Naty*
|
Oj bejbe! No js sm mela zdele precej dela, da sem prebrala vse za nazaj, čeprav HB ni tolk pestro, kot na majčicah . Zdej nisem bla nič kaj na RR, ker sem se zadnje par dni ful slabo počutila. Včeri je bil pa višek vsega, ko mi je vročina kr rasla, bolel me je trebuh, ledvice in kolki . Klicala sem eno sestro iz Postojne, ki jo poznam in mi je rekla, da če so prsa vredu, da je verjetno vnetje maternice al pa mehurja (kot se je meni zdelo, so bla prsa vredu ). Pol me je poklicala še enkrat in rekla, da dela Merlo in naj ga kar pokličem. Zmenla sva se za dons zjutri ob 7.00, ampak je blo stanje čedalje slabše in sm šla ob 21.00 včeri v porodnišnico. Pretipal mi je trebuh in dojke ter ugotovil, da mam mastitis (verjetno pa tud vnetje vsega spodaj, kot je rekla sestra). Dobila sem antibiotike, zato sem danes že boljše. Hvalabogu za to, da je Žan tako priden otrok, da zdaj vsaj lahko počivam, ko sem prisiljena. Med obroki spi po tri ure, ponoči spi, nič ne joka... drugače bi bla kriza. Vsem, ki ste prišle pa iz P pred kratkim, pa res polagam na srce, da se pazte. Js sm se počutla že ful vredu, zato sem ful vozičkala, hodila, začela vse delat in zdej se mi maščuje. Ampak sej bo bolš, zdej, ko je Merlo rešu situacijo . IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Povej mi kako je pa vajina psica sprejela Žana? Hm...ne glih najboljš . Sicer ni napadalna do njega, ampak ji ni čist jasno, kaj je to zaeno bitje. Najprej je mende mislila, da je maček, ker je bla ful nervozna, ko je zajokal . Sicer ga vsake tolk mal povoha (pod strogim nadzorom), ampak glih navdušena pa ni. Upam, da se bo kmalu navadila. Joj kasso upam, da si zdej boljše. Ma res , da te je tolk zmatralo zdej no. Sm ti že mislila poslat sms, pa sm se odločla, da si bom vzela mal časa za RR. Sej če sedim pred računalnikom, je skor tko, ko da počivam ane . špelin@ naš Žan hvalabogu nima krčev (zaenkrat), upam, da bo tud ostalo tko! aurora Žan ma tud kolke vredu, pa ga js vseeno še povijam na široko. Razen zdej, ko je blo ful vroče, sem ga parkrat pustila samo s pampersko. Drugač bova pa do prvega pregleda povita na široko . IZVIRNO SPOROČILO: CatJa špelin@, pri nas je isto. Ampak jaz imam prav slabo vest zaradi tega. Se mi zdi, da mi bo mali kar naenkrat zrastel, brez da bi dobil pravo mero cartljanja Tole pa podpišem... Estrella* kaka luštna pupika, pa zdi se mi, da je teb podobna ! Drugače mam pa js Žana v albumu pa tud nimam gesla, tko da ga lahk vidiš. barbaw na temle, kar si opisala za prestavljanje hranjenja bo pa kr neki res. Js tud prakticiram to, da ga zbudim okrog 23.00 pa pol spi do 4.30 al pa 5.00. Bomo pa enkrat tud začel prehitevat tisto večerno uro . Če ga pa ne zbudim pa ga podojim okrog 20.00 al pa 21.00, me pa on zbudi ob 2.30 . Punce moj mali ful je. Jutri bo star tri tedne pa je dobil že kilco . A mislite, da je to vredu? Pa tud zrasu je ful...