vaney
|
Punce, hvala za tolažbo kaj bi brez vas Smo skužili flaško, hvala za pomoč in gospod je pospravil 240ml mleka, to mu je bil pa rekord. Je pa res, da je ob 13.30 jedel mleko, ob 15h eno kašičo, potem je pa ob 16h zaspal in do 18.30, tako da je bil kar pošteno lačen. triš, danes sem bila v baby centru in sem gledala stolček, tak kot ga imaš ti, samo zeleno barvo, ker mi smo mahnjeni na zeleno barvo. Pa sem rekla, da sem zadnjič pri "eni kolegici" videla takega rumenega in mi je zelo všeč, pa me je takoj vprašala, a pri ..... (triš varstvo podatkov). Zgleda, da te tam že dobro poznajo ah, kaj te ne bodo, saj že mene, pa imam šele 1. otroka Prej je šel pogledat, kaj sem naredila na avtu, pa je rekel, da ni tako hudo, bomo dali zrihtat, saj je kasko, sem mu hotela it vročino zmerit, ker ponavadi je okrog avtov ursalara, pa daj ti svojemu že enkrat povej svoje, zdaj sem že jaz huda na njega saj vem, kaj se sploh oglašam, en teden je pri nas malo boljše stanje, pa mislim, da bo vedno tako ostalo, optimist, ampak držim pesti upam, da kmalu rešita težave grem pod tuš in spat, da se končno naspim, danes, ko sva oba doma čez noč.... nočka