|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
2.6.2008 21:52:03   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: dreamz

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

čigav album pa si hotla pogledat?
meni to napiše, če hočem pogledat albume pri osebi, ki albumov sploh nimauser posted image

od Tianne, da vidim njeno slikco. Ma kaj jo je že skenslala dol??? user posted image

ja, je že zbisala sliko

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
2.6.2008 21:56:20   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: andreja32

sandra cunje kar k meni prinesi, itak sem non stop za likalnikom,....kot da za fabriko likam, cot neomejenouser posted image

ne ponujaj se, ker ti bom rekla, da mi napišeš svoj naslov na ZS da ti pošljem cunje user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
2.6.2008 21:57:26   
sandra85
dreamz, js še niti nočem študirat na službouser posted image kdaj greš delat?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
2.6.2008 21:57:53   
sandra85
DOVOLJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! grem likatuser posted image
papa

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 2.6.2008 21:58:05 >

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
2.6.2008 22:04:33   
NalLa
O, čveke!!!! Za dve uri se odklopim in me potem skor kap zadene, ko ste tolk načvekale.

Tianna jest bi tud tvojo slikco. Lahko kar na mail. Prosimmmmm!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
2.6.2008 22:09:55   
ana b

anab, kaj pa če ga ponoči ignoriraš ko se hoče igrat? meni je enej 2x to naredil sva ga pustila in je čez čas nazaj zaspal

Sandra: se dere za ponoret, pa si ne želim, da mi še Nejca zbudi, ker če ga zbudimo se joka,....user posted image

Dreamz: upam, da se spanje do takrat izboljša, v bistvu upam, da se izboljša že veliko prej user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
2.6.2008 22:17:01   
andreja32
Sandra, ma ne , nič ne pošiljaj po pošti, ti kar gor k nam pridi ( smer črni oblaki pa ful se bliska), user posted image .

Dreamz, jaz ne grem v službo, sam moram vseeno zjutraj kar zgodaj vstati da podmladek spravim v šolo, ker če jih ne zbrcam iz postelje, šole sploh videli nebi.Se pa leto tako hitro obrneuser posted image

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
2.6.2008 22:19:42   
nena80
user posted image jao ste hitre pol ure me ni, pa so takoj 3 nove strani za prebratuser posted image user posted image .

nena a mi daš mal motivacije za likat user posted image user posted image user posted image že 2 dni govorim, da grem likat, pa mi nikakor "ne znese" user posted image

Sandra res hude mere si več kot 20 cm večja od meneuser posted image  in mislim, da si se prav odločila, da nisi šla probat z manekenstvom, ko pogledaš Eneja, pa boš videla, da je res,...sicer imaš pa še časuser posted image  pravijo da ni nikoli prepozno......
zdaj pejt pa likat, ne dovolim, da se še kateri nabira kup, ker tukaj sem pa jaz rekorderkauser posted image ,... jaz bom jutriuser posted image user posted image user posted image

tianna user posted image user posted image user posted image  za voziček, jaz user posted image  kar vedno pripnem, včasih ga samo čez pas, toliko da res ne more pasti, ko smo pa kje tko, da sedi samo pri mizi zraven, pa pustim odpetega ali ko spi ga odpenem in zasukam na bok, ker tako najraje spiuser posted image ....

no grem sedaj še dokraja prebrat da vas dohitim...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
2.6.2008 22:32:38   
nena80

IZVIRNO SPOROČILO: andreja32

sandra cunje kar k meni prinesi, itak sem non stop za likalnikom,....kot da za fabriko likam, cot neomejenouser posted image

ne ponujaj se, ker ti bom rekla, da mi napišeš svoj naslov na ZS da ti pošljem cunje user posted image user posted image user posted image

a lahko tudi jazuser posted image user posted image user posted image

DOVOLJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! grem likatuser posted image
papa

user posted image user posted image user posted image

No Sandra je že za likalnikom, sem bila malo pozna z motivacijo, pa je vseeno šlauser posted image user posted image user posted image

Tianna jaz sem bom pa kar držala tvojega nasveta in bom likala jutriuser posted image user posted image user posted image

dreamz, jaz tudi včasih razmišljam kako bo, ko bomo v službi, me kar stisne, ko samo pomislim, še dobre tri mesece pa gremo v službo in user posted image  v vrtecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
2.6.2008 22:36:08   
nena80
NalLa, a poznaš koga v Gabrju ali pa v Podsmreki, upam da se ne motimuser posted image   da je to blizu vas, smo se zadnjič peljali tam oz smo bili na enemu rojstnemu dnevu, pa sem na tebe pomislilauser posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
2.6.2008 22:43:55   
nena80
ja nič, zdaj ko ste vse ušle, grem pa še jaz likatuser posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
2.6.2008 23:19:50   
december06
Večer, vidim, da imate danes večer za likat. Pri nas tudi tako grozno pada dež na trenutke in bliska ter seveda grmi, da se bom šla kr k dragemu stisnit.

jogurti čebelica maja ja, kaj je zdaj to, tudi jaz sem zadnjič kupila z manj maščobe, danes in že včeraj, v različnih trgovinah, pa opazima, da imajo samo te z manj maščobe user posted image   Kaj ne delajo več polnomastnih? user posted image Katere jogurte in skutke jim dajete za jest?

avtosedež mi smo že kakšnih štirinajst dni v večjem avtosedežu in tako uživa. Le ko zaspi, mu pa res glavca bolj dolj pade. Božček.

Pa še ena neumesna. Gledam ene oglase in ena napiše da je cena 44.000 ojrotov. user posted image user posted image user posted image Kje jih najdejo...

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
3.6.2008 7:44:00   
helenav
jutroooooo

evo kavice za tiste ki bodo takoj za mano....ziher bo to ana b...lina31..pa še katera se najde....

Jaz sem bila včeraj pidna..sem čistla, kuhala golaž...in še likala....za piko na i,pa sem dobila potem en neprijeten obisk....HEMEROIDE...user posted image user posted image user posted image zdej jih ni več otipatuser posted image ..ampak grem vseeno zdravnici...še vedno malček boli ko sedim..to sem imela zgleda že nekajkrat....ma sem se naredila kot da ni nič...vvčeraj pa sem se opogumila in prečekirala net in si potrdila moja predvidevanja....user posted image user posted image user posted image ...a je še katera to imela_ jaz imam zglede te zunanje...pa ja me ne bodo sedaj pred dopustom operiraliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

grrrrrrrrrrrrrrrr

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
3.6.2008 8:17:45   
ana b
user posted image user posted image user posted image  Jutro, Helena!
Seveda sem tukaj in user posted image . Mali pa že dremucka prvo rundo.
Pa dobro opravi pri zdravnici user posted image user posted image .

Naš Matic pa že več kot en teden smrka. Sem že kar naveličana tega smrklja, potem mu pa dol teče, pa kašlja,...

Jaz moram pa v službo poklicat user posted image , da vidim, kaj so mi pripravili za po porodniški oz. da vsaj sporočim, kdaj pridem, ker bom še malo dopusta vzelauser posted image .
Najboljš da to naredim takoj, dokler user posted image  še spi.

Čau 

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
3.6.2008 8:29:06   
NalLa
Punce men pa trenutno kar tašča likauser posted image user posted image user posted image . Noče niti slišat da bom jest to prevzela.

Nena kje ste pa bili na obisku? Jest tuki ljudi bolj na videz poznam, ker sem priseljena.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
3.6.2008 8:31:04   
LINA31
Jutro,

sem prišibala na user posted image .user posted image

Jaz sem se odločila, da ne bom nič več komplicirala. Žan je zdrav, in pridno napreduje, torej bo začel jesti vse, razen tistih parih stvari, ki so res prepovedane. Torej jaz mu že dajem full različnih skutk in jogurtov...od topfencreme, do skut s podloženim zadjem. Sirček sem mu dala tudi že edamca. Če mu dam hrano, ki jo mi jemo, jo full poje, če pa zanj nekaj eksperimentiram pa vse stran zmečemuser posted image .
tianna...sem tudi jaz bila firbec in iskala tvojo sliko, zdaj je pa ni večuser posted image .

Grem Žana previt...do mize vohamuser posted image user posted image

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
3.6.2008 8:46:17   
guppy
Punce, ki ste bile na srečanju in fotografirale - mi lahko prosim slikice pošljete na mail, da imam komplet?
Svojih še nisem uredila - takoj, ko bom, pošljem po mailu.

Mi imamo še en zob!!!!!
guppy - modrostni zob 2.6.2008 user posted image
AUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Končno je ven pogledal ta hudič, razganja me od bolečine.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
3.6.2008 8:48:21   
Anonimen
Jutro!
Noč je bla pestra, 3x al 4x je jedel. Ma ubožček je, full ga matrata ta dva zobka. In tudi spodnjo čeljust ima vso otečeno. user posted image  Upam, da kmalu pokukata vsaj ta dva. Pa full agresivno si vse pešta v usta. Prej si je z igračko ranil dlesen do krvi. user posted image

Dreamz, user posted image  sem že zbrisala album. user posted image  Sem mislila, da si me že pogledala. user posted image  Evo, sej zdej sem dala sliko spet gor. user posted image  Lina in NaILa, imata ZS.

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 3918
3.6.2008 8:51:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ana b

anab, kaj pa če ga ponoči ignoriraš ko se hoče igrat? meni je enej 2x to naredil sva ga pustila in je čez čas nazaj zaspal

Sandra: se dere za ponoret, pa si ne želim, da mi še Nejca zbudi, ker če ga zbudimo se joka,....user posted image

Ja pri nas je večkrat tako, pa ga ignoriram in potem je ok, ga zmanjka nazaj.

Upam, da se bo stanje kmalu izboljšalo.

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 3919
3.6.2008 8:54:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: december06

jogurti čebelica maja ja, kaj je zdaj to, tudi jaz sem zadnjič kupila z manj maščobe, danes in že včeraj, v različnih trgovinah, pa opazima, da imajo samo te z manj maščobe user posted image   Kaj ne delajo več polnomastnih? user posted image Katere jogurte in skutke jim dajete za jest?

Pa ne vem. Zjutraj sem bla v Šparu in nisem našla niti enega 3.5 m.m. user posted image  Jaz mu zaenkrat dajem le sadne jogurte Čebelica Maja (okus jagoda in malina ne) in navadne od LM. Skuto tudi navadno od LM ali domačo. user posted image

Si ti zadnjič prilepla slikco od magičnega lončka s slamico? user posted image

(odgovor članu december06)
  Neposredna povezava do sporočila: 3920
3.6.2008 9:04:08   
aljab
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Mi imamo še en zob!!!!!
guppy - modrostni zob 2.6.2008 user posted image
AUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Končno je ven pogledal ta hudič, razganja me od bolečine.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede skutic....ma ne vem a sem smotana ma jaz sem zadnjič kupla fruhtzwerge...tisti duo...pa je bil tako zanič!! Nikol več ne kupim... mi je smrdel, ga še jaz nisem mogla jest... A so tamajhni kaj drugačni?
No pa obsgarten mi ni všeč, ker je tako napihnjen...ko pa zmešaš pa čist skupi pade.....
Ta Čebelica maja se mi pa zdi presladek jogurt...ne vem no? Jaz ji dajem bio jogurt od Lj.mlekarn...se mi zdi še najbolj ok... Danes bom probala bio od Spara....

No danes sem mal brala o kravjem mleku pred enim letom....če vas zanima... Otroci hranjeni s KM zaužijejo povprečno 3 kratno priporočeno dnevno količino beljakovin in 2 kratno DRi natrija (kar pomeni obremenitev za ledvice...) Poleg tega pa le 2/3 priporočenega železa in 1/2 linolenske kisline. Poleg tega je povečana izguba krvi preko gastrointestinalnega trakta , kar še prispeva k anemiji zaradi pomanjkanja železa....
Če so otroci hranjeni s posnetim mlekom ja ta razlika še večja.

Aja tiste k ste prodile za fotke...nisem pozabla, bom...sam da se spravim to urejat.....user posted image

Nč zdaj grem pa jaz likat. Lep dan!!!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
3.6.2008 9:08:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aljab

No danes sem mal brala o kravjem mleku pred enim letom....če vas zanima... Otroci hranjeni s KM zaužijejo povprečno 3 kratno priporočeno dnevno količino beljakovin in 2 kratno DRi natrija (kar pomeni obremenitev za ledvice...) Poleg tega pa le 2/3 priporočenega železa in 1/2 linolenske kisline. Poleg tega je povečana izguba krvi preko gastrointestinalnega trakta , kar še prispeva k anemiji zaradi pomanjkanja železa....
Če so otroci hranjeni s posnetim mlekom ja ta razlika še večja.

Seveda nas zanima. Strokovna mnenja so vedno dobrodošla. user posted image  

Jaz sem odločena, da km po 1 letu, nič prej.

Kakšne bio jogurte to daješ? Sadne?

(odgovor članu aljab)
  Neposredna povezava do sporočila: 3922
3.6.2008 9:13:25   
LINA31
tianna...hvala za ZS. Sem že pogledala. Ne, ne spomnim se te iz NSuser posted image
ALJAB....hvala za strokovni info. No, jaz KM ne dajem. Razen pač klasične mlečne izdelke. Tudi meni so ta veliki frutzwergi fullll zanč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
3.6.2008 9:15:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

tianna...hvala za ZS. Sem že pogledala. Ne, ne spomnim se te iz NSuser posted image

Saj se te tudi jaz ne spomnem. Pač nisva bili pozorni ena na drugo. user posted image  

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 3924
3.6.2008 9:37:23   
NalLa
tianna luštkana si! Zgledaš kot une mamice, ki so vedno ful urejene in pol se jest spašujem če sem samo jest tista, ki si včasih tud las nimam časa umituser posted image

Ampak si pa sigurno še ful mlada kaj? Kolk si pa stara (če ni skrivnost). Pa nekam znana se mi zdiš.

Nič grem se učit. Drug teden imam končno izpit iz statistike.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?