|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
2.6.2008 22:13:29   
sonchek
večer šjore...

naša dogodivščina danes...greva s maličko na sprehod in kot ponavadi grem čez en gozd na hrib..ampak preden se tja zavije..mi ena mamca zaupije..ne hodi tja, dons so tam vidli medveda...madona sem čist zelena ratala in seveda nadaljevala svoj sprehod po cesti...madona sej zdej pa nimam več skor kam it...skor povsod so ga že vidl...

zdej pa grem spat..
nočkoooo

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
2.6.2008 22:14:34   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza

IZVIRNO SPOROČILO: gruška
Punce, ful dobro knjigo od Sidarte sem kupila .... Pravljične poti Slovenije - družinski izleti (v naravo).... 70 destinacij je opisanih (kako se tja pride, katere znamenitosti so v bližini, koliko časa rabiš do tam (peš poti), počivališča ob poti....) ... res luštna knjiga... smo se odločili, da bomo vse "obdelali".... z vozičkom ali z ruzakom....

Poznam to knjigo, res je fantastična. Punce, kaj pa če se kakšen lep dan zmenimo in gremo tudi z ruzaki kam hodit? Enkrat smo šle z decembarkami, pa je bilo prav lušten. Mogoče Šmarna? BTW jest sem tudi ljubitelj gora.

..to je pol sam za une k mate ruzak..mi ga nimamo....šeeeuser posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 1452
2.6.2008 22:22:10   
Nana Liza
Sonček - mi smo ga tudi kupili, ko je imela naša ta velika šele 9 mesecev in smo začeli potem hodit. Mislim, da morajo kar že dobro sedeti za ta ruzak. Smo ga pa kupili v Intersportu, pa sem pozabila katerga že. Za tistih nekaj poti, ki smo jih naredili, je bil čist super. Ni pa tako dober in uveljavljen kot deuter ali pa vaud. Ta dva sta itak No.1, samo sta pa draga...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
2.6.2008 22:23:36   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

večer šjore...

naša dogodivščina danes...greva s maličko na sprehod in kot ponavadi grem čez en gozd na hrib..ampak preden se tja zavije..mi ena mamca zaupije..ne hodi tja, dons so tam vidli medveda...madona sem čist zelena ratala in seveda nadaljevala svoj sprehod po cesti...madona sej zdej pa nimam več skor kam it...skor povsod so ga že vidl...

zdej pa grem spat..
nočkoooo

No posluš tole....
Naši prijatelji živijo na Malem vrhu (Škofljica) in prejšnji teden je bila ona cel teden sama s hčerkama doma... pa so bile eno popoldne pred hišo in pride sosed jih opozorit, da naj grejo noter, ker se po naselju sprehaja medved user posted image  ... naslednje jutro ona naloži hčerki, da bojo šle v šolo in službo, pride do glavne ceste - medved user posted image ...ni mogla mimo in se obrne in gre nazaj domov (200m), pride pred hišo - drug medveduser posted image ... je rekla, da se je skor v hlače user posted image  ... je klicala policijo in so ji rekli: gospa, saj smo bli že 2x tam, pa nismo nobenga medveda vidl .... halooooo, saj jih ne bo na ovinku čakal user posted image .... potem sta medveda odhlačala, ona je šla v službo, kaj je blo pa naprej pa ne vem... sem jo pozabila vprašat ...

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
2.6.2008 22:26:07   
Nana Liza
Joj sonček, tole je pa res zoprno, ko so blizu medvedje. Nikoli ne veš. Sicer je pa enkrat tudi eden prišel iz Kureščka po Barju prav do Ljublajne, tam do zdajšnje Supernoveuser posted image user posted image user posted image . Če se ne motim je to kar nekaj let nazaj. A se še katera spomni?

Neposredna povezava do sporočila: 1455
2.6.2008 22:32:44   
scubadiver

Joj sonček, tole je pa res zoprno, ko so blizu medvedje. Nikoli ne veš. Sicer je pa enkrat tudi eden prišel iz Kureščka po Barju prav do Ljublajne, tam do zdajšnje Supernoveuser posted image user posted image user posted image . Če se ne motim je to kar nekaj let nazaj. A se še katera spomni?

Jaz se spomnim, sam da je šel še naprej od tle. Lovci so ga ustrelili na Peruzzijevi. Spomnim se pa zato, ker sem takrat še živela na rudniku, na hribčku nad supernovo - tm na drugi strani Dolenjske ceste in me je bilo potem kr strah peljat psa na sprehod.

Soncek kr pazi raje, z medvedi se pa res ni za hecat.

Gruška jest bi se tud v hlače na mestu od tele tvoje prijateljice user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 1456
2.6.2008 22:40:36   
Nana Liza
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Jaz se spomnim, sam da je šel še naprej od tle. Lovci so ga ustrelili na Peruzzijevi. Spomnim se pa zato, ker sem takrat še živela na rudniku, na hribčku nad supernovo - tm na drugi strani Dolenjske ceste in me je bilo potem kr strah peljat psa na sprehod.

Soncek kr pazi raje, z medvedi se pa res ni za hecat.

Gruška jest bi se tud v hlače na mestu od tele tvoje prijateljice user posted image

A tko daleč je prišel. Tega pa nisem vedla. Ta je bila res huda zgodba.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
2.6.2008 22:47:07   
gruška
Tintin - na TV Paprika je "V spomin" intervju z dr. Marušičem, a si vidla? 

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

Neposredna povezava do sporočila: 1458
2.6.2008 22:53:58   
Nana Liza
Lahko nočko, pa lepo sanjajte (o medvedkih)user posted image
Sem našla 2 luškana...

user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
3.6.2008 8:21:28   
ajtak
Dobro jutro,
a bi ena en zajtrk
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

spali smo ok, ceprav se kar cakamo zob in se kar naprej zbuja user posted image .

Zdajle pojeva in greva vn.
a ste vidle kak mraz bo v cetrtek... A jooly je ze na morju? upam, da jih ne zebe.

joooj, tole z medvedi je pa res groza, mi mamo sam srne k nam hodjo solato zretuser posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 1460
3.6.2008 9:19:52   
Tanayya29
jutrček!!!

Ajtak,a da bo mrazek?OMG,jaz mam pa novo frizurouser posted image user posted image user posted image ,no ajtak super frizura,jaz mam paž že 4 l,pa še frfru...user posted image user posted image user posted image .
Nič nisem še brala za nazaj,bom zdaj,v albumček sem dodala slikco Taja,kako je,Poglejte kako je navihan.Aha geslo taj.

Eno kavo vam pa še skuhamuser posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Tanayya29 -- 3.6.2008 9:23:07 >

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
3.6.2008 9:24:10   
Tanayya29
Jedilnik še.

Zajtrk..jagoda,kivi
kosilo...segedin,fižol
večerja..zelje

hehe..hec!

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
3.6.2008 9:28:56   
Tanayya29
Tevž bravo za krstuser posted image user posted image user posted image .in hvala za kg..hihi...tortico

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
3.6.2008 9:55:39   
Dajica
Jutro!

Tanayya-ful posrecena slikica! user posted image

Danes smo pa koncno tudi mi docakali polletnico, zato vam s Kajo castiva tortico za 6 mesecev! Pa taka posebna tortica, ni treba nic rezat, vsaka naj kar vzame svoj koscek z medvedkom!

Vse najboljse KAJA!

user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
3.6.2008 9:57:35   
GB
Dobro jutro vsem skupaj in hvala za kavico . No najprej cetitke Tevzu za krst in vsem za zobke in mini rojstne dneve user posted image user posted image user posted image user posted image .

Danes grem pa jest k frizerju in UPAM da bo dobr naredu . Bom dala slike, ce bo dobr user posted image user posted image .

Ko ste se pogovarjale o polenti me zanima, kako gosto jo skuhate. Jest Tianne drugace tko dajem srednje gosto hrano mogoce malo bolj nagnjeno k tekoci . A me razumete????? Probala bi z polento pa se bojim,da se bo davila.

Tale ideja z nahrbtniki in izleti je super. Joj kako sem vam fovz , jest bi sla tudi z vami

Joj alarm, moram it

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

Neposredna povezava do sporočila: 1465
3.6.2008 9:58:45   
Tanayya29
Kajči vse najboljše za polletnicouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
3.6.2008 10:29:29   
nicolina
Jutro,
hvala za zajtrk ajtak (kolk je dober) user posted image user posted image

Tanayya, ti ga pa biksaš, sm prav pogledla, ja kaj pa je tej ženski user posted image user posted image user posted image , Taj je pravi cukrček..user posted image

Kaja čestitke za 6 mesecev in hvala za tortico. user posted image

A včeraj ste mele debato o medvedih, joj, jaz bi po moje zmrznla, če bi ga vidla. user posted image
Pr nas je tud včeri zvečer scalo in grmelo, si nisem upala več računalnika pržgat, sem šal kar spat.

Naš jedilnik:
malica: jabolko in piškoti
kosilo: riž, korenček
večerja: Mlečna kašica

VB, jaz mu skuham polento bolj redko, še vmes dam zelenjavo. Tin se nč ne davi. Pa držim pestke za frizuro user posted image

Lep dan vam želim.. pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1467
3.6.2008 11:03:04   
ajtak
zajtrk- am
malica- pol banane, zemlja user posted image , valda manjka stresica
kosilo- polenta, bucke
malica- borovnice, banana
vecerja- am

sibam tjasa oblect, sem ga mal skopala k mu je took vroce in zdej sedi zavit v brisaco z mano pred rac., pa mu ni vec fajn...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
3.6.2008 11:25:30   
tintin
Evo jedilnik,
dopoldan: kaša iz melone, nektarine, rižka
popoldan: špinača, krompir
zvečer: mlečna kašica Milupa hruška
vmes dojenje...

Vsem čestitke za obmesečnice....

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
3.6.2008 11:47:55   
BrinaS
Dan,

Kaja cestitkeuser posted image , prav tako cestitke vsem, ki so v zadnjih dneh praznovali in se krstili, se pa Tina pridruzuje klubu otrok s 1. zobkomuser posted image  (eni + 1 zobek, drugi -1 zobekuser posted image )

Tina je vpisana v vrtec s 1.12.08. Ko smo dobili domov sklep, da je sprejeta, sva bila z mozem tako vesela, da sva spregledala, kdaj vpisi so. In ker so bili prejsnji teden, so nas vceraj prijazno poklicali iz vrtca, ce mesta ne rabimo vecuser posted image  Blamaza. user posted image Ampak glavno je, da je sedaj pogodba podpisana.user posted image

Medved. Tudi pred leti je prihlacal do Rakovnika blizu OŠ. Ustrelili pa so ga pri hisi, kjer se pisejo Medveduser posted image
Imam brata na Kurescku, kjer ga tudi veckrat vidijo.user posted image

Nahrbtnik za nosenje otroka - imamo Vaude. Mislim pa, da ga se nekaj casa ne bomo uporabljali, ker ne kaze nobenih znakov, da bi sedela.

Katka 3 - user posted image  za Klarin prihod domov - UZIVAJTE!

Scubadiver - kaj pa ce je imela Lana drisko zaradi vode v bazenu - sigurno gre kaj tudi v usta

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
3.6.2008 12:26:41   
sonchek
hoj hoj...
sej ne vem kaj je to..ampak res nimam nobenega časa več za net...user posted image user posted image user posted image
naš jedilnik danes...
K: brokoli,korenček + polenta (odlično..je fulll pojedla)
M: (verjetno) hruška

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
3.6.2008 12:40:33   
potepinka
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

IZVIRNO SPOROČILO: potepinka

Meni je P rekla da od 6 meseca naprej lahko zakuham v juhico jajčko 1 Xtedensko

a ti je rekla jajcko, al ti je rekla rumenjak? Men je rekla rumenjak, beljak se odsvetujejo... (vsebujejo pa nasi keksi jajca ).

Meni je rekla celo jajčko  user posted image

No v nedeljo je jedel rezance v juhici in ni bilo nič reakcije

tintin-saj prav da se držiš navodil sploh če ste alergiki v družini,pri nas hvala bogu nismo

Aja pa Dober dan
Kaja-čestitke
Tanayya-Luškan Taj
VB-Jaz tudi skuham polento bolj redko

Jedilnik
Z:AM
M:melona+jabolko
K:Zelenjavna omakica+pire
M: še ne vem
V:mleko+kruh (obožuje)+AM

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
3.6.2008 12:41:36   
sonchek
Taj..je pa fulll luškan na tej sliki...user posted image

Ajtak..odlična slikca user posted image user posted image user posted image

Kaja..vse najboljše!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

tevž..čestitke za krst!!!!

VB..mi smo tudi danes dali ji polento,..malo več vode kot za nas..pa je odlično...naša jo je fullll jedla..hmmm jaz je pa ne maram..no ja..probala sem jo...user posted image

zdej se grem pa mal igrat s našo..itak pa spet grmi in bo zgleda dež...jaz pa cunje zunaj sušim...

papa in lep dan

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
3.6.2008 13:47:17   
Tanayya29
novembrka07 helov,pridruži se namuser posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
3.6.2008 13:51:47   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

novembrka07 helov,pridruži se namuser posted image

kje si jo pa najdla??? user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.