nana35
|
Golobček,vidiš,slikica je popravljena. Spet sem tukaj gor,na mizi pa me čakajo knjige in zvezki.. Kdo bi se učil?Klemen spančka,jaz pa imam zlati čas za učenje,pa še likala bi lahko,ker imam tudi čeden kupček,ampak ne!Jaz tavam tukaj po RR...ko bo treba zategniti,bom že,zdaj pa imam zlati čas ,izpiti so "šele"19.in 20.6. 14.6.imam dve frizuri,čeprav sem v porodniški,potem 15.6.grem na krst-smo povabljeni,17.6.v posvetovalnico 19.in 20.6.izpiti,22.6.naš krst...kdo bo sledil.... dašabina,upam,da bom tudi jaz kdaj lahko ponosna na svojega otroka,kot si ti na Ano... suzanaKK,pozdravi se,to ti želim in pošiljam pozdravček v posteljo ali kjerkoli že si! martinca,glavno je da zdaj P ve,da je ati bolj suhko in ne gleda Patrika več tako kritično,ker je bolj manekenske sorte. Si pa kar predstavljam ja,kako ogromno pošto imate v Jurovskem dolu,menda rabiš z enega konca pošte do drugega dobre pol ure peš .Če boš jutri v Mb ,pa se oglasita kaj s taščo,bom vesela,pa da me malo ven potegneta s tega učenja...če se bom sploh učila.Odvisno od vremena in seveda mojega otroka. vaney,pa glej,da te tam okrog kjer boš stikala na RR ne bodo napadle,ker bom težko gledala tako nesramnost... IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning nana35 si tako pridna pri hujšanju, da lahko polovico shujšanih kg daš meni, ti boš pa itak še dol spravla. sunny m.joj ne bi raje.e odrekam že od približno 10.aprila,rada bi spet JEDLA... Ampak tudi zame pride čas,ki se ga že veselim. Pri nas je tudi dežek in grmi,jaz grem pred knjige,pa bo kar bo...lahko noč,