Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 19:54:16
|
|
|
|
Anonimen
|
vidiim, da danes pa nismo tako aktivne. Ti kr aktivirej
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 19:58:17
|
|
|
|
*anamor*
|
Mislim, da so punce zdaj začele gledati BB in nimajo časa.
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 19:59:51
|
|
|
|
beyba
|
Zdej ko ne čakajo več na Dr. hausa
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 20:00:48
|
|
|
|
beyba
|
Romy1612 sorry če sem pozabla kaj pa maš jutri? A sem pozabla al pa sem sfALLA
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 20:03:53
|
|
|
|
*anamor*
|
Jutri imam diplomski zagovor.
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 20:04:50
|
|
|
|
lonapo
|
uf, sem mislila da se bolj čvekale... sem čist zagnila popoldne, iz stola na stol sem se prekladala, zdle se grem pa pod tuš vržt pa glavo umit, pridem nazaj čez pol ure pa da vidim če ste že kej naredila. Zgleda da je tale mlaj bolj švoh- upam da mi ne bo treba čakat polne lune
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 20:19:06
|
|
|
|
beyba
|
Romy sej bo...na zagovoru diplomske jih pade sam 1%, to pa ti sigurno nisi....
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 20:58:02
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj pa je danes? Ste vse v P?
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 21:19:07
|
|
|
|
beyba
|
ne vse počivajo, ker grejo jutri v p Včeraj so ble tko priden da so prišle do petega dela da je danes zatišje....enako je blo iz tretjega na četrti so naklofale 20 strani v enem dnevu, nato pa naslednji dan 6 oz.7 strani...Tko da so se vrjetno sam utrudle, pa bo jutri spet živahno tuki..... Jst bom šla pomoje dans tut kmal spat. Me namreč vse boli križ, trebuh...vse...M eje pa vse tiščal že zjutri ko sem vstala...Tko da dans je kr neki že cel dan...Sam še ne grem rodit...do roka mam še 14 dni tko da vas ne bom prehitevala po desni...saj namenoma ne....
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 21:30:50
|
|
|
|
polly80
|
polly80 - a greva danes al ne?? upam,da tebi rata,d.anna,meni ne bo..mlaj gor dol, bo še ostal tam kjer mu očitno najbolj paše.. aja,včeraj sem imela uz,pa vam lahko povem mere: 3300g HC 33cm AC 33cm bolj drobcen,zato tudi mislim,da so se malo zmotili pri PDP..sicer pa,ko rodim,bom vidla,kolko so ti uz točni.. kje ste danes,pa ja ni housa???
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 21:43:05
|
|
|
|
mtinca1
|
Romy Punce, ki kuhate dajte mi eno dobro idejo kaj naj kuham. Groza to s kuho, nikoli nevem kaj naj kuham. prejšnji teden so punce dale gor en recept za rižoto z bučkami. jaz preizkusim recept jutri. bom poskušala najti stran na 4 delu - upam, da mi uspe - ti napišem.
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 21:53:21
|
|
|
|
beyba
|
Jst sem delala ravno dane spolpete iz bučk...Carsko...je tut ena dala recept gor, sam ga nisem našla, potem sem pa kar mal po svoje naredila pa je fulllll dobr. Polpete iz bučk pa mešana solata mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 21:54:28
|
|
|
|
mtinca1
|
komaj sem ga našla - recept je od *Mojce* s strani 133, 4.del daš eno majhno čebulo in ene 3 stroke česna in bučko na kocke na olivno olje, kar vse skupaj. Potem dodaš malo vode da se lepo duši, ne praži. Noter daš začimbe (jaz dam sol, malo popra, čili in malo paprike v prahu) No, ko se vse to lepo zmehča daš paradižnikovo mezgo in riž (ene 100g po osebi) in dodajaš vodo. Na koncu daš še malo peteršilja če ga imaš in en topljen sirček. Mojca, ti že kratim avtorske pravice - upam, da ne zameriš.
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 21:57:52
|
|
|
|
mtinca1
|
beyba sem pa kar mal po svoje naredila pa je fulllll dobr. Polpete iz bučk daj napiši svojo verzijo recepta
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 22:07:37
|
|
|
|
*Mojca*
|
Oj babe žabe!!! mtinca kako si drzneš krast moje recepte.... hec hec...hvala ker si se potrudila in ga našla, če ne bi morala pisat še enkrat No, danes sva šla na ogled P v Postojno in lahko rečem samo da mi je ful všeč. Tako umirjeno in sproščeno vzdušje je tam. Malo me edino skrbi da ne bi dobila nadstandardne sobe, ker bi ressss rada bila sama v sobi. Ampak, tudi če je ne dobim bom preživela. No, pa sem še bolj mirna glede poroda Danes mi je mami rekla da ima feeling da bom rodila ko bosta z bratom na jadranju....to pa je naslednji teden. No, jaz tega feelinga nimam. Pa bratec mi je kupu dojenčkov nahrbtnik in končno bom spakirala kuferček za P alea ti si pa itak legenda s svojimi podvigi Nič, zdaj pa počasi v horizontalo...fak a je še kateri tako vroče?
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 22:13:40
|
|
|
|
mtinca1
|
Nya Zdej pa res grem, mal na zrak - če me zvečer ne bo gor, sem šla rodit me že malo skrbi za Nyo, da nas je predčasno zapustila in šla po !?!?!
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 22:20:29
|
|
|
|
polly80
|
no,kje ste čveke??? ja,meni je ful vroče..ponoči se tako potim,da ni za govort..si zlikam lase in vedno imam vredu do naslednjega pranja,zdaj ko se tako potim,pa se zjutraj zbudim ko pehta,nič več zlikano bučke ..
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 22:28:54
|
|
|
|
mtinca1
|
nič več zlikano polly, ne se sekirat, saj so letos baje moderne "razkuštranke".
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 22:36:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 Nya Zdej pa res grem, mal na zrak - če me zvečer ne bo gor, sem šla rodit me že malo skrbi za Nyo, da nas je predčasno zapustila in šla po !?!?! Ne, ne nism še šla. Sva se zadržala v mestu pr enih prjatlih, sem šele zdej domov prišla. Je kr pasalo malo na terasi sedet, ko se je mal ohladilo.
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 23:05:21
|
|
|
|
lunca14
|
Lahko noč ,mogoče pa danes kaj lunca prinese ............bomo vidli zjutraj rano
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 23:27:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko noč čveke. Pa prijetno spanje ob tej luni.
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 23:50:27
|
|
|
|
D.anna 76
|
Nobene več tle, vas je lunca v horizontalo danes kr hitro pospravla. Namesto, da bi kaj rojevale..... ti šment! Polly80, tut nama zgleda tale lunca ni usojena, se pa tolažim s tem da bo vpliv držal še kak dan morda celo dve. Pa še fino se je malce ohladilo. Tako da dejva se potrudit in rodit vsaj enkrat do petka. Grem tut jaz sedaj počasi v horizontalo. Čas hitreje mineva če ga prespiš. Nočko!
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 4.6.2008 6:49:05
|
|
|
|
anaj22
|
dobro jutro po dolgem času vam tud jest kuham Včeri sem mislna da bom znorela, a naj folku narišem da naj ne hod v P al so res tko butasti da tega ne štekajo Ful kolegov nam včeri reče bomo bebo pršli v P pogledat, moj je sam čaku da bom eksplodirala, če nevejo kaj pomeni met mir. Se vid da še nimajo otrok, me zanima kako bo k jih bodo dobil, bom jest takrt pršla z mulcem mal težit, bodo vidl kok je fino. Drugo je pa služba, nekje od druge polovice fabruarja sem doma in me še vedno kličejo zaradi enih in istih stvari. Halo vse jim napišeš črno na belem pa seveda listke zgubijo in pol a si še doma ej kako se že to nardi No pa sem se skašlala, se opravičujem Ugotavljam da mi zadnje čase godi samo družba noseč in ljudi ki so že starši. Vsi ostali pa skoz neki siljo vame pa pametujejo Drugač pa spanje kar OK, obisk wc-ja samo 2x Vse k maste dons preglede ROMY srečno na zagovoru
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 4.6.2008 6:52:06
|
|
|
|
babysolza
|
Dobro jutro babe žabe! Madonca, se je še meni zadopadu ta izraz! A smo me mogoče pozable, kako se rojeva? Zdej mamo pa že kr ene par dni mrtvilo a ne? Alo hitro, vsaj dve da danes povesta kako lepo novičko! Jaz danes dobim moja zavesarja. Dejte mi držat pesti, da bodo v redu in da bosta zmontirala kot je treba. Se mi sicer zdi, da pr zavesah (če se s tem ukvarjaš) pa ja ne moreš falit, sam glede na ene par vaših izkušenj z 'mojstri' . Jaz mojga podnajemnika vsak dan mal prepričujem, da kako lepo posteljico ima, pa da mu bo tam bolj udobno, pa še zibika ga čaka, pa voziček za sprehode, pa polno darilc bo dobil, pa... NIČ. Me ne šmirgla. Joj, ta šmirgl šmirgl. Se slišmo še kaj, zdaj grem mal jest potli pa noge u luft vrč, dokler ne pridejo majstri.
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 4.6.2008 6:54:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro še od mene. Danes smo pa nekatere zgodnje . Jaz sem sicer pokonci že eno uro, ker nisem mogla spat. Vse, ki imate danes preglede eno in Romy srečno na zagovoru. Kako pa je kaj s polmo? Katera ve?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?