Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:00:54
|
|
|
|
Udb
|
Ja ja. Sej druga varianta je pa "otrok kukr jih bog da" - s tem se pa jaz ne strinjam. Kr grem - bom izbrala an ban med tbl, inj in mireno.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:02:29
|
|
|
|
srki
|
Ah, kako je fajn, ko mi ni treba (še) za to skrbet .
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:07:06
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Ah, kako je fajn, ko mi ni treba (še) za to skrbet . Ne še ...
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:10:12
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Ah, kako je fajn, ko mi ni treba (še) za to skrbet . men tud ne.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2008 13:11:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:18:10
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: srki Ah, kako je fajn, ko mi ni treba (še) za to skrbet . men tud ne. Predvidevam, da ne zaradi istega razloga. Ampak draga Volga, ti nas malo tako viiiiiiiuuuuuviuuuuuuu
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:19:19
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: srki Ah, kako je fajn, ko mi ni treba (še) za to skrbet . men tud ne. Predvidevam, da ne zaradi istega razloga. Ampak draga Volga, ti nas malo tako viiiiiiiuuuuuviuuuuuuu Čisto nič vas viuviuviu...karkoli naj bi to že pomenilo.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:20:16
|
|
|
|
srki
|
Bog si ga vedi, kaj Volga misli.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:20:17
|
|
|
|
Paštetka
|
Samo 1x bo Volga napisala, da je rodila in nam ne bo jasno kako . Volga po moje tebi nihče ne bi verjel, če bi bila noseča . Ups, mogoče si res. Potem čestitke
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:20:55
|
|
|
|
tanikaa
|
Veš, tista reklama za Vzajemno? Ko je mala punčka Merkatoreju rekla z vijuviju da jih nateguje.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:21:00
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Bog si ga vedi, kaj Volga misli. še sama ne vem. Res ne,.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2008 13:25:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:26:36
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: srki Bog si ga vedi, kaj Volga misli. še sama ne vem. Res ne,. Kva zdej? Si al nisi noseča? Ne, resno. A enega bi pa še imela? Aja, to, ne, nisem noseča. če bi imela še enega? pred kakšnim morda še, zdaj pa se mi zdi, da več ne. Ali pa...samo z drugim človekom.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:27:23
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: srki Bog si ga vedi, kaj Volga misli. še sama ne vem. Res ne,. Kva zdej? Si al nisi noseča? Ne, resno. A enega bi pa še imela? Aja, to, ne, nisem noseča. če bi imela še enega? pred kakšnim morda še, zdaj pa se mi zdi, da več ne. Ali pa...samo z drugim človekom. Ne obupaj.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:28:10
|
|
|
|
srki
|
Ja kaj pa pol, a več nič ne seksaš . Pa mende ja ne. Saj jaz tudi zadnje čase bolj ne kot ja. A čmo pol kak klub nepotešenih ustanovit?
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:29:04
|
|
|
|
tanikaa
|
Sem res mela upanje, da se bo stvar rešila.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:29:38
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Ja kaj pa pol, a več nič ne seksaš . Pa mende ja ne. Saj jaz tudi zadnje čase bolj ne kot ja. A čmo pol kak klub nepotešenih ustanovit? Seksam.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:30:41
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: srki Ja kaj pa pol, a več nič ne seksaš . Pa mende ja ne. Saj jaz tudi zadnje čase bolj ne kot ja. A čmo pol kak klub nepotešenih ustanovit? Seksam. upam, da ni poštar.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:31:31
|
|
|
|
Volga
|
Kakšen drek iz posta je ratal Hotela sem reči, da je naš potar star, debel in zapit.
< Sporočilo je popravil Volga -- 3.6.2008 13:33:57 >
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:32:13
|
|
|
|
srki
|
Ah, pustmo zdaj to, mogoče ni to glih za čvek in za vsakogar. Dajmo kaj bolj veselega rečt.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:32:43
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: srki Ja kaj pa pol, a več nič ne seksaš . Pa mende ja ne. Saj jaz tudi zadnje čase bolj ne kot ja. A čmo pol kak klub nepotešenih ustanovit? Seksam. Potem pa pojdi vsaj dol z neta. Mater, kako pa to izgleda!!!!!
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:32:55
|
|
|
|
srki
|
Pa ja ni mende Joško iz Piramide, ta vaš poštar
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 13:33:24
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: srki Ja kaj pa pol, a več nič ne seksaš . Pa mende ja ne. Saj jaz tudi zadnje čase bolj ne kot ja. A čmo pol kak klub nepotešenih ustanovit? Seksam. Potem pa pojdi vsaj dol z neta. Mater, kako pa to izgleda!!!!!
|
|
|
Ime za punčkobušykaIme za fantka že imava, za punčko se pa kar ne moreva odločiti,...Prosim za pomoč :) Hvala!Viktorija (
13%)
Sofija (
23%)
Izabela (
30%)
Mila (
22%)
Megi (
12%)
Število vseh glasov: 627Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!