|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
30.5.2008 11:44:13   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Tina50, upam da te danes preseneti pooooolna plenička! Malo mu probaj krčiti nogice ob trebuh (ga daj v počep v ležečem položaju) to zmeraj pomaga mojemu Titu.

upam, da res!

sem kupila laktozo, mi je skoraj ni hotla dat, je rekla, da naj grem k zdravnici!
sam se mi zdi, da mu zdravnica nima kej, ker nima napetega trebuščka! če pa še dans ne bo pol boma pa šla! bomo  vidli, če bo kaj laktoza pomagala!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
30.5.2008 12:06:50   
pomlad08
Midva sva ze z izpita, sva sla kar skupaj na ustno in ni profesorica nic komplicirala user posted image

Kape tudi mi ne uporabljamo; vceraj na pregledu sva bila pohvaljena, da sva ravno prav oblecena - imel je bodi s kratkimi rokavi in cisto tanke hlacke. Pa paziva, da sva v senci, tudi ko hodim po mestu, se vedno sencne strani ulice drzim.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
30.5.2008 12:12:27   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Katiandi: Jaka 
Ob rojstvu: 3180g, 49 cm
1. mesec: 4010g, 56 cm
2. mesec: 4950g, 58,5 cm

san: Urban
Ob rojstvu: 3790g, 54 cm
1. mesec: 5200g, 57,5 cm
2. mesec: 6000g, 61,5 cm

Arabela: Sergej
Ob rojstvu: 3780g, 51cm
1.mesec:5380g, 57,5cm
2.mesec: 6840g, 59,5cm
3.mesec: 7460g, 62,5cm

jagoga: Tomaž
Ob rojstvu: 2990g, 50 cm
1. mesec: 3900g, 52 cm
2. mesec: 4650g, 56 cm

Vilma: Julija
Ob rojstvu: 3010g, 50cm
1,5. mesec: 4615g, 54 cm

Naša črtica koraka: Anja
Ob rojstvu: 3290g, 51cm
5tednov: 4015g, 54,5cm

Tina: Lan
Ob rujstvu: 3880g, 53cm
6tednov: 5220g, 57cm 

Dinki: Tit
Ob rojstvu: 4235 g, 58 cm
3. tedni: 5190 g
6 tednov: 6900 g, 61 cm

lucalu: Tai
Ob rojstvu: 2550g, 48cm
1 mesec: 3950g, 55cm
2 meseca: 4880g, 59cm

Ribica85 : Kristjan
ob rojstvu: 3950g, 55cm
1 mesec: 5000g, 59cm
2 mesec: 6100g, 62cm

medica: anis
ob rojstvu: 3740g, 53cm
1 mesec: 4750g, 56cm

gaya24: Maj
ob rojstvu: 4680g, 53cm
3.tedne: 5200g, 56.5cm
6.tednov: 6100g

Mergetka: Matic
ob rojstvu: 3610g, 51cm
6 teden: 4660g, 54cm

perp: Neja
ob rojstvu: 3820g, 54cm
1.mesec: 4470g, 56,7cm
2. mesec: 5610g, 60,3cm

Katy13: Taja
Ob rojstvu: 3680 g, 51,5 cm
19 dni: 4070 g, 55 cm

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
30.5.2008 12:14:51   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Katiandi: Jaka 
Ob rojstvu: 3180g, 49 cm
1. mesec: 4010g, 56 cm
2. mesec: 4950g, 58,5 cm

san: Urban
Ob rojstvu: 3790g, 54 cm
1. mesec: 5200g, 57,5 cm
2. mesec: 6000g, 61,5 cm

Arabela: Sergej
Ob rojstvu: 3780g, 51cm
1.mesec:5380g, 57,5cm
2.mesec: 6840g, 59,5cm
3.mesec: 7460g, 62,5cm

jagoga: Tomaž
Ob rojstvu: 2990g, 50 cm
1. mesec: 3900g, 52 cm
2. mesec: 4650g, 56 cm

Vilma: Julija
Ob rojstvu: 3010g, 50cm
1,5. mesec: 4615g, 54 cm

Naša črtica koraka: Anja
Ob rojstvu: 3290g, 51cm
5tednov: 4015g, 54,5cm

Tina: Lan
Ob rujstvu: 3880g, 53cm
6tednov: 5220g, 57cm 

Dinki: Tit
Ob rojstvu: 4235 g, 58 cm
3. tedni: 5190 g
6 tednov: 6900 g, 61 cm

lucalu: Tai
Ob rojstvu: 2550g, 48cm
1 mesec: 3950g, 55cm
2 meseca: 4880g, 59cm

Ribica85 : Kristjan
ob rojstvu: 3950g, 55cm
1 mesec: 5000g, 59cm
2 mesec: 6100g, 62cm

medica: anis
ob rojstvu: 3740g, 53cm
1 mesec: 4750g, 56cm

gaya24: Maj
ob rojstvu: 4680g, 53cm
3.tedne: 5200g, 56.5cm
6.tednov: 6100g

Mergetka: Matic
ob rojstvu: 3610g, 51cm
6 teden: 4660g, 54cm

perp: Neja
ob rojstvu: 3820g, 54cm
1.mesec: 4470g, 56,7cm
2. mesec: 5610g, 60,3cm

Zofy: Julija
Ob rojstvu: 3300g, 52cm
1 mesec: 4000g, 53,4cm
2. mesec: 5200g, 59,2cm

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
30.5.2008 12:16:44   
Arabela
Hojla!

Midva sva s pregleda kolkov in je bilo vse ok... 1a 1a..user posted image user posted image user posted image .... tudi to je za nami..

Mali ful priden, trenutno poskuša zaspati... me je pa celo pokrampal,, mene in sebe, ker jaz mu ne upam nohtkov striči.. to delata babi in ati... user posted image

Pozdravčke vsem...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
30.5.2008 13:37:10   
perp
ha, tudi jaz ne upam strižt nohtkov, to dela oči.

mi smo imeli pregled kolkov vćeraj, imamo tudi 1a,1a (smo jih že ob rojstvu imeli 1a, vendar z mejnimi vrednostmi).

dons sem v svojem avtu dala filat klimo, aleluja.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
30.5.2008 13:38:05   
perp
katj tebe sem pa videla v eni reviji (mislim da v Mama)user posted image user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
30.5.2008 14:04:32   
san
dinki, prvi dan sem mu dala kar mal navadne costelle, ene 6 požirkov po flaški. nisem imela druge pri roki zunaj in je bil revež tako žejen. prav olajšal se je, ko je pil. drugi dan sem mu dala prekuhano, tko čez dan po požirkih. v celem dnevu ene 30 ml, včeraj pa tudi. blato in vse ok.

tina, v prekuhano vodo 1 dcl par cvetkov kamilce, pa žličko sladkorja - za odvajanje blata dojenčkov. sm se zdele spomnila

alarm...

< Sporočilo je popravil san -- 30.5.2008 14:10:14 >

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
30.5.2008 14:18:49   
san
je zaspal nazaj

no, jst sm bla pa danes na urgenci zobozdravstveni, na kotnikovi in se me je ena zobarca usmilila in mi provizorično zaprla šrbine in ugotovila, da mi razpadajo vse plombeuser posted image . premal kalcija, je rekla, da mi ga je mali zgleda izdatno odvzel in ker je bila moja zobarca na bolniški brez nadomeščanja imam jaz zdaj štalouser posted image . pa sm takrat tud šla prosit v zd, če me vzamejo, pa me noben ni mogel, kao... sem besna. zdej moram pa v pon nujno do moje zobarce, pokazat kaj je ta nardila in napisala, pa slikat en zob. pol mi bo pa ona toliko kot bo lahko popravla zdej preden gre na dopust, ostalo mi bo pa v juliju od mojga zobarca dokončala, ko se vrne z dopusta. se me je danes usilila, ko ji je dragi povedal kako štalo mam. in septembra po hitrm postopku menjam zobarco - sem zvedla danes, da se baje septembra to da, ker je po dopustih, med letom pa kao neuser posted image .

no, drugače pa smo ok. vročino malo težje prenašamo, ampak zaenkrat nitako hudo. urban tudi težje zaspi, sploh zunaj, ampak ponoči je pa mir.

pomlad, čestitke za pregled in predvidevam, da tudi za izpituser posted image user posted image user posted image

perp in arabela, me veseli, da ste s kolki okuser posted image user posted image user posted image , midva sva pregled zamudila, ker sem zbolela, zdej ga imava pa šele julija.

dinki, upam, da kmalu dobiš avto po svojih željah, ravno tako tudi stiskam pesti zate nčkuser posted image user posted image user posted image

zofy, čestitke za nov avtouser posted image user posted image user posted image
mi smo ga tudi kupili aprila in sem super zadovoljna z njimuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
30.5.2008 14:22:09   
san

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

Midva sva ze z izpita, sva sla kar skupaj na ustno in ni profesorica nic komplicirala user posted image

user posted image jaz sem tudi tako na izpite hodila s taprvo hčerouser posted image .

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
30.5.2008 14:34:04   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: san

tina, v prekuhano vodo 1 dcl par cvetkov kamilce, pa žličko sladkorja - za odvajanje blata dojenčkov. sm se zdele spomnila

hvala, bom probala, če ne bo šlo z laktozo!

sej sem prej klicala zdravnico in je rekla da do enga tedna ni panike, mene je pa v lekarni tolk ustrašla! če ne bo nič do pon, bomo pa šli k zdravnici!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
30.5.2008 14:38:03   
tina50
san upam, da se ti čimprej pozdravjo zobje, oz. da ti jih zobozdravnica pozdravi!user posted image user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
30.5.2008 14:52:03   
Dinki
mi smo ravno nazaj iz opravkov. sem uredila prepis avta, pa v trgovino smo šli....tit pa skoz priden user posted image . pri nas se je čist izoblačilo, zgleda bo kakšna ploha, prej je bil pa še sonček user posted image

nohtke....jaz jih že obvladam. Mu jih pa najraje strižem medtem ko dojim, mi je veliko lažje kot med spanjem, ker ga takrat zmeraj zbudim.

Katj sem videla tudi jaz v reviji z njenim Markom....se prav spomnim enkrat ko sem bila še na CTGju sem prebirala to revijo user posted image .

Pomlad08 user posted image  za izpit.

San, upam da boš uspela urediti zobe....to je pa res ena od ta bolj smotanih zadev, da si brez plomb user posted image . Pa hvala za lepe želje okrog avta user posted image ...smo jih šli že nekaj pogledat pa ni nič pametnega user posted image ....upam, da ne bom predolgo brez.

Zdej pa kosilo....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
30.5.2008 15:25:22   
Vilma
Dober dan čvekice user posted image
Samo na hitro se oglasim, Julija leži pod igralnim centrom (prvič!) in veselo tolče po lunci. user posted image  Vprašanje pa, koliko časa jo bo to zanimalo.
Zofy lepo da si se oglasila. Sem že mislila, da me zanalašč ignoriraš, najini pupi pa imata isto ime. Tako lepo ime user posted image  

Mergetka glede temenc...Smo imeli probleme pri starejšen. Našemu je pomagalo, da sem mu dala na glavico za eno uro mešanico ribodermina in hladilnega mazila. Za eno uro in potem sem postrgala dol. Olje ni tako fino, ker temenca spolzijo mimo glavnička. Poskusi, mogoče bo pomagalo tudi vam.

Kar se tiče kreme tudi mi nič ne uporabljamo.  Pazim zelo, da je v senci, malčico pa mažem samo z riboderminom.
Oblačenje: jaz jo dam v majčko z dogimi rokavčki. Čisto tanko.  Mislim, da ji ni vroče, saj večino časa v vozičku prespi. Meni pa tudi paše, da sem malo bolj oblečena, ko spim. Tudi če je zunaj vroče. Poleg tega me je strah, da jo ne opeče sonce.
Ampak čez kak mesec, mogoče prej bomo poskusili tudi s kratkimi rokavčki. Kapico imamo s sabo. V vozičku je nima, če jo moram pa ven vzet, ji jo dam gor. V Postojni non stop piha, v tem je problem.
Alarm, šibam bom kasneje nadaljevala.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
30.5.2008 16:36:29   
*medica*
pozdravljene..
najprej čestitke za izpit ..pomlad sevedauser posted image user posted image

san tud jest upam da se ti čimprej uredi situacija z zobmi..jest sem bal začetkom maja naročena k svojmu zobarju pa sem dobila po pošti da odpade ta datum ker je na bolniški zj pa čakam nov datum sam zgleda se ga bom načakala..se bom kar prepisala itak je ful slab zobar oz. dober je če mu greš privat...pol te spedena ko da nikol nisi mel slabih zob..drgač pa ti še mal zajuser posted image user posted image

tina tud moj anis nekam slabo kaka že tri dni..no plenička je skoz ful polulana pokakana pa tako da zgleda ko da bi mel drisko ampak ni sploh ne znam opisat kak ma ..pa zj se tako napenja nekaj pa ne vem...sem mu stiskala noge k trebuščku da bi prdnu pa nič..ko spi je vse ok..pol k je pa buden pa se prav dere..najprej sem mislila da so krčki zj začel sam niso..no saj upam da niso če jih do zj ni mel naj jih nima niti zj..no bom pa jest tud probala to varjanto k je napisala san..no upam pa da tvojemu lanu rata napolnit pleničko ..

aja pa moram vam povedat da anis spi že tretjo noč v svoji sobi..sem kar zadovoljna on pa tud..sinoči mi je zaspal ob 9 in spal do 6zjutraj..sploh nisem mogla vrjet..drgač mi se je vmes enkat zbudil d sva se podojila zj p anič no bomo vidl kako bo nocoj..

zunaj pa so neke plohe tak da nemoremo ven..user posted image je pa ful soparno..v stanovanju mam trenutno 23°C..anis pa sploh ne prenese vročine ..ko sva zunaj sploh noče zaspat v vozku ko včasih..zgleda da se je po atiju vrgu..moj tud ne prenese vročine..pozim pa mrazauser posted image .no upam da ne bo tak user posted image ..

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
30.5.2008 19:51:04   
Naša črtica koraka
lih v torek sve imele pediatra in sve tja prišle z klobučkom. pa ji ga je zdravnik hitr dol dal in ji pihal v glavico, češ da ji je pod klobučkom preveč vroče ker skozi glavo zdej diha

user posted image user posted image  si kar predstavljam sebe, kako bi me na rit vrglo, če bi moja zdravnica naredila kaj takega user posted image user posted image . SIcer pa se strinjam z zdravnikom.

user posted image  za profesorico, končno ženska, ki ima razumevanje za ženske user posted image .

O, SAN, user posted image , to je pa hudo. Da ti gre tako kalcij ... potem pa še zobarji user posted image ! Še sreča, da se od zobarja lahko ločiš, želim ti da septembra najdeš bolj zanesljivega in skrbnega zobarja user posted image user posted image user posted image !

ČEBRIČEK, ja je super zadeva. Uporaben dokler mali ne doseže 8kg?
AVTOOOOOOOOOOO, user posted image . Karafeke ne bi, bi en tak avto, ki bi bil tako zvest in ko urica najmanj 15 let ... zato gledam Toyote ... pa glede na cene, sem jih nehala. Znižala tudi pričakovanja, torej ne 15 let, temveč vsaj 5 let brezhibnosti. Oz. vsaj še 2 leti po izplačanem kreditu.

MOj otrok pa se te dni nekam čudno obnaša, kar se ritma spanja tiče. Zvečer se noče dojituser posted image . Upam, da jo muha mine, oz. da pogruntam kaj jo matra.
Sicer pa se mi veliko smeji, pogovarja. Čvekica, ko mami user posted image . Tako z nežnim glaskom se pogovarja user posted image .

Te dni tudi manj kaka. Verjetno ker je vroče, zgubi veliko tekočine, zato ni toliko kake.

Zdj pa raje neham. Me tavelik rabi, da ga malo pocrkljam.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
30.5.2008 20:51:16   
san
ja, moj čebriček je do 13 kg. imam shantallo in je kar velik oz. širok, no vsaj napram tistemu ”tomi tabi-ju”

tina, dinki in nčk hvalauser posted image

no, spet se otroc neki dajejo. morm posredovat

papa

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
30.5.2008 20:54:43   
san
je že ok.

ja moj urban se tudi malo manj doji te dni, no danes je bilo že spet ok. to je od vročine. je pa ravno nasprotno, kot tvoja anja, zvečer potem nadoknadil in kar vlekel in vlekeluser posted image .

ja, anis je pa res en zlati dečkouser posted image

pogrešam par punc... že doooolgo se ni javila jane, pa azzurra, pa ursi in še in še bi lahko naštevala. no, upam da so vse ok. predvidevam, da ni časa. jaz si ga kar mal vzamemuser posted image .

no, zdej grem pa tavečja falota spravt spat

lahko noč

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
30.5.2008 22:28:49   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: perp

katj tebe sem pa videla v eni reviji (mislim da v Mama)user posted image user posted image

?????? a se ve poznate tudi na neanonimni ravni? Ker če se, potem si grem prec pobrit brke, če me slučajno za kako bejbi revijo slikajo!

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
30.5.2008 22:34:40   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: san

nčk, a to mislš dežniček. jst sm jih ravno zadnjič gledala v chicootu, stane 24 eur. če želiš ti ga lahko kupim in pošljem. grem vsak dan mimo.
so pa črni, pa za okrogel geštel.

sem šele sedaj opazila tvoj prijazni post ...
morm vidt to čudo, tako da bom verjetno sama morala prit "dol" v LJ ...
a vseeno HVALA, SAN! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (tale tortica ni naključje ... ker če greš po Wolfovi, potem so user posted image tortice, mmmm zelo blizu, mmmmm ... še sreča, da se tortic ne da poslat!)

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
30.5.2008 23:31:22   
Naša črtica koraka
TINA50,
kremica: dr. Houscha, v spreju, skoraj 20€. Če slučajno dobiš enako kremo v spreju ceneje, mi prosim tega NIKAR NE povej, da se ne bom sekirala.  

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
31.5.2008 5:01:47   
lucalu
Dobro jutro mamice! Kako smo kaj?
Mi smo kar naprej v neki gužvi in si komaj utrgam čas, da vas prečekiram.
Pri nas je vse pod kontrolo, pridno rastemo in napredujemo! Trenutno je najbolj "in" igralni center in Tai bi bil kar naprej v njem. Zdrži tudi po uro in več v kosu, z zelo velikim navdušenjem gleda viseče živalice in z še večjim udarja po njih! user posted image
Oblečeni smo mi v body in kratke hlačke pa seveda bose nogice in moram reči, da moj zakladek noro uživa, ko miga z malimi prstki! user posted image
Aja! Se pa že naglas smejimo! user posted image
Katy čestitke za uspešno opravljen izpit! user posted image user posted image user posted image
pomlad08 čestitam tvojemu sinku za lep napredek! user posted image user posted image user posted image  In čestitke tebi za izpit! user posted image user posted image user posted image
Zofy upam, da se ti maternica čimprej skrči!!! user posted image user posted image user posted image  In bravo za nov avto! user posted image user posted image user posted image
katj bravo Roku za napredek! user posted image user posted image user posted image  Upam, da se liček popravi sam od sebe! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Arabela bravo za kolke! user posted image user posted image user posted image
In prav tako perp, bravo Neji za kolke! user posted image user posted image user posted image
san upam, da ti čimprej naredijo nove plombice!!! user posted image user posted image user posted image
Dinki super za prodan avto!!! user posted image user posted image user posted image
Upam, da je to vse in, da nisem katere izpustila.
Zdaj grem pa še malo spat preden se moje detece zbudi!
Pridne bodite in javljajte se!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
31.5.2008 9:21:50   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

?????? a se ve poznate tudi na neanonimni ravni? Ker če se, potem si grem prec pobrit brke, če me slučajno za kako bejbi revijo slikajo!

user posted image user posted image  Jaz osebno nobene od vas ne poznam (vsaj na 4 oči ne)....mi je pa žal - bi si želela z marsi katero od vas spit kakšno kavico user posted image . Katj sem jaz prepoznala zaradi Marka od katerega slikico je dala tu gor user posted image  pa še v reviji je bila (takrat še) ponovno noseča.....NČK ženske imamo še par dodatnih čutov razvitih, smo čarovnice user posted image . Na ta način sem "prepoznala" tudi Perp na materinski šoli....kar tako, pa je nikoli prej nisem videla user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1698
31.5.2008 9:27:33   
Dinki
No, še pozdravim vas lepo in vam zaželim dobro jutro in še lepši dan, ki je pred nami. Danes je bilo spati prečudovito, ker se je zunaj malce shladilo.

Vilma, lepo da si se oglasila user posted image .

Ja San, kar nekaj punc se več ne oglaša niti na vsake kvatre....Poleg tvojih naštetih je tu še Nasy....pa še kakšna bi se našla. No, tudi jaz si kar ukradem čas user posted image , si ga mormo kdaj!

Zdej pa letim Tita previt, ga imam v naročju in je ravnokar zagrmelo v njegovi plenici user posted image .

Uživajte!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
31.5.2008 11:32:49   
perp
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

ne, spomnim se, da je enkrat omenila da bo v reviji mama in da ima doma že enga fantka. potem sem pa enkrat zasledila v eni reviji eno katjo, ki ima doma enga fantka pa P'DP v reviji se je ujemal z PDPjem na našem user posted image  seznamu. in sem sklepala 1+1=3

pobrit brke user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ime za FANTKA
Da|sy

S partnerjem se ne moreva odločiti glede imena za fantka. Rada bi, da otrok z imenom ne bi bil preveč zaznamovan (asociacije ...), da bi lepo zvenelo, imelo nek globji pomen oz. bilo "ime s karakterjem". Hvala za vašo pomoč!

Jon (32%)

Jurij (40%)

Izak (28%)

Število vseh glasov: 500

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!