|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
3.6.2008 15:22:48   
zvezda71
Rožicauser posted image user posted image user posted image da bi se vse čimprej dobro izteklo

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
3.6.2008 15:30:53   
123a
guppy-hvala ti...res si se potrudila.Hvalauser posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
3.6.2008 16:08:49   
sandra85
js pa se danes tako čudno počutimuser posted image glava me boli, slabo mi je, zaspana sem skozi, nič se mi ne da....user posted image user posted image user posted image
Enej spančka (pred spanjem je bilo spet dretje pol ure-pa tako je bil zaspan, da je zraven zehal pa mencal učke, zaspat pa ni hoteluser posted image ) pričakujem, da se bo čez 20 minut zbudil, saj je točen kot ura (točno 1,5 ure spi) zaspal pa je točno ob 15h

guppy, ti bom poslala slike pol zvečer

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
3.6.2008 16:13:37   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

js pa se danes tako čudno počutimuser posted image glava me boli, slabo mi je, zaspana sem skozi, nič se mi ne da....user posted image user posted image user posted image

Sandra da nisi v blaženem stanjuuser posted image ?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
3.6.2008 16:21:38   
lemavrica
Spet ful dol tišči. Jaz se tudi čudno počutim, Jaka je bil tudi tečo, ni in ni hotel zaspat, šele po kosilu je zaspal. Potem mram it pa s stricom po njegoo potrdilo da je primeren za botra, user posted image  kolk ti župniki komplicirajo.
Ponoči sem mislila da me bo kar pobralo od zaspanost ko sem ga hranila, se mi je zdelo da je 1h skupaj jedel.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
3.6.2008 16:44:12   
andreja32
Ma danes je meni tudi en smotan, smotan dan!!!najrajši bi šla spat, pa je to čist znanstvena fantastika,...uh sem tečnauser posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
3.6.2008 16:48:10   
lemavrica
Kaj te je pa tolk razkurlo?

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
3.6.2008 16:49:20   
guppy
JAZ SEM TUD TEČNA user posted image user posted image
Mala 2 sta pa danes angelčka... ahhh, hvala jima

A lahko kdo tole nepoučeno septembrko pouči, kaj je z Rožico :( Rožica oprosti, zgleda sem spregledala user posted image . Res vse naj naj user posted image user posted image

123a,  RES malenkost!!!! Sem vsaj imela čas danes ker sta mala sončkasto razpoložena.

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
3.6.2008 16:50:47   
lemavrica
Guppy jaz tudi ne vem kaj je z Rožico. kaj je pa tebe v sl.voljo spravilo?

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
3.6.2008 17:00:29   
NalLa
Rožica je danes postala teta, pa ima dojenček neke zdravstvene težave. Ni pa pisala točno kaj se dogaja. Držimo pesti za malega.

Neposredna povezava do sporočila: 3960
3.6.2008 17:08:12   
guppy
Nič me ni spravilo v slabo voljo, samo zoprna sem, ker me boli ta modrostni zob... in posledično mi gre vse na jok. Ko pride mož se nažgem z rakijo (da razkužim, ne da spijem user posted image ) in grem spat. Zdaj se šetam gor-dol po vrtu. Marko je zaspal, Maja pa poje z mano "aj aj aj aj aj" na Over the Rainbow

Saj veš, da sem jaz težko slabe volje user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
3.6.2008 17:08:56   
lemavrica
Guppy user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
3.6.2008 17:16:53   
guppy
Voila,
otroci spijo, mami gre v deželo rakije user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3963
3.6.2008 18:16:32   
zvezda71
Srečno Guppy
upam, da kdo iz kakega csd ja ne bereuser posted image . Jaz pa v deželo statistike.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
3.6.2008 18:29:04   
sonce78
aljab... imaš kaj novic, zakaj so nas sprejeli v Luno?

pikica pokica ... v kateri vrtec so Zojo sprejeli?

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
3.6.2008 18:30:00   
guppy
Mah sej se hecam, samo razkužim zob z rakijo, takoj me neha bolet. Tablet mi ne prime user posted image
Grem v Leclerc - tianna, če bereš in želiš da skočim še v BC zraven po prevleko zate, me pokliči. Na ZS ti pustim svojo telefonsko.

Hugs.

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
3.6.2008 18:40:48   
Anonimen
Guppy! Sem bla danes v BC in je prodajalka klicala gor v Lj in ni niti 1 prevleke. Nikjer! Čakajo pošiljko. user posted image  Hvala vseeno. Ampak lahko vseeno še vprašaš. Bom hvaležna. user posted image  Saj veš kakšen avtosedež imamo?

Zdaj pa grem brati za nazaj.

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3967
3.6.2008 18:47:41   
Anonimen
NaILa: glede stekleničk nimam pojma.

Rožica*: Seveda se spomnim nate! Sem prav pogrešala tvoje poste. Najprej čestitke, ker si postala teta. In user posted image user posted image user posted image , ker vas je doletela ta nesreča. Držim pesti, da bo vse v redu. user posted image user posted image user posted image  Septembrke smo v mislih s tabo! Drži se.

Glede vozička: A samo spodaj ga zapneš? Kam pa daš tiste pasove, ki naj bi prišli čez ramena? Ne razumem. user posted image

Guppy: A si še tu?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3968
3.6.2008 18:49:22   
Anonimen
Še neki sem pozabla napisati. Mišek je že zaspal, a ob 20:30h smo dogovorjeni z župnikom, da se KONČNO dogovorimo za krst. In ga bom morala zbuditi. user posted image  

Dreamz, paket je na poti! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3969
3.6.2008 18:56:36   
Anonimen
GUPPY????? Ni te več. user posted image  Upam, da si prebrala moj post. Ne morem ti poslati sms, ker trenutno nimam telefona pri sebi. Ga imam v avtu in avta ni doma. user posted image Šele okrog 20h pride.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3970
3.6.2008 19:14:52   
aljab
Sonce ja sem šla v Kajuha vprašat, pa so naredili listo glede na točke...jaz mam 22, če pa so te lani zavrnili ali imaš še enega otroka v vrtcu maš več...tko da je lista. Mislim, da so te dali tja tud če si napisal, da si vpisal v še en vrtec.... No zdaj majo listo in če se kdo spiše bodo javili....

Meni ma Luna sicer lepši, večji vrt, pa 3 oddelki tamalih bodo, ampak nimajo popoldanskega....user posted image

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
3.6.2008 20:05:44   
sandra85
moderatorka mi je dala nekaj slikic v album-iz volčjega potoka...geslo veste kje je
tianna, tebi pa sem poslala  geslo na ZS, ker vem da se ti ne da gesla iskatuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
3.6.2008 20:07:07   
Naty 76
Čeeer še z naše strani. Skoraj nič nismo doma in ni bilo časa za RR.

Sem pogledala slikce srečanja v VP. Super ste ve in vaši septemberčki. Tianna ti pa tudi.

Mi vsak trenutek ko je sonček izkoristimo za vozičkanje in potepanje. Maladva sta postala prava navihanca.
Žana zanima vse od A do Ž. Očke šibajo sem in tja 100 na uro. Tia pa ima obdobje božanja, cukanja in če ji rečeš NE, ali pa AUAAA še bolj uživa. Smeji se tako na glas, da ji skoraj sašpe zmanjka.
No, pri nas pa ne gre brez antibiotikov. Jan ima vročino. Ko sva šla iz vrtca je bil čisto o.k., potem pa se je ulegel, hotel odejo, tako da sem takoj vedela koliko je ura. Res upam, da bo septembra ko mu odstranijo mandlje potem bolje.
Kaj sem še prebrala. Guppy user posted image za zob. Joj, ti modrostni so pravi user posted image . Boli ko rastejo in še potem.

Helenav kako dieta?

Rožica user posted image  zate in tvojo družino.

Nadaljujem kasneje. Grem še malo Jana pocartat.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
3.6.2008 20:07:35   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Še neki sem pozabla napisati. Mišek je že zaspal, a ob 20:30h smo dogovorjeni z župnikom, da se KONČNO dogovorimo za krst. In ga bom morala zbuditi. user posted image  

nej gre samo 1 od vaju-js ga sigurno nebi budila zarad tega!!! župnik bo ja razumel, a? al neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
3.6.2008 20:25:05   
guppy
tianna, ne, nisem bila tu - RR pustim odprt tudi po branju sporočil in potem še nekaj časa kaže, da sem online, čeprav nisem za računalnikom. Šla sem kar pogledat in imajo par prevler Romer King TS plus, nekaj Romer KID whatever in ENO PREVLEKO Romer King quickfix. A je to za tvoj sedež? Stane 31€

Če je to to, gre moj mož lahko zjutraj kupit.

Kje ste zdaj odkrile, da se da dobit fredov obroč? Mi bi rabili 2 za "bogsigavedi kdaj".

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?