|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
3.6.2008 20:43:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Bravo Tjaša za usedanje in za vrtec.user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 1101
3.6.2008 20:45:32   
Anonimen

Bravo Tjaša za usedanje in za vrtec.user posted image user posted image user posted image

Ja superuser posted image user posted image user posted image

A ne kolk si to veseluser posted image

Pa bravo mami k si morje rezerviralauser posted image Sem si zdele ogledala tvoj apartma-šit a ne,res bosta lohk romantiko zganalauser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 1102
3.6.2008 20:46:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Kawasakica-dej mi prosim povej (moj ima ene popadkeuser posted image )A je apartma na Lošinju 50 evrov dnevno drago????

Men se ne zdi.

men je to ful fajna cena

No a neuser posted image Pa računaj da se bo to itak prepolovilo,ker greva še z eno skupaj in njenima punčkamauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1103
3.6.2008 20:52:25   
Anonimen

Ja superuser posted image user posted image user posted image

A ne kolk si to veseluser posted image

Pa bravo mami k si morje rezerviralauser posted image Sem si zdele ogledala tvoj apartma-šit a ne,res bosta lohk romantiko zganalauser posted image

user posted image bomo domov prišli 4user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1104
3.6.2008 20:53:12   
Anonimen

Kawasakica-dej mi prosim povej (moj ima ene popadkeuser posted image )A je apartma na Lošinju 50 evrov dnevno drago????

Men se ne zdi.

men je to ful fajna cena

No a neuser posted image Pa računaj da se bo to itak prepolovilo,ker greva še z eno skupaj in njenima punčkamauser posted image

uh še boljšuser posted image user posted image user posted image zdej pa nej neha tvoj nergat in hitr rezervirajtauser posted image ...zdej sem pa vsa pametna aneuser posted image , ko smo se končno mi pobrigal za morje

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1105
3.6.2008 20:53:28   
zalenka

Mi imamo pa danes fantastičen dan...dobili smo vrtec, rezervirali morje in najbolj pomembno....Tjaša se je zdele že 3x sama usedla, jupiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image Sem tolk ponosna nanjouser posted image

Popoldne se jo dala na vse 4 in sem za trenutek stran pogledala in je že sedelauser posted image pa se mislila ok, se ji je pač posrečilo ampak zdej pa razturavauser posted image .

the best tjaška. Eva, Tjaška in Nitka zgleda to vse naenkrat obvladajo. So kr približno glih kajne? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
3.6.2008 20:53:31   
zalenka

Zalenka, super za Nitkino usedanje user posted image user posted image user posted image , boš videla zdej pa še kakšnih 14 dni, pa bo že šla po vseh 4.

sem ful vesela user posted image user posted image . danes je že rokice pomikala naprej tako, da je prišla do igrače. samo noge so čisto na miru in mora še zgruntat da jih je treba kaj premaknit user posted image . je pa vsaj malo manj občutljiva, tak da jo komot tud jaz dam na vse 4 in jo pol mal guncam, da ravnotežje lovi. tako je pokazala na fizio. je pa res, da takoj ko jo dam na vse 4 se vsede in ni glih ful rada na vseh 4 user posted image . vsaj zaenkrat.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
3.6.2008 20:53:34   
Anonimen
Punce še 2 dni do Sexa v mestuuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1108
3.6.2008 20:58:47   
*lenc@*
zdravo, se mal javim preden grem še 1x seminarsko in prdtsavitev ščekirat, se mi nč ne dauser posted image user posted image user posted image
no, saj ju3 bo pa konec tega delavskega sr...user posted image user posted image user posted image

poopsie bravo za 2. morje, 1. tjaškouser posted image user posted image user posted image

ju3 bi šla full na kavo pa moram it mal domov pogledat dop k pop me pa itak ni

šilo - čist ok je, če nis preveč razvajenuser posted image voda je full lepa, krk mesto ni tok daleč, mirno, fletnouser posted image mi gremo tud na krk zdaj, ma brat prikolo dol pa ma cel junij frej fajn mi je k ma vodo in skret zraven, si je sam naredil tk k treba pa ni šotor ampak je lesena bajtica ib prikolci in je fajn tud če je nevihta.. sploh zdaj k mam lino , mi je ti kar pomembno

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
3.6.2008 21:00:37   
Rivi
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Srečanje v ČETRTEK V CELJU V TUŠU:

--- rivi
--- talika
--- popsika
--- antilopa
--- antigona
--- kawasakica
--- SŽ
--- jorja
--- mojca

Ob kateri uri? 10.....11.........

a bi kar ob 10 h???

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
3.6.2008 21:01:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

Mi imamo pa danes fantastičen dan...dobili smo vrtec, rezervirali morje in najbolj pomembno....Tjaša se je zdele že 3x sama usedla, jupiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image Sem tolk ponosna nanjouser posted image

Popoldne se jo dala na vse 4 in sem za trenutek stran pogledala in je že sedelauser posted image pa se mislila ok, se ji je pač posrečilo ampak zdej pa razturavauser posted image .

the best tjaška. Eva, Tjaška in Nitka zgleda to vse naenkrat obvladajo. So kr približno glih kajne? user posted image

ja, pridne so tele naše babe žabeuser posted image

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1111
3.6.2008 21:02:27   
Rivi

Bravo Tjaši, Evi in Nitki za usedanje in še Tjaši za vrtec.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
3.6.2008 21:03:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

zdravo, se mal javim preden grem še 1x seminarsko in prdtsavitev ščekirat, se mi nč ne dauser posted image user posted image user posted image
no, saj ju3 bo pa konec tega delavskega sr...user posted image user posted image user posted image

poopsie bravo za 2. morje, 1. tjaškouser posted image user posted image user posted image

ju3 bi šla full na kavo pa moram it mal domov pogledat dop k pop me pa itak ni

šilo - čist ok je, če nis preveč razvajenuser posted image voda je full lepa, krk mesto ni tok daleč, mirno, fletnouser posted image mi gremo tud na krk zdaj, ma brat prikolo dol pa ma cel junij frej fajn mi je k ma vodo in skret zraven, si je sam naredil tk k treba pa ni šotor ampak je lesena bajtica ib prikolci in je fajn tud če je nevihta.. sploh zdaj k mam lino , mi je ti kar pomembno

hvala za čestitke vsemuser posted image

ja lenča, men je to fajn,d a ni unega vrveža in da nisem na plaži kot sardelca, tko, da sem vesela, da je bolj mirnouser posted image user posted image
taprav dopust za naju k sva bolj penzionista user posted image na dopustu.

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1113
3.6.2008 21:21:07   
Anonimen
Tu v Šilotu je bila taka oska plaža,mivkasta pa res full usrana voda.Je pomoje bolje da se kam zapeljete.
Jest samo tako povem,kot je bilo 2 leti nazaj.Mogoče je zdaj kaj boljeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1114
3.6.2008 21:22:28   
Anonimen
Pooopsika mi imamo morje že rezerviranouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1115
3.6.2008 21:22:38   
Sončni žarek

Bravo TJAŠA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Verjamem da si ful ponosna--- jaz sem tudi user posted image -vse ob svojem času.......... Pa res zgleda da so nekje skupaj............

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
3.6.2008 21:24:45   
Anonimen

Pooopsika mi imamo morje že rezerviranouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image super

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1117
3.6.2008 21:25:55   
Sončni žarek
Oznanjam da imamo PRVO BUŠKO user posted image user posted image user posted image  in sicer od PLAZENJA PO VSEH 4 na dolžini cca. 1,5m user posted image user posted image user posted image  ...sicer se je vmes ene 3x vsedla-ampak učinek pa je bil ........Vam ne morem povedat kok sem vesela-kar sama od sebe je odšibala v svojo sobo in na koncu tresnila s čelom v tlauser posted image Joj, kakšen jok je bil user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1118
3.6.2008 21:26:09   
Anonimen

Tu v Šilotu je bila taka oska plaža,mivkasta pa res full usrana voda.Je pomoje bolje da se kam zapeljete.
Jest samo tako povem,kot je bilo 2 leti nazaj.Mogoče je zdaj kaj boljeuser posted image

zmeraj se najde kdo , ki mu je nekaj všeč, drugemu pa neuser posted image ..sej štekamuser posted image .
Bomo videli kako bo....ko bom videla bom komentiralauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1119
3.6.2008 21:26:54   
Anonimen

Bravo TJAŠA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Verjamem da si ful ponosna--- jaz sem tudi user posted image -vse ob svojem času.......... Pa res zgleda da so nekje skupaj............

se mi zdi kot da je najmanj shodila tolk sem bla veselauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1120
3.6.2008 21:27:28   
Anonimen

zmeraj se najde kdo , ki mu je nekaj všeč, drugemu pa neuser posted image ..sej štekamuser posted image .
Bomo videli kako bo....ko bom videla bom komentiralauser posted image

Tako jeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1121
3.6.2008 21:29:16   
Sončni žarek
Meni pa je že cel večer bilo nekaj slabo, tako da niti jagod nisem mogla jest in sem ravnokar komaj prišibala do kopalnice....le od česa user posted image user posted image user posted image  ----od češenj..............

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
3.6.2008 21:33:49   
tikca
Madonca sem gledala kako, da ni nobenga avatarjauser posted image  Pa hočem vprašat, če je samo pri meni tako, pa nimam možnosti odgovorauser posted image  Sploh nisem bila prijavljena, pojma nimam na kak način bi se lahko odjavla, v glavnem kar mal spooky user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1123
3.6.2008 21:34:42   
tikca

Meni pa je že cel večer bilo nekaj slabo, tako da niti jagod nisem mogla jest in sem ravnokar komaj prišibala do kopalnice....le od česa user posted image user posted image user posted image  ----od češenj..............

Kar bogica si mi, pa zdaj v tej vročini, ki še bo....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1124
3.6.2008 21:36:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Madonca sem gledala kako, da ni nobenga avatarjauser posted image  Pa hočem vprašat, če je samo pri meni tako, pa nimam možnosti odgovorauser posted image  Sploh nisem bila prijavljena, pojma nimam na kak način bi se lahko odjavla, v glavnem kar mal spooky user posted image

Tud men se je že to nardiluser posted image

(odgovor članu tikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?