|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
2.6.2008 19:32:12   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

IZVIRNO SPOROČILO: neela

Pa se je res ta junij začel odlično. Katera je naslednja na vrsti, da pade??? user posted image Gremo pobirati stave???? Jaz stavim na klomifenske veteranke... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maši, kako si pa vedla, da sem imela ravno tebe v mislih?????? user posted image user posted image user posted image Ti in pa nf sta moja junijska aduta!!! Le pazita, da me ne razočarata..... user posted image Jaz pa itak pridem za takoj za vama...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
2.6.2008 20:50:48   
lučka 25

Pa se je res ta junij začel odlično. Katera je naslednja na vrsti, da pade??? user posted image Gremo pobirati stave???? Jaz stavim na klomifenske veteranke... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maši, kako si pa vedla, da sem imela ravno tebe v mislih?????? user posted image user posted image user posted image Ti in pa nf sta moja junijska aduta!!! Le pazita, da me ne razočarata..... user posted image Jaz pa itak pridem za takoj za vama...

No, to so pa lepe napovedi. Jaz ne bi imela nič proti, če bi se uresnničile. Zato že navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
2.6.2008 21:08:03   
Fargesia
joj, Neela, mi je kr nerodno!!! pa Lučka tud zraven paše k nam štirim!!! pa še kaka bi se našla, a ne?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
2.6.2008 21:14:24   
neela

joj, Neela, mi je kr nerodno!!! pa Lučka tud zraven paše k nam štirim!!! pa še kaka bi se našla, a ne?

Seveda je tud Lučka in vse ostale zraven...ampak kakšna pa naj še mene julija počaka, zmenjeno??? user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
2.6.2008 21:15:24   
Fargesia
user posted image mogoče te bom pa kr jaz morala počakat...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
3.6.2008 8:08:09   
dana
Jaz se pa počasi pripravljam na obisk M ker čutim da ta mesec ne bo uspeha. Me dva dni že kar neki šravfa po trebuhu, pa tudi mozolji so že ven vdarili, kar je pri meni znak za prihod M.

Upam da bo veliko user posted image  v junijuuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
3.6.2008 10:29:21   
nf
Gremo veteranke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Se strinjam, zdej je bilo pa dovolj tega cincanja pa mincanja. Dejmo že enkrat narest ta pravo reč, ki se bo drla cele noči in nam parala živce! user posted image  Gremo veterankeuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Čeprav moja ovulacija je tukaj, mojega dragega pa od nikoder user posted image  user posted image  Kot komedija user posted image  

Neelika kako si mi ti kaj? Se še vedno piflaš?
Maša kako kaj kaže tebi? Lučka?

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
3.6.2008 11:13:14   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
3.6.2008 11:29:47   
Anonimen
Ojla.

Evo, se vam še jaz mal oglasim, čeprav tko nimam kej za pisat. Včeraj sem bila čisto hin - glava me je bolela, bruhala sem.. Zgleda da je bil nizek pritisk, pa mi je na migreno šlo. Skratka, danes sem pa kot nova. user posted image

Zjutraj sem šla darovat kri, tako, da sem bila malenkost čudna, sedaj je pa vse ok.

Lepo se imejte in hitr spročte kak user posted image !!!!!!!!!

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2259
3.6.2008 11:54:51   
Rakica_80
Pozdrav vsem Klomifenkamuser posted image
Moja user posted image  je prišla takoj po operaciji, tako da danes začnem prvič jemati Klomifen in sicer 1/dan 50mg od 5 do 9 dne v ciklusuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upamo da kaj rata, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Vzela bom zvečer tabletko, ker se bojim stranskih učinkov- nasplošno imam strah pred tabletamiuser posted image user posted image
Ma ni tako strašno kajneuser posted image
Naj mi katera napiše, če je imela stranske učinke in kako to ublažit.
Hvalaaaaauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
3.6.2008 12:52:37   
nf
Bebiii, naj te ne bo strah. Polovička tablete je čisto malo, verjetno imajo tiste z večjo dozo večje probleme. Jaz sem imela pol tablete od 4. d 8. dneva in niti nisem imela posebnih stranskih učinkov. Edino prvi mesec sem bila kr naprej ful utrujena in zaspana, nobena kava ni pomagala, potem se je pa uredilo. Aja no mogoče sem jaz tudi imela težave z očmi. Na začetku cikla sem kar malo slabše vidla. Ampak sej veš kako je s tem, lahko bi bilo karkoli, ni nujno da je bil klomifen. Tudi takrat me je bolj pogosto glava bolela. Pismu pa sej sem res imela kr velik stranskih učinkov user posted image  user posted image  Skratka, zdaj ko že 2 meseca ne jem več, sem spet popolnoma normalna. Hmmm to pa ni bil posebej tolažilen post user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
3.6.2008 13:01:39   
Anonimen
BebIII, ni tako hudo kot piše v navodilih. Jaz niti nisem opazila kakšnih groznih sprememb - največ je blo vročinskih valov (sploh ponoči sem se zbujala), pa mogoče sem bila malo nataknjena. user posted image  Se mi pa zdi, da razlike med dozami niti ni. Jaz npr. sem prej jemala 2 tableti na dan, sedaj pa 3, pa ne opazim nič drugače.

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 2262
3.6.2008 15:58:03   
neela
BEBIII...nič bat. Jaz sem se toliko psihično pripravljala na vse stranske učinke K, celo svoje bližnje sem opozorila, da je večja nevarnost, da bom malo bolj tečna. Potem pa tega v bistvu sploh ni bilo in sem se odlično počutila. Ko sem G omenila, da celo tečna nisem bila pa me je vprašal še, če so mi potem doma naročilli, da mi mora predpisat K kar za skoz....user posted image ...user posted image user posted image user posted image ... Boš vidla, da bo tud tebi čist ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
3.6.2008 15:58:48   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: nf

učim učim učim....user posted image ... ah, nekaj mi je za delat, a?

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
3.6.2008 16:02:18   
lučka 25
Ojla punce. Pri meni nič novega. Mislim pa, da sem imela o okoli 15 dne ciklusa, kar mi je zelo všeč, saj računam na normalen ciklus in ne tako zelo dolg kot ponavadi brez K. če bo vse prav bom tako lahko imelauser posted image  pred pregledom in posvetom za IVF. Še bolje pa bi bilo seveda, da bi nama po čudežu uspelo zagledati user posted image user posted image  brez kemije, se pravi naravno.

Glede starnskih učinkov pa lahko jaz za sebe rečem, da so bili ob jemanju 2 tbl na dan, sledeči: nenormalni vročinski valovi, slabši vid, zaspanost in vrtoglavica. Sem pa zato v drugi rundi K jemala vse tri cikluse obe tableti skupaj zvečer in so tako bili stranski učinki tekom dneva manjši.

Se pa res tudi jaz ne bi branila magičnih user posted image  ali user posted image , ker po 37 mesesih si pa tože zelo želim, bi mi že kar pasalo.user posted image

BEBIII, naj bo sedaj jemanje K uspešno in rezultat pravi - to je user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image

biba 12, drži se. user posted image user posted image user posted image

dana user posted image user posted image user posted image

Moje fosilke maša, nf, neela res bi bil že čas za vse nas in prav tako za vse nove klomifenke, da zagledamo user posted image user posted image . user posted image

Drugače pa že komaj čakam dopust user posted image . A ve tudi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
3.6.2008 16:31:04   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
Druače pa že komaj čakam dopust user posted image . A ve tudi?

Jaz grem šele septembra....kje je še to!!!user posted image   Raje sploh še ne razmišljam o dopustu....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
3.6.2008 16:32:47   
Rakica_80
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala vam punce, resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Razmišljala pa sem tudi jaz da bi kar jemala zvečer tableteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lep dan naprej želimuser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
3.6.2008 16:44:04   
nf

Druače pa že komaj čakam dopust user posted image . A ve tudi?

Jaz grem šele septembra....kje je še to!!!user posted image   Raje sploh še ne razmišljam o dopustu....

Ko smo že glih pri dopustu. Kako je to po laparoskopiji??? Joj ne, jaz jo imam glih v začetku julija in sploh ne vem, kdaj lahko že pričakujem, da bom ok za morje.  

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
3.6.2008 16:45:04   
nf

učim učim učim....user posted image ... ah, nekaj mi je za delat, a?

Edino pravilno user posted image  Še ta teden, potem pa služba ane?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
3.6.2008 18:58:46   
neela

Kako je to po laparoskopiji??? Joj ne, jaz jo imam glih v začetku julija in sploh ne vem, kdaj lahko že pričakujem, da bom ok za morje.  

nf, meni so rekli, da se cca. 14 dni ne smem kopati (jaz to razumem pod tem, da se ne namakam). Moram pa rečt, da se že slab teden (sedaj bo ravno 14 dni kar sem imela laparo) tuširam tudi brez obliža in da je čisto kul. Se pa vsak dan namažem z Bepanten Plus-om. Vsekakor pa - glede na tvoj datum posega - vprašaj posebej, kako je s kopanjem v morski vodi.
Ja, jaz sem v službi že od sredine prejšnjega tedna...sedaj se učim popoldne, v 'prostem' času....user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
3.6.2008 20:46:00   
Fargesia
isto je s kopanjem v morski vodi. jaz sem imela laparo 10.7., 1.8. sem že veselo čofotala v vodi!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
3.6.2008 21:36:09   
Rakica_80

Ko smo že glih pri dopustu. Kako je to po laparoskopiji??? Joj ne, jaz jo imam glih v začetku julija in sploh ne vem, kdaj lahko že pričakujem, da bom ok za morje.  
[/quote]

Počakaš, da ti šive dajo dol, potem pa jih vprašaj, jaz mislim da ti nebi škodila slana voda, lahko ti samo dobro naredi- zaceli rane. Slana voda je zdravilna.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
4.6.2008 6:17:20   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako kaže t mesec nas bo kaj nosečk ali ne

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
4.6.2008 7:42:48   
Anonimen
Drugače pa že komaj čakam dopust user posted image . A ve tudi?

Ful. V petek naj bi šla za vikend na morje, pa je bolj slabo vreme napovedano. Jaz sem se pa že tok veselila.. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2274
4.6.2008 8:19:36   
Rakica_80
Dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sonček 85.....seveda da bojo padali+++++++++++++++++++user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Biba12......nikoli neveš kakšno bo vreme, koliko krat rečejo dež, pa nič od tegauser posted image
Lep dan vsem!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.