|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
2.6.2008 21:09:00   
sandra85
js sem preprosta in nisem vajena takega življenja! sicer pa, kdo pa pravi, da bi uspela...
no, pustmo............ usoda pač user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
2.6.2008 21:09:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

tianna, kje si spet? kaj danes pa je tema tast, ne tašča?user posted image

Pa evo me. Že ves čas sem tu. Pa malo tam no. user posted image  Berem kakšni so pogoji, da si nuna. Na čveku. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3877
2.6.2008 21:09:38   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

IZVIRNO SPOROČILO: dreamz

IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Dreamz uživaj ob penini, jagodah in user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  

Ne, ne, nič ne bo user posted image user posted image , dragi lih plenico menjuje user posted image  user posted image , jaz pa se bašem z jagodami. user posted image
Pa še user posted image  je prišlauser posted image user posted image user posted image

js mam tut user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa neki je v zraku-me razganja user posted image user posted image user posted image

Ma tebe itak vedno razganja! user posted image  user posted image  user posted image

mene? user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
2.6.2008 21:10:09   
sandra85

Pa evo me. Že ves čas sem tu. Pa malo tam no. user posted image  Berem kakšni so pogoji, da si nuna. Na čveku. user posted image

a tako hudo je že?  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
2.6.2008 21:10:24   
Anonimen

Ma sem vesela, da je user posted image  na pohodu, ker pol bom na počitnicah fraj!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da ne boste s počitnic prišli v 4-ih. Oziroma v 5-ih, če štejem še Maggy. user posted image

(odgovor članu dreamz)
  Neposredna povezava do sporočila: 3880
2.6.2008 21:10:47   
Anonimen

Ni, ma je zanimiva tema. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3881
2.6.2008 21:11:11   
sandra85

sej veste kak je...droga, sex z manegerji.... user posted image user posted image user posted image to je v italiji "pravilo"

Ma to samo, če pustiš in daš.user posted image

meni je kolega (ki me je vabil v milano. on je tam maneken) pravil, da je to tako. in če hočeš uspet, moraš dat prej marsikaj skozi

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
2.6.2008 21:11:44   
lemavrica
Pri nas pa toča pada, men gre pa kar na user posted image  kaj dela to mojmu avtu. Pa nimam kej narest.

Sandra pa sej je boljš da nisi šla, tam se res take čudne stvari dogajajo.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
2.6.2008 21:11:51   
sandra85

Ni, ma je zanimiva tema. user posted image

kje, kje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
2.6.2008 21:12:32   
sandra85

Pri nas pa toča pada, men gre pa kar na user posted image  kaj dela to mojmu avtu. Pa nimam kej narest.

Sandra pa sej je boljš da nisi šla, tam se res take čudne stvari dogajajo.

daj deko na avto-tako, da jo zatakneš med vrata. ker ta toča zna bit res user posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
2.6.2008 21:12:56   
Anonimen

Ja to pa je res šit. Meni ga je tudi 1x toča uničila. Sej morda pa ne bo hudega.

Neposredna povezava do sporočila: 3886
2.6.2008 21:15:33   
lemavrica
Sandra preden jaz priletim iz 5 nad z deko je že konec, pa sej mislim da je toča nehala in samo še naliva. Ko sem bila še doma sem ga pa vsakič z deko pokrivala pa čeprav je bila samo stara Škoda.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
2.6.2008 21:17:59   
sandra85

Sandra preden jaz priletim iz 5 nad z deko je že konec,
pa sej mislim da je toča nehala in samo še naliva. Ko sem bila še doma sem ga pa vsakič z deko pokrivala pa čeprav je bila samo stara Škoda.

ja to pa je res...no, upam da ne bo hudouser posted image
nenaaa čakam tvojo motivacijo, da me spraviš za likalno mizo!!!a ima kera kako idejo? js moram likat...pa me ta RR ne "spusti" user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3888
2.6.2008 21:19:50   
Anonimen
Boš jutri zlikala. user posted image

Saj veš: Ne naredi danes tisto, kar lahko jutri. user posted image

< Sporočilo je popravil tianna -- 2.6.2008 21:20:00 >

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3889
2.6.2008 21:21:44   
sandra85

hvala tianna, zlata siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
2.6.2008 21:22:34   
Anonimen

hvala tianna, zlata siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3891
2.6.2008 21:23:53   
Anonimen
Grem jaz. Spet full grmi. user posted image  Pa bom vse izklopla.

Mirno noč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3892
2.6.2008 21:28:31   
dreamz
Zakaj ne morem gledat albumov?? Da morem bit prijavljena mi piše, ma saj sem... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
2.6.2008 21:33:15   
sandra85
čigav album pa si hotla pogledat?
meni to napiše, če hočem pogledat albume pri osebi, ki albumov sploh nimauser posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
2.6.2008 21:33:43   
ana b
Večer čvekice!

Še dobro, da sem se popoldne spravila na tekoče, ker bi me sedaj kap, koliko novih strani sem imela za prebrat user posted image .
Naš user posted image  je pa že cel teden sitko user posted image . Še slabše je, spanje pa user posted image user posted image . Danes se je zbudil ob 4:30user posted image , se ene pol ure igral, potem pa še za celo uro zaspal nazaj. Obup. 

Pri nas pa sedaj grmi.
Lemavrica: a nam boš točo poslala?user posted image  Vedno ko peberem, da pri vas pada, začne tudi pri nasuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
2.6.2008 21:35:02   
sandra85
anab, kaj pa če ga ponoči ignoriraš ko se hoče igrat? meni je enej 2x to naredil sva ga pustila in je čez čas nazaj zaspal

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
2.6.2008 21:35:17   
andreja32
Lemavrica, zdaj je pa nevihta že pri nas.Ful lije pa toča gre vmes....

meni pa moj kavo kuha , Zala pa že spi.....danes je bila mala tečka, ji dvojkica rine ven in jo zgleda fajn matra.

sandra cunje kar k meni prinesi, itak sem non stop za likalnikom,....kot da za fabriko likam, cot neomejenouser posted image

< Sporočilo je popravil andreja32 -- 2.6.2008 21:38:24 >

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
2.6.2008 21:35:42   
dreamz

čigav album pa si hotla pogledat?
meni to napiše, če hočem pogledat albume pri osebi, ki albumov sploh nimauser posted image

od Tianne, da vidim njeno slikco. Ma kaj jo je že skenslala dol??? user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
2.6.2008 21:38:56   
dreamz
Ženske, kako bomo dežurele z našimi user posted image  ponoči, ko bomo šle delat?? Že zdej sem včasih crknjena, ko pa bom mogla it zjutraj v službo?? Bog ve, če bodo spali takrat celo noč?? user posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
2.6.2008 21:41:04   
andreja32
ZVEZDA71  vidim teuser posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?