|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
3.6.2008 9:38:44   
Anonimen
Dreamz, kakšen avtosedež imate vi? Misliš, da bi tista univerzalna letna prevleka, ki si zadnjič dala link, pasala na našega? Imamo pa takega:

user posted image   Študiram, da bi se zapeljala do Trsta. Koliko pa je cena? V SLO se teh prevlek, prav za Romer ne dobi. user posted image  A moj mišek se full poti, tako da jo moram nujno nabavit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3926
3.6.2008 9:42:03   
nana 27
Ojla, čvekice!!! Opravičujem se, ker vas imam čas samo prebrat user posted image  Vidim, da ste uživale v VP. Nekaj sem vas uspela spoznati iz slikic. Na ljubljansko srečanje sigurno pridem, ker imam tisti vikend prost. Včeraj smo imeli sistematskega za Majo pri 9 mesecih. Sandra, tu pa so novi podatki user posted image : velikost: 76cm in teža 10,6 kg Ima izredno dobro kri. Ne vem kako, ker ima svoje muhe pri hrani. Še vedno se krega, ko začuti koščke. Zdaj pa šibam kuhat... Še naprej ostanite pridne user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
3.6.2008 9:42:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

tianna luštkana si! Zgledaš kot une mamice, ki so vedno ful urejene in pol se jest spašujem če sem samo jest tista, ki si včasih tud las nimam časa umituser posted image

Ampak si pa sigurno še ful mlada kaj? Kolk si pa stara (če ni skrivnost). Pa nekam znana se mi zdiš.

Nič grem se učit. Drug teden imam končno izpit iz statistike.  

Ma daj no daj! To sem bla slikana, ko smo glih prišli z enega obiska. user posted image  Verjemi, nisi edina, ki si nimaš časa las umit. Trenutno to opravilo tudi mene čaka. user posted image  Doma sem oblečena bolj tako tako, saj veš -  za doma. user posted image  Za ven pa se rada zrihtam. user posted image  Če mi le čas dopušča. user posted image  Oz. moj čmrlj. user posted image  

Imam pa 23 let.

BTW: Tiste slike, ko si mi poslala, si ti prav tako urejena! In s čistimi lasmi. user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3928
3.6.2008 9:45:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa
Pa nekam znana se mi zdiš.

Mogoče pa sva se kje že srečali. Npr. pri blagajni v H&M. user posted image  

Nana27: Lepo, da si se oglasila. Bravo za mere in dobro kri. user posted image
Pri nas jemljejo kri na pregledu v 6.mesecu. user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3929
3.6.2008 9:48:37   
nana 27
Tianna, mene tudi zanima, kako izgledaš user posted image  Dobiš ZS! Zdaj pa je že toliko komentarjev na tvojo slikico, da me prav firbec razganja pa tudi tako bi te rada v živo spoznala. Res škoda, da sem ta vikend, ko ste se spetembrke dobile v VP, manjkala zaradi predavanj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
3.6.2008 10:12:23   
123a
Dobro jutro...

Vidim,da ste pridne in veliko pišeteuser posted image vas sproti berem,ampak nimam časa pisat.No da se hitro pohvalim najprejuser posted image Zoja se je v nedeljo začela plaziti in danes me je zopet presenetila,ko sem prišla iz kopalnice in je sedelauser posted image user posted image .Mah mi je malo  žal ,ker je nisem videla kako ji je to ratalo.Začelo se je pestro in sedaj Sandra te razumem,ko si rekla da imaš Eneja povsod.Je pa res,da je pa dobra stran tega plazenja,da ne tečnari več na rokeuser posted image user posted image
Drugače še vedno ne spimo celo noč in je standard ,da se prebudimo 2x in se hoče igrati.Jo probam ignorirati in včasih "pali",včasih pa jo moram vzeti na rokeuser posted image .Še vedno čakamo zgornje enke in dvojke,ker ima že vse belo in je tudi P rekla,da bodo kmalu pokukali.Upammmmm,ker je pa tečka in vse tišči v usta.
Drugače smo zdravi(trkam)no razen tega,da sva se morale iti včeraj pokazati P,zaradi vnete ritke.Bogo revo je verjetno tako peklo,da mi sploh ni pustila umiti ritke.user posted image Danes je že boljše in tudi manj rdeče.

Avtosedež
-mi smo jo že prestavili,ker nam je tudi na NFT rekla, da lahko in prav uživa v njem.

tianna-kakša mačka

srečanje-sem pogledala slikice in vem samo katera je aljab,pikica pokica,sandra,buškica,helenav za ostale se mi pa sanja ne.Malo sem ugibala in nimam pojma.Škoda,da nas ni bilouser posted image user posted image

skutke-jaz dajem te male skutke od LM(skuta junior)jagodo jaz pojemuser posted image in pa skuta s podloženim sadjem LM(borovnica in višnja).Mislite da mango lahko?Tudi jaz ne najdem več Čebelice Maje 3,5user posted image .Drugače pa ima zelo rada tudi jogurt od borovnice LM in navadni jogurt notri pa naribano jabolko in kekse.

Jaz še vedno premišljujem,če dobi dovolj obrokov čez dan??Kako pri vas poteka in kaj jim ponudite za jestuser posted image Najbolj me zanima od kosila dalje.Če se kateri da mi lahko malo opiše..bom zeloooo vesela.Hvala.In kaj vse jim ponudite za zajtrk(da dobim malo idejuser posted image )

No pa sem napisala celo kačouser posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
3.6.2008 10:48:34   
guppy
Jaz sem samo enkrat kupila to Čebelico Majo in je bilo OK, ampak sem se odločila, da ne kupujem več teh sadnih zadev. Najraje nabavim paleto 3,2 jogurta Ljubljanskih mlekarn in potem doma vedno kakšno sadje zmečkam (banane, jabolka, breskve, hruško) in zmešam z jogurtom ali skuto. Tako dobita vsaj kaj vlaknin iz sadja, okus je sladek, jogurt je zraven... eto.

KM ne bom dajala pred prvim letom, aljab hvala za info, ker sta že tako ali tako anemična.

LUPČKI VSEM

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
3.6.2008 10:52:04   
lemavrica
Ojla,

o hrani jaz ne morem kaj dosti povedat, ker še sama ne vem kaj naj mu sploh dam, kaj mu lahko dam,... upam da bo naslednji mesec konec teh travm in bomo začeli normalno jesti tudi mlečne izdelke. Ko vidim jabolko, hruško ali banano se mi že obrača. Pri zelenjavi isto. Sem mu končno ponudila žemljo jo pa itak noče user posted image .

Guppy user posted image  za nov zob user posted image  ( mogoče je pa od tega migrena )

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
3.6.2008 10:59:51   
guppy
Prevleke za Romer - midva sva jih kupila (BANKROT!!!) v BCju in sva SUPER zadovoljna... toook lepo pašejo gor.... res!!!

nana27, pa sva že dve!!!! :))))))))))))) Zvezda tudi baje pride :))) pa smo že tri :))))))

123a, naš ritual:
7-8h Beba1 + rižek
10h Beba1 + rižek
spanje do 11.30-12

13.30 Sadni obrok s skuto in jogurtom in piškoti
15.30-16 Mesno-zelenjavni obrok z jogurtom, kislo smetano
spanje pol ure ali eno uro

19-20h Beba1 + rižek
LAHKO NOČ DO ZJUTRAJ

Malica:
  • pretlačena banana s skuto ali jogurtom
  • naribano jabolko z banano in skuto ali jogurtom
  • jabolko in breskev s skuto ali jogurtom...
  • na sploh pri nas NI obroka brez jogurta user posted image  sadje sploh NI pomembno

Kosilo:
  • v vodi kuham meso (piščanec, teletina...) s korenjem in eno čebulo. ko je kuhano narežem meso na koščke in pretlačim korenček, dodam malo te juhe in vmešam žlico kisle smetane
  • skuham bučke v malo vode, pretlačim, dodam kuhan krompir in malo kisle smetane
  • skuham korenček, brokoli, cvetačo (zamrznjeno)
  • odprem kašico in ponudim zraven koščke kruha, da jih sama dajeta v usta med tem ko ju hranim s kašico

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
3.6.2008 11:02:15   
sandra85
dan...js sem spala do malo prej-je dragi zjutraj ustal z Enejem. se je pa danes 2x zbudil in to ob 3h in 4huser posted image se mi zdi, da je ob 3h zaspal na zizi in nič pojedel, zato se je pol čez 1 uro zbudil lačen.
je pa zdaj naša 1. borba za spanje-pri vsakem uspavanju je dretje-histerično dretje. hočem da se tega odvadi in da zaspai ko je zaspan. tako ga že 3 dni puščam, ad se dere dokler ne zaspi-mi je ful hudo, sam ga moram odvadit tega, da mi zaspi samo v naročju ali na ziziuser posted image lačen ni, suh je, žejen ni,....sej se samo histerično dere-dobro ve, da tako mamo obrne okroguser posted image no, zda je utihnil, verjetno je zaspal. (je pa to trajalo zdaj skori 20 minut)  sej se mi ful smili, samo sva ga tako grizno razvadila, da je jojuser posted image joče čim ni po njegovo in to se mi zdi too much!

IZVIRNO SPOROČILO: ana b

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

anab, kaj pa če ga ponoči ignoriraš ko se hoče igrat? meni je enej 2x to naredil sva ga pustila in je čez čas nazaj zaspal

Sandra: se dere za ponoret, pa si ne želim, da mi še Nejca zbudi, ker če ga zbudimo se joka,....user posted image

ja to pa res....no, upam da se spanje kmalu porihta
andreja, hvala za ponudbo. bom zbirala kup in ko se nabere, priletim k tebiuser posted image
nena hvala za motivacijo-sem mogla kr sama mal "k pameti prit" in pogruntat, da ni fajn da se kup nabirauser posted image
december si dobila mail? js kupujem samo frutchzwerge in čebelico majo
helena user posted image upam da rešiš te hemoroide brez operacije
aljab hvala za info. kaj pa če dobi mleko samo malo (recimo samo zvečer 1dl, ko ga umešam v grizek ali polento???)
guppy user posted image user posted image user posted image user posted image za zobA user posted image meni je en modrostni zrastu tako špičast, da imam že 5 dni porezano ustno stenouser posted image drugače a mi mora še 1 zrast. so pa user posted image tej modrostni

123a js mu dam po kosilu čez kake 3 ure kak jogurt, skutico, sadni kompot ali sadje. za večerjo kako polento z mlekom, grizek,...pa še podojim ga pred spanjem

dragi je prinesel zajtrk, grem jest user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
3.6.2008 11:03:15   
guppy
LJUBLJANSKO SREČANJE SEPTEMBRK 

user posted image  

KDAJ?
Sobota, 14.06. ob 20h

KJE?
Se bomo zmenili

KDO PRIDE?
nana27, zvezda71, guppy
dobrodošle ste VSE septembrke, tudi tiste, ki niste iz Ljubljane!

KAKO SE PRIJAVIM?
pošlji ZS guppy ali napiši na forum, da prideš

KOGA LAHKO KONTAKTIRAM?
Lahko si s katero koli izmenjaš GSM številki, če pa ne poznaš nobene, pošlji svojo številko na ZS guppy.

OBVEZNOSTI?
Dobra volja (za sexy žabe je že prevroče)

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
3.6.2008 11:04:38   
sandra85
babyrok vidim te!!! kako ste???

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
3.6.2008 12:02:41   
zvezda71
Pozdravljne,
evo še malo novic iz naših logov: danes smo bili na "tehničnem"user posted image  z našimuser posted image  evo mere: 11 pa se nekaj kil, 76 cm. 2 zoba, 118 hemoglobin.... skratka dobil certifikat dobro hranjenega normalno razvitega otroka edino malo čezmejo razvajenegauser posted image . Sem z P govorila o KM je rekla glede na to da ni alergik, da se lepo razvija, da ga itak še dojim vsaj 2x, da mu ga lahko komot dajem- vmešanega v hrano: gris in pdb.

Uživajte

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
3.6.2008 12:04:24   
zvezda71
Joj sem smotano napisalauser posted image nima 11 pa še nekaj kil ampak 11 kil pa še nekaj.

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
3.6.2008 12:49:59   
december06
tianna nisem jaz limala slikce od une flaške s slamico. Žal.

Jogurti in skutke. Jaz sem pa ravno kupila ta velike fruchtzwerge. Pa pravite da so zanič. Drugač ta majhne ma zelo rad, sam rabi kr tri da se nasiti.

sandra fullllllllllllllll hvala za slikice, super so oz. smo. Kaj jogurte od čebelice maje se pri vas dobi še polnomastne?

Grem do konca skuhat kosilo, da se mi ne zažge. user posted image

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
3.6.2008 13:09:42   
Anonimen
123a, user posted image  za sedenje. Naš se še ne vsede sam.

December06, sorry. Sem te zamenjala za Škorpion-ko.

Dreamz, mišek ja zdaj zaspal. Ko se zbudi, pomalica in greva v BC in na pošto. user posted image

(odgovor članu december06)
  Neposredna povezava do sporočila: 3941
3.6.2008 13:10:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Prevleke za Romer - midva sva jih kupila (BANKROT!!!) v BCju in sva SUPER zadovoljna... toook lepo pašejo gor.... res!!!

V BC-ju jih sploh ni več. user posted image  Niti na Sončku, nikjer. user posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3942
3.6.2008 13:32:10   
NalLa
A mogoče katera ve, če se lahko kupijo aventove flaške 260ml z cuclom 4? Vse ki sem jih najdla imajo cucel 2. Lan pa pije že iz 4 in mi je brez veze pol 2 stran metat in kupovat še posebi 4.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
3.6.2008 13:48:27   
Rožica*
Tianna tu sem!
Si me vsaj malo razveselila, ko vidim/berem da me pogrešaš, da se spomniš name pa se sploh ne poznava osebno.
Bi pa tudi jaz rada pogledala tvojo slikco.  
Super da si zadovljna z vozičkom. jaz ga skoraj vedno pripnem, se boljm da bi zdrsnil ven, tako pa sem 100°% da ne bo kaj narobe in lahko sproščeno čvekam, opazujem okolico in ne samo user posted image .
Pripnem pa ga samo okoli pasu, da se lahko vsede ali uleže, kar pač želi. Višino imam pa nastavljeno navadno na 75°

Mejte se lepo, se beremo za pisat pa mi trenutno ni.

A ja sem pa danes postala prvič teta.
Saj sem vesela, a nas je nažalost doletela huda nesreča in sem z mislimi drugje.
Držte pesti, pomolite,... da bi naš bogovi v belem rešili mlado življenje.

by,by.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
3.6.2008 13:54:08   
andreja32
Rožicauser posted image user posted image ....saj ne vem kaj naj ti napišem,....veš da bomo držali pesti pa še vse kaj drugega, da bi bilo z malim vse ok.En VELIK objem vsem vam.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
3.6.2008 14:10:11   
NalLa
Rožicauser posted image user posted image user posted image

Upam, da se vse dobro reši. Mislim nate in na tvoje!

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
3.6.2008 14:11:12   
guppy
tianna, lahko grem pogledat v naš BC in te pokličem, če jih imajo. Jaz imam King TS Plus in sem bila presenečena, da so imeli PRAV za ta model prevleko. Za navadnega Kinga (s tistim za glavo) pa nisem potem niti gledala. Napiši mi svoj GSM na ZS, če želiš.

Rožica draga, ne vem kaj se vam dogaja .... želim, da se dobro razplete
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
3.6.2008 14:13:17   
lemavrica
Rožica user posted image in da bi bilo vse ok.

Zvezda user posted image  user posted image  za mere in krasnega user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
3.6.2008 14:30:15   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: december06

sandra fullllllllllllllll hvala za slikice, super so oz. smo. Kaj jogurte od čebelice maje se pri vas dobi še polnomastne?

js sem jih v nedeljo v merkatorju kupovala, pa so imeli samo light, ampak, jih bojo sigurno še dobili.

rožicauser posted image user posted image user posted image teta!!! js bom 1. postala teta čez nekje 2 tednauser posted image . bomo držali pesti!!! drži se!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
3.6.2008 15:21:14   
LINA31
Rožica*...tudi jaz sem te pogrešala. Sem navajena tvojih dolgih, seveda zanimivih, postov.user posted image  Upam, da bo vse okuser posted image user posted image .

Midva sva zdajle iz LJ. Žan je omagal in spiuser posted image .

123a...jaz sem pogruntala, da sem Žanu na preveč pogosto dajala za jestuser posted image  Zdaj dobi okrog 9.00 sadje, ali jogurt ali skuto; okrog 14.00 kosilo, pol pa okrog 17.00 večerjo. Ob 19.00 AM in še ponoči in PROTI jutru AM.

Od sadja sem mu dala: banano, jabolko, hruško, češnjo, borovnice, netarine, maline, borovnice.
Za kosilo: zelenjavo dušeno (korenje, krfjola, brokoli, čebula, koruza, špinača, blitva, krompir), od mesa teletina, goveje meso, perutnino, juho (zelenjavno, govejo...z zvezdicami ali nudlni), tudi polžke sva od testenin že jedla, včasih riž, golaž. Sovraži kosmiče.
Za večerjo: kašico od milupe z vodo, ali čokolešnik. včasih tudi jogurt.
Kar se še dodatkov tiče včasih malo solim, sladkorja ne uporabljam. Dobi pa kislo smetano.

Jaz o uspavanju raje ne bom pisalauser posted image . Po novem ga včasih lahko uspavam tudi leže na trebuhu, tako kot je pisala dreamzuser posted image .

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?