|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
3.6.2008 21:49:50   
pikovit
Šuka kaj pa ti?Je kakšna šansa,da te vidimo 13tega?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 501
3.6.2008 21:50:43   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Ej mogoče pa štajerke tudi 13 pridemo.

Le pridite. Kaj pa veste, mogoče se pa celo meni uspe opogumit. Si bom kar pir privoščila. user posted image

Dejzi moja velika želja je da pridešuser posted image

mismis tut

A bomo heinekena?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 502
3.6.2008 21:50:52   
pikovit

Po moje pa 7 let nazajuser posted image

Nič bit žalostna pikovitka...user posted image  Bova midve tud enkrat. Boš vidla, da bova. Ti še prej kot jaz. Ampak te bom pol hitro ulovila.

Da se ti besede pozlatijouser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 503
3.6.2008 21:52:03   
pikovit

Le pridite. Kaj pa veste, mogoče se pa celo meni uspe opogumit. Si bom kar pir privoščila. user posted image

mismis tut

A bomo heinekena?

user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 504
3.6.2008 21:52:17   
arneja
Gita, ne da bi bili takšen hud karakter, samo enostavno prezgodaj je še za test. Raje še dva dni naivno preživim v upanju, da sem nosečka, kot da lažen minusek zagledam in se spet na obroke sekirati začnem.

Pikovit, kaj boš zdaj s telefonom naredila?

Pija pa res na morju uživa, se spomnim, da je zadnjič napisala, da gre za pet dni.

Abra, ja, čez eno leto je tudi meni še malo zgodaj za drugega otročka, ampak čez dve leti pa ne user posted image . Bogsigavedi, če bo Reško takrat še pri močeh user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 505
3.6.2008 21:53:06   
DaisyE

Nič bit žalostna pikovitka...user posted image  Bova midve tud enkrat. Boš vidla, da bova. Ti še prej kot jaz. Ampak te bom pol hitro ulovila.

Veš de, pikovitka. Zdaj sva pa ja že veteranki. Tolčeva do konca. user posted image

Mejte se pupe, grem jaz v horizontalo.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 506
3.6.2008 21:53:19   
pikovit
Pika29 kaj praviš na naše goflanje?Smo good a ne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 507
3.6.2008 21:54:20   
pikovit

Veš de, pikovitka. Zdaj sva pa ja že veteranki. Tolčeva do konca. user posted image

Mejte se pupe, grem jaz v horizontalo.

Važiuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 508
3.6.2008 21:54:33   
mismis

mismis tut

A bomo heinekena?

user posted image

mismis bo, 100% posto

< Sporočilo je popravil mismis -- 3.6.2008 21:55:06 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 509
3.6.2008 21:55:53   
pikovit
Arneja zatlačla jim ga bom v rit pa pol telefonarlauser posted image Sem danes klicala na zvezo potrošnikov,ša so mi neke neumnosi klamfali.Jim bom že pokazalauser posted image .Matr sem besna.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 510
3.6.2008 21:57:29   
pikovit
Mismis a smo dosegle danes kvoto napisanih strani?user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 511
3.6.2008 21:58:56   
mismis
Pikovit čaki da razmislim za Dakca ali pa mejl pogledam

jap, danes je padla punkcija. Mogoče se bo pa jutri javila na mejl in sporočila koliko zlatih jajčk ima kokoška

< Sporočilo je popravil mismis -- 3.6.2008 21:59:45 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 512
3.6.2008 21:59:30   
mismis

ste ste, kaj bi šla rada spat ali sek.sat

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 513
3.6.2008 22:02:17   
pikovit

ste ste, kaj bi šla rada spat ali sek.sat

Danes ne bo nič z
user posted image  je moj sam dol padu.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 514
3.6.2008 22:03:38   
arneja
Zvezdica, ti si se pa prehladila user posted image ? Jaz sem pri prvem postopku, ko ni prišlo do ET-ja čisto zbolela, me je psiha čisto sesula user posted image . Tiste Aspirine Protect sem pa zadnjič brez problema dobila v lekarni. Potem Aspirin samo do testa jemo? Potem ga jaz samo še na dan testa, ki ga je Reško določil, vzamem? Čimprej se pozdravite, vi 3-je v 1-em user posted image . Lekadol pa menda lahko vzameš, se prav spomnim, da jih je moja sodelavka med nosečnostjo jedla ob glavobolu.

Mmm, Pikovit, jaz bi tudi polnozrnate palačinke user posted image . A to kaj z belo moko zmešaš ali izključno polnozrnato uporabiš? Je pa Montignac meni tudi precej boljša varianta za hujšanje kot ločevalna.

Mismis, bravo, da si razturila na izpitu user posted image . Kljub temu, da precej čvekaš z nami, ko je čas za učenja, ali celo kaj drugega počneš user posted image .

A bo zdaj katera Murkota prilimala ali kaj user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 515
3.6.2008 22:03:46   
pikovit
Zdej,če mislite še čvekat,si bom pir odprla,drugače ga čuvam za četrtekuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 516
3.6.2008 22:05:07   
arneja
Pikovit, na Zvezi potrošnikov se niso na tvojo stran postavili user posted image ? Ma, jaz bi nesla telefon nazaj in zahtevala vračilo denarja pa si potem kje drugje drugega kupila.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 517
3.6.2008 22:05:38   
pikovit
Arneja zdej sem mal bele moke primešala.Ker une nisem imela več.Drugače pa vseeno dam mjčken bele.Se bolše vežeuser posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 518
3.6.2008 22:06:55   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Pikovit, na Zvezi potrošnikov se niso na tvojo stran postavili user posted image ? Ma, jaz bi nesla telefon nazaj in zahtevala vračilo denarja pa si potem kje drugje drugega kupila.

So,so.Samo nobena opcija ni prišla pri meni v upoštev,razen da nesem tel. prodajalcu in mi zamenja za novega. 

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 519
3.6.2008 22:07:13   
mismis
Daisy

hudica natlaci noter prometriuma koker ga maš, ma da purgeri vztrajajo...Držim pestke
Kar se tiče 13.6. pa le pridi, tebi sem že parkrat napisala da bi te rada spoznala, pa mislim da vsi potrebujemo malo smeha in kaj naj rečem, ti in "polovni" me spravita v dobro voljo...da se razumemo, vsak na drugačen način

Kajsica, tebe tudi pričakujem, ma klinc pričakujem vse vas

Nazdanje ko smo se dobile  Pika, Pija, Pikovit, Mijavček  in majhen mis... je bilo prav zanimivo. Sploh kako je naša Pika sramežljivo prišla do nas, z velikim vprašajem nad glavo RR? in napol pojedeno čokolado v ustih, katero mimogrede ni delila za nami (Grda grda) in potem smo me 4. vneto ugibale katera je, mislim da je bila takrat še Hormonček v igri, da pride, ki je potem ni bilo, ampak je dobila zamenjavo....

Mogoče bi bilo pa fajn imeti tekmovanje, da vsaka, ki pride, k mizi potem poskušamo ostale uganiti, katera je,...zna biti da bo to tekmovanje bolj zanimivo kot joško contest, kaj pravite

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 520
3.6.2008 22:08:11   
pikovit

Abra, ja, čez eno leto je tudi meni še malo zgodaj za drugega otročka, ampak čez dve leti pa ne user posted image . Bogsigavedi, če bo Reško takrat še pri močeh user posted image .

Nič ni zgodaj.Kar takoj v akcijouser posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 521
3.6.2008 22:08:37   
mismis

So,so.Samo nobena opcija ni prišla pri meni v upoštev,razen da nesem tel. prodajalcu in mi zamenja za novega. 

mogoče bi bilo pa to dobro narediti, iz kje pa je proizvajalec???

upam, da ne boš napisala s Švedske

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 522
3.6.2008 22:08:46   
taraji
Lepo pozdravljene vse skupaj po zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelo dolgem času tudi od mene.
Ja, res, že kar nekaj časa se nisem nič javila, ampak zadnje dva meseca sem vas kar precej intenzivno spremljala in navijala za vsako izmed vas, še posebej za stare borke še iz časov, ko sem bila na forumu malo bolj aktivna

Abra, Arneja, Deisy, Pikovit, Dajamaja, Sonček33....stare borke, še iz časov, ko sem se tudi sama borila

Abra in sonček - vesta, da sem zelo vesela za vaju,
prav tako kot bom kmalu za Arnejo in Deisyuser posted image user posted image user posted image

No, vesela pa sem tudi za vse ostale, ki vam je uspelo

Sama sem bila v obdobju od novembra, ko sem bila na RR še bolj aktivna še v enem seveda neuspelem postopku

ampak, gremo naprej avgusta

Upam, da se mi bo v prihodnosti uspelo večkrat javiti

Ko začnem brati vedno vmes še kaj delam in ko končno preberem do konca na forumu že nobene več ni

upam, da se mi to v bodoče ne bo več dogajalo

punce, navijam za vsako posebej, da vam uspe

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

GREMO!!!

La vita e bella

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 523
3.6.2008 22:09:59   
pikovit

Daisy

hudica natlaci noter prometriuma koker ga maš, ma da purgeri vztrajajo...Držim pestke
Kar se tiče 13.6. pa le pridi, tebi sem že parkrat napisala da bi te rada spoznala, pa mislim da vsi potrebujemo malo smeha in kaj naj rečem, ti in "polovni" me spravita v dobro voljo...da se razumemo, vsak na drugačen način

Kajsica, tebe tudi pričakujem, ma klinc pričakujem vse vas

Nazdanje ko smo se dobile  Pika, Pija, Pikovit, Mijavček  in majhen mis... je bilo prav zanimivo. Sploh kako je naša Pika sramežljivo prišla do nas, z velikim vprašajem nad glavo RR? in napol pojedeno čokolado v ustih, katero mimogrede ni delila za nami (Grda grda) in potem smo me 4. vneto ugibale katera je, mislim da je bila takrat še Hormonček v igri, da pride, ki je potem ni bilo, ampak je dobila zamenjavo....

Mogoče bi bilo pa fajn imeti tekmovanje, da vsaka, ki pride, k mizi potem poskušamo ostale uganiti, katera je,...zna biti da bo to tekmovanje bolj zanimivo kot joško contest, kaj pravite

Ja samo da ne pogrne čez cel lokal in potem vpraša a ste ve iz RRuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 524
3.6.2008 22:11:24   
arneja
Punce, a zdaj bi jaz že lahko delala test, če je 12. dan po punkciji, jutri že 13.?? Ali mora toliko dni preteči od ET-ja??

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?