|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
31.5.2008 10:57:15   
DaisyE
Tole sem pri hrvatih našla

user posted image

Ampak je una prej boljša a ne?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
31.5.2008 10:57:54   
pikovit
Dajamaja ti si deloholikuser posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
31.5.2008 10:58:50   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Punce, sam neki vas vprašam? A mate ve že vse zlikano, spucano, oprano, obešeno???? da klele čas zabijate????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za to so cistilke user posted image  da lahk jaz na RR visim user posted image

Jaz sem tud mojmu ta teden diskretno nastavila na mizo reklamo za čiščenje na domu. user posted image user posted image user posted image

jo je opazu? ker moj je ne bi user posted image user posted image user posted image

Neki je enkrat čisto usput omenil, da pozna eno, ki se s tem ukvarja. Samo se je smeju zraven, pa ga pol nisem za besedo prijela.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
31.5.2008 10:59:08   
pikovit

Tole sem pri hrvatih našla

user posted image

Ampak je una prej boljša a ne?

Je una bolša,pa tud ta ni slaba.A a si se že naezala na hrčke vidimuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
31.5.2008 10:59:36   
DaisyE
Kaj pa zdaj fršolate dajamaja?

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
31.5.2008 11:01:49   
ledenka
pri cistilkah je tak - jaz vse zrihtam, pol mu pa sam kes iz denarnice poberem user posted image  drugac ne gre. isto pri  vseh majstrih user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
31.5.2008 11:02:22   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Dajamaja ti si deloholikuser posted image

Ne, sam selila bi se že rada. Pa še tko lepo se razgibam...user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
31.5.2008 11:02:32   
DaisyE
A a si se že naezala na hrčke vidimuser posted image

Mah, že razmišlam skor v hrvaščini, samo da bi se prijelo.

Tako sonček, abra in miš uspešno ste mi zbudile slabo vest. Grem malo premikat stvari po stanovanju. Da bom mela vsaj občutek, da kaj pospravljam.user posted image

Sayonara.
Pa ne se čudit, če bom pol namorjena. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
31.5.2008 11:03:12   
DaisyE

pri cistilkah je tak - jaz vse zrihtam, pol mu pa sam kes iz denarnice poberem user posted image  drugac ne gre. isto pri  vseh majstrih user posted image user posted image user posted image

Kolk pa nanese tak špas, če ni skrivnost?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
31.5.2008 11:03:16   
dajamaja

Kaj pa zdaj fršolate dajamaja?

Verando oz. vhod smo še prizidal.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
31.5.2008 11:03:48   
ledenka
daisy, pa sej ves, da mors zaj pocivat, ne tvojih Hrvatov prestrasit user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
31.5.2008 11:05:15   
pikovit

A a si se že naezala na hrčke vidimuser posted image

Mah, že razmišlam skor v hrvaščini, samo da bi se prijelo.

Tako sonček, abra in miš uspešno ste mi zbudile slabo vest. Grem malo premikat stvari po stanovanju. Da bom mela vsaj občutek, da kaj pospravljam.user posted image

Sayonara.
Pa ne se čudit, če bom pol namorjena. user posted image user posted image user posted image

Enako tudi jaz user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
31.5.2008 11:06:06   
ledenka

Kolk pa nanese tak špas, če ni skrivnost?

cca. 50 EUR na obisk. moja se vozi od dalec pa ji se potne stroske placam user posted image  

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
31.5.2008 11:06:27   
DaisyE
Tako jaz zgledam, ko pucam
user posted image

Če pucam. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
31.5.2008 11:07:29   
DaisyE

cca. 50 EUR na obisk. moja se vozi od dalec pa ji se potne stroske placam user posted image  

Dvomim, da bi pri meni hotla en obisk za tako malo dnarja opravit. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
31.5.2008 11:08:47   
dajamaja
Jaz o pospravljanju sploh ne razmišljam več -- mam far plan, kaj moram narest in kdaj, odklopim možgane in delam. Pol grem pa na RR se mal počit user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
31.5.2008 11:09:56   
ledenka

Dvomim, da bi pri meni hotla en obisk za tako malo dnarja opravit. user posted image user posted image user posted image

itak je na uro, pri meni je cca 6 ur, po 6 EUR + 10 za pot pa nanese 46. in ker sem prijazna, zaokrozim navzgor user posted image   ni biser, ampak ji zaupam, ko je sama v stanovanju.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
31.5.2008 11:10:43   
dajamaja

Mogoče bi zaslutila dolgoročne potenciale pri tebi in bi te jemala kot neizčrpen vir sredstev. Simbioza pa tak.  

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
31.5.2008 11:10:54   
ledenka
bi sicer morala posodo v stroj pospravit, ampak se mi ne da user posted image  pa mackon lezi pred strojem user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
31.5.2008 11:10:57   
julija30
DaisyE morda se ti bo zdelo smešno, toda ne ZNAM prilepit slikice.
Če mi lahko katera obrazloži.
SIgurno so bile o lepljenju slikic že debate, pa mi sedaj ni iskati za nazaj.
Hvala

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
31.5.2008 11:12:20   
gigi1
Evo mene. Ajne kur ce pavza.

Matr ste naklofale. No edino, kar je vrednega je una zadnja od MM in tale z radiatorči od Ledenke.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
31.5.2008 11:14:27   
gigi1
No, kdo je pa tole???

user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
31.5.2008 11:14:38   
DaisyE
Julija najdi slikico na netu jo odpri, nato pa klikni nanjo z desnim gumbom izberi kopiraj in nato prilepi. Morš pa slikico na netu čisto do konca odpret.

6 eurov je pa kar ok. Ja dajamaja, verjetno bi se kaj takega zgodilo. user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa res grem. Pridem čez pol ure. user posted image user posted image user posted image  Dajamaja a maš pir v hladilniku?

Jaz si bom zdaj enga šlosija not vrgla, da bo prijetno ohlajen ko pridem nazaj.

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
31.5.2008 11:15:08   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Matr ste naklofale. No edino, kar je vrednega je una zadnja od MM in tale z radiatorči od Ledenke.

Ne zdej našo hajko za 200 strani v nč dajat. Vsak post šteje, pa če je še tak neumn user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
31.5.2008 11:15:57   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: julija30

DaisyE morda se ti bo zdelo smešno, toda ne ZNAM prilepit slikice.
Če mi lahko katera obrazloži.
SIgurno so bile o lepljenju slikic že debate, pa mi sedaj ni iskati za nazaj.
Hvala

Julija postaviš se na slikco,klikneš in daš copy,paste

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?