|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijčice 2008 5-del
3.6.2008 11:16:05   
lonapo
beybe, a je še kera dons čist uničena; jest tud zehat ne morem več.
Polly user posted image user posted image - sej bo kmal- jest sem bila 11 dni čez rok..

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 176
3.6.2008 11:18:01   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Ma ni me nihče razjezil - prej nasprotno - sem se prav nasmejala user posted image  

Tukej pač govorimo o miljavžent stvareh in dobila sem zasebno sporočilo da je pa eno užalil nek moj post user posted image  Saj pravim - Bog pomagej
¸

PA  ne od mneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..............

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 177
3.6.2008 11:18:04   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

Polly user posted image user posted image - sej bo kmal- jest sem bila 11 dni čez rok..

Tolažba pa taka!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 178
3.6.2008 11:19:26   
Anonimen
ja smo že zjutraj mal pojamrale kak smo danes hin!!!...no jaz če že morem do 16.6.čakat se tolažim stem da vsaj čez rok nebom..kdo bi si mislu da pa zdej nočem da se prej rodiuser posted image ...nene ni šanc,kr naj bo not...ampak pogodba se izteče 16.user posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 179
3.6.2008 11:21:31   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

D.anna jaz sem ga jedla v prvo in ko sem odhajala iz P so mi napisali recept, da sem ga jemala še nekaj časa po porodu. S sabo ga pa nisem nič jemala.

Hvala za odgovor. Jaz imam itak še dve polni flaški in pol tako da niti ne boom rabila recepta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 180
3.6.2008 11:24:04   
Anonimen
A ta sirup pijete kar tako za žejo al so vam G svetovali prav sirup al vam pač sirup bolj odgovarja? Vem da tale Ferrum Lek zapira, šumeče tablete Fe in vit. C pa ne vplivajo na prebavo, zato me zanima.

(odgovor članu D.anna 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 181
3.6.2008 11:24:18   
D.anna 76
Babe - danes je mlaj!!!!!! Ta bi moral delovat produktivno za nas nosečke po in tik pred PDP-jem. Tut luna ni več taka kot je bla! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 182
3.6.2008 11:25:09   
marty5
Preden se lotim branja (še 4. dela user posted image ), sem dala v album nekaj slikic - geslo je matija.

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

Neposredna povezava do sporočila: 183
3.6.2008 11:26:45   
D.anna 76

A ta sirup pijete kar tako za žejo al so vam G svetovali prav sirup al vam pač sirup bolj odgovarja? Vem da tale Ferrum Lek zapira, šumeče tablete Fe in vit. C pa ne vplivajo na prebavo, zato me zanima.

Mene Ferrum Lek nič ne zapira, mam prebavo boljšo kot pred nosečnostjo. Velika potreba ponavadi 2 x na dan, če pa pojem veliko sadja, kar ponavadi ga pa tudi 3 x na dan. SPloh ne bom rabla klistirja user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem itak vsak dan čist sklistirana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 184
3.6.2008 11:29:07   
Anonimen
jst sem sirup legofer dobila v bolnici in ga morem pit do konca..je bil pa hec kr ta sirup bi naj zapiral,jst pa nikol nisem imela težav z zaprtjem pa sem hodila na blato tud 5x na dan,pa sem dozo zmanjšala ravno zarad tega pa ga pijem 1x na dan 15ml,pa vseeno hodim na wc na blato vsak dan,najmanj 2x...ja jst sem en čuden tičuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 185
3.6.2008 11:29:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

Anja, ne sekiraj se! Eni so pač malo bolj občutljivi.

Sej se ne sekiram user posted image  Sekiranje in sekanje sta dve različni stvari user posted image  hehe šala, šala

Drugač pa - sploh ne bi bilo problema, če bi se norca delala iz točno determinirane osebe - sem vedno za dobro diskusijo user posted image  Tako pa je bilo takooooo splošno rečeno in takoooooo mimgrede (enkrat v pamtiveku), da sem presenečena kako si ljudje brez potrebe grenijo življenje.

Mojca, jest tud jemljem bolj kot ne za zajebancijo vse skup, madona kam bi pa prišli če bi se obremenjeval še s čenčami s foruma user posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 186
3.6.2008 11:29:58   
Anonimen
Marty - joj kakšen cukr - lušnuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 187
3.6.2008 11:32:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: marty5

Preden se lotim branja (še 4. dela user posted image ), sem dala v album nekaj slikic - geslo je matija.

Ojeses kakšen micipici user posted image  Lepega dojenčka imata user posted image

(odgovor članu marty5)
  Neposredna povezava do sporočila: 188
3.6.2008 11:32:22   
Anonimen
kak cukrček je matija!!!!ful je cartuser posted image user posted image user posted image ..lepe slikeuser posted image

(odgovor članu marty5)
  Neposredna povezava do sporočila: 189
3.6.2008 11:33:39   
Anonimen
Sem itak vsak dan čist sklistirana.

Ja pol si pa skoz ready, steady, go go go user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 190
3.6.2008 11:35:22   
polly80
d.anna-danes prot večeru grema rodit,prav???user posted image ja zgleda nosima lumpa,da tako zabavata že zdaj v trebuhuuser posted image ..zdaj pa muva 100 na uro,še ne bo kaj zgleda..

anja,ja je že zdaj navezan name zgleda..pa tudi ne vem,zakaj tako provociraš ljudi na RRuser posted image user posted image user posted image šala šala..user posted image

taanikaa-ne,od mene ne,ker sem prvič to danes napisala-vsaj mislimuser posted image ,mogoče pa sem se jaz od tebeuser posted image user posted image user posted image pa hvala za največ 2 dni,naj te kdo zgoraj usliši..al pa vsaj ta v trebuhuuser posted image

lonapo-res tolažbauser posted image

marty-kakšen zakladuser posted image user posted image user posted image
potem še pa te lepe slikce gledam,pa bi šla jaz kar rodit nooooooouser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

Neposredna povezava do sporočila: 191
3.6.2008 11:36:43   
alea01
marty-user posted image user posted image user posted image user posted image  . Tolk je luštkan. Pa k frizerju ga boš mogla tudi pelatuser posted image user posted image

Jaz jemljem tablete Ferum  in sem zaprtauser posted image . Pojem pa na kile sadja, pa na tone čokoladeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 192
3.6.2008 11:36:52   
babysolza
ojla čveke,

o čem teče debata danes? user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 193
3.6.2008 11:38:51   
D.anna 76
AnjaPH - itak da sem v nizkem štartu že kak teden. Sej ne vem kaj je bolj utrujajoče tole odštevanje v zadnjem tednu al tistih celih 9 mesecev, ko sploh nisem razmišljala da bi šla čez rok. Kje pa: JAZ BOM RODILA V MAJU SEM SI VES ČAS GOVORILA.

Kaj bote pa danes kej kuhale?! Danes bom tudi jaz nekaj prstvla na štedilnik, k je tko bl hladno sam nimam nobene pametne ideje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 194
3.6.2008 11:40:20   
polly80

o čem teče debata danes?

o babysolza,danes pa ne bo povzetkov..ajd brat!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

alea,kdaj greš k frizerju?ne vem,če ne bom jaz tud šla..mam časa na pretek še očitno..user posted image če mi gre pa voda pri frizerju,bom pač s folijo na glavi šla rodit..user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 195
3.6.2008 11:41:51   
Anonimen
To je dobesedno kot tisti vic zakaj dolenc plava v krogu ko pride na morje (ker se je v škafu plavat učil user posted image ) šala, šala user posted image

Jst tud užaljenauser posted image user posted image user posted image  - k se nism učila v škafu,a mpak v štirniuser posted image

Kaj bote pa danes kej kuhale?!

D.anna - jst bom musako iz mladega krompirčka in mletega mesa

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 196
3.6.2008 11:42:13   
Anonimen
Kaj bote pa danes kej kuhale?!

Mulo user posted image  

Ne sej ne - jest nič - bom na stolu pri frizerju od enih do šestih user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 197
3.6.2008 11:43:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

To je dobesedno kot tisti vic zakaj dolenc plava v krogu ko pride na morje (ker se je v škafu plavat učil user posted image ) šala, šala user posted image

Jst tud užaljenauser posted image user posted image user posted image  - k se nism učila v škafu,a mpak v štirniuser posted image

user posted image  nnnnnnnnnyyyaaaaaaaaaaaaa pa sej veš da vse napišem v najboljšem pomenu besede nnnooooooo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 198
3.6.2008 11:44:10   
polly80
JAZ BOM RODILA V MAJU SEM SI VES ČAS GOVORILA.

se podpišem..zdaj pa imama..user posted image če bi vedla,da bom šla čez rok,bi rekla,da mam PDP kakih 14 dni kasnej..ker zdaj so pe že sitni ti ljudje..user posted image je rekel user posted image ,da če ga bodo še spraševali,če sem že rodila,da bo rekel,da so mi PDP prestavli na avgustuser posted image user posted image user posted image

o,grem "tortico" nardituser posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 199
3.6.2008 11:44:11   
Anonimen
d.anna jst sem pa včeraj zvečer kuhala z mojim rižotko,tko da ma kosilo danes,sam paradižnikovo solatko še nardim pa je....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?