|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
31.5.2008 16:03:02   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: katee

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Hej, hej! Ja kje pa ste vse user posted image Sem že nekajkrat pogledala sem, pa še vedno vse tiho...

Se vidi, da je vikend, pa se vse ukvarjajo še z user posted image oz. se delajo "fine" pred user posted image , da one pa že niso zasvojene z RR user posted image user posted image user posted image user posted image in ne gredo nič gor.

user posted image user posted image user posted image Prave finoče user posted image user posted image user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
31.5.2008 16:18:52   
klepetka

Hej, hej! Ja kje pa ste vse user posted image Sem že nekajkrat pogledala sem, pa še vedno vse tiho...

Se vidi, da je vikend, pa se vse ukvarjajo še z user posted image oz. se delajo "fine" pred user posted image , da one pa že niso zasvojene z RR user posted image user posted image user posted image user posted image in ne gredo nič gor.

user posted image user posted image user posted image Prave finoče user posted image user posted image user posted image

ja , samo  ne vse.user posted image

Jaz sem zdajle slučajno doma  med  prvenstvom, pa kmalu že letim nazaj(itak ,da ne morem brez RR , zato sem vas prišla pozdravit)user posted image user posted image ,zdajle se odvija taglavno ; torej , pozdravljeneuser posted image , akj ve čpa zvečer.Upam ,da  mi bo zneslo.Drugače pa jutri ,amapk tud šele zvečer ,ekr gremo pa še na en  plesni nastop vLj .

lp

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
31.5.2008 17:04:45   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
No kdo je rekel, da ne znamuser posted image user posted image  Očitno znam tudi že smetituser posted image user posted image user posted image

Jej, pa ti je ratalo.user posted image  Itak, da ste lušne.

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24
sunny a še meni zaupaš recept za zaspat? Ker ga nekak nisem zasledila?

Imava zdaj z urssyy posebno tehniko nošenja, da lažje zaspi.user posted image  Če ti sam zaspi v posteljici potem zate nimamo nobenega recepta, ker gre nam slabše.user posted image

mala pikica Neja tudi ni neka crkljivka...raje gleda okrog sebe, jo mi ne zanimamo preveč.

martinca sploh ne vem zakaj je tak halo, da ima Patrik premalo kg...saj je tak kot oči...suh user posted image

Pri nas je bil korenček na slinčku in je tudi po pranju še vedno tam.user posted image  Samo, da ni na bodiju.

klepetka ti pa imaš napeto.

Medve sva sami do naslednje nedelje, tako da pri nas ni nobene finoče, pa še zasvojeni sva lahko ta teden do konca.user posted image user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
31.5.2008 17:05:08   
urssyy
user posted image evo mene, ati dela..tak kot ponavadi, Vivi spi na mojih rokah, jaz pa na RR. Čakam, da se Vivi zbudi pol gremo kupiti taveliko gugalnico v Merkuruser posted image , že mojega dragega dokgo nagovarjam. Mml jaz žal ne dojim več.

Klepetka a bomo mel piknik 2.6.2008??user posted image user posted image Vse naj že dans, ker če slućajn pozabim, pa ti ko si bol TV zvezda, lahkuser posted image da boš zavzeta ta dan.......malo za šalo...

Štajerke pa kaj je zdaj z našo kavico - lahk v Celju, lahk v MB..vseen sam da se vidmo???

Aja Mala pikica, a bi te jaz tudi lahko prosila če bi mi pomanjšala slikico in dodala v moj avtar?? Prosim, sam res ne znam....sem pa še edinauser posted image user posted image user posted image , ki sem tako konzertvativna.......seveda kar se avtarja tiče, da ne bo pomoteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
31.5.2008 17:06:40   
Sunny Morning
Vsem user posted image user posted image za mini RD.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
31.5.2008 18:01:11   
aurora6
Urssyy jst tud ne znam zrihtat slikco da bi jo dala v avtar tko da nisi edinauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3256
31.5.2008 18:13:07   
martinca
sunny, jaz tudi že skozi pravi P, da je PAtrik bolj po atiju in ne po meni. je Uroš je kar precej suh, PAtrik pa tudi. sem mu že rekla da bo šel v torek z nama na posvetovalnico, da ga vidi P. potem bo pa vidla zakaj je Patrik tak suhec.
pri nas je tudi korenček na slinčku. zato pa samo enenga in istega vedno uporabljavauser posted image , ker se mi zdi škoda. ko ga pa ne bom mogla več tako lepo oprati ga bom pa stran vrgla pa drugega načela.

kam pa te odhaja tvoj user posted image ? pa ne spet kam v luštne kraje? vas ene par tu gor vedno piše kak vaši dragi potujejo na službena potovanja. verjamem da vam je težko brez njih, ko jih ni doma. Uroš hodi samo v službo vsaki dan, pa že komaj čakam da pride ob štirih domov. user posted image pa da mu hitro Patrika pritisnem v naročje, da si jaz malo odpočijemuser posted image

urssy, aurora, jaz jo pa znam. sam ker pol nekaj časa tega ne delam, te pa že pozabim vmes kako je treba naredit, pa se včasih kako sliko uničimuser posted image

Ajda vse naj naj za 4.mesec!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3257
31.5.2008 18:18:26   
martinca
danes je točno 10 tednov do najine poroke. zdaj pa me že malo živčki dajejo. sem šla zdaj spet malo obleko gledat. komaj čakam ta NAJIN dan.user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
31.5.2008 19:45:02   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

danes je točno 10 tednov do najine poroke. zdaj pa me že malo živčki dajejo. sem šla zdaj spet malo obleko gledat. komaj čakam ta NAJIN dan.user posted image

Ne bodi živčna, boš videla, da bo potekalo vse kot po maslu!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
31.5.2008 20:08:02   
mml

user posted image Ajda vse naj naj za 4.mesec!

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
31.5.2008 20:10:26   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

...akj ve čpa... ,ekr ...

to pa je napisano v nam nepoznanem jeziku imenovanem klepetščina user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
31.5.2008 20:16:51   
vaney
Ampak tole zatišje danes tukaj pa mene spravlja prav v depresijouser posted image  Zvečer bo prišel Grega domov in bo rekel, ajde, dol, itak si bila celo popoldne na rr, jaz pa sploh nisem bila, ker nobena noče nič napisatuser posted image user posted image   Ajde, puste možičke pri miru in pridte malo čvekat, že dolgo nisteuser posted image

mala pikica, a veš, da se je Anže tudi danes začel praskat po ličkuuser posted image  popoldne je imel kar krvavo, pa mu potem spiram v vodo in mažem, saj nimam kaj drugega...čez 3 tedne imamo nasledne cepljenje in bom prosila napotnico za alergologa. Me pa zanima, katero mleko mu ti zdaj daješ, ko ima potrjeno alergijo? Sojino ali še kar navadno AM?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 3262
31.5.2008 20:17:44   
vaney
Ajda, vse naj naj za 4. mesecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
31.5.2008 21:19:38   
nana35

nana: da mi je Žan Luka podoben, pravijo vsi, ko ga vidijo. Edino polt bo imel po moje po očitu.

Je pa res fino,ko je otroček podoben mamici,kajne?Vseeno je zrasel v mojem trebuščku ...user posted image

Dan je bil lep,smo bili na pikniku skoraj do zdaj,no,Klemna sem še skopala,jedel je kar tam in zdaj je v posteljici,pa še ne spi.Vidim pa da ste bile vse bolj ali manj naokoli,ker ni veliko napisanega,pričakovala sem več,pa sem kar vesela,da ni toliko,ker ves dan nisem bila na RR.

martinca,kako fino,da boste že začeli končno s prizidkom,veš kako lepo bo,ko boste čisto zase!
Ja to pa je res,da se je Patrik že strigel pri meniuser posted image !Lenart je pa res čupica.
Glede poroke-ja čas pa res hitro mineva...nisem vedela da bo že tako kmalu. Kdaj pa bo dekliščina?user posted image

vaney,super je tudi pri vas,ko boste tako novi pri hiški!Saj čiščenje ni hudo,če je potem vse tako krasno.Jaz take stvari res z veseljem sčistim,ker vem,da se bom potem dobro počutila.

klepetka,pri tvojem postu pa moram res pozorno in počasi brati,ker imaš presledke na napačnih mestih,spet ga sviraš.Pa saj razumem,da si morala na hitro...

sunny m.saj martinca vedno pravi,da je Patrik po atiju,ker je tako suh,samo pediatri tega ne razumejo,da on že veliko poje,hasne pa mu pač ne.Bo moral še ati k pediatru,da bodo razumeli.Ko bo velik,bo srečnež,debel res ne bo.Če pa smo vsi tako radi šlank,kajne?Zdaj sem šele prebrala kaj je martinca napisala o suhosti in Urošu...user posted image pa sva bili istih misli,kajne?

urssyy,ja avatar pa bi že res skoraj morala spremeniti...Za kavico sem,ampak v Mariboru.

aurora,tudi ti imaš še vedno isti avatar?Daj se potrudi no...user posted image Mislim,da ti bo mala pikica z veseljem pomagala,meni je vedno  pomanjšala slikice.

mala pikica-hvala za avatar,kaj bi brez tebe...še vedno bi imela cico maco...

korenček-jaz imam zato itak plastificiran slinček,ampak ko moj Klemen s korenčkom naredi dežek,potem je ta še povsod drugje...Ali res nima nobena učinkovitega recepta???Pri vseh teh Persilih in Arielih in Vanishih,pa res nič dol ne spravi??

Ajda vse najboljše za 4.mesece!!

:))

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
31.5.2008 21:32:14   
mala pikica
Bom kar tukaj napisala nekaj stavkov o atopijskem dermatitisu, mogoče še katero zanima. Ostale pa kar preskočite user posted image

vaney
sem ti ravno hotela danes napisat, da je v novi Mami kar nekaj napisanega o AD. Jaz še vedno dajem Gašperju Novalac ali Aptamil. Testi so pokazali, da ni alergičen na noben alergen, ki so ga testirali. Je pa res, da so pri tako majhnih otrocih lahko testi lažno negativni. Na izvid je vseeno napisala, da priporoča Pregomin ali Aptamil Allergy. V tem članku piše, da atopija pomeni nagnjenje k nastanku posebnih protiteles, ki se tvorijo kot odgovor obrambnega mehanizma telesa na različne alergene iz zunanjega okolja. Po tem sklepam, da je Gašper vsekakor na nekaj alergičen. Glede na to, da se nama je stanje zelo poslabšalo v času, ko sva jedla še izključno adaptirano mleko, sklepam, da je torej alergija na KM, kljub negativnim testom. Druge možnosti so še pralni prah, pršice, mačja dlaka. Jaz sem se odločila, da bom zamenjala pralni prah in mleko. Če ne bo hotel Pregomina, bom kupila sojino ali riževo mleko. Kakorkoli je, moram ugotoviti, na kaj se pokaže reakcija. Bom pa počakala toliko časa, da se mu stanje poslabša. Trenutno je koža kot pri najbolj zdravem otročku user posted image tako da v tej fazi ne morem nič ugotoviti. Predlagam ti, da kar sama začneš delati 'mama test'. Pomisli, s čim vse je prišel Anže v stik, ko se mu je stanje poslabšalo, in pri tistih stvareh začni znova. Za nego ne uporabljaj nobenih kozmetičnih preparatov. Mi imamo za umivanje od Eucerina gel za tuširanje in kasneje losjon omega 12. To dobiš v lekarnah brez recepta. 1x tedensko ga kopam v oljni kopeli (olivno olje). Kaj druga zaenkrat ne moreš sama. Vsekakor pazi, da mu ni prevroče, oblači ga v bombažne stvari, pri pranju ne uporabljaj mehčalca. Od GH pride v poštev hrana, ki je zelo malo verjetno alergena (jabolka, hruške, banane, večina zelenjave za začetek).
Eden izmed stavkov v tem članku je: atopijski dermatitis je izredno srbeča kožna bolezen. Če se Anže ne bo nehal praskati - pozorna bodi predvsem zvečer in ponoči - ti svetujem, da greš prej do pediatra in kar zahtevaj napotnico za alergologa. Midva sva dobila sirup proti srbečici, ki nama zelo pomaga in kremo za najbolj problematične predele. Kot sem rekla, je trenutno stanje več kot odlično. Je pa res, da zdravila samo omilijo probleme, potrebno je odkriti vzrok. Bo treba veliko potrpljenja, dobre volje, ljubezni... Vsega tega pa imajo naši sončki več kot dovolj user posted image

Mogoče sem še kateri kaj pomagala s temi informacijami, vaney ti pa kar vprašaj, če še te karkoli zanima.
Pa user posted image user posted image user posted image za Anžeta in mamico.

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 31.5.2008 21:35:56 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
31.5.2008 21:42:46   
vaney
mala pikica, hvala za informacijeuser posted image   jaz Anžeta zdaj skoz kopam samo v kopeli od olivnega olja, mažem pa ga samo po mestu, kjer ima flek in še to z mazilom od pediatrinje. Drugega ne uporabljam ničesar, mehčalca tudi ne. Oblečen ima samo 100% bombaž. In je bilo danes precej slabše, do sedaj se ni še nikoli praskal. Nimam pojma, od česa je to danes. Ampak kot si mi sama predlagala, če bo slabše, bom šla že prej po napotnico, pa bodo mogoče tam kaj odkrili. Še 1x hvala za odgovoruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3266
31.5.2008 21:47:35   
katee

to pa je napisano v nam nepoznanem jeziku imenovanem klepetščina user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3267
31.5.2008 21:51:06   
katee
mala pikica: hvala za članek. Tudi mene to zanima, čeprav Žan Luka nima AD. Je pa vsekakor dobrodošlo, da vem tudi o tem nekaj.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
31.5.2008 21:51:44   
dašabina
Ajda vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
31.5.2008 21:58:21   
mala pikica
vaney po vsej verjetno gre res za atopijski dermatitis. Če se bo Anže še jutri praskal, bi jaz na tvojem mestu šla kar v ponedeljek do pediatra. Za alergologa je tako čakalna doba, bo pa verjetno že pediater dal kakšno zdravilo proti srbenju. 

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
31.5.2008 22:12:03   
Sunny Morning
mala pikica sem že hotla članek skenirat in ga gor dat, ker je sigurno zanimiv, ne glede na to ali ga tvoj user posted image ima ali ne. Jaz upam, da se bosta Gašper in Anže čimprej rešila in da ne bosta imela nobenih posledic.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3271
31.5.2008 22:34:41   
klepetka

to pa je napisano v nam nepoznanem jeziku imenovanem klepetščina

.Mi opravičite,ker  sem imela zelo malo časa in ker sem bila na trnih , ker je bila hči tik pred nastopom???

Naše punce so se odrezale super.Dosegle so odlično 2.mesto.Sicer jim je  pa samo pol točke zmanjkalo za prvo mesto in s tem nastop na evroposkem prvenstvu v Pragi.Malo so bile razočarane , ampak  samo takoj po razglasitvi, ker so vedele , da so  odplesale  res enkratno.Bravo punceBom kakšno sliko prilimala iz prvenstva.Imele so točko "gasilci".Lana je bila zelo pridna,vsakemu se je smejala ,res pravi sonček.

nalin,veš da je tud Lana včeraj enih 15 min tako jokala , kot praviš da je Jonas.Nič ni pomagalo , pol pa , ko je  je pa zaspala , je bilo pa vredu.Sem ji dala na dudo malo antiflat kapljic , pa je takoj nehala se dret.Ne vem , če je pomagal Antiflat , ali pa je nehala čist slučajno.
nana ,lepi lepi Klemen;itak.KOlk ima temno polt, frajer mali.Pa obljubim ,da se bom poboljšala pri napakah

katarinas,Lara je pa prava telovadka.Naše Lane pa njene nogice ne ganejo prav dosti ;zaenkrat.

ursulina ;kakšen cuker ,tale vaš  mali "lasaček"

ursyy, a ti bi imela piknik pa kar 2.6.?!A a ,30.8. bo ,pa rojstni dan gor al pa dol

cartanje ;Lana se zeloo rada .Sameva prav rada ne ,ker začne hitro protestirat.

mml,veš da sem ravno par dni nazaj tud jaz razmišljala med dojenjem tole ,da koliko nas še doji.Pa nas nisem prav dosti naštela.

Moram vam še napisat eno o dojenju, kar sem doživela danes.Me ena  mamica vpraša , če dojim,pa ji vsa zadovoljna odvrnem , da tokrat mi pa uspeva;da že 5 mesecev polno dojim(kar pri Maruši in Domnu ni bilo tako).Pa mi ona odvrne , da to ni nič (5 mesecev!!!),da ona je 5 let!!!To je pa že druga skrajnost.

Anže  i n Gašper;upam , da bo čim manj neprijetno tole srbenje  pr obeh.

Mala pikica , z zanimanjem sem prebrala članek in erjamem , da si marsikomu vsaj malo pomagala z njim.

Zdajle si moram iti pa še lase umit ,ker gremo jutri  v Ljubljano na nastop.POtem pa mislim , da bo za nekaj časa  konec  teh plesnih obveznosti.

Aja , še nekaj slik bom prilimala , pa bom rajši kar v drug post ,ker bo že ta čez celo stran.

Neposredna povezava do sporočila: 3272
31.5.2008 22:44:05   
klepetka
user posted image
otvoritev prvenstva ;naše punce so to
user posted image o
otvoritev
user posted image
otvoritev
user posted image
otvoritev;ljubljanske mažorete
user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
31.5.2008 22:45:13   
mala pikica

to pa je napisano v nam nepoznanem jeziku imenovanem klepetščina

Mi opravičite,ker  sem imela zelo malo časa in ker sem bila na trnih , ker je bila hči tik pred nastopom???

klepetka seveda ti je oproščeno user posted image Upam, da nas nisi resno vzela, jaz sem malo šalila user posted image Pa čestitke vašim puncam user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
31.5.2008 22:50:53   
klepetka
nekaj prej zaštekalo
user posted image
user posted image

Lana i n Maruša
user posted image
naše gasilkeuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?