|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
4.6.2008 11:28:43   
Dajica
mama11-user posted image user posted image user posted image

Timon-user posted image user posted image hvala

Zdej pa sibava na plavanje, nadomescava. Moram ubozico zbudit, je zaspala.

lp

< Sporočilo je popravil Dajica -- 4.6.2008 11:29:12 >

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
4.6.2008 11:31:46   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

mama11 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam na hitr se javim, saj mam pravo tečko že dva dni. vročino ma že od torka zgodi zjutri in jo komi znižujem s calpolom, pa s kopelmi in ovitki. prav bogica je. sumim sicer na 2 zobek, sam mal mi je čudn ker je tut čez 39 stopinj in jo komi zbijam. ponoč e kr puhtelo od nje. tak, da sma popoldne naročeni pri ped.
mom it

dobro opravite,držim pesti za Tajo

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
4.6.2008 11:32:22   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Ajtak moj je kašico okrog pol sedmih,pol pa zvečer(pol devetih)dobi še flaško,pa popije od 60-150,kakor kdaj

aha, ker pr nas je to zgledal tko, da je okol 7h pojedel cca 190ml kasice, pol pa se ob 8h cca 170ml mleka user posted image , spi pa isto a mu tisto kasico dam al pa ne. In ker ma ze 10kg se mi zdi brezveze ga filat ce ne rabi. Pa ne da bi ga hotla met na dieti... Je pa vedno in kolikor mu dam user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
4.6.2008 11:35:09   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Ajtak moj je kašico okrog pol sedmih,pol pa zvečer(pol devetih)dobi še flaško,pa popije od 60-150,kakor kdaj

aha, ker pr nas je to zgledal tko, da je okol 7h pojedel cca 190ml kasice, pol pa se ob 8h cca 170ml mleka user posted image , spi pa isto a mu tisto kasico dam al pa ne. In ker ma ze 10kg se mi zdi brezveze ga filat ce ne rabi. Pa ne da bi ga hotla met na dieti... Je pa vedno in kolikor mu dam user posted image

ja,sej pomoje je pol res BZ,pri nas spi slabše kot,ko je jedel sam AM,zbudi se dvakrat na noč,kr neki.....user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
4.6.2008 12:25:33   
barika
Glede hrane je pri nas tak...zjutraj AM (160 ml), potem je po navadi kakšen jogurt (z amarantomuser posted image ), ali sadje, kosilo zadnje čase preskakuje (polh mali user posted image ...danes bo riž s puranom in zelenjavo ----Ajtak, pa ne ponavljam za teboj), potem mogoče kakšno sadje (zadnjič je jedel liči), zvečer pa ena ful gosta porcija AM s kašico (komi teče čez cuceljuser posted image 210ml).

Ajtak,a teb tud rečejo kakšen jedec je pa da je tak debelušček??? men grejo kr kocine po konc, ko mi kakšna tetika (ko ga prvič in zadnjič vidi) reče, da je debeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mater no, potem pa vedno s tako narejenim prijaznim glasom rečem...ne, ne je veliko, pa a se vam zdi da je debel??? (zdej bom pa začela,,,NE NI DEBEL mater ti ...!! sam malo bolj močan je - to me pa res ful raz***user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 1555
4.6.2008 12:27:32   
naraščaj
hvala vsem za pestke, bom javla kako in kaj je s tajo. prov hudo mi je, ko jo gledam tak mirno, ker drugač šiba sem in tja 100 na h.se obrača sem in tja, puza rikverc, naprej ji gre mal slabš, čeprav je ful smešna, ko se postav na kolena in se zasganja napre. skratka nikjer je ni za pustit, zdaj pa ni nč od nje razen en sam jok in hoče bit nonstop na rokah, men bodo kr odpadle. upam, da bo kmal mim. sploh mi ne pusti pogledat v usta, da bi vidla, če se kaj dogaja.

zdaj se je pa ful ulilo. tak tečn dan je in midve sva že drugi dan skos not, jaz sem ko en zombi user posted image .
no, bom nehala jamrat
grem jo počas zrihtat za P, ker pride ati po naju.

lep deževen dan še naprej

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
4.6.2008 12:30:04   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Ajtak,a teb tud rečejo kakšen jedec je pa da je tak debelušček??? men grejo kr kocine po konc, ko mi kakšna tetika (ko ga prvič in zadnjič vidi) reče, da je debeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mater no, potem pa vedno s tako narejenim prijaznim glasom rečem...ne, ne je veliko, pa a se vam zdi da je debel??? (zdej bom pa začela,,,NE NI DEBEL mater ti ...!! sam malo bolj močan je - to me pa res ful raz***user posted image )
men tut zmer rečejo, kok je debela. bi jih najraj kr na g.... pasploh ni tok težka, je pa zalitih bedc in ličkuser posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
4.6.2008 12:31:33   
ajtak

Ja kok je pa vas pjebek mocen... vi mate pa res mocnga fantka... user posted image user posted image  in miljon podobnih na temo- vas pa full rad papa, a ne? user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
4.6.2008 12:59:53   
tintin
Evo jedilnik:
dopoldan: jogurt-banana-hruška (pljuval ven) potem pa pojedel celo bebivita kašico sadje
popoldan:  malancana in krompirček
zvečer: ml. kašica sadje dm
držim pestke za vse bolančke in zoborastnikeuser posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
4.6.2008 14:11:17   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Ja kok je pa vas pjebek mocen... vi mate pa res mocnga fantka... user posted image user posted image  in miljon podobnih na temo- vas pa full rad papa, a ne? user posted image

Punce, dejte tem tetam povedat: HVALA BOGU DA PAPA; POMENI DA JE ZDRAV!! Pa itak da je lep/a sej vaš/a. Jst se kej dost na to temo ne bi ozirala. Kaj je lepšega kot otrok k z veseljem papcauser posted image user posted image Hej zato pa imamo 2 uhlja: skozi enega notri, skozi drugega venuser posted image user posted image user posted image .

A vam povem kaj delam....sladoled jemuser posted image user posted image user posted image .
Zdej pa šibam k se greva s ''tavelikim'' človek ne jezi seuser posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
4.6.2008 14:35:27   
DEBELUŠKA30
user posted image user posted image user posted image user posted image Vse mi je zbrisal ta user posted image user posted image user posted image user posted image
Že sinoči sem naložila slike iz ZOO, pa mi je vse dol "vrgl" in to dvakrat, ti user posted image !

No zdaj pa na hitro:

Mama11 user posted image user posted image user posted image

Tanayya, sem bla v Šparovčku dopoldne. A se nisi odločila za oglas?

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
4.6.2008 15:52:46   
Oranža
Evo tkole se pa moja otroka igrata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Slike naj ne bodo širše od 350 pik. Jančika RR

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 4.6.2008 20:34:41 >

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
4.6.2008 16:02:08   
sonchek
Oranža..kaj sta pa dobrga spekla...
a uno torto "alagruška" al kva je že? user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
4.6.2008 16:38:15   
Tanayya29
lepa slikca user posted image user posted image user posted image user posted image .

No,bom še jaz pojamrala...pri nas se pa vsak vtakne v lička...jau...mi gre full na nekam,.kar nimamuser posted image user posted image ,bemti ja,kva jih pa briga kva ma....danes je en stric v trgovini reku...uuu ti boš pa zdrav,k maš tok rdeča licauser posted image ,ma srat naj se grejo

jedilnik....
z.BANANA jabolko
k.kaša alete koruza korenje(sva z malim zaspala,pa mamca je jedla sendvič,sinko pa to-se ni dal kuhat)user posted image user posted image user posted image
V. bomo vidl.....

A te skutke že lahko dam iz ljubljanskih mlekarn??
Tintin
končno se bova vidla izven P,bova lahko primerjali frizure pažuser posted image user posted image ,jaz mam tut novo frizouser posted image user posted image user posted image .
Debeluška bo gospa D. dala oglas,zakaj nisi poklicala me????

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
4.6.2008 16:41:06   
Tanayya29
Dajica in Barika men se vse bolj dozdeva,da bo zmagal Naske,so ga tko prikazal v petek,da mi je šla kar kurja polt...

sam hudič,jst ga vseen nč ne zastopim,je pa facauser posted image .al pa sandi z uno rozjo stvarjo,mislm dol padešuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1565
4.6.2008 16:42:57   
Tanayya29
A vam povem kaj delam....sladoled jem .

tut jst ga bom zdj,a boš mal?Jaz mam planica sladolec,sam je sam še ta roza del ostaluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1566
4.6.2008 17:24:27   
tintin
Tanayya- skutke - ja že lahko daš....moj ne mara ne jogurta, ne skuteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1567
4.6.2008 17:35:47   
Nana Liza
IZVIRNO SPOROČILO: manca

IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza

Naš Tevž je potem po Calpolu normalno spal, se je zbudil samo 2-krat okrog 1h in 5h in potem povlekel spanje do 7:20. Jest sem se pa tudi končno po 1 tednu malo naspala, no še vedno so bile budnice na 3 ure, ampak to je že ok.user posted image

Mi lahko poveš, kdaj se dejansko lahko uporablja tale Calpol sirup?

Mi je vse ven zabrisalo, sem že tolk spisala user posted image

Včeraj so ga zares očitno boleli zobje.  Me je cel dan skoraj dobesedno jedel, se je prisesal na roko, brado, ramo, kamor je mogel, grabil za lase, igrače, ni imel veselja do GH. Sicer pa razposajen in smejoč, brez vročine.

Je pa Calpol nadomestilo lahko za  paracetamol svečke, le da primejo kakšno minutko kasneje. Direktno prepisano iz Calpola: Peroralna suspenzija za lajšanje bolečin in zniževanje telesne temperature pri otrocih, starejših od 3 mesecev.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
4.6.2008 17:45:33   
Tanayya29
NL a calpol dobiš brez recepta?Mi imamo samo svečke?

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
4.6.2008 18:06:05   
Dajica

IZVIRNO SPOROČILO:  Tanayya29

Dajica in Barika men se vse bolj dozdeva,da bo zmagal Naske,so ga tko prikazal v petek,da mi je šla kar kurja polt...

sam hudič,jst ga vseen nč ne zastopim,je pa facauser posted image .al pa sandi z uno rozjo stvarjo,mislm dol padešuser posted image user posted image user posted image

Men se tud zdi, da Naskeju najboljse kaze. Pa tud jaz ga komaj zastopim, tko hitro govori. Pa sej mogoce si pa res on se najbolj zasluzi. Je tak dobricina! Sara je se premlada, naj si sama za kruh zasluzi, Sandi sam na se* misli, za to ne rabi denarja user posted image , Marcelo ma itak izlet v Egipt ze placan, Mateja  je kasneje prisla, si ne zasluzi zmage user posted image . Kdo mislita, da bo sel v petek ven? Jaz mislim, da Sara.

Gruska- hvala ti, ker si rekla unim na bazenu, kaj se nama je zgodilo. Sam res ej, taka guzva, da sam gledas. Ob 12ih sva ble se na avtocesti, namesto ze v bazenu. Pa hvala tud tebi Scuba za info. user posted image Sem sla potem do sodelavke v LJ na obisk,pa full lepih cunjic za Kajo mi je dala. Ona ima 15m staro puncko. K sva sle domov, sva se namesto pol urce vozili 2 URI!!! Halooooo!! Se dobr, da sem Kajo v avtu podojila, preden sva sli, potem pa je celo pot spala, jaz pa sem mirila zivce ob muski na radiju.

Danes je jedla dopoldne banano,
za kosilo pa krompircek in je tko usta odpirala, k en vrabcek. Tko mi je fajn, ko ji dam polno zlico v usta, potem pa prazno ven potegnem in ona vse to poje. Kaja je k ziva igracka. Potem sem ji pa nove oblekice probavala in ji vse tko paseeee, je tko lusna v vsem tem!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1570
4.6.2008 18:40:26   
barika

imam tud jaz tak občutek ja... pa še to...Sara je na uradni stran (BB) že izločena ..procentualno pa vse...tak da to je ena sama velika kuhinja.

Neposredna povezava do sporočila: 1571
4.6.2008 18:47:34   
barika
Sem šla zdejle gledat na BB stran, pa so popravl rezultate, pa Marčelo je nominiran....emmmm zakaj že???user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
4.6.2008 19:12:55   
Nana Liza

NL a calpol dobiš brez recepta?Mi imamo samo svečke?

Dobila sem recept pri P.

Neposredna povezava do sporočila: 1573
4.6.2008 19:16:54   
tintin
Jaz pa mislim, da našemu fantku raste 1.zobek! Čuti se že konica (špica), če podrgnem s prstno blazinico. Je to to? Aja, znakov razen pljuvanja hrane nima nobenihuser posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
4.6.2008 19:17:27   
tintin
tanayya - ja calpol dobiš brez recepta...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.