|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
4.6.2008 8:36:23   
andreja32
Dobro jutrouser posted image

Danes sem se pa zgodaj spravila pred rač.Zala je zraven mene v stajci in veselo spušča glasove, ta velki trije v šoli ,držite pesti, Žiga bo danes vprašan kemijo in biologijo, jutri zgodovino v petek pa matematiko... ta revež moj se vedno ful, ful sekira kadar ima ustno izpraševanje ....danes je bil že ob petih pokonci, bolel ga je trebuh...

Včeraj zvečer je pri nas treskalo kot da bo konc sveta.naša psička je zlezla v jedilnici pod stol, sem jo komaj pripravila da je šla spat.

Guppy,....a si v redu,....ste pregnali grdo migrenouser posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
4.6.2008 8:43:51   
LINA31
Mi imamo še en zobek...3.6., ampak zdaj pa zgornjegauser posted image  Prav smešen je, eden spodaj, drugi zgoraj...a je bilo še pri katerem tako, a ni ponavadi, da po dva skupaj zrasteta???

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
4.6.2008 8:52:09   
Naty 76
Jutro. Noč smo preživeli. Jan je spal, ob 4ih sva vzela antibiotik, popila in spala naprej. Zjutraj je šel pa sam na WC in se mu potem niti na posteljo ni dalo vležat, zaspal je kar na tleh med igračami.

Danes bomo med risankami, pravljicami, itd .... 

December če imaš možnost kupi čim večjo. Midva imava 200x200 in bo kmalu še ta premajhna. Ob nedeljah ko se zjutraj vseh 5 stiska imamo že prostrsko stiskouser posted image . Nimamo pa vodne kot NalLa. Otroci b sploh uživali.
Jst86 user posted image  za vrtec. Se bosta pa potem drugo leto prepisala bližje. Z jaslimi je najtežje. Kako pa matura?

Kje pa je Duskamb? Sem se spomnila nanjo ko sem iskala gesla na Googlu.

Grem zdaj pripravit bezgov sok. Jan ga obužuje in sem ga mogla naredit. Drugače bo babi vsega spil.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
4.6.2008 9:21:28   
guppy
andreja, na srečo je tista včeraj trajala samo 3 ure. Takoj, ko sem ti napisala da prihaja, sem vzela Nalgesin. Potem se je okrepila in tolkla, hudič babji user posted image , ob polnoči pa konec.
Hvala za skrb
user posted image

Iščem vzorec... po nasvetu ane b si pišem dnevnik migren.

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
4.6.2008 9:31:08   
Anonimen
Čau punce!
Končno smo se z župnikom dogovorili za krst! Imamo ga že naslednjo soboto! Uf, še koliko priprav me čaka... user posted image  Moram torto naročiti, fajn restavracijo najti, pa za obleč kupiti itd. Ja no... Bomo že. user posted image  
Zdaj pa ena prošnja. user posted image  A mogoče katera ve kje bi našla kakšne verze na krst?

Mi pa smo od včeraj zvečer pri naših, na vasi. In je full lepo. Prav paše malo miru. Prej sva bla zunaj z vozičkom in je blo res lepo, nič prometno... No, kakšen traktor sva srečala. Zdaj spančka.

Aja, kaj se (mi) je prej zgodilo. Sedim zunaj na terasi in opazujem mačkona kako pleza v eno ogromno lončnico z rožami. Grem bližje in med rožcami se je vsa preplašen skrival čisto mladi ptiček. Ne vem al je kje iz gnezda padel - v bližini ni nobenega, al kaj. No, pred mačkonom sem ga rešila, zdaj pa ne vem kaj naj z njim. Ima mogoče kakšna idejo?

Annie in Ana b, user posted image user posted image user posted image  za nove podvige!

Guppy, na moj avtosedež paše tudi prevleka za Romer King Plus, druge pa ne. user posted image  Tako da... Nič ne bo. Hvala vseeno.

Naty, za Jana. user posted image

Lina, user posted image  za zobek. A si mogoče pogledala tudi za prevleko za King Plus?

< Sporočilo je popravil tianna -- 4.6.2008 9:34:01 >

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4005
4.6.2008 9:40:15   
lemavrica
Ojla,

pijem kavo, Jaka pa se trudi zaspati.

Pri nas je ponoči treskalo in padalo k pr norcih. Jaka pa nič, je mirno spal, sva midva bolj komplicirala in sva si ga kar k sebi prinesla, ker v tistem hrupu ga še slišala nebi,če bi bil v svoji sobi.

Mi imamo zdaj krst 13.7., to je uraden datum. Včeraj je moj stric dobil potrdilo da je primeren za botra. Zdaj ga mora pa še svak.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
4.6.2008 9:42:40   
babyrok
annie - jaz sem naročala prek sončka in so mi še isti dan poslali predračun, naslednji dan pa paket. Ti kar pokliči in vprašaj, mogoče so kaj zabrbljali.

Drugače pri nas po starem. Spimo še vedno...jeeessss, lepo sedimo, vstajamo na kolena in nogice, govorimo latovščino:-) Žal mi je, da se vam v soboto nismo pridružili, ker ste bile zelo blizu našega doma, ampak mi smo bili na morju. Uživali smo in Rok je tudi v prenosni posteljici spal celo noč, le prvič je bil kar problem, da jo je sprejel. Čist se mu je stemnilo, ko sem ga položila noter in je jokal. Potem sem ga parkrat vzela ven in potolažila, pa spet nazaj in je od utrujenosti pri meni zaspal. Zjutraj, ko se je zbudil, se je čist lepo pogovarjal sam s sabo kot to počne doma in tudi kasneje sem ga samo položila notr in je lepo zaspal. Full sem vesela, da zdaj končno tako lepo spi.

Na srečanje v Lj. oz. okolici pridem in Zvezda71 upam, da ti tudi, ker bodo drugače obresti že večje od glavniceuser posted image

Čestitke vsem za zobke (pri nas smo še brez, čeprav jih napovedujemo že od 3 mes. dalje) in vse ostale dosežke. Zdaj je res vsak dan nekaj novega.

Oblačenje za spat: Jaz ga ponoči in čez dan (zdaj, ko je bila ta vročina) dam spat samo v bodiju in v tanko spalno vrečo.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
4.6.2008 9:47:51   
guppy
LJUBLJANSKO SREČANJE SEPTEMBRK 

user posted image  

KDAJ?
Sobota, 14.06. ob 20h

KJE?
Se bomo zmenili

KDO PRIDE?
nana27, zvezda71, anab, septembrkax, babyrok, guppy
dobrodošle ste VSE septembrke, tudi tiste, ki niste iz Ljubljane!

KAKO SE PRIJAVIM?
pošlji ZS guppy ali napiši na forum, da prideš

KOGA LAHKO KONTAKTIRAM?
Lahko si s katero koli izmenjaš GSM številki, če pa ne poznaš nobene, pošlji svojo številko na ZS guppy.

OBVEZNOSTI?
Dobra volja (za sexy žabe je že prevroče)

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
4.6.2008 9:49:24   
jst86
IZVIRNO SPOROČILO: tianna
Zdaj pa ena prošnja. user posted image  A mogoče katera ve kje bi našla kakšne verze na krst?

Aja, kaj se (mi) je prej zgodilo. Sedim zunaj na terasi in opazujem mačkona kako pleza v eno ogromno lončnico z rožami. Grem bližje in med rožcami se je vsa preplašen skrival čisto mladi ptiček. Ne vem al je kje iz gnezda padel - v bližini ni nobenega, al kaj. No, pred mačkonom sem ga rešila, zdaj pa ne vem kaj naj z njim. Ima mogoče kakšna idejo?

http://mevki55.mojforum.si/mevki55-about574.html

tianna tuki jih je par. mal na netu poglej, so ful luštni. če pa ne najdeš lahko pogledam kaj so leonu napisali. zdele ne morem ker spančka.
aja pa ful luštno da si ptička rešila. kam z njim? pojma nimam.user posted image

eh matura..... tko tko. se mi ne da več.user posted image  pisni so mimo zdej mam samo še ustno 21.6. pol sem pa konc. 14.7. dobimo rezultate, upam da bo ok. po moje bo  no.user posted image

lina in naty lepo da se spomneta nameuser posted image

rožica tudi mi mislimo na vas in stiskamo pesti da bo vse okuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jst86 -- 4.6.2008 9:55:38 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
4.6.2008 9:50:18   
babyrok
sandra85 - ojla, šele zdaj sem opazila, da si me vidlauser posted image  ...berem za nazaj od zadaj naprej...in včasih je tolk napisanega, da vmes mal sfalim.

glih prej sem napisala in smo ok oz. super. Držim pesti, da bo uspelo tudi vam - itak bo, le vztrajati je treba. Eni pač rabijo več, drugi manj ampak se obrestuje. Zdaj vidim kako mirno sam zaspi in v svojih vsemogočih pozah, kar pomeni, da je bil prej zaspal v nekem prisiljenem položaju, ki sem mu ga jaz določila.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
4.6.2008 9:57:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jst86

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

http://mevki55.mojforum.si/mevki55-about574.html

tianna tuki jih je par. mal na netu poglej, so ful luštni. če pa ne najdeš lahko pogledam kaj so leonu napisali. zdele ne morem ker spančka.

Hvala, to sem že prečekirala, pa mi ni všeč. Jaz vabil ne bom delala, rabim samo kakšen lep verz za na zahvalo. Ja, prosim, če pogledaš kaj so Leonu napisali, ko boš lahko.

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 4011
4.6.2008 9:58:00   
Anonimen
Aja Sandra, lepe slikice! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4012
4.6.2008 10:52:43   
Rožica*
Punce hvala za lepe želje!

Pri nas je za enkrat še vse v zraku, ko pride pozitivna informacija, vsaj malo upanja, nas je popoldan nov poseg postavil na realna tla.
Mogoče sem malo dvoumno napisla. Imam dva brata strejšemu se je rodila hčerka, z njo je vse vredu. Mlajši pa je bil udeležen v prometni nesreči....

mejte se kar se da najbolje!
byby

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
4.6.2008 11:27:42   
guppy
Joj Rožica user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
4.6.2008 11:31:10   
lemavrica
Rožica user posted image  in user posted image  da bi bilo vse ok z bratom. Bom držala pesti.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
4.6.2008 11:51:03   
annie
IZVIRNO SPOROČILO: babyrok

annie - jaz sem naročala prek sončka in so mi še isti dan poslali predračun, naslednji dan pa paket. Ti kar pokliči in vprašaj, mogoče so kaj zabrbljali.

Babyrok hvala user posted image . Sem jih ravnokar poklicala, pa je rekel, da so mi ga še isti dan poslali, ampak jaz ga nisem dobilauser posted image Tako, da so mi ravnokar predračun še enkrat poslali in sem ga dobila user posted image ...zdaj pa grem nakazat user posted image Upam, da bo avtosedež že jutri prišel, če ne bojo že spet kaj zbrklali user posted image

Rožica user posted image user posted image za brata! user posted image

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
4.6.2008 11:51:45   
annie

IZVIRNO SPOROČILO: babyrok

Babyrok hvala user posted image . Sem jih ravnokar poklicala, pa je rekel, da so mi ga še isti dan poslali, ampak jaz ga nisem dobilauser posted image Tako, da so mi končno prej predračun še enkrat poslali in sem ga dobila user posted image ...zdaj pa grem nakazat user posted image Upam, da bo avtosedež že jutri prišel, če ne bojo že spet kaj zbrklali user posted image

Rožica user posted image user posted image za brata! user posted image

< Sporočilo je popravil annie -- 4.6.2008 11:52:12 >

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
4.6.2008 12:15:12   
annie
uh...šele zdaj sem videla, da je prej post 2x poslalo user posted image  user posted image

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
4.6.2008 12:22:50   
guppy
Evo.... KONČNO sem porihtala slike... so v albumu, geslo sajvestekje.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
4.6.2008 13:22:36   
Anonimen
Rožica*: Saj veš, da smo v mislih s tabo. Upam, da bo vse ok.

Glede vozička: Ga privežeš tako, kot je Ana b opisala?

Ti pošljem ZS za geslo.

Dreamz: Si dobila paket?

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4020
4.6.2008 13:24:44   
Anonimen
Aja Rožica* še neki: Zakaj že se nisi odločila za Zapp-a? Kaj te je motilo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4021
4.6.2008 13:44:21   
Anonimen
Guppy, lepe slike! user posted image  user posted image  user posted image

Ena punca mi je takooo znana, ma ne vem kam naj jo dam. user posted image  Iz porodnišnice? Na 8. sliki je. Sem že pri slikah od drugih študirala, če jo poznam... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4022
4.6.2008 13:53:19   
helenav
dan

končno je zaspala..se je mantrala enih 10 minut...

Jaz sem bila celo jutro v shoppingu...v Gulii v Trstu in nakupla fullll stvari v Oviesseuser posted image user posted image user posted image kako lepe stvari in poceniuser posted image pa za mene in seveda fulll preveč spet z aKlaro......drugič grem z dragim..da on vleče karticouser posted image user posted image

moje zdravje še bvedno ni ok...ampak se počasi normalizira....

Vreme pa je za kozlat....user posted image

aja še to......moj mož bo spet stric....jaz pa tetka....njegov brat pričakuje takoj po januarju tretjega dojenkotauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
4.6.2008 14:02:40   
Rožica*
Tianna nisem brala kako je anab opisala.
Privežem ga tako da mu dam pasove za ramena zadaj, ne čez. Spodaj pa normalno priklenem. Upam da razumeš
Zapp ne spominjaj. Ga bom verjetno kupila. Moti me ker ni naklona.
Mi je pa tako všeč da mi dragi skoz pravi da naj si ga že kupim.
Ga kupuješ user posted image  

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
4.6.2008 14:06:25   
Rožica*
Tianna super geslo :)
In ena suuuuuuuuuper, privlačna mamica na slikci.

lp.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?