Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 4.6.2008 11:24:47
|
|
|
|
naty13
|
Evo mene. sem celo dopoldne predremala in mal spala, pa sem še bolj povožena kot zjutraj.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 4.6.2008 11:32:07
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Punce, jaz sem pa danes nekako bljek. Pa sem še zjutraj si obljubila da bom danes zvečer šla na telovadbo, sedaj pa ne vem, če bom lahko to obljubo držala . Včeraj sem avto kasko zavarovala, ker tolk povsod toča pada... pa sem sedaj vesela, po drugi strani pa žalostna, ker nimam eurčkov! Mala bincika me veselo brca, pa se mi tolk fajn zdi. Lana, seveda smo te pogrešale, a ti si nas verjetno malo manj, na morju! Joj, kolk si uživala, ne?! Mishel, uživaj na Lošinju! Tudi jaz grem tja, a šele 21.6.! Uživaj maksimalno! M@j@ ja hvala, no, potem bomo pač likali. Matejchi, lepa ograja in čukec tudi. Oba. Naty in Tejkaz, vidve sta že izkušeni, jaz pa se strinjam z vama. Vem, da je avgust lahko že fino hladen. Moj PDP pa je itak konec avgusta, september pa res zna biti že mraz. Tako da znajo pliški prav priti. Bavc, dobrodošla! Gajka, jupi za mizo. Košuta, luštni zoknčki. Maljčeni ja. Likam pa tudi jaz ne rada, ampak kaj hočemo.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 4.6.2008 11:32:18
|
|
|
|
košuta
|
cebrca - Tale tvoj dragi je pa optimist, če misli, da se bo lak posušil in vonj izginil v treh dneh. Mogoče te misli pa kam preselit še za en teden, da se bo izognil največjim problemom novopečenega starševstva in tvojim hormonom. Jaz tudi hočem sušilca za pozimi. Bomo nabavili, ko ga bomo imeli kam postavit - se tolažim... UZ - Meni je še obljubila enega, ker se ji je na zadnem pregledu zdelo, da je naša bebica nekam lahka. Pa mami dovolj papa; samo sem brala nekje, da to spoh nima veze...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 4.6.2008 11:40:09
|
|
|
|
gajka
|
košuta - meni je tudi obljubila UZ, ampak šele na naslednjem pregledu, ki bo šele na začetku 37. tedna, ko bom imela tudi CTG. Če bo seveda obljubo tudi držala... Zdaj v 32. tednu pa mi UZ ni delala. Je bila pa toliko ''prijazna'', da mi je ponudila, da se lahko samoplačniško naročim... Ja, seveda!
< Sporočilo je popravil gajka -- 4.6.2008 11:41:22 >
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 4.6.2008 11:42:56
|
|
|
|
cebrca
|
gajka, košuta mislim ,da me samo draži da bo takrat parket polagal. Zdaj je veliko dela s pospravljanjem mrve (zdaj nas je malo dež ustavil), pa še sosedu je obljubila naslednji teden da bo pomagal, ker je treba kompletno prenovit kozolec - toplar, potem pa mislim da pride na vrsto parket! Preselil me pa ne bo niti pod razno , mu ne dam zadovoljstva da bi se izognil mojim hormonom. Sicer pa sam pravi, da si je sam kriv, ko se je poročil z mano Nogavičke so pa res tako majhne. Jih imam tudi jaz celo vrečko, po moje se mi bodo tako roke tresle, ko jih bom prvič natikala na tiste majcene nožice, JOJ kako fletno
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 4.6.2008 11:48:49
|
|
|
|
cebrca
|
košuta midva že nekaj mesecev iščeva sušilca, ko bova našla pravega ga bova pa kupila. Pri nas je tako trda voda, da bi lahko z brisačo po zidu tolkla, če ne bi dajala mehčalca. Kar ne perem z mehčalcem, pa malo rešujem s kisom za vlaganje. Pozimi pa tako ali tako nimam kje sušit, zunaj mi vse zmrzne in se suši 4 dni. Notri imava pa preveč vlage, ker še nimava fasade, se pa tudi cunje sušijo tri dni! Tako da niti nimava izbire! Za UZ pa jaz nimam pojma kaj bo. Naslednji pregled imam pri porodničarki, ker je moja G na dopustu, za naprej pa še ne vem, kako bo zgledalo!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 4.6.2008 11:49:47
|
|
|
|
dar10
|
Dan punce! Zelo zgovorne punce ;) MajaT, Naty13, Ozziebo, Zoja Miša, ERIN, Cebrca, Krysia hvala za čestitke! Imela sva res lepo poroko, cudovit dan in obcutki, ampak obcutki ob dobri novici na UZ-ju se ne morejo primerjat z nicemer...:):) Res, res. TejkaZ, seznam za materinsko te zanima? Nimam ga trenutno pri sebi, zato ti lahko povem samo za mojo skupino.... Predavanje o negi dojencka II se zacne jutri, ob 18,15, fizioterapija v ponedeljek ob pol treh, ostala predavanja pa so drug teden se v torek, sredo in cetrtek, vse ob 18,15. Krysia hehe, ja klima je samo zelja ne pa pricakovanje... Sm se samo hecala... Je ne pricakujem:) Sej vceraj zvecer je blo vseen mal bols kot v ponedeljek ane? Si bla tam? Ti je blo ok? Lep dan!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 4.6.2008 11:50:47
|
|
|
|
cebrca
|
Da ne boste pozabile! Srečanje Ljubljana 14.6 (sob) (City park/Supernova-Rudnik) cca. ob 16:00 ALI 15.6 (ned) (Čolnarna Tivoli) cca. ob 16:00 (natančno se uskladimo kakšen dan prej) cebrca tejkaz Zoja Miša - ned m@j@ majah Krysia - ned Pri tistih, kjer ni napisan dan, lahko pridejo v soboto ali nedeljo! (očitno se tehtnica nagiba k nedelji) Dajmo avgustovke se malo okorajžit za srečanje, Ali še nimate planov narejenih tako daleč in bodo padale prijave naslednji teden?
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 4.6.2008 11:53:13
|
|
|
|
dar10
|
Erin naj ti napisem svoje podatke o tezi + 10 kg, brrr sploh ne vem kako se to tako z lahkoto nebere:) In ta podatek velja se za prejsnji pregled. V petek, 6.6 imam ponovno pregled pri svoji ginekologinji, 26.6 pa verjetno spet pri Premrujevi... LPD
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 4.6.2008 11:55:13
|
|
|
|
cebrca
|
dar10 šele zdaj sem opazila da si iz Grosuplja, jaz sem pa s Krke. Se mi zdi da si po km najbližja od avgustovk! V MŠ hodiš v LJ?, Jaz sem se odločila kar za Ivančno, ker je bližje, pa pravijo da je kar u redu. Bom videla danes! Ali prideš naslednji vikend na srečanje vLJ?
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 4.6.2008 11:57:24
|
|
|
|
cebrca
|
Šele zdaj sem opazila, kaj mi pomeni današnji datum! 1. Danes imava prvi dan materinske šole 2. Danes sem noseča točno 7 mesecev 3. Danes imava tretjo obletnico poroke!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 4.6.2008 12:00:25
|
|
|
|
miškolinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca miškolinček prednost sušilnega stroja pri likanju! Še topla oblačila vzameš ven in jih zložiš pa ti ni treba nič likat! Joj, hvala si me potolažila. Ker ko bomo zrihtali otroško sobo za ta velikega ne bomo imeli prostora za sušit in bomo morali v nakup sušilca. Me včasih kar mal skrbi kako bom mogla pol peglat ko bom mela sušilca, hvalabogu mož ne nosi srajc in podobnih stvari, je bolj športne narave tako da vsaj tega ni.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 4.6.2008 12:07:02
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Jeee Cebrca za 3 pomembe podatke zate, tega dne!!! Čestitke!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 4.6.2008 12:07:30
|
|
|
|
miškolinček
|
CEbrca za obletnico poroke, sta si apa poletni mesec izbrala. Midva sva izbrala jesen, septembra bo 5 let od takrat. Pa ko najdeš kakšen pameten sušilec povej. A je mogoče kaj važn kakšen mora biti, o tem namreč še nisem na tekočem. Je pa pri nas podobno kot pri vas z sušenjem, zdaj bo pa še več cunj bo pa še slabše. Zoja Miša sem videla tvoje cunjice. Luštne so, pa prav imaš glede pliša sploh ker imaš rok šele konec avgusta in ti bodo septembra prav prišli. Si pa kar nekaj evrčkov dala zadnji teden, najprej cunjice pol avto,...... pridna ni kaj. Denar mora krožit .
< Sporočilo je popravil miškolinček -- 4.6.2008 12:10:26 >
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 4.6.2008 12:10:21
|
|
|
|
bambi14
|
sušilec....jaz vedno vse sušim v sušilcu,..edino kake zlo fine stvari se posušijo na zraku. Pa skoraj nič ne likam- pač vzamem iz sušilca še topla oblačila in jih zložim ali pa srajce obesim,....pa je čist ok. Imam pa whirpoolovega, ki spada v B(se mi zdi da je eden redkih z tako malo porabo) in za 7 kg( tako da lahko celi 5kg stroj opranih cot vržeš noter)- do sedaj sem zelo zadovolna z njim, pa ga uporabljam že 2 leti.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 4.6.2008 12:12:23
|
|
|
|
miškolinček
|
BAmbi, saj sem prej videla da si gor te nisem spregledala, samo se nisi nič javila in sem sklepala da verjetno bereš za nazaj ali pa se ti ne da klepetat.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 4.6.2008 12:13:13
|
|
|
|
naty13
|
Cebrca za vajine tri mejnike danes. UZ - meni ga bo delala naslednjič, čez 14 dni, to bo 32t. Je rekla, da ga bo delala bolj zase, da vidi, če se je mali obrnil, drugače nam pa kao ne pripada.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 4.6.2008 12:14:20
|
|
|
|
bambi14
|
aja še to glede sušilcev,.....fajn je, da je sušilec za več kg kot pralni stroj in ločen od pralnega stroja. Mogoče tisti, ki pravijo, da se vse mečka nimajo večjega sušilca in potem se cote bolj mečkajo.(mogle bi sušit v dveh delih, če imaš isto kg pralnega in sušilca). Upam,da ste kaj razumele- sem zabluzila.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 4.6.2008 12:15:38
|
|
|
|
cebrca
|
bambi14 res B razred se zelo težko dobi, pa prec je 100 ali 200 eur dražji! Pralni stroj imam od whirpoola, pa sem zadovoljna z njim. Miškolinček zaenkrat ciljava na kondenzacijskega (ker ne rabi cevi ven speljevat), pa da lahko določiš stopnjo suhosti, pa da gre čimveč notri naenkrat! Kakšnega pa bova našla, ti bom pa takoj takrat sporočila!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 4.6.2008 12:16:52
|
|
|
|
miškolinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Evo mene. sem celo dopoldne predremala in mal spala, pa sem še bolj povožena kot zjutraj. Kaj ga pa ti biksaš danes? A ste imeli slabo noč, a ti Nejc ni spal al ti tako ponoči nagaja? A maš Nejca zdaj v vrtcu? JAz sem tudi mela zdaj 2 dni tamalga doma ker je nekaj kašljal, danes je pa že šel v vrtec. Upam da ne bo kaj zbolel, ker se naslednji teden slikajo.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 4.6.2008 12:18:22
|
|
|
|
miškolinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 aja še to glede sušilcev,.....fajn je, da je sušilec za več kg kot pralni stroj in ločen od pralnega stroja. Mogoče tisti, ki pravijo, da se vse mečka nimajo večjega sušilca in potem se cote bolj mečkajo.(mogle bi sušit v dveh delih, če imaš isto kg pralnega in sušilca). Upam,da ste kaj razumele- sem zabluzila. sem razumela brez skrbi
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 4.6.2008 12:23:34
|
|
|
|
miškolinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca bambi14 res B razred se zelo težko dobi, pa prec je 100 ali 200 eur dražji! Pralni stroj imam od whirpoola, pa sem zadovoljna z njim. Miškolinček zaenkrat ciljava na kondenzacijskega (ker ne rabi cevi ven speljevat), pa da lahko določiš stopnjo suhosti, pa da gre čimveč notri naenkrat! Kakšnega pa bova našla, ti bom pa takoj takrat sporočila! Takšen bi tudi pr nas prišel v poštev, da mi bodo ponovno kopali po kopalnici pa cevi speljevali to se ne grem več, je končno mir s tem. Zdaj mam Electroluxov pralni stroj in ciljam na isto firmo. Sicer je zelo draga, je bil tudi stroj takrat zelo drag samo dela pa kot se šika, opere zelo dobro z minimalno količino praška in vode, brez mehčalca in tudi ne tuli ko centrifugira. Je zelo tih. Da ne omenjam taščinega ki ga slišim čez vse štuke in skozi vsa zaprta vrata. Groza,kot bi pristajalo letalo .
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 4.6.2008 12:24:20
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Evo mene. sem celo dopoldne predremala in mal spala, pa sem še bolj povožena kot zjutraj. Kaj ga pa ti biksaš danes? A ste imeli slabo noč, a ti Nejc ni spal al ti tako ponoči nagaja? A maš Nejca zdaj v vrtcu? JAz sem tudi mela zdaj 2 dni tamalga doma ker je nekaj kašljal, danes je pa že šel v vrtec. Upam da ne bo kaj zbolel, ker se naslednji teden slikajo. Nejc je bil ok ponoči, le v spanju je mal jokal. Mene je matralo nekaj. Me je zategovalo, bolelo v sp. delu trebuha. Dopoldne sem pa mal preležala in dremala. Zdej sem že mal k sebi prišla. Nejc je šel pa v ponedeljek v vrtec.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 4.6.2008 12:28:43
|
|
|
|
cebrca
|
Zdaj se pa do večera počasi poslavljam. Moram za obletnico skuhat kakšno dobro kosilo, pa me bo mogoče še pred MŠ peljal na sladoled! Se beremo še zvečer!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 4.6.2008 12:40:06
|
|
|
|
dar10
|
Cebrca za tri leta... Ta kaj posebnega caka ob obletnici? Al pa tvojega? A prov s Krke si? Sej bi se mogoce lahko celo poznali... Jest nism od zmer z Grosuplja, sm cistokrvna Suhokranjka;) Ja, itak, da ti je blizje v Iv.G. hodit kot v LJ, men je zdej Lj boljsa izbira... Zihr pa majo tud v Iv.G. cist ok predavanja... Naslednji vikend pa ne morem na srecanje, ker se mi tako veliko dogaja... Ce ne bova sla na morje za vikend, bova pa par kolegov povabila gledat film/slike od poroke... Cas se mi odvija s svetlobno hitrostjo... Sej ko bom enkrat doma, po moje ne bo vec tako... Delam namrec samo se slabee tri tedne, pol pa dopust in porodniska... Po eni strani se veselim, da se naspim... Po drugi bom pa pogresala sluzbico/sodelavke...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?