sandra85
|
dan...js sem spala do malo prej-je dragi zjutraj ustal z Enejem. se je pa danes 2x zbudil in to ob 3h in 4h se mi zdi, da je ob 3h zaspal na zizi in nič pojedel, zato se je pol čez 1 uro zbudil lačen. je pa zdaj naša 1. borba za spanje-pri vsakem uspavanju je dretje-histerično dretje. hočem da se tega odvadi in da zaspai ko je zaspan. tako ga že 3 dni puščam, ad se dere dokler ne zaspi-mi je ful hudo, sam ga moram odvadit tega, da mi zaspi samo v naročju ali na zizi lačen ni, suh je, žejen ni,....sej se samo histerično dere-dobro ve, da tako mamo obrne okrog no, zda je utihnil, verjetno je zaspal. (je pa to trajalo zdaj skori 20 minut) sej se mi ful smili, samo sva ga tako grizno razvadila, da je joj joče čim ni po njegovo in to se mi zdi too much! IZVIRNO SPOROČILO: ana b IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 anab, kaj pa če ga ponoči ignoriraš ko se hoče igrat? meni je enej 2x to naredil sva ga pustila in je čez čas nazaj zaspal Sandra: se dere za ponoret, pa si ne želim, da mi še Nejca zbudi, ker če ga zbudimo se joka,.... ja to pa res....no, upam da se spanje kmalu porihta andreja, hvala za ponudbo. bom zbirala kup in ko se nabere, priletim k tebi nena hvala za motivacijo-sem mogla kr sama mal "k pameti prit" in pogruntat, da ni fajn da se kup nabira december si dobila mail? js kupujem samo frutchzwerge in čebelico majo helena upam da rešiš te hemoroide brez operacije aljab hvala za info. kaj pa če dobi mleko samo malo (recimo samo zvečer 1dl, ko ga umešam v grizek ali polento???) guppy za zobA meni je en modrostni zrastu tako špičast, da imam že 5 dni porezano ustno steno drugače a mi mora še 1 zrast. so pa tej modrostni 123a js mu dam po kosilu čez kake 3 ure kak jogurt, skutico, sadni kompot ali sadje. za večerjo kako polento z mlekom, grizek,...pa še podojim ga pred spanjem dragi je prinesel zajtrk, grem jest
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|