|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
4.6.2008 9:05:01   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tejk it izi bejbi!!user posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
4.6.2008 9:09:30   
Bubamaraa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
4.6.2008 9:11:49   
baguSka
spet mela čudne sanje, men se bo do sptembra zmešal vam povem.

ja men bi se tud... ce bi tok casa delala na poroki... user posted image user posted image user posted image  se dobr da sva se odlocla na sred februarja in se cez dons 14 dni zenva... user posted image  pa se boljs, da mi ni blo potrebno delat vabil in jih nosit okol, zahval, iskat fotografa, kamermana, gostilne, muzikontarjev... no, edin z obleko sem se pa namucla... user posted image user posted image user posted image  sem tok stacun obletala da bi kej pametnega najdla, da bom se dooooooolg sanjala o tem... user posted image  no, in na koncu sem se odlocila za eno cist simpl poletno za na plazo, ki me je stala 4€!!!user posted image user posted image user posted image

no, prstan sem tud slucajno narajmala, pa ceveljce tud.. moj dragi bo pa itak v jeansu.. edin prstan mu morava se nabavt.. user posted image  aja za sopek sem pa tud ze zmenjena.. je cvetlicarka celo rekla, da mi bo nardila vzorc in da ji povem, ce mi bo vsec in da mi bo potem tacga nardila.. user posted image

to je to.. user posted image

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
4.6.2008 9:17:31   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1854
4.6.2008 9:23:29   
NATAŠI
karin ja imaš pa res probleme s težavam user posted image  user posted image

A potem moram ostale punce kontaktirat (jih ne poznam) da nesemo nekaj kar skupaj in ne vsaka posebej? Al kako.... jaz sem bila do sedaj le na eni dekliščini pa sem nesla darilo (je bila soseda in nisem šla na ohcet) ... zdaj pa pojma nimam .... aja dobimo pa pa verjetno kar v enem lokalu kjer bo to potekalo

bubica user posted image user posted image  upam da ti bodo znale pravilno odgovoriti, ker jaz pojma nimam user posted image , oprosti

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
4.6.2008 9:24:21   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Uspelo! user posted image  

user posted image user posted image  Fuuull sta bla lepa!!!user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
4.6.2008 9:25:22   
Anonimen
karin ja imaš pa res probleme s težavam

Ja saj veš, če nimaš problemov v življenju si jih morš pa narestuser posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1857
4.6.2008 9:26:12   
baguSka
A potem moram ostale punce kontaktirat (jih ne poznam)

ja a se niste nic zmenile za kaksne naloge pa to!? al si dobila samo vabilo in to je to??

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
4.6.2008 9:28:00   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

karin ja imaš pa res probleme s težavam

Ja saj veš, če nimaš problemov v življenju si jih morš pa narestuser posted image

ja to je pa res... jst jih tud ponavad nardim glih tam kjer je najmanj treba... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
4.6.2008 9:29:27   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

A potem moram ostale punce kontaktirat (jih ne poznam)

ja a se niste nic zmenile za kaksne naloge pa to!? al si dobila samo vabilo in to je to??

jap ... v soboto ob 19.00 v tistem lokalu ... in to je to ... pa zdaj naprej?? malo pomoči rabim user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
4.6.2008 9:29:59   
Bubamaraa
jst sm pa tole dobila po sms-u....user posted image user posted image

Z jutrom pokukal je na ta svet najin sonček po imenu Maj, 3640g težak in 51cm velik....

sem tolk vesela.....

Nina in Sebastjan čestitkeee ob rojstvu sineka Maja!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
4.6.2008 9:31:28   
baguSka
upam da bo rad hodil v vrtec.

jaz pa vem da bo!!user posted image user posted image  na zacetku je vcasih kriza pravjo, pol pa itak pozabjo na mami.. user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
4.6.2008 9:32:25   
NATAŠI
o bubica čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  kako je to lepo user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1863
4.6.2008 9:33:09   
NATAŠI
barbara itak da bo rad hodil če je rad v družbi otrok ... to se igrajo in uživajo skupaj, mogoče se te bo prvi mesec doma potem malo bolj držal za nogo potem bo pa šlo user posted image  user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
4.6.2008 9:34:17   
baguSka
jap ... v soboto ob 19.00 v tistem lokalu ... in to je to ... pa zdaj naprej?? malo pomoči rabim

hmm... user posted image user posted image  ja najboljs bo, da jih poklices pa vprasas.. od koga pa si vabilo dobila?

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
4.6.2008 9:35:17   
NATAŠI
vabilo sem dobila od nevestice

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
4.6.2008 9:36:16   
baguSka
Nina in Sebastjan čestitkeee ob rojstvu sineka Maja!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1867
4.6.2008 9:44:19   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

vabilo sem dobila od nevestice

hmm.. tegale pa ne poznam.. user posted image  obicajno je tko, da neveste NIC NE VE.. in je ona tista, ki dobi vabilo na svojo dekliscino.. ona da npr svoji prici podatke od vseh svojih prijateljic in potem una vse naprej organizira.. ne vem no.. jaz nimam izkusenj s tem, da bi nevesta talala vabila user posted image  ni pa nic cudnega.. sej ni nujno da je vedno tko..

ampak v tem primeru ti pac ne znam pomagat.. ker ne ves kaj se bo zgodilo in kako.. jaz ce bi bla na tvojem mestu, bi sigurno kontaktirala z organizatorko.. mi je pa malo mim, da tebe ne vkljucijo zraven..user posted image  sej bi ja mogla sodelovat!?

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
4.6.2008 9:47:18   
NATAŠI
ja organizatorka je nevesta... in ona ima namen tko da gremo nekaj pojest se mal zajbavamo potem pa žurat (plesat).  In verjetno nič ne pričakuje da bi karkoli katera kaj pripravila ... nima izkušenj. Ma jaz pa tud ne, na porokah sem bila full velikih, na dekliščinah pa sploh ne. Bom kar poklicala kakšno od tistih ki so povabljene in povprašala o kakšnem planu. Številke od dveh sem pa po naklučju dobila (ko sva šle na njeno probo sem rekla naj mi da kakšno številko od katere ki gre na dekliščino zaradi prevoza lj-celje)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
4.6.2008 9:50:14   
pikovit
user posted image

JAKA  user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
4.6.2008 9:52:48   
baguSka
ja potem pa kar poklici in vprasi, ce majo kaksen plan mogoce.. ceprav ga pomoje res ni na podlagi tega kar si napisala.. si jaz res tko predstavljam, da vas je nevesta u bistvu le povabla na vecerjo in potem zurat.. oz plesat.. mal se pozanimi, pa jih vprasi, ce bojo one nosila darila - vsaj to, in ti bo potem full lazi.. jaz ce nebi vedla, bi pa kr nevesto vprasala na koncu, sej konc koncev ona vabi.. al pa bi mela kaksen mini paket zavit v torbici in bi ga po potrebi dala ven, v nasprotnem primeru bi ga uporabila sama.. user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
4.6.2008 10:19:26   
NATAŠI
hvala baguska user posted image user posted image ... bom poklicala še tisti dve ki gresta ... Sva se pa zdaj s sodelavko pogovarjale in bom vseeno verjetno nesla:

- v košari polni orehov spodaj pod sarvetom mali dojenček (simbol plodnosti)
- tri kuhovnice (od največje do najmanjše) predstavljajo: mož, žena in otrok ..  potem pa vlečeš v zaporedju in kaj ti je na prvem mestu, kdo ima komando in kdo je ... (se še nekaj spomniš)

pa še kaj se bom spomnila user posted image  ker praznih rok ne bom šla .. bom pa vidla kaj mi bosta onidve povedali

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
4.6.2008 10:44:34   
bt08
Nataši če rabiš kako igrico kr povej,jaz sem jih mela dovolj,za smeh in da hitro čas mine.Pošlji zs,pa ti jih mal napišem kako in kaj so pripravle!

Buba user posted image user posted image user posted image user posted image ne bit jezna in žalostna,ker si tok luštna če si vsa nasmejana.Pomagat ti pa tud jaz ne znam.

Baguska ja midva sva vse sama organizirala,ena prijatlca je vse telefonske od mene zvedla in je naprej ona igrce in ostalo.Hrano,pjačo,plac in podobno sva mela midva.
Sva pa vse nazaj dobla pa še za en orenk piknik so nama dal nazaj eurčkov,če prejšni teden vzamemo pa še soboto to.Tko da sva zel ozadovoljna,pa še dober smo se mel.Še dans se spomniva na soboto in se nasmejemo.

Ja vrtec pa sej bo,vrjamem v mojga sinkota!Jaz sem pa zdaj čist not padla za dojenčka,Ožbej je slišal pogovor o dojenčkih in kr okol govori da bo mami mela dojenčka.user posted image user posted image user posted image Ne da bi jaz vedla,mogoče ma pa prav!Ko bi mel saj prav!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
4.6.2008 11:08:39   
baguSka
ja barbara vidva sta ze itak mela drugacno dekliscino in fantovscino, ker sta jo mela skupi.. user posted image  men to ni isto!! user posted image

je pa tko.. jaz npr nebi pod nobenim pogojem (kot nevesta) na svoji dekliscini sprejemala denarja... NO GO!! ce kdo nujno vztraja, naj prinese na poroko oz v najinem primeru, na poporocni piknik...

ne pa najprej na dekliscino, pol na poroko in na koncu se na piknik... kriza..

ampak to sem seveda jaz user posted image  pa brez zamere...

razen ce ti prjatli ne bojo prsli na poroko in so vama zdej dali kao darilo... v tem primeru pa naj jim bo.. user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
4.6.2008 11:10:28   
baguSka
mogoče ma pa prav!Ko bi mel saj prav

drzim pesti!!user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.