|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
4.6.2008 11:18:38   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

ja barbara vidva sta ze itak mela drugacno dekliscino in fantovscino, ker sta jo mela skupi.. user posted image  men to ni isto!! user posted image

je pa tko.. jaz npr nebi pod nobenim pogojem (kot nevesta) na svoji dekliscini sprejemala denarja... NO GO!! ce kdo nujno vztraja, naj prinese na poroko oz v najinem primeru, na poporocni piknik...

ne pa najprej na dekliscino, pol na poroko in na koncu se na piknik... kriza..

ampak to sem seveda jaz user posted image  pa brez zamere...

razen ce ti prjatli ne bojo prsli na poroko in so vama zdej dali kao darilo... v tem primeru pa naj jim bo.. user posted image

Ja 3/4 jih ne bo na poroki,zato so denar pobiral,sem bla pa bolj vesela diplome in škatlr ter torte,ker to mi bo za vedno osatlo v spominu!

Midva sva nekej posebnega,zato sva mela posebn piknik.user posted image user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
4.6.2008 11:19:15   
bt08

drzim pesti!!user posted image

Hvala!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
4.6.2008 11:19:16   
bankc
Ojla punce se malo javljam iz službe. Naslednjo soboto pa že poroka. Me mal živčki dajejo.
Pa še včerej zvečer sem ugotovila, da sem naredila premalo zahval, tako da moram danes vršt v delo in da čim prej naredim.

Nataši drugač je pa pri nas z dekliščino tako;
Nevesta povabi in zrihta plac, potlej pa vse ostalo rihtajo punce.
Pri meni je to zgledalo tako, da sem jih povabila za ob 16h na pico, potlej pa naj bi šle na Ambroža pod Krvavec.
Potlej pa je to zgledalo tako, da so prišle pome že ob 12h in od mojega zahtevale, da mi je šel spakirati cune. Vmes sem se mogla jz napraviti v nevesto in se sama naličiti in sfrizerati (brez ogledala). Potlej so pa imele pripravljen cel program od prodaje piškotkov (in naj se pohvalim, da sem tako zaslužila 280€) pa do petja in igranja na kitaro, morala sem pobirati podpise od moških, da se strinjajo s poroko, pa morala sem najti moškega, ki je šel z mano na Petrol, kjer mi je izbral in kupil škatlico kondomov. Nato smo šle jest, kjer sem imela rezervirano. Nato pa naprej na Ambroža. Tam smo najprej pile in plesale, nato sem imela še nekaj nalogic, potlej pa sem dobila skupno darilo (kondome, spodnje hlačke iz bonbončkov, vibrator ter seksi perilo).

Če rabiš pa kako idejo glede igric, me pa kar kontaktiraj.
Pa pri meni je bilo tudi tako, da so se vse punce med sabo poklicale, pa se tudi niso čisto nič poznale in so mi pripravile taka presenečenja.

Jaka tebi pa vse naj naj, pa da bi te oči in mami čim bolj ubogalauser posted image !

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
4.6.2008 11:34:07   
NATAŠI

mogoče ma pa prav!Ko bi mel saj prav

drzim pesti!!user posted image

jaz tudi user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
4.6.2008 11:35:07   
Bubamaraa
punce vam morm povedat, da je moj včeri zaaru avto pa men ni všeč....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
4.6.2008 11:36:02   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

punce vam morm povedat, da je moj včeri zaaru avto pa men ni všeč....user posted image

Kaj pa oz. katerega?

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
4.6.2008 11:37:34   
NATAŠI
bankc lepo da si se nam mal oglasila user posted image  user posted image  ja res se bliža tvoj dan D ... daj mi povej katero cvetičarno si izbrala?  Dobro dekliščino so ti pripravile, bi jaz tud lahko kaj takega organizirala ... ampak ... uf bo kar mal težko ... bomo videl user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
4.6.2008 11:38:04   
NATAŠI
bubica kateri avto

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
4.6.2008 11:38:56   
NATAŠI
drugač pa jaz tud nisem bila prav navdušena nad najinim avtom ker sem mislila da bomo vzeli ta novga scenica- sky model ... pa sva potem vzela tega novga... tko da sem rekla da drugo leto mogoče jaz menjam nov avto in bo čist moja obveljala user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
4.6.2008 11:58:51   
Bubamaraa
takle je;

user posted image

< Sporočilo je popravil Bubamaraa -- 4.6.2008 11:59:12 >

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
4.6.2008 12:00:25   
ankabananka
Hej punce, še ena nevesta se vam javlja!!user posted image
Midva skočiva v zakon v začetku oktobra, priprave pa sploh še niso dobro stekle. Za enkrat je izbran le šopek, obleka še pride na vrsto. Me pa že zdaj skrbijo stroški, obleki, avta, ohcet, rože, dekliščina, fantovščina itd...user posted image
Koliko cca vas je (tiste ki ste jo že dale mimo) stala poroka?
No, glede na to, da vas že nekaj časa spremljam, zdaj pa sem se še opogumila in pridružila vaši debati, vam vsem želim čim lepšo poroko!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
4.6.2008 12:05:46   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: ankabananka

Hej punce, še ena nevesta se vam javlja!!user posted image
Midva skočiva v zakon v začetku oktobra, priprave pa sploh še niso dobro stekle. Za enkrat je izbran le šopek, obleka še pride na vrsto. Me pa že zdaj skrbijo stroški, obleki, avta, ohcet, rože, dekliščina, fantovščina itd...user posted image
Koliko cca vas je (tiste ki ste jo že dale mimo) stala poroka?
No, glede na to, da vas že nekaj časa spremljam, zdaj pa sem se še opogumila in pridružila vaši debati, vam vsem želim čim lepšo poroko!

doborodošla....user posted image user posted image user posted image

ja poroka je za nama.... cena poroke: cca.7.000 - 7.500€ z vsem

(odgovor članu ankabananka)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
4.6.2008 12:07:48   
NATAŠI
bubica saj je lep avtek user posted image  user posted image  .. a to bosta vzela rabljenega

ankabananka dobrodošla user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in čestitke. Ja stroškov je kolikor jih hočeš in kolikor se preseravaš ... pri prstančkih lahko prihraniš kar dosti in so še ostale stvari. Kako pa da nimaš še obleke rezervirane?? Ker to je kar prva stvar za katero se zmenimo... pa civilni obred, kje ga imata? (no tukaj se da tud privarčevat) ... naju bo po okvirnem izračunu prišlo kar okrog 10.000 eur

(odgovor članu ankabananka)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
4.6.2008 12:09:33   
Bubamaraa
ja itak, da rabljen.... ker nažalost ne serjem evrotov...user posted image  user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
4.6.2008 12:09:39   
bt08
Buba lep avto,midva bi tud kej tazgaal pa passata!Drugo leto pride na vrsto avtek kaj boljšpega!

Nataši upam da sem ti saj mal pomagala!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
4.6.2008 12:10:20   
Bubamaraa
barbara midva mava passata zdej..in mi je tako fajn......user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
4.6.2008 12:14:18   
NATAŠI

ja itak, da rabljen.... ker nažalost ne serjem evrotov...user posted image  user posted image

no jaz le upam da bosta dobila ok avto... to sprašujem zato ker jaz sem rekla da nič več rabljenih ... sva imela rabljeno to ta novo laguno (dve leti staro) in nama je na fertik nagaja in sva zmetala enga denarja v njo ... in zato sem mu zdaj rekla da mi je pomembno najbolj to da je avto nov potem pa naj se bolj samo odloči katerega želi imeti ... In še moj meganček (star je 3 leta) in sva ga vzela kao testno vozilo nama je na fertik sral (pustil naju je pred sv. rokom iz morja domov jaz v 7.mesecu) potem mi je zdaj kar crkaval (je ravnokar iz servisa) v glavnem imava same štale z rabljenimi vozili ....   zaradi tega sem fll skeptična okrog rabljenih avtov ker imava full slabe izkušnje. Upam, da bo pri vama drugače user posted image

barbara si pomagala, hvala user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1892
4.6.2008 12:14:55   
baguSka

Pa sej se bo on vozu z njim!!??user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1893
4.6.2008 12:16:27   
Bubamaraa
Nataši ja sej to pa itak vsi jamrajo ki majo Renaulta... na žalost... moj je reku, da ga ne mara, pa če mu ga šenkajo... ker sem jaz omenila za Espaceja...user posted image

najin frend je kupu novo Laguna dizla.. mi je na AC-ju mašino pretolklo...in to je bil nov avto...user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
4.6.2008 12:16:55   
baguSka

a nimas ti bitla!?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1895
4.6.2008 12:17:03   
Bubamaraa

Pa sej se bo on vozu z njim!!??user posted image user posted image user posted image

ti pa z mano drž!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
4.6.2008 12:17:52   
Bubamaraa

a nimas ti bitla!?user posted image

jst mam bitla, moj ima pa še en teden zdej pasata, ki je family avto...user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
4.6.2008 12:19:27   
baguSka
no jaz le upam da bosta dobila ok avto... to sprašujem zato ker jaz sem rekla da nič več rabljenih ... sva imela rabljeno to ta novo laguno (dve leti staro) in nama je na fertik nagaja in sva zmetala enga denarja v njo ... in zato sem mu zdaj rekla da mi je pomembno najbolj to da je avto nov potem pa naj se bolj samo odloči katerega želi imeti ... In še moj meganček (star je 3 leta) in sva ga vzela kao testno vozilo nama je na fertik sral (pustil naju je pred sv. rokom iz morja domov jaz v 7.mesecu) potem mi je zdaj kar crkaval (je ravnokar iz servisa) v glavnem imava same štale z rabljenimi vozili .... zaradi tega sem fll skeptična okrog rabljenih avtov ker imava full slabe izkušnje. Upam, da bo pri vama drugače

no, vse tole ne velja le za renaulte in rabljena vozila - ampak za vsa vozila na sploh!!! ni vazno ali je nov ali rabljen, majhen ali velik, rdec al crn, renault al fiat, al pa mercedes... to ti pa iz svojih izkusenj lahko povem.. user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
4.6.2008 12:21:07   
baguSka
se pa s tvojim vozte buba!?user posted image  ce pa tvojmu kej ni vsec, mu pa povej, da nej gre on s svojim, vidve gresta pa s tvojim.. user posted image user posted image user posted image

avto je pa res zadnja stvar na svetu...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1899
4.6.2008 12:24:08   
Bubamaraa

se pa s tvojim vozte buba!?user posted image  ce pa tvojmu kej ni vsec, mu pa povej, da nej gre on s svojim, vidve gresta pa s tvojim.. user posted image user posted image user posted image

avto je pa res zadnja stvar na svetu...user posted image

ja sej vem..... sam na morje pa res ne morva iti vsak s svojim..... pa sej bo že.... ga bo itak sam plaču...user posted image

neki mi povejte;  jaz bi si dala na tablice napis "Buba" .... kaj pravte??? ker moj mož se itak ful zgraža...user posted image  user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Katero ime vam je všeč?
lunca69

Staša (14%)

Žana (29%)

Cynthia (4%)

Neja (52%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!