|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
3.6.2008 14:42:51   
zalenka
z nitko naju v četrtek ne bo, ker gre očka za dva dni službeno v italijo in bova v četrtek in petek sami in brez avta.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
3.6.2008 14:46:01   
*lenc@*
Zdravo še z moje strani, pišem seminar in sem mal pokukala pa mala spi. Vidim, da se spet mal premikajo strani, kar je pohvalno, da ne izumre naš forum.

Brala vas bom drugič tak da nič ne vem, kaj naj pokomentiram. Kokr kaže bo slabo v četrtek in še ne gremo na morje, mam pa frizerjauser posted image upam pa, da bo bolje v petek, soboto. Mamo frej še cel tedn do petka tak da menda nam rata kak dan.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
3.6.2008 14:47:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

Zdravo še z moje strani, pišem seminar in sem mal pokukala pa mala spi. Vidim, da se spet mal premikajo strani, kar je pohvalno, da ne izumre naš forum.

Brala vas bom drugič tak da nič ne vem, kaj naj pokomentiram. Kokr kaže bo slabo v četrtek in še ne gremo na morje, mam pa frizerjauser posted image upam pa, da bo bolje v petek, soboto. Mamo frej še cel tedn do petka tak da menda nam rata kak dan.

pridna si lenčauser posted image user posted image user posted image

Tjaša že danes cel dan kr spi in je, pa spi in je, mal razturava in spet spiuser posted image ..vreme dela svoje.

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1078
3.6.2008 14:48:25   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

antilopa, a zdej greva mi2 s Tjašo s teboj in Juš-om, -em?user posted image

hm, po mojem ja... upam, da še antigona za ziher javi, če gre lahko s svojim avtom gor

sam tole mi j v uč padlouser posted image user posted image za čjžš o postane e
poopsie, sam povem da ne boš kaj zamerlauser posted image user posted image user posted image kar mal pogrešam kak kafe z vami

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
3.6.2008 14:50:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

antilopa, a zdej greva mi2 s Tjašo s teboj in Juš-om, -em?user posted image

hm, po mojem ja... upam, da še antigona za ziher javi, če gre lahko s svojim avtom gor

sam tole mi j v uč padlouser posted image user posted image za čjžš o postane e
poopsie, sam povem da ne boš kaj zamerlauser posted image user posted image user posted image kar mal pogrešam kak kafe z vami

user posted image user posted image kaj zamerla, nehi nouser posted image . sej je prav, da popraviš...jst bom pa zdej za zmeraj vedla da je tkouser posted image

pol se pa moramo kaj zmentuser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1080
3.6.2008 15:05:37   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Poopsika mi smo bli v Šilo-tuuser posted image

ja si povedala, slab vreme pa touser posted image ...še kej?user posted image

Obupna plaža,nikakva trgovinauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1081
3.6.2008 15:13:16   
Sončni žarek

user posted image

Vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  CARTIG user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
3.6.2008 15:15:40   
Sončni žarek
Poopsika- kakšen apartmauser posted image user posted image user posted image  Pravi nobel user posted image user posted image user posted image

Zalenka- čestitke NITKI za vsedanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj bodo naše punčare vse noter spravile user posted image  user posted image user posted image  Verjamem, pa da si zelo veselauser posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
3.6.2008 15:18:20   
Sončni žarek
Srečanje v ČETRTEK V CELJU V TUŠU:

--- rivi
--- talika
--- popsika
--- antilopa
--- antigona
--- kawasakica
--- SŽ
--- jorja
--- mojca

Ob kateri uri? 10.....11.........

Neposredna povezava do sporočila: 1084
3.6.2008 16:52:26   
Talika19
Zalenka, super za Nitkino usedanje user posted image user posted image user posted image , boš videla zdej pa še kakšnih 14 dni, pa bo že šla po vseh 4.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

Neposredna povezava do sporočila: 1085
3.6.2008 18:41:27   
Anonimen
Mi imamo pa danes fantastičen dan...dobili smo vrtec, rezervirali morje in najbolj pomembno....Tjaša se je zdele že 3x sama usedla, jupiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image Sem tolk ponosna nanjouser posted image

Popoldne se jo dala na vse 4 in sem za trenutek stran pogledala in je že sedelauser posted image pa se mislila ok, se ji je pač posrečilo ampak zdej pa razturavauser posted image .

< Sporočilo je popravil poopsika -- 3.6.2008 18:45:12 >

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 1086
3.6.2008 18:43:44   
kawasakica

IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

jaz ti dostavim omaro, če jo spravimo not in ne bo Luka imel predala na glavi. Imam pa xsaro karavana, pa v kuferamu bom mela marelo

Saj ni prav omara... je brez predalov user posted image user posted image user posted image   je pa tale regal, še čisto nov, zapakiran - bom šla zmerit paket, samo po mojem bi moralo iti v xsaro. A potem bi bila ti res tako dobra, da bi mi pripeljala do Celja? user posted image user posted image user posted image

na zs mi pošlji kje ga dvignem, kdaj

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
3.6.2008 18:47:13   
kawasakica

user posted image

user posted image user posted image user posted image  ful je luštn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
3.6.2008 19:35:46   
saskija

jst sem pa tako vesela, sva končno rezervirala morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image jeeeeeeeeeeeejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gremo na Krk-Šilouser posted image user posted image
http://www.copia.si/silo/slo/prostori.html

kako je svet majhen ravno tam sem se lani ob tem času namakala pri prijateljici, ki je imela v anjemu apartma za celo poletje. no meni je bilo všeč je pa tako bolj divjina nekega lifa ravno tam ni.

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
3.6.2008 19:37:48   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Punce, katera ima doma fredov obroč in bi mi ga lahko posodila za zadnji teden v juniju? Svakinja ga ima ampak se ravno križamo z morjem tako, da ne moremo vzeti njihovega.

jaz ti ga lahko posodim, ti ga kawasakica prinese če želiš potem pa ga preko mojega moža vrneš, na morje gremo konec junija . za v bazen pa ga tako ne rabim user posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
3.6.2008 19:41:25   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Mene pa zanima če ima katera slučajno tole posteljno varovalo doma:
user posted image

Jst bi ga rabila pa se mi zdi nekako nesmiselno da bi ga za 14 dni morja kupovala...Če ima katera za posodit bi bila izjeeeeeemno hvaležnauser posted image

tudi to imam  ti lahko pososdim, če prideš v ce dam še to kawasakici samo moram pogledat kje na podstrešju je ta kložarija

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 3.6.2008 20:24:31 >

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
3.6.2008 19:42:54   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

SŽ čestitke za usedanje user posted image  user posted image  user posted image
Še malo, pa jo boš okoli lovila, in ti Zalenka tud. Tko da nič jamrat. Vse ob svojem času user posted image

ojla čveke.
morm ponosno javit, da se je nitka včeraj prvič sama vsedla. popoldne zunaj na travi ko sva klepetale s soedo se ona kr naenkrat postavi na vse 4 in pomakne rokice nazaj in se vsede user posted image user posted image user posted image . jest pa valda v user posted image user posted image user posted image user posted image . Včeraj ej pol še enkrta, danes pa tudi že 2x. no pa se tud pri nas mal premika user posted image user posted image . No in dons ji je ratal še nogico ven spodvihat ko gre iz sede na vse 4. Tak da zdej mora še prestave pogruntat. To bo pa verjetno še en velik zalogaj, ampak počasi se daleč pride user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Tjaška.

bravo Nitkauser posted image user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
3.6.2008 19:44:01   
saskija
sem zdaj videla da ima obroč antilopa za ograjo tud imauser posted image javite če katera kaj rabi, obroček lahko posodim do konca junija 30. gremo na morje, ograjice pa ne rabim zaenkrta.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
3.6.2008 19:45:25   
kawasakica

Mi imamo pa danes fantastičen dan...dobili smo vrtec, rezervirali morje in najbolj pomembno....Tjaša se je zdele že 3x sama usedla, jupiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image Sem tolk ponosna nanjouser posted image

Popoldne se jo dala na vse 4 in sem za trenutek stran pogledala in je že sedelauser posted image pa se mislila ok, se ji je pač posrečilo ampak zdej pa razturavauser posted image .

super, pa če to ni popoln danuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
3.6.2008 19:48:22   
kawasakica
Saskija medve se jutri vidima,ne? samo jaz se ne bi kopala...lahko pa čičam ob bazenu, ko se ti namakašuser posted image

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
3.6.2008 20:25:19   
saskija

Saskija medve se jutri vidima,ne? samo jaz se ne bi kopala...lahko pa čičam ob bazenu, ko se ti namakašuser posted image

jutri ne bom mogla upam, da ne zameriš, te pokličem jutri pa se zmeniva, prav?

Neposredna povezava do sporočila: 1096
3.6.2008 20:35:46   
Anonimen
Kawasakica-dej mi prosim povej (moj ima ene popadkeuser posted image )A je apartma na Lošinju 50 evrov dnevno drago????

Men se ne zdi.

(odgovor članu saskija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1097
3.6.2008 20:39:10   
Anonimen

super, pa če to ni popoln danuser posted image

ja, resničnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1098
3.6.2008 20:39:26   
Anonimen

Kawasakica-dej mi prosim povej (moj ima ene popadkeuser posted image )A je apartma na Lošinju 50 evrov dnevno drago????

Men se ne zdi.

men je to ful fajna cena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1099
3.6.2008 20:40:33   
Talika19
Bravo Tjaša za usedanje in za vrtec.user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?