nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: katee nana: da mi je Žan Luka podoben, pravijo vsi, ko ga vidijo. Edino polt bo imel po moje po očitu. Je pa res fino,ko je otroček podoben mamici,kajne?Vseeno je zrasel v mojem trebuščku ... Dan je bil lep,smo bili na pikniku skoraj do zdaj,no,Klemna sem še skopala,jedel je kar tam in zdaj je v posteljici,pa še ne spi.Vidim pa da ste bile vse bolj ali manj naokoli,ker ni veliko napisanega,pričakovala sem več,pa sem kar vesela,da ni toliko,ker ves dan nisem bila na RR. martinca,kako fino,da boste že začeli končno s prizidkom,veš kako lepo bo,ko boste čisto zase! Ja to pa je res,da se je Patrik že strigel pri meni !Lenart je pa res čupica. Glede poroke-ja čas pa res hitro mineva...nisem vedela da bo že tako kmalu. Kdaj pa bo dekliščina? vaney,super je tudi pri vas,ko boste tako novi pri hiški!Saj čiščenje ni hudo,če je potem vse tako krasno.Jaz take stvari res z veseljem sčistim,ker vem,da se bom potem dobro počutila. klepetka,pri tvojem postu pa moram res pozorno in počasi brati,ker imaš presledke na napačnih mestih,spet ga sviraš.Pa saj razumem,da si morala na hitro... sunny m.saj martinca vedno pravi,da je Patrik po atiju,ker je tako suh,samo pediatri tega ne razumejo,da on že veliko poje,hasne pa mu pač ne.Bo moral še ati k pediatru,da bodo razumeli.Ko bo velik,bo srečnež,debel res ne bo.Če pa smo vsi tako radi šlank,kajne?Zdaj sem šele prebrala kaj je martinca napisala o suhosti in Urošu... pa sva bili istih misli,kajne? urssyy,ja avatar pa bi že res skoraj morala spremeniti...Za kavico sem,ampak v Mariboru. aurora,tudi ti imaš še vedno isti avatar?Daj se potrudi no... Mislim,da ti bo mala pikica z veseljem pomagala,meni je vedno pomanjšala slikice. mala pikica-hvala za avatar,kaj bi brez tebe...še vedno bi imela cico maco... korenček-jaz imam zato itak plastificiran slinček,ampak ko moj Klemen s korenčkom naredi dežek,potem je ta še povsod drugje...Ali res nima nobena učinkovitega recepta???Pri vseh teh Persilih in Arielih in Vanishih,pa res nič dol ne spravi?? Ajda vse najboljše za 4.mesece!!