user posted image danes pa je še lulal v njo!user posted image user posted image user posted image
je pa že 2. dan ko se mi zbuja 2x user posted image user posted image user posted image upam da ne bo to spet trajalo 1 mesec in bo pol zobek pokukal (kot je bilo zdaj)user posted image ampak danes sem ga kr pustila jokat, ko se je 2. zbudil (ob 5h), pol pa je mirno nazaj zaspal do 7h30. je pa sigurno celo hišo zbudiluser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
4.6.2008 15:41:05   
lemavrica
Ojla,

naš je pa tečen ko user posted image , zdele sicer spi, pred em sva bila pa z lubijem na kavi ampak je skoraj ves čas nekaj godrnjal. Danes nama pridejo še kopalnico gledat in povedat koliko bo to stalo ( me že kar glava boli ). Še vse moram pospravit, za tamalga kuham kosilo, pa še vreme je obup in dol tišči. Ma slab dan

Sandra user posted image  user posted image  za kahlico.

Tianna no ti kar pošlji še poletno sliko , zdaj si že itak prava zvezda med Septemberkami, po tolkem času smo te končno vidle.user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
4.6.2008 15:43:26   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Ojla,

naš je pa tečen ko user posted image , zdele sicer spi, pred em sva bila pa z lubijem na kavi ampak je skoraj ves čas nekaj godrnjal. Danes nama pridejo še kopalnico gledat in povedat koliko bo to stalo ( me že kar glava boli ). Še vse moram pospravit, za tamalga kuham kosilo, pa še vreme je obup in dol tišči. Ma slab dan

prazna luna je danes če se ne motim...a to tudi vpliva na razpoloženje ljudiuser posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
4.6.2008 15:44:24   
lemavrica
Mislim da je bila včeraj in na našega pošteno vpliva, pa name tudi.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
4.6.2008 15:55:47   
taček
Hojla čvekice!

Prvo vas moram pohvalit, da vse full super izgledate na slikah iz srečanja! Mi je kar malo žal zakaj nisem prišla, ampak smo praznovali v petek mamin abraham, v soboto pa smo imeli družinski piknik!

Drugače sva se pa midva nehala dojit! Kar sam  se je odstavil! Sicer sva se sedaj 1 mesec dojila samo še ponoči, zdaj pa še to ne več! Ponoči mu tudi ne dajem več mleka, ampak mu dam samo malo vode in zaspi nazaj!
Mi pa čez dan sploh noče piti iz flaške, ampak samo iz kozarca! Full bi ga rada navadila na slamico, pa mi nekako ne uspe! Tiste, ki to prakticirate kako vam je uspelo! Sem probala z Fructalovimi sokovi, da mu stiskam, pa ne uspe! On bi kr slamico grizel, potegne pa ne!

Za Sandro: 1 zobek: 3.6.2008

Tianna, ker sem tudi jst firbčna punca, bi rada tut jst videla kako izgledaš! Če seveda nimaš kaj proti!

Za tiste, ki vas zanima, sem dala nove slikice v album!

LP

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
4.6.2008 16:04:11   
123a
Rožica-user posted image user posted image za brata in drži se!!

user posted image Punce ali mi lahko katera pomaga,ki se spozna na dopuste oz.koliko dopusta mi pripada za leto 2008.Vem,da ste že nekaj govorile o tem,ko je imela helenav problem.Zaposlena sem za nedoločen čas,porodniško zaključim 2.9.08.Mah mi je šef neki govoril,da mi ne pripada ves dopustuser posted image in sem mu rekla,da mi pripada???

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

Neposredna povezava do sporočila: 4038
4.6.2008 16:07:57   
sandra85
taček user posted image user posted image user posted image za zobka!!! glede slamice pa: Eneju sem že dala pa je lepo pil, zda pa se je navadil na navadno plastenko z cucljem in iz tega pa spije celo flaško junior na dan (250ml)
123a kakor js vem, ti pripada cel dopust

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
4.6.2008 16:10:17   
sandra85
taček lepe slikice user posted image user posted image user posted image   a si zadovoljna z gugalnico? sem brala da se lahko malček v njej prekucneuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
4.6.2008 16:12:53   
lemavrica
taček o kolk je luškan user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
4.6.2008 16:18:53   
guppy
RES lepe slikice, taček.

123a, pripada ti ves dopust, mislim da je ena celo člene iz zakona kopirala, ne spomnim se več. Jaz sem dobila Sklep o izrabi letnega dopusta včeraj in je CEL, zaposlena sem tudi za nedoločen čas.

lemavrica, a si videla svojo slikico z Jakijem v mailu, ki sem ga pošiljala? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4042
4.6.2008 16:21:40   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: 123a

Rožica-user posted image user posted image za brata in drži se!!

user posted image Punce ali mi lahko katera pomaga,ki se spozna na dopuste oz.koliko dopusta mi pripada za leto 2008.Vem,da ste že nekaj govorile o tem,ko je imela helenav problem.Zaposlena sem za nedoločen čas,porodniško zaključim 2.9.08.Mah mi je šef neki govoril,da mi ne pripada ves dopustuser posted image in sem mu rekla,da mi pripada???

Pripada ti cel dopust in cel regres. user posted image user posted image

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
4.6.2008 16:23:06   
lemavrica
Sem ja user posted image  Hvala za slike.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
4.6.2008 17:45:20   
guppy
tianna, Maja pravi, da bo OK, ampak da boš morala sina malo na tla spustit, da ga lahko doseže user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4045
4.6.2008 18:56:49   
LINA31
tianna...za kinga imajo prevleko. tam okrog 30 eur stane.
Žan že spi. Je bil zmatran. Če gre spat po 12.00 uri, potem mu zmanjka popoldansko spanje in komaj zdži do pol 7.user posted image

Jaz grem pa jestuser posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
4.6.2008 20:33:16   
Anonimen
Čer punce!
Mišek spančka. Danes smo pohajali po trgovinah. Sem iskala zanj in zase kaj lepega za obleči. In sem domov prišla praznih rok. Pa ne morem verjeti, da nisem nikjer našla kakšne lepe srajčke zanj, ki bi bla primerna za krst. user posted image  Jutri zjutraj grem zopet v nabavo in upam, da bom našla kaj pametnega.

Sandra: Kje si mu kupila srajčko? Kaj si napisala na vabilo?

Guppy: Ok, ni panike; ga bom dala nižje. user posted image  

Kahlica: Pri nas ne funkcionira še. Sploh ne ve kaj bi delal na njej. Kar smeji se. user posted image

Taček: Ti bom poslala ZS. Zdaj pa grem pogledati tvoje slikice.

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 4047
4.6.2008 20:35:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

tianna...za kinga imajo prevleko. tam okrog 30 eur stane.

Za Romer King Plus al za King TS plus?

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 4048
4.6.2008 20:36:37   
Anonimen
Taček: Kje je geslo? Pa čestitke za 1.zobek!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4049
4.6.2008 20:54:49   
sandra85
tianna
mi smo mu kupili hlače v H&M, srajčko v kanzu, brezrokavniček v okaidi, čevlje v cicibanu user posted image user posted image user posted image
v vglavnem-boš mogla v lj ali čez mejo (december je fullllll lepo oblekla maksa, kupila pa je v monfalcone)
geslo od tačka je v google skupini ( ne ne da se mi it iskat user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?